Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σου κοριτσακι μου,

θα σε βοηθησω εγω, εχεις βρει τικερακι?

αν ναι τοτε κανεις αντιγραφη στο τικερ και μετα ερχεσαι εδω πας πινακα ελεγχου-επεξεργασια υπογραφης κανεις επικολληση και μετα αποθηκευση και εισαι ετοιμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια ξαναπηγαινε στην σελιδα με τα τικερ κανε αντιγραφη πανω στο τικερ, εννοω κανε δεξι κλικ και κανε μπλε το τικερ και μετα επικολληση στην υπογραφη σου.

για δοκιμασε..

Γεια σας, κοριτσια!!!!!!

Αχ, κι εγω ειχα δυσκολευτει με το τικερακι.. Βεβαιωσου οτι εισαι στην επεξεργασια υπογραφης. ;)

Ποναει η μεση μου εμενα.. Κατα τα αλλα μια χαρα ειμαι. Εσεις;

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλα Κατερινακι, εσυ πως εισαι? πως περασες το μεσημερι?

εγω ειχα την μανουλα εδω και μου εκανε δουλιτσες, ειχα βαλει και τον αντρουλη για υπνο και τωρα καθομαστε στο τζακι.

Διαφημίσεις

ετοιμη Mammyblue, γραψε μας και την τελευταια περιοδο.

να χαιρεσαι τον γιοκα σου και με το καλο η κορακλα!!!

οπως βλεπεις ολο και πιο ροζ γινεται το πινακακι!

Τελευταία περίοδο 1/10/2011, β' επιπέδου ακόμη δεν προγραμματίσαμε, πάντως βλέπω αυτή η χρονιά είναι των γυναικών, πολύ κορίτσι βρε παιδί μου, αχ αυτοί οι αντρες πάλι θα έχουνε να διαλέγουνε ανάμεσα σε πολλές γυναίκες.

Να χαιρετησω και τις καινουριες μανουλες στην παρεα μας' date=' με το καλο τα μωρακια σας!!

Εμεις πηγαμε και καναμε τα πρωτα μας ψωνια σημερα!![/quote']

Καλως σας βρήκαμε Katerinars, τι καλό ψώνισες μήπως πάρουμε κι εμείς καμιά καλή ιδέα.

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Χτες εκλεισα την 17η εβδομαδα, κοντευω να μπω στον 5ο μηνα.

Εχω και γω σαν και σενα εμετους, αναγουλες ολη μερα, ξινιλες τρελες με οτι και να φαω, ποναει η μεση μου και χαμηλα στην κοιλια επισης ποναω!! Τι αλλα συμπτωματα θα μπορουσα να εχω; Νομιζω οτι ταχω εξαντλησει ολα χααχχαχ

Απο γιατρο ταλαιπωρηθηκα λιγο γιατι ο δικος μου ειναι στο Μητερα και για οικονομικους λογους δεν μπορυσα να συνεχισω εκει. Οποτε εψαχνα επι 2 μηνες να βρω αλλον, αλλαξα 2-3 μεχρι να καταληξω σε αυτον που εχω τωρα.

Το καλο με την υποθεση ειναι οτι παιρνω αδεια 14 μηνες, και απο τελη Γεναρη θα καθομαι! Το περιμενω πως και πως!!

Υπομονή Μινούλα, εγώ πάλι έχω μια μεταλλική γεύση συνέχεια, οτι και να φάω, ότι και να πιώ είναι το ίδιο κ επίσης ταλαιπωρούμε με πόνους στην μέση, τι να κάνουμε η μητρότητα θέλει θυσίες.

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου, μαμυμπλου!!:D Πηραμε κουνια και συρταριερα αλλαξιερα απο το ικεα, ωραια ειναι και σιγουρα συμφερει μιας και δεν ειναι για πολυ καιρο.

Κι εμενα ποναει η μεση μου, ειδικα οταν ξαπλωνω ανασκελα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Τι κάνουν τα μωράκια μας;

Μαριλού τέλεια ένα αγοράκι ένα κοριτσάκι νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο.

Βλέπω ανοίξατε θέμα για δωμάτια, αχ και εγώ το ψάχνω μετά το β' επιπέδου λέω να ξεκινήσω τα βαψίματα σιγά σιγά, κια μετά το έβδομο θα ανεβάσω και την κούνια, την αλλαξιέρα την έχω ήδη στο δωμάτιο.

Ψάχνω ήδη στο www.babysupermall.com για πάντα με παπλωματάκι, σεντονάκι κάποια σχέδια έχουν και μποντούρες και αυτοκόλητα. Χρώμα σκέφτομαι το λιλά, να ξεφύγω απο το ροζ. έχω ήδη το χαλί σε αυτά τα χρώματα, κουρτίνα κάτι πολύ απλό. Θα σας βάλω φώτο, για να δω θα τα καταφέρω με κάποια που μου έχουν κάνει κλικ, αλλά δεν ξέρω τι να αποφασίσω, έχω και άλλα να δω, αλλά σιγά σιγά.

http://www.babysupermall.com/main/products/jjd/jjdbpl9_pop2_jjdbpl9.html

Αχ επειδή είναι πολλά, σας βάλω λινκ να τα δείτε όλα με την ησυχία σας και να πάρετε ιδέες, θα βρω και το κορίτσι απο παρεντσ που είχε κάνει παραγγελία απο εδώ, να ρωτήσω για μεταφορικά.

http://www.babysupermall.com/main/browse/baby-bedding-finder-results.html?Page=1&GEN=2343&CLR=2358&THM1=2365&THM2=2362

http://www.babysupermall.com/main/browse/baby-bedding-finder-results.html?Page=1&GEN=2343&CLR=2357&THM1=2365&THM2=2362

dYU4p3.png

Mammyblue ένα μήνα διαφορά έχουν τα αγοράκια μας και πάμε για τα κοριτσάκια τώρα.

Κατερίνα είναι πολύ όμορφα του ικέα και όντως δεν είναι για πολύ καιρό, εμείς την κούνια ένα χρόνο την είχαμε μετά μπήκε σε κρεβατάκι, τον έπιανε κάτι όταν ξύπναγε κια έβλεπε κάγκελα, έτσι σωθήκαμε ηρέμησε το παιδί. Και αν χρειαστεί ξαπλώνουμε και εμείς μαζί τους και είμαστε μια χαρά.

dYU4p3.png

Εκτακτο ανακοινωθεν !!!

Μαμιμπλου για σενα ηταν το δεν εγραψες σωστα την Πητ !

30/9 ???

Οχι τιποτα αλλο γραφτηκε κ στο πινακακι λαθος !!!!

χαχαχαχαχαχ!!! δεν ξερω να το αλλαξω ομως !!!!!!!!

καλο ε???

Κ τωρα καληνυχτουλες !!!

χαχαχα virgi κεκτημένη ταχύτητα, που μυαλό, 30/6 έχεις δίκιο. Ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι, φταίει και η σύγχηση που πήρα σήμερα με το αφεντικό μου...γκρρρρ

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...