Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Η μαμά επέστεψε δυνατή μετά τηνεπέμβαση αυτό που την άγχωνε περισσότερο από όλα ήταν η νάρκωση και απο παλιά κακή εμπειρία. Τώρα τα αποτελέσματα βιοψίας περιμένουμε, ο γιατρός όμως ήταν αισιόδοξος, ότι και κάτι να ήταν αφου τα αφαιρέσαμε όλα καλά. Τι να πω.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμυμπλου, ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!

Μπλουμπλου, τι κανεις; Πολυ ωραια αυτα που εβαλες, ωραιο το λιλα για κοριτσακι. Εμενα μου αρεσει πολυ ο baby mickey και σκεφτομαι να του παρω τετοια σεντονακια και γενικα πραγματακια του μπεμπη. Τωρα απο που δεν ξερω, δεν εχω βρει αυτο που θελω. Θελω και η τσαντουλα που θα εχω για τον μπεμπη στις βολτες μας να ειναι τετοια!!:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Σας βάζω και τη ιντερνετική λίστα του πάρεντσ, να ρίξετε μια ματιά

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1810514&postcount=15094

Πάω να καθαρίσω το αγγουράκι μου και έρχομαι. Έχω φάει κόλλημα με αγγουρι τελευταία.

dYU4p3.png

Για τη γεννα αγχωνεστε καθολου; Εγω πολυ, μου φαινεται πολυ δυσκολο..:confused:

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε καθόλου και αν τύχει καισαρική δεν είναι δραματική η κατάσταση, εγώ είχα σηκωθεί την ίδια μέρα, ένα τράβηγμα ήταν και τίποτα παραπάνω. Το μωρό να είναι γερό και όλα τα αλλα είναι δευτερεύοντα.

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου, μαμυμπλου!!:D Πηραμε κουνια και συρταριερα αλλαξιερα απο το ικεα, ωραια ειναι και σιγουρα συμφερει μιας και δεν ειναι για πολυ καιρο.

Κι εμενα ποναει η μεση μου, ειδικα οταν ξαπλωνω ανασκελα..

Αυτό ήθελα να σου πω για τα έπιπλα, καλά έκανες και πήρες απο το ικεα, δεν είναι για πολύ αυτά τα έπιπλα και κάλύτερα να επενδύσεις στο παιδικο. Η μέση και τα πόδια με έχουνε πεθάνει στο τράβηγμα.

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Κορίτσια μο καλησπέρα!

Εχω τον μικρούλη μου άρρωστο...και πάνω που έλεγα τι καλά που δεν έχει αρρωστησει.

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Ευχομαι να είστε όλες καλα! Εγώ ακόμα παλεύω με τις αναγούλες....ουφ

Φιλάκια πολλά και τα ξαναλέμε!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Η μαμά επέστεψε δυνατή μετά τηνεπέμβαση αυτό που την άγχωνε περισσότερο από όλα ήταν η νάρκωση και απο παλιά κακή εμπειρία. Τώρα τα αποτελέσματα βιοψίας περιμένουμε, ο γιατρός όμως ήταν αισιόδοξος, ότι και κάτι να ήταν αφου τα αφαιρέσαμε όλα καλά. Τι να πω.

Περαστικά και εύχομαι από ψυχής να πάνε όλα καλα!!!

Katerinars διάβασα ότι ο πατέρας σου επίσης πήγε καλά ε;; Μπράβο!! Ολα περαστικά να είναι...!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ναι, κι εγω αυτο σκεφτηκα για τα επιπλα. Οσο για τη γεννα που λες, με αγχωνει πολυ αλλα απο την αλλη ξερω πως θα περασει γρηγορα και μετα θα εχω το μπουμπουκι μου!!

Αχ, αυτη η μεση, μερικες φορες κλειδωνει και δεν μπορω να πατησω το ποδι μου.. Και ειμαι και γυμνασμενη, τρομαρα μου..:rolleyes: Τι να κανουμε, χαλαλι τους ολα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Mammyblue ένα μήνα διαφορά έχουν τα αγοράκια μας και πάμε για τα κοριτσάκια τώρα.

Είδες bloublou, τέτοια σύμπτωση, γερά να είναι μωρε και να έρθουνε και τα κοριτσάκια μας με το καλό.

Πάω να καθαρίσω το αγγουράκι μου και έρχομαι. Έχω φάει κόλλημα με αγγουρι τελευταία.

Αυτό το κόλλημα το έχω και εγώ, κάθε βράδυ αγγουράκι....

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Και έλεγα ότι ειμαι η μόνη με το αγγούρι, έχω παρέα τώρα, εν τω μεταξύ μου θυμίζει καλοκαίρι, βγάζομαι να έρθει, μάλλον.

Κατερίνα μου περαστικά στο μικρό σου, να περάσει γρήγορα εύχομαι.

Διαβάζω στο παρεντσ για on line αγορές και έχουν αναφέρει ένα σάιτ με πάνες και όχι μόνο www.uber=shop.com

dYU4p3.png

Όσο για την γέννα μην φοβάσαι τίποτα είναι μία φοβερή εμπειρία, γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληριδιο και ανυπομονώ και εύχομαι να το ξαναζήσω, το βασικό εινια να πηγαίνουν όλα καλά και να γεννιούνται γερά τα μωράκια μας.

dYU4p3.png

Κοριτσακια μου τελικα δεν πηγαμε Λητω ουτε κ σημερα..ειχαμε ενα ατυχηματακι !

Η μαμα μου δλδ που την χτυπησε αυτοκινητο......αλλα ευτυχως ειναι μονο καταγμα τελικα...βεβαια απο τις 4.30 ωρα τρεχουμε πριν λιγο γυρισαμε..απο τα νοσοκομεια αλλα δοξα το Θεο που το κακο ηταν μονο αυτο !

Ποναει βεβαια αλλα .... γλυτωσαμε τα χειροτερα γιατι ηταν πανω στο μηχανακι με τον μπαμπα μου κ επεσε ενας επανω τους κ βρηκε στο ποδι της μαμας.....ευτυχως που καταφερε ο πατερας κ κρατησε το μηχανακι αλλιως θα ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα μιας κ δεν φορουσε κρανος !

Επισης δεν χτυπησαν κ οι δυο.......αυτο θα ηταν τραγικο στη φαση που ειμαι κ δεν μπορω να πολυβοηθησω λογο ιστορικου αποκολλησης !!!!

Αχ τεσπα ολα καλα !!!!!!

Κατερινακι περαστικα στο μικρο σου, και μπλουμπλου μου καλη αναρρωση στη μανουλα σου !

Καληνυχτουλα σας κ καλη ξεκουραση επλιζω να τα πουμε αυριο !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...