Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ε ναι κ μεις να μαστε καλα ομως για να τα μαζεψουμε χαχαχαχαχαχα!!!!!

Ουφ !!!!! Πολλα εξοδα γμτ !!!

Κ γενικα τα μωρουδιακα ειναι ακριβα ειδικα τα επιπλα !

Εχω κοιταξει στο ιντερνετ κ οσες κουνιες μου αρεσουν εχουν 450-500 ευρω !

Βεβαια ειναι αυτες που γινονται προεφηβικα κρεββατια εως 5-6 χρονων αλλα δεν ξερω αν συμφερει να εχεις το μωρο μεχρι αυτη την ηλικια σε κουνια-κρεββατι !

Επισης οι απλες κουνιες ειναι μεν πιο φτηνες αλλα δεν μου αρεσουν τα ροδακια που εχουν ολες !

Εγω θελω να ακουμπαει το ξυλο κατω κ να μην εχει κενο πολυ.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου τελεια κοντα ειναι ο Φλεβαρης ! ουτε κ γω τα θελω ολα ροζ αλλα παντα οτι λεω δεν θελω αυτο κανω !!!! χαχαχαχχαχχα!!!!!!!

Οσο για χτες στα τζαμπο ειδα αποστειρωτες εναν της κικκο 50 ευρω κ εναν του τζαμπο 25 ευρω !

Ειδα κ μπιμπερο της nuk που λενε ειναι τα καλυτερα κ τα μικρα εχουν 5 ευρω κ τα μεγαλα 7 ευρω αν θυμαμαι ! Μιλαω για γυαλινα παντα !

Σημερα που θα παμε Λητω θα δουμε εσωρουχακια κ τιμες για καροτσια (peg perego) k κουνια !!!!

Ανυπομονω λεμε !!!!!!!!!!!!!!!

Βιργινακι μου, κοντα ο Φλεβαρης και ειναι και μικρος, θα περασει αμεσως!!

οποτε εχουμε ενα μηνα εγκυμοσυνης μικρο!!

ο αποστειρωτης ο φτηνος του τζαμπο ειναι καλος, μια φιλη μου τον ειχε, ηταν το τριτο παιδακι που τον χρησιμοποιουσε και μετα τον εδωσε και σε αλλο μωρο.

εγω μπουκαλια δεν θα παρω γυαλινα, τα φοβαμαι μην σπασουν και επισης μαζευουν περισσοτερα μικροβια, θα παρω αυτα της avent που ειναι ενα ειδος πλαστικου χωρις bpa. τα ειδα και σε μια φιλη και μου εχουν αρεσει.

thumbnailaventbiberon33.jpg

Αχ! ωραια που θα πατε για καροτσια, μου αρεσουν και εμενα τα Perego, θα δουμε..

Βασικα ο γιατρος μου με παρακολουθουσε 2 χρονια πριν μεινω εγκυος στις προσπαθειες μας κ δεν μας επαιρνε ποτε λεφτα ! Ποτε ομως !

Μας τον συστησε συγγενης του αντρα μου βεβαια....αλλα κ παλι.... τωρα που εμεινα εγκυος κ θα επρεπε να παιρνει παλι δεν παιρνει..καθε φορα βγαζει ο αντρας μου λεφτα κ τσακωνονται κ δεν τον αφηνει να πληρωσει ποτε !

Σκεψου δεν εχω πληρωσει ουτε την αυχενικη που μου εκανε ουτε την β επιπεδου που θα μου κανει !

Εχει κολλημα κ δεν μας αφηνει !

Οποτε κ να ρωτησω τι θα μου παρει στη γεννα ξερω θα μου πει δωσε οτι θες !

Σιγουρα !

Ετσι σκεφτομαστε να του δωσουμε 1500 ευρω ! Κ παλι θα γκρινιαξει !

Τωρα που λες γιατρος, εσενα ο γιατρος σου σου παιρνει λεφτα σε καθε επισκεψη κανονικα και μετα ξεχωριστα εντελως πληρωνεις και τη γεννα; Εμενα ναι, αλλα εχω διαβασει για καποιους γιατρους που δε χρεωνουν επισκεψεις και τα πληρωνεις ολα μαζι στο τελος. Βεβαια δεν τον αλλαζω με τιποτα γιατι τον εμπιστευμαι παρα πολυ, απλα ετσι ακαδημαικα ρωταω..:rolleyes:

κατερινα και εγω πληρωνω καθε επισκεψη ξεχωριστα και εδω στην Καλαματα ετσι κανουν ολοι.

και την γεννα χωρια.

Ε ναι κ μεις να μαστε καλα ομως για να τα μαζεψουμε χαχαχαχαχαχα!!!!!

Ουφ !!!!! Πολλα εξοδα γμτ !!!

Κ γενικα τα μωρουδιακα ειναι ακριβα ειδικα τα επιπλα !

Εχω κοιταξει στο ιντερνετ κ οσες κουνιες μου αρεσουν εχουν 450-500 ευρω !

Βεβαια ειναι αυτες που γινονται προεφηβικα κρεββατια εως 5-6 χρονων αλλα δεν ξερω αν συμφερει να εχεις το μωρο μεχρι αυτη την ηλικια σε κουνια-κρεββατι !

Επισης οι απλες κουνιες ειναι μεν πιο φτηνες αλλα δεν μου αρεσουν τα ροδακια που εχουν ολες !

Εγω θελω να ακουμπαει το ξυλο κατω κ να μην εχει κενο πολυ.....

τα μωρουδιακα ειναι πολυ ακριβα, εμεις δεν θελουμε να ξεφυγουμε, θα παρουμε τα απαραιτητα.

εγω κουνια θελω απλη και λευκη, αλλαξιερα θα μου την φτιαξει ο μπαμπας μου, ειναι ξυλουργος.

καροτσι θελω να παρω καλο γιατι θα το δουλευουμε πολυ:mrgreen:!

Μαρακι μου...τα μπουκαλια ειχα την εντυπωση πως ειναι καλυτερα τα γυαλινα !

μη νομιζεις οτι εχω ιδεα απλα τι μου λενε οι μανουλες του φορουμ γενικα !

Αλλα υπαρχουν κ ειδικα πλαστικα που αποστειρωνονται !

Αυτα που λες δεν τα ξερω αλλα γενικ αν ψαξουμε θα βρουμε πολλα !

Οσο για καροτσια θα ξεκινησω απο μεγαλα καταστηματα κ θα καταληξω κ σε μικρα οπου θα τα εχουν για να συγκρινω τιμες !

Διαφημίσεις

Καταλαβα.. Βιργινια μου, ειστε πολυ τυχεροι με το γιατρο σας, γλιτωνετε παρα πολλα.. Οντως τα επιπλα ειναι πολυ ακριβα, και τα καροτσακια, ειδικα τα περεγκο που λετε. Κι εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσω 600 ευρω, θα μου πεις τα εχει ολα, αλλα και παλι.. Θα δουμε. Παντως εμεις αυτα που πηραμε ειναι απο το ικεα, δεν εχουν ζωγραφιες βεβαια, αλλα εχουμε ενα φιλο μακετιστα και θα μας φτιαξει αυτοκολλητα με το μικυ να βαλουμε!! Δεν εχει μεγαλη ποικιλια στο ικεα, αλλα συμφερει μιας και ειναι επιπλα που δε θα χρησιμοποιησει το παιδι για πολλα χρονια. Σκεφτομαστε να επενδυσουμε πιο πολυ στο παιδικο δωματιο μετα απο μερικα χρονια που θα το χαρει για πολυ καιρο. Δεν ξερω, τι λετε;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αχ ναι κ γω τα απαραιτητα θα παρω αλλα αρκετα απο αυτα θα μου τα δωσει η κουνιαδα μου !

Για την ωρα θελω κουνια ασπρη κ γω κ καροτσι ! Ισως κ αλλαξιερα ! Αυτο ακομα το σκεφτομαι !

Ρουχαλακια μπουκαλια πιπιλες κ ολο τον εξοπλισμο....εμ...μαρσιπο..........ποποπο...πολλα ειναι χαχαχαχαχα!!!!!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου ! Δεν αξιζει να δωσουμε πολλα..αλλα μετα ξερεις ειναι κ τι τρελλα σε πιανει......

Οσο για το γιατρο ναι οντως εχουμε γλυτωσει πολλα .... αλλα θα του δωσω 1500 στη γεννα κ 2000 το μητερα ε..... 3500 -4000 θα φυγουν σιγουρα !!!!! γκρρρρρρρρρρ

για τα γυαλινα ειχα και εγω την ιδια εντυπωση με εσενα αλλα επειδη το εψαξε πολυ καλα ενα φιλικο μας ζευγαρι και τα ειδα απο κοντα ειναι πολυ καλα.

Ρωτα αν θελεις και θα σου πουν την γνωμη τους και οι πωλητριες.

για καροτσια θα ψαξω και internet.

οι φιλοι μας πηραν απο αγγλια το perego το pliko 3σε1 250? κατω απο την τιμη που το εβρισκαν εδω.

παντως θελει ψαξιμο το πραγμα.

Καταλαβα.. Βιργινια μου, ειστε πολυ τυχεροι με το γιατρο σας, γλιτωνετε παρα πολλα.. Οντως τα επιπλα ειναι πολυ ακριβα, και τα καροτσακια, ειδικα τα περεγκο που λετε. Κι εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσω 600 ευρω, θα μου πεις τα εχει ολα, αλλα και παλι.. Θα δουμε. Παντως εμεις αυτα που πηραμε ειναι απο το ικεα, δεν εχουν ζωγραφιες βεβαια, αλλα εχουμε ενα φιλο μακετιστα και θα μας φτιαξει αυτοκολλητα με το μικυ να βαλουμε!! Δεν εχει μεγαλη ποικιλια στο ικεα, αλλα συμφερει μιας και ειναι επιπλα που δε θα χρησιμοποιησει το παιδι για πολλα χρονια. Σκεφτομαστε να επενδυσουμε πιο πολυ στο παιδικο δωματιο μετα απο μερικα χρονια που θα το χαρει για πολυ καιρο. Δεν ξερω, τι λετε;

πολυ καλα το σκεφτεσαι Κατερινακι,

πολυ καλο στρωμα να παρετε και η κουνια ας ειναι και πιο φτηνη.

και καροτσι πρεπει να παρουμε ενα καλο για να κρατησει.

και εγω σκεφτομαι 3σε1 να τα εχει ολα αλλα θα δουμε.

Βιργινακι, οντως ειστε τυχεροι με τον γιατρο.

πλακα πλακα εχετε γλυτωσει πολλα.

αχ! και εγω αναρωτιεμαι πως θα κρατηθουμε να μην ψωνισουμε πολλα?????

Διαφημίσεις

Καλα απο το ιντερνετ συμφερει πολυ αλλα εμεις δεν το κατεχουμε καθολου κ ειδικα με ξενες γλωσσες !

Τωρα για το καροτσι θα το ψαξω θελω το απλο σχεδιο γιατι καθισματακια ριλαξ καλαθουνα που μετατρεπονται κ σε αυτα θα μου τα δωσει η κουνιαδα οποτε δεν εχει νοημα να παρω πολυκαροτσι !

Νομιζω τα απλα εχουν γυρω στα 300-350 !

Αλλα θελω να βρω καροτσι που να κοιταει εμενα το μωρο !

Θελω να το βλεπω να ξερω οτι ειναι καλα αλλιως αν δεν το βλεπω θα σταματαω καθε λεπτο !

Κ δεν ξερω αν αυτα τα απλα βγαινουν απο 0+ !

ξερει καμια ?

Για τα μπουκαλια Μαρακι θα το ξανακοιταξω κ γω εννοειται !

Ελα μου ντε πως θα κρατηθουμε που εγω οτι βλεπω το θελω?

Ε αμα οι τσεπες ειναι αδειες χαχαχχα!!!

Αχ εγω ακομα ξεχρεωνω την δευτερη μου εξωσωματικη !

Το 2010 εδωσα απιστευτα λεφτα......οτι ειχαμε κ δεν ειχαμε τα δωσαμε σε γιατρους !

Τωρα δεν υπαρχει μια γι αυτο κ πρεπει να σφτιχτουμε λιγο κ να παρουμε οσα χρειαζομαστε !

Αχ, κι εγω δεν ξερω πως θα κρατηθουμε να μη σηκωσουμε ολα τα μαγαζια..

Καροτσακι εγω νομιζω οτι θα παρω 2 σε 1 δηλαδη να εχει και καθισματακι αυτοκινητου και επισης να μετακινουνται οι λαβες για να μπορει στην αρχη το μωρο να κοιταει προς τα εμενα και πιο μετα να κοιταει μπροστα. Τωρα δεν ξερω τι τιμες παιζουν για αυτα, θελει ψαξιμο..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αλλα θελω να βρω καροτσι που να κοιταει εμενα το μωρο !

Θελω να το βλεπω να ξερω οτι ειναι καλα αλλιως αν δεν το βλεπω θα σταματαω καθε λεπτο !

Κ δεν ξερω αν αυτα τα απλα βγαινουν απο 0+ !

ξερει καμια ?

Υπαρχει καροτσι απο 0+ να κοιταει εσενα, το πηραν τα ξαδελφια μου, δεν θυμαμαι την μαρκα ομως.

Υπαρχει και περεγκο να κοιταει εσενα, το ξερω σιγουρα, το περεγκο εχει χερουλι που γυρναει και απο τις δυο πλευρες αλλα πιανει πολυ χωρο οταν κλεινει, γινεται σαν βαλιτσα και οχι μπαστουνι.

Ελα μου ντε πως θα κρατηθουμε που εγω οτι βλεπω το θελω?

Ε αμα οι τσεπες ειναι αδειες χαχαχχα!!!

Αχ εγω ακομα ξεχρεωνω την δευτερη μου εξωσωματικη !

Το 2010 εδωσα απιστευτα λεφτα......οτι ειχαμε κ δεν ειχαμε τα δωσαμε σε γιατρους !

Τωρα δεν υπαρχει μια γι αυτο κ πρεπει να σφτιχτουμε λιγο κ να παρουμε οσα χρειαζομαστε !

καλα, εμεις απο τοτε που παντρετηκαμε και ανακαλυψαμε την διαφραγματικη μητρα, εχουμε χαλασει μεχρι τωρα 10.000?.

εχω κανει δυο αποξεσεις, δυο λαπαροσκοπηεις και μια υστεροσκοπηση.

ασε τις σαλπιγγογραφιες (2) και τις εξετασεις με τον αντρουλη.

ευτυχως δεν χρωσταμε πολλα αλλα το ταμειο δεν ειναι και στα καλα του.

οποτε παν μετρο αριστο!!

Θελει ψαξιμο οντως κ σε μεγαλα μαγαζια κ σε μικρα για να συγκρινεις τιμες κ τωρα κ εκπτωσεις !

Εγω γι αυτο θελω να τα παρω τωρα Φεβρουαριο για να τα παρω με εκπτωσεις !

Ειμαι κ σε φαση που σκεφτομαι τι χρωματα να βαλω στο δωματιο....ροζ σιγουρα αλλα με τι αλλο? δεν ξερω ! Κ αυτο σκεψη θελει !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...