Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες του Ιουνίου!

Χαίρομαι που διαβάζω καλά νέα!

Marilou, τι ωραία, αγοράκι-κοριτσάκι, ο ιδανικός συνδυασμός πιστεύω! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνω όλα καλά και θα πάνε!!

Σχετικά με την αμνιοκέντηση κι εγώ είμαι μπερδεμένη, δεν ξέρω τι να κάνω! Τελικά είπα στο γιατρό να κάνουμε πρώτα την εξέταση Αλφα-τεστ (τριπλό βιοχημικό τεστ) που γίνεται μεταξύ 16ης και 18ης εβδομάδας. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασίσω μάλλον! Εγώ θα γίνω 34 τέλος Απριλίου, παίζει ρόλο και η ηλικία στην απόφαση, βέβαια. Εσύ, αν επιτρέπεται, πόσο είσαι;

Rena και Mammyblue καλώς ήρθατε! Rena mε το καλό η αμνιοκέντηση!

Bloublou είσαι Κεφαλλονιά; Που; Στην πρωτεύουσα; Αχ, τι ωραία! Η πατρίδα της μητέρας μου που την θεωρώ και δική μου πατρίδα! Εκεί πέρασα την πρώτη μου εγκυμοσύνη, μέχρι που έφυγα να γεννήσω και τώρα δυστυχώς έχουμε μετακομίσει! Μου λείπει πολύ το νησί και ο καλός γιατρός που είχα εκεί! Εσύ σε ποιον πας, αν επιτρέπεται; (Γράψε τα αρχικά του, αν θέλεις). Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό η μπεμπούλα σας! Και περαστικά στη μαμά σου!

Κορίτσια, να ρωτήσω, θα γεννήσει καμία σας στο "Έλενα";

Να είστε καλά! Θετικές σκέψεις και όλα καλά για τα μωράκια μας! Φιλία

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχα, γραφαμε μαζι!! Μια χαρα ειμαι, λιγο ανακουφισμενη με το θεμα του μπαμπα μου αν και ακομα εχουμε πολυ αγωνα μπροστα μας.

Κατα τα αλλα αγχωνομαι για το σπιτι, για τα κιλα, για το αν ειναι καλα ο μπεμπης μου, τα γνωστα μου.. Ελπιζω να μη μου βγει αγχωτικο το παιδι..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

verolina, καλημερα και απο μενα,

τι κανεις? ολα καλα?

εσυ ποτε ξαναπας στον γιατρο σου? το φυλο ποτε θα το μαθουμε?

Χαχα, γραφαμε μαζι!! Μια χαρα ειμαι, λιγο ανακουφισμενη με το θεμα του μπαμπα μου αν και ακομα εχουμε πολυ αγωνα μπροστα μας.

Κατα τα αλλα αγχωνομαι για το σπιτι, για τα κιλα, για το αν ειναι καλα ο μπεμπης μου, τα γνωστα μου.. Ελπιζω να μη μου βγει αγχωτικο το παιδι..:rolleyes:

αντε μπραβο βρε Κατερινακι, να χαλαρωνεις και εσυ λιγο απο το αγχος.

εμενα με πιανει ωρες ωρες το αγχος, μερικες ωρες ειμαι μια χαρα και γελαω μονη μου απο χαρα και αλλες ωρες ειμαι μην σου πω!

τι θα κανουμε? θα βγουνε τα μωρα και θα μας μουτζωνουν!

Καλημερα και απο μενα, βερολινα. Γενικα εχω ακουσει καλα λογια για το ελενα.

Μαρια μου, κι εγω το ιδιο σκεφτομαι ωρες ωρες, θα βγει ο μπεμπης και θα με στραβοκοιταει..:rolleyes::rolleyes: Αυτο με τις αλλαγες διαθεσης το εχω κι εγω πολυ εντονα. Μαλλον φταινε οι ορμονες..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Katerinars, μην αγχώνεσαι βρε για το σπίτι και τα κιλά! Αυτά είναι κάπως δευτερεύοντα! Σου λέω, τα κιλά θα τα χάσεις, μετά τη γέννα τρέχεις και δεν φτάνεις, ξεχνάς και να φας. Εγώ τα έχασα, χωρίς να το σκεφτώ, αλήθεια. Λένε επίσης ότι όσο θηλάζεις δεν παίρνεις κιλά!

Όσο για τα μωράκια και την υγεία της οικογένειας αλλά και γενικότερα, όλοι αγχωνόμαστε, έχεις δίκιο!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Maria-elpida, θα πάω στο γιατρό Τετάρτη, ή Πέμπτη, θα τον πάρω τώρα να κλείσω ραντεβού! Αχ, έχω τόση αγωνία, λες και θα πάω για πρώτη φορά, ενώ παλιά δεν ήμουν έτσι! Ελπίζω να δει και το φύλο, αν και δεν με πειράζει και τόσο....:tongue: (Βέβαια, θα ήθελα ένα κοριτσάκι)! Φιλιά στο μπεμπάκι σου!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Αχ, βερολινα, μακαρι να εχεις δικιο για τα κιλα.. Ωραια θα ειναι να εχεις κοριτσακι τωρα για να εχεις ενα κι ενα!! :D Εγω ηδη σκεφτομαι για δευτερο.. μαλλον βιαζομαι..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Katerinars, μην αγχώνεσαι βρε για το σπίτι και τα κιλά! Αυτά είναι κάπως δευτερεύοντα! Σου λέω, τα κιλά θα τα χάσεις, μετά τη γέννα τρέχεις και δεν φτάνεις, ξεχνάς και να φας. Εγώ τα έχασα, χωρίς να το σκεφτώ, αλήθεια. Λένε επίσης ότι όσο θηλάζεις δεν παίρνεις κιλά!

Όσο για τα μωράκια και την υγεία της οικογένειας αλλά και γενικότερα, όλοι αγχωνόμαστε, έχεις δίκιο!

πολυ καλα τα λες Βερολινα μου, εχεις δικιο!

αυτην την περιοδο πρεπει μονο να μας νοιαζει η κοιλιτσα μας.

και για εμας τις πρωτοτοκες ειναι πιο ευκολο γιατι δεν εχουμε αλλες υποχρεωσεις, οπως παιδια εννοω..

αντε να πας και εσυ να μαθουμε τι κουβαλας, εσυ τι νιωθεις να ειναι?

εγω το ελεγα οτι εχω κοριτσακι αν και ψιλοηθελα αγορι αλλα το ενιωθα οτι ειναι κοριτσι, και περσι που ειχα την αποβολη το ελεγα οτι ηταν αγορι και ηταν, το ειχαμε δει στην βιοψια.

Κατερινα μου αυτες οι παλιοορμονες κανουν την ζημια!!!

Καλημεραααααα !!!!!!

τι κανετε μανουλιτσες ?

Κατερινακι ξεχασα να σου πω χτες οτι ο γιατρος μου ειναι ο Πουρνάρας Χρηστος !!!!

Μαριλου μου επεσα μεσα τελικα !!! Ενα κ ενα ! Γερα κ δυνατα να ειναι κοριτσακι μου ! οσο για την αμνιο αν δεν υπαρχει λογος γιατι να την κανεις ??????

Μαρακι μου τελεια κοντα ειναι ο Φλεβαρης ! ουτε κ γω τα θελω ολα ροζ αλλα παντα οτι λεω δεν θελω αυτο κανω !!!! χαχαχαχχαχχα!!!!!!!

Οσο για χτες στα τζαμπο ειδα αποστειρωτες εναν της κικκο 50 ευρω κ εναν του τζαμπο 25 ευρω !

Ειδα κ μπιμπερο της nuk που λενε ειναι τα καλυτερα κ τα μικρα εχουν 5 ευρω κ τα μεγαλα 7 ευρω αν θυμαμαι ! Μιλαω για γυαλινα παντα !

Γενικα χαζολογησα !

Εχει κ αυτο που ρουφας τις μυξουλες του μωρου! χαχαχαχ!!!!!

Σημερα που θα παμε Λητω θα δουμε εσωρουχακια κ τιμες για καροτσια (peg perego) k κουνια !!!!

Ανυπομονω λεμε !!!!!!!!!!!!!!!

Αχ Βερολινα μου....κ γω εκανα αυτην την εξεταση το Α-τεστ , τυπικα οπως λεει κ ο γιατρος μου.

Η αυχενικη ειχε βγει 1,7 ρινικο οστο ηταν ορατο... κ κατι μετρησεις στο κεφαλακι που εκανε την προηγουμενη βδομαδα τα εβρισκε ολα αψογα ! κ μου ειπε να μην φοβαμαι τα αποτελεσματα αλλα εμενα με εχουν ζωσει τα φιδια....... Θα τα εχω στα χερια μου την Πεμπτη....κλαψ κλαψ ...τοσο αγχος Χριστε μου........

Διαφημίσεις

Καλημερα Κατερινακι !

Τελεια ειναι οντως τα λιγουρευομαι οοοοοοοοοοοοοολα !!!!!!!!!

Τιμες για γεννα εννοεις ε ?

χμ... το γιατρο δεν τον εχω ρωτησει ακομα, αλλα μια φιλη που γεννησε το Δεκεμβριο μου ειπε οτι πληρωσε για τρικλινο οικονομικο 2350 αλλα επισης μου ειπε οτι τωρα απο 1/1 επεσε στα 1950 για 3 μερες ! Νομιζω καλα ειναι ε ????

Αυτα ειναι μονο του Μητερα τωρα το τι παιρνει ο γιατρος ειναι αλλο κεφαλαιο !! χαχαχαχα!!!!

Τωρα που λες γιατρος, εσενα ο γιατρος σου σου παιρνει λεφτα σε καθε επισκεψη κανονικα και μετα ξεχωριστα εντελως πληρωνεις και τη γεννα; Εμενα ναι, αλλα εχω διαβασει για καποιους γιατρους που δε χρεωνουν επισκεψεις και τα πληρωνεις ολα μαζι στο τελος. Βεβαια δεν τον αλλαζω με τιποτα γιατι τον εμπιστευμαι παρα πολυ, απλα ετσι ακαδημαικα ρωταω..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...