Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σου μαματοπολινα!!!!

Μια χαρα το μπεμπε κανει τσαλιμακια !!!!!!!!

Ποσες εβδομαδες εισαι ? βαλε βρε ενα τικερακι να ξερουμε !!!! 110 γραμμαρια ε ? ποπο ολοκληρο παιδι !!!!!! αυτα ειναι !!!! χιχι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας αφησα λιγακι γιατι ηρθε η μανουλα κια τωρα μου κανει τις δουλιτσες μου.

Κ το λιλα ειναι πολυ ωραιο χρωμα !!!!!!!!!!!!

Παει ομως με το κιτρινακι ??????????

λες να μην πηγαινει??

δεν το ειχα σκεφτει, θα δουμε, επισης θελω να βαψω και ενα τοιχο με ριγες.

Εγω παλι σκεφτομαι ενα ωραιο ροζ με ενα πολυ

φωτεινο αλλα κ πολυ παλ λαχανι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ καλος συνδιασμος.

καλα εχουμε να ξαναπουμε για αυτα πολυ καιρο μπροστα μας!

Για τη γεννα αγχωνεστε καθολου; Εγω πολυ, μου φαινεται πολυ δυσκολο..:confused:

εγω κοριτσια δεν αγχωνομαι καθολου.

θελω μονο να φτασω γερη εγω και το μωρο στον ενατο και ας γεννησω οπως να'ναι.

ειλικρινα δεν το σκεφτομαι, οκ θελω φυσιολογικο με χιλια αλλα και να παει καισαρικη δεν με πειραζει.

εγω εχω και ενα χειρουργειο στην μητρα, εσωτερικα βεβαια, δεν εχω ραμματα μονο το διαφραγμα εκοψαν.

δεν φανταζομαι οτι ειναι λογος καισαρικης αυτος.

μην φοβαστε βρε!

mamatopolina δεν καθεται καλα το μπεμπε??

ε! θα μας τα δειξει και αυτο τα καλη του, θελει να κανει εντυπωση μαλλον:-D:-D:-D

Μαρακι ο τοιχος με ριγες εχει περασει κ απο το δικο μου μυαλο !

Στις ιδιες αποχρωσεις παλι !

Αλλα......ποσο θα κοστισει ολο αυτο δε ξερω...εμενα θα το βαψει ο μπαμπας μου το δωματιο...κ θα μπορουσαμε μονοι μας με λιγη θεληση να παρουμε ενα μετρο κ να τραβαμε γραμμες χοντρες βεβαια..αλλα θα βγει καλο? δεν ξερω,..............

νομιζω πως γινεται με χαρτοταινια και βαφεις πρωτα το ενα και μετα το αλλο χρωμα.

κοιτα και εμενα ο αντρας μου με ενα φιλο θα το κανουμε.

δεν το θελω και πολυ φορτωμενο, και κουρτινα σκεφτομαι μονοχρωνη και ανοιχτοχρωμη να μπαινει φως για την καραμελιτσα!

επισης θελω και αρκετο λευκο, στην κουνια στην αλλαξιερα..

Εχεις δικιο κ ειναι μια πολυ ομορφη ιδεα ωστε να μη φορτωσεις τους τοιχους με πολλα πολλα !

Η μια μου σκεψη ηταν αυτη αν τα καταφερναμε κ η αλλη αν ειχα οικονομικη ανεση να μου ζωγραφιζαν πανω στον τοιχο νεραιδες.... αλλα αυτο ειναι πιο απιαστο......

Οι ριγες ομως ειναι σουπερ !

Εγω θ αβαψω κ τις ντουλαπες ενα φυλλο λαχανι ενα ροζ κτλ !

Κ κουρτινες θελω ροζ απο μενα κ λαχανι διχτυ απ εξω...... κ στο πλαι να δενει με μι αομορφη μεγαλη πεταλουδα !!!!

Τα επιπλα τα θελω ολα ασπρα για να κανουν κ αντιθεση !

Διαφημίσεις

ωραια ιδεα με την ζωγραφια στον τοιχο αλλα οπως ειπες απαγορευμενη οικονομικα.

παντως συμφωνω με αυτο που εγραψε η κατερινα οτι καλυτερα τωρα κατι απλο και λιτο και αργοτερα που θα μεγαλωσουν θα του κανουμε κατι πιο grande!!!

μεχρι τοτε θα εχεις μαθει να ανεβαζεις φωτο για να μπορουμε να λεμε συμβουλες η μια στην αλλη8-):cool:

εγω την ντουλαπα δεν μπορω να την βαψω, ειναι μελαμινη και δεν βαφεται.

χιχιχιχιχι!!!! Σωστηηηηη !!!!!

Εχω δει ομως ενα καταπληκτικο κοριτσιστικο δωματιο...και το εχω ζηλεψει ειλικρινα !!!

Αλλα δεν μπορω να το αντιγραψω !!! !χαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντως ειναι πολυ ωραιο να σκεφτεσαι πως θα κανεις το δωματιο του παιδιου σου.......

Ακομα δεν το εχω πιστεψει.....

Κοριτσια μου, συγγνωμη, σας αφησα λιγο για να κανω καμια δουλιτσα, να δικαιολογω και το μισθο μου δηλαδη τωρα που δεν κανω μαθηματα..:rolleyes:

Ειναι τελεια να σκεφτεσαι πως θα κανεις το δωματιο, εγω δεν εχω ιδεα ακομα, για την αρχη θα ειμαστε ολοι μαζι γιατι δεν εχουμε δευτερο δωματιο οπως ξερετε.. Ουφ, βουνο μου φαινεται η μετακομιση..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αστα Κατερινα η μετακομιση σε φαση εγκυμοσυνης ειναι τραγικη....το περασα πριν απο ενα μηνα !

Κ αυτο γιατι δεν με αφηναν να συμμετεχω πουθενα !

τωρα αν ψαχνω κατι παιρνω τηλεφωνο τη μαμα μου να τη ρωτησω που το εχει βαλει !

Αστα πικρα σου λεω !

Εμεις τελικα αποφασισαμε να το αφησουμε για μετα τη γεννα,μετα απο μερικους μηνες. Απογοητευτηκαμε, δε βρισκαμε τιποτα κι εγω δεν μπορω να μην κανω τιποτα οπως λες, οποτε λεμε αστο προς το παρον.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

και εγω ρε Βιργινακι,

πραγματικα μετα απο ολα αυτα μου φαινεται απιστευτο οτι ειμαι 17w.

αφου ντρεπομια που στο λεω, φοβαμαι μην ειναι ψεμματα ολο αυτο.

παντως αυτον τον καιρο για το υπολοιπο σπιτι δεν σκεφτομαι τιποτα ολο στο παιδικο ο νους μου!

να σου πω και κατι αλλο?

αφου μας τα εστειλε τα μωρακια ο θεουλης, θα μας τα χαρισει κιολας, μην φοβασαι!!

Την καλυτερη δουλεια εκανες ακου με που σου λεω !

Θα εισαι πιο ηρεμη μετα !

Λοιπον ηρθε η ωρα να παω να ετοιμασω φαγακι του αντρουλη μου !!!!!!!!!

Κ μετα δεν ξερω αν μπω γιατι μαλλον θα φυγουμε κατευθειαν για Λητω !!

Οποτε σας φιλω για την ωρα!!!!

Ωραια η κουβεντουλα μας σημερα !

Θελω κ αλλο !!! χαχαχαχαχ!!!!

Φιλακια καλο απογευμα !

και εγω ρε Βιργινακι,

πραγματικα μετα απο ολα αυτα μου φαινεται απιστευτο οτι ειμαι 17w.

αφου ντρεπομια που στο λεω, φοβαμαι μην ειναι ψεμματα ολο αυτο.

παντως αυτον τον καιρο για το υπολοιπο σπιτι δεν σκεφτομαι τιποτα ολο στο παιδικο ο νους μου!να σου πω και κατι αλλο?

αφου μας τα εστειλε τα μωρακια ο θεουλης, θα μας τα χαρισει κιολας, μην φοβασαι!!

ακριβως τα ιδια ομως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Βλέπω η συζήτηση προχώρησε πολύ...φτάσαμε στα ψώνια και στο δωμάτιο!! Μου αρέσει!!

Κορίτσια όσον αφορά τις αγορές μπορεί να μην έχω ψωνίσει αλλά όπως σας έχω ξαναπεί έχω κάνει έρευνα αγοράς!!Λοιπόν καρότσι εγώ έχω καταλήξει σε Peg Perego, είναι βέβαια ακριβά αλλά εκτός του ότι θα χρησιμοποιηθεί πολύ, προφανώς θα παέι και για το 2ο παιδάκι. Έχω βρεί τραγικές διαφορές σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά προχθές βρήκα και ένα site ελληνικό παρακαλώ με υπερβολικά καλές τιμές. Καρότσι Peg Perego 3σε1, από 900 ευρώ που το έβρισκα εδώ, 500 ευρώ εκεί απλά από έξω δεν ξέρω πόσο πάνε τα μεταφορικά. Αυτά είναι από τη σειρά του '11, του '10 είναι πιο φθηνά. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link εδώ ή μόνο με πμ...

Το δωμάτιο επίσης θα το κάνουμε με ζωγραφική τοίχου (κάτι απαλό και διακριτικό βέβαια) και ενώ εγώ ήθελα τα For ever friends ο αντρούλης προτιμάει Disney..και βρήκαμε τα μικρά Mickey, Donald κλπ με τις φάτσες τους μέσα σε φούσκες..!! Ενημερωτικά 300 ευρώ οι 2 τοίχοι αλλά υπάρχουν και πιο φθηνοί.

Έπιπλα δεν έχω ιδέα ακόμα αν θα είναι από αυτά που τα κρατάς και αργότερα μέχρι και 5-6 ετών ή απλά, αλλά χρώμα νομίζω και εγώ άσπρο..!

Κατερινάκι επειδή κάπου ρώτησες για την πληρωμή του γιατρού εμένα δεν μου παίρνει επισκέψεις καθόλου..μας είπε όλα μαζί στο τέλος! Ένας θεός ξέρει πόσα βέβαια!

Μαράκι άντε έλα Αθήνα...σε περιμένουμε!!

Ρενάκι καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Bloublou αν έχεις κανένα καλό site για αγορές ενημέρωσε μας!

Έχω βρεί τραγικές διαφορές σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά προχθές βρήκα και ένα site ελληνικό παρακαλώ με υπερβολικά καλές τιμές. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link εδώ ή μόνο με πμ...

Το δωμάτιο επίσης θα το κάνουμε με ζωγραφική τοίχου (κάτι απαλό και διακριτικό βέβαια) και ενώ εγώ ήθελα τα For ever friends ο αντρούλης προτιμάει Disney..και βρήκαμε τα μικρά Mickey, Donald κλπ με τις φάτσες τους μέσα σε φούσκες..!! Ενημερωτικά 300 ευρώ οι 2 τοίχοι αλλά υπάρχουν και πιο φθηνοί.

Τιτινακι μου, τι κανεις? ολα καλα με την μπουμπου σου?

Φυσικα και μπορεις να βαλεις λινκ.

Ωραια η ζωγραφικη δωματιου, θα ελεγα καλυτερα τα μωρα του Disney.

Κ μετα δεν ξερω αν μπω γιατι μαλλον θα φυγουμε κατευθειαν για Λητω !!

Οποτε σας φιλω για την ωρα!!!!

Ωραια η κουβεντουλα μας σημερα !

Θελω κ αλλο !!! χαχαχαχαχ!!!!

Καλα σημερα χορτασαμε κουβεντα, ωραια ηταν.

αντε αυριο να μπεις να μας πεις τα νεα.

Κατερινακι μου την καλυτερη δουλεια κανεις που αφηνεις την μετακομιση για μετα.

θα εισαι πιο ηρεμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...