Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενταξει δεν με πειραζει να πιανει πολυ χωρο στο κλεισιμο ! Οταν ειναι ανοιχτο ειναι το θεμα !

Επισης μενω στον 5ο οροφο κ το ασανσερ ειναι μικρο σχετικα θα πρεπει να τα σκεφτω ολα αυτα δλδ πριν παρω καροτσι !

Εγω καλα θελω περεγκο ...... κ αυτα που γυρνανε κ απο τις δυο πλευρες ειναι που πιανουν κ τον πιο πολυ χωρο !

Ουφ ! Οσο για τα λεφτα...φοβαμαι να κανω σουμα τα οσα εχουμε δωσει μεχρι τωρα !!!

Ειναι πολλα παρα πολλα παντως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας ειμαστε καλα κ ολα τα αλλα ειναι δευτερεοντα !!!!!

Κατερινακι δεν ηξερα οτι εισαι κ συ βρε απο εξωσωματικη !!!!!!!

Εισαι τυχερη που πετυχες με την μια μπραβο σου !!!!!

Κ μεις θα ειχαμε πετυχει αν το ειχαμε ψαξει καλυτερα κ δεν ειχαμε πεσει στον πρωτο καραγκιοζη !

Αλλα περασαν κ αυτα !

Τωρα εχει σημασια η κοιλιτσα μας που ειναι φουσκωμενη !!!!!!

Διαφημίσεις

ναιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχιιχχι!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα ψυχουλακια μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο παει ασχετο τωρα με την κουβεντα το νιωθω ολο κ πιο εντονα ! Αληθεια !

Ξετρελλαινομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουουουουου τι ειπες τωρα??????

Τρεμωωωωωωωωωωωωω....... ειμαι ικανη να παω κ να το ρουφαω για να μη βγει !!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Αλλα ολες οι κοπελες λενε πως οτι φοβουν κ να εχεις μεχρι τοτε...τη στιγμη εκεινη θες τοσο πολυ να το δεις που τα ξεπερνας ολα !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ουτε κ γω τη θελω .... καθολου ομως αλλα εχω την υποψια πως για εκει θα παω !

Στο μεταξυ ειμαι κ στο καφε εξωσωματικης, κ ολα τα κοριτσια απο κει με καισαρικη γεννησαν γμτ !!!!

Δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες που πηραμε !

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

Πολύ χαίρομαι που είσαστε όλες καλά !!!

Εμείς ξαναπήγαμε γιατρό σήμερα το πρωί λόγο του ότι το ουρεόπλασμα υπάρχει ακόμη. Ευτυχώς είμαστε μια χαρά ζυγίζουμε 110 ολόκληρα γραμμάρια και η ανάπτυξή μας είναι καλή. Φύλο πάλι niente αυτή τη φορά τον εμπόδιζε το λίπος που έχω στην κοιλία μου (να δώ τι άλλη δικαιολογία θα βρεί).την βλέπω τη δουλειά τελευταία θα συμπληρωθεί το πινακάκι.Το επόμενο ραντεβού με το bebe είναι σε τρεις εβδομάδες στο Αλεξάνδρα για την άμνιο.

marilou τέλειος συνδιασμός 1 αγοράκι + 1 κοριτσάκι

bloublou σιδερένια η μητέρα σου

μαράκι πως τα πας? ο γιατρός πάντως μου είπε ότι οι αναγουλοκαούρες είναι καλό που υπάρχουν γιατί δείχνει ότι το μωρό αναπτύσεται καλά.

να καλωσορήσω και εγώ τις νέες μανούλες στην όμορφη παρέα μας.

verolinaki εγώ θα γεννήσω στο Έλενα (φανατική τού εν λόγο μαιευτηρίου) φαντάσου ότι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα γιατρό είχα όμως μαιευτήριο. Εσένα η πρώτη σου γέννα στο Έλενα? Ποιόν γιατρό έχεις?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Νομιζω απ οσο δλδ εχω καταλαβει οτι φταινε οι ορμονες που πηραμε!

Γενικα ολα τα κοριτσια πηγαν με προγραμματισμενη καισαρικη..... δεν θυμαμαι σε καποια να εσπασαν τα νερα κ να γεννησαν φυσιολογικα !

Καποιες εκαναν κ τεχνητους πονους αλλα κ παλι τιποτα τα μωρα ηταν ψηλα !

Αλλα περισσοτερα δεν ξερω αλλα ας ελπισουμε εμεις να κανουμε τη διαφορα !!!! χαχαχαχαχα!!!!!!

Τη φοβαμαι την καισαρικη υπερβολικα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...