Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.. ...ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.Τουριστρια......????????.........20/5/2011.............................................. ........

2.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010......MΠΕΜΠΑ......31/1/11

3.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.......................ΜΠΕΜΠΗΣ.....1/02/2011

4.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010.......ΜΠΕΜΠΑ.....26/1/11

5.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ.........

6.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ....................

7.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010.................................

8.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010..................................

9.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010.................................

10.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ

12.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ..........24/2/2011

13.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ...17/2/11

14.μινουλα…………….16/9/2010... 23/6/2011.... 07/12/20210...ΜΠΕΜΠΑ...

15.liana………………..19/9/2010....26/6/2011..............................................

16.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ

17.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/02/2011

18.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

19.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010..................................

20.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

21.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ..............

22.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010.............................

24.Mamatopolina......07/10/2010...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

Γεια σας μελλουσες μαμαδες! Εφτιαξα το πινακακι και με μενα, ελπιζω να μην εκλεψα την δουλεια καποιου:D. Σας παρακολουθω πολυ καιρο, τωρα που νιωθω καπως καλυτερα λογω εμετων ειπα να συμμετασχω και γω.

Μαρια - Ελπιδα ο γιατρος μου μου ειπε οτι δεν κανει να φαω συκωτι, καθως και τονο-ξιφια. Καλο ειναι να το αποφευγουμε δλδ.

Εχω και γω προβλημα τρελο με την μεση μου σε σημειο να μην μπορω να κατσω ή να σηκωθω ή να περπατησω καποιες φορες...:?. Ο γιατρος μου ειπε οτι εγαλωνει η λεκανη μου αλλα την επομενη φορα που θα παω για επισκεψη θα τον ρωτησω και γω αν μπορω να κανω τπτ γιατι μερικες φορες θελω να βαλω τα κλαμματα απο τον πονο..

Δεν μου φτανανε ολα τα αλλα, αρρωστησα κιολας με πυρετο και συναχι και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι μονο οι πατουσες μου δεν πονανε :mrgreen:...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου βρε Μινουλα!!!!

τι κανεις? που ειχες χαθει εσυ?

περαστικα σου για την μεση σου, κανε υπομονη δεν μπορεις να παιρνεις καποιο παυσιπονο?

καλα και εσυ κοριτσακι ε??

πολυ χαιρομαι που παιρνει τοσο χρωμα το πινακακι μας!!

για το συκωτι δεν εχω ρωτησει τον γιατρο μου, για τον ξιφια ηξερα..

λες να μην κανει?

δεν εχω ξαναφαει στην εγκυμοσυνη, θα τον ρωτησω..

γεια σου βρε Μινουλα!!!!

τι κανεις? που ειχες χαθει εσυ?

περαστικα σου για την μεση σου, κανε υπομονη δεν μπορεις να παιρνεις καποιο παυσιπονο?

καλα και εσυ κοριτσακι ε??

πολυ χαιρομαι που παιρνει τοσο χρωμα το πινακακι μας!!

για το συκωτι δεν εχω ρωτησει τον γιατρο μου, για τον ξιφια ηξερα..

λες να μην κανει?

δεν εχω ξαναφαει στην εγκυμοσυνη, θα τον ρωτησω..

Αστα νομιζω οτι εχει κοπει η μεση μου στα 2. Δεν χαθηκα ακριβως, σας διαβαζα, απλα δεν ημουν καλα για να γραψω. Τωρα τελευταια νιωθω καπως καλυτερα, ειπα να σας ερθω! Βρηκα και γιατρο (δεν ειχα μεχρι πριν 5 μερες...) και ηρεμησα.

Σχετικα με το συκωτι το ξερω οτι δεν κανει, το ειδα και στο google. Με μια φορα βεβαια δεν παθαινεις κατι, εγω πχ εφαγα μια μερα τονο σε νερο. Απλα στο ειπα να το ξερεις.

Βασικα εμας μας ειπαν ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ αλλα δεν αντεχω να περιμενω, το εβαλα ροζ και αν ειναι στην β επιπεδου θα το αλλαξω.

Θελω να αρχισω τα ψωνια για το μπεμπε μου, δεν κρατιεμαι!!!!!

wcBmp3.png

νωρις ειναι ακομα για ψωνια, μωρε..

ποσο εισαι τωρα?

απο τα αλλα συπμτωματα πως πας?

τι εννοεις δεν ειχες γιατρο? δεν σε παρακολουθουσε καποιος?

νωρις ειναι ακομα για ψωνια, μωρε..

ποσο εισαι τωρα?

απο τα αλλα συπμτωματα πως πας?

τι εννοεις δεν ειχες γιατρο? δεν σε παρακολουθουσε καποιος?

Χτες εκλεισα την 17η εβδομαδα, κοντευω να μπω στον 5ο μηνα.

Εχω και γω σαν και σενα εμετους, αναγουλες ολη μερα, ξινιλες τρελες με οτι και να φαω, ποναει η μεση μου και χαμηλα στην κοιλια επισης ποναω!! Τι αλλα συμπτωματα θα μπορουσα να εχω; Νομιζω οτι ταχω εξαντλησει ολα χααχχαχ

Απο γιατρο ταλαιπωρηθηκα λιγο γιατι ο δικος μου ειναι στο Μητερα και για οικονομικους λογους δεν μπορυσα να συνεχισω εκει. Οποτε εψαχνα επι 2 μηνες να βρω αλλον, αλλαξα 2-3 μεχρι να καταληξω σε αυτον που εχω τωρα.

Το καλο με την υποθεση ειναι οτι παιρνω αδεια 14 μηνες, και απο τελη Γεναρη θα καθομαι! Το περιμενω πως και πως!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

αχ! ταλαιπωρησε και εσυ βρε κοριτσακι..

τι να σου πω, κανε υπομονη, δεν μενει τιποτα αλλο να παθουμε..

οποτε τωρα εισαι ενταξει απο γιατρο

ωραια που παιρνεις αδεια και θα μπορεις να εισαι σπιτακι σου ηρεμη.

εγω καθομαι απο την αρχη, λογω ιστορικου.

εχω ψιλοβαρεθει αλλα το απολαμβανω...

αχ! ταλαιπωρησε και εσυ βρε κοριτσακι..

τι να σου πω, κανε υπομονη, δεν μενει τιποτα αλλο να παθουμε..

οποτε τωρα εισαι ενταξει απο γιατρο

ωραια που παιρνεις αδεια και θα μπορεις να εισαι σπιτακι σου ηρεμη.

εγω καθομαι απο την αρχη, λογω ιστορικου.

εχω ψιλοβαρεθει αλλα το απολαμβανω...

και γω φοβαμαι οτι μπορει να βαρεθω αργοτερα, αλλα τωρα το εχω αναγκη. Μετα που θα αρχισουμε να ετοιμαζουμε και το δωματιο και τα πρωτα πραγματακια θα ξετρελαθουμε!! Εγω το σκεφτομαι μονο και δακρυζω.

Βασικα, περα απο την γκρινια μου, το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα το πιτσιρικακι. Για μενα δεν με νοιαζει οσο και να ταλαιπωρηθω. (χαζομαμα θα γινω, το βλεπω!! )

wcBmp3.png

ολες θα γινουμε χαζομανουλες!!

και εγω γκρινιαζω αλλα οταν σκεφτομαι οτι η καραμελιτσα κουνιεται μεσα στην κοιλια μου, τρελαινομαι απο χαρα.

πρεπει να σε αφησω κουκλα, γιατι θα βγουμε και πρεπει να ετοιμαστω..

φιλια πολλα!!

ολες θα γινουμε χαζομανουλες!!

και εγω γκρινιαζω αλλα οταν σκεφτομαι οτι η καραμελιτσα κουνιεται μεσα στην κοιλια μου, τρελαινομαι απο χαρα.

πρεπει να σε αφησω κουκλα, γιατι θα βγουμε και πρεπει να ετοιμαστω..

φιλια πολλα!!

καλα να περασετε, θα τα ξαναπουμε!!!

ΥΓ. εγω το μικρο μου το ενιωσα πριν λιγες μερες, απιστευτο συναισθημα......

wcBmp3.png

Μινούλα μου καλώς ήρθες σε χάσαμε, αλλά επανήλθες, διαβάζω όλα΄καλά, και έχουμε και άλλο κοριτσάκι, χαμός.

Βιργινία μου το κοριτσάκι σου μεγαλώνει, που να δεις για το β' επιπέδου θα είναι κοντά 450 γρ.

Τιτίνα μου πολύ πιθανό να είναι κάποιο νεύρο, μην ανυσηχείς, ξεκουράσου λίγο, τα κιλά δεν είναι τίποτα 4 μη το συζητάς.

Κaterina_s δεν έφαγα το παγωτό χθες, αλλά μόλις τελειώσω με το μήνυμα πάνω να το χτυπήσω.

Κaterinars σκέψου θετικά, μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου, βέβαια ότι και να σου πω έχεις δίκιο, το μυαλό σου εκεί γυρίζει, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι δεν στο χέρι μας, σου εύχομαι πάντως να πάνε όλα καλά με το μπαμπά σου και να έχετε καλά αποτελέσματα

Η μαμά μου έκανε την επέμβαση το πρωί μπήκε 8 και βγήκε 13.30, εκείνη την ώρα την πήγανε στο δωμάτιο. Μιλήσαμε την άκουσα καλά, τώρα της βγάλανε τον ορό κια έφαγε και φαγητό σουπίτσα, είχε όζους πολλούς κια μεγάλους, θα τα δώσουν για βιοψία κια ελπίζω όλα καλά. Αύριο θα δουνε για το ασβέστιο κια πολύ πιθανόν την Κυριακή να βγει.

Κορίτσια πάω για το παγωτάκι.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Μπλουμπλου μου, περαστικα στη μανουλα, ευχομαι οι οζοι να μην ειναι τιποτα που δε θα ειναι, ολα μια χαρα θα ειναι!!:D

Αχ, παγωτακι τωρα.. Τι ωραια..

Τιτινα, κι εγω νομιζω πως αυτος ο πονος δεν ειναι τιποτα, ειναι και η μητρα που μεγαλωνει και μετατοπιζει τα οργανα και μπορει να σου χτυπαει καποιο νευρο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλησπέραααα!!!!!!!!! Τι κάνετε? Εγω μια χαρουλα σημερα!! Εχτες και προχτες ειχα ενα φουσκωμα σαν να ειχα φαει ενα αρνι! Ευτυχως το ξεπερασα... Σημερα πηγα για αιματολογικες εξετασεις, την Τριτη τα αποτελεσματα.Διαβασα τα νεακια σας και ειναι πολυ χαρουμενο το ποσο μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!!

Οσον αφορα τα βλαστοκυτταρα, επειδη το χω κοιταξει οταν τα δινεις σε τραπεζα τα φυλανε για 20 χρονια. Εαν παθει κατι το παιδι σου δε χρησιμοποιουν τα ιδια γιατι η παθηση υπαρχει και στα φυλαγμενα. Απλα εχεις καλυτερη προτεραιοτητα να σου βρουν συμβατο δοτη. Απο εκει και περα, πολλες φορες τα βλαστοκυτταρα του πρωτου παιδιου εχουν σωσει απο ασθενειες το δευτερο και αντιστροφα. Και καποιες φορες εχουν χρησιμοποιηθει και σε γονεις, αλλα δεν ειναι απολυτα συμβατα, οπως απο το ενα αδερφακι στο αλλο. Εγω γενναω στο Γαια και αν μου πουν 2 χιλιαρικα για τα βλαστοκυτταρα δεν εχω να τα δωσω... και μου ειπε ενας φιλος γιατρος, που το εκανε και στη γυναικα του, οτι τα πηγαν στη δημοσια τραπεζα που μπορεις να τα δωσεις ειτε σαν δωρεα ειτε με μικρη αμοιβη γυρω στα 500 κρατανε τα δικα σου. Ψαξτε το λιγο... αν ειναι δωρεαν στο Ιασω και το Μητερα, να τα δωσετε...τσαμπα ειναι! Τη φυλαξη του ιστου βεβαια την χρεωνουν.

Κατερινα μου, διαβασα αυτο που ειπες για την 5 λεπτη β επιπεδου στο 1ο παιδακι σου και θα σου πω την εμπειρια μου στο Γαια που εκανα την αυχενικη . Ο γιατρος μου ειπε να κλεισω ραντεβου με τον κυριο Στρατακη στο Γαια και επειδη εχα διαβασει απο αλλες κοπελες οτι γενικα τις ξεπετανε αλλοι γιατροι, αυτος ηταν πολυ καλος και αναλυτικος και μου απαντησε και καθε χαζη απορια που ειχα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Αμα θες ρωτα για αυτον για να εισαι σιγουρη πριν πας να κανεις την εξεταση. Αυτα ειχα να πω...σας κουρασα! Καλο βραδυ να εχουμε!!!!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλημερα, κοριτσακια μου!

τι μου κανετε σημερα?

εγω καλα ειμαι, ξυπνησα οκ με την συνηθισμενη αναγουλα αλλα ολα καλα!!!

χτες βγηκαμε με ενα ζευγαρι που ειναι και η κοπελα εγκυος και αυτη μανουλα Ιουνιου και τα λεγαμε.

ειναι δευτερο παιδακι της και η κοιλια της φαινεται πολυ.

ωραια περασαμε, τωρα περιεμνω τον αντρουλη να ξυπνησει να παμε καμια βολτα στην πλατεια για καφεδακι.

Τιτινα, κι εγω νομιζω πως αυτος ο πονος δεν ειναι τιποτα, ειναι και η μητρα που μεγαλωνει και μετατοπιζει τα οργανα και μπορει να σου χτυπαει καποιο νευρο.

Τιτινακι αυτο που λεει η κατερινα ειναι πολυ σωστο, μου το ειχε πει και μενα ο γιατρος οταν με πονουσε η χολη μου. μην ανυσηχεις βρε!!

Η μαμά μου έκανε την επέμβαση το πρωί μπήκε 8 και βγήκε 13.30, εκείνη την ώρα την πήγανε στο δωμάτιο. Μιλήσαμε την άκουσα καλά, τώρα της βγάλανε τον ορό κια έφαγε και φαγητό σουπίτσα, είχε όζους πολλούς κια μεγάλους, θα τα δώσουν για βιοψία κια ελπίζω όλα καλά. Αύριο θα δουνε για το ασβέστιο κια πολύ πιθανόν την Κυριακή να βγει.

περαστικα και σιδερενια η μανουλα σου Μπλουμπλου μου!

την επομενη φορα που θα μπει σε νοσοκομειο να ειναι στην γεννα σου!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα κοριτσακια μου !

Με πεταξε εξω παλι αποτομα κ μενα ! Να δω ποτε θα μου συνδεσουν το δικο μου ιντερνετ !

Μπλουμπλου μου περαστικα στη μανουλα !

Εγω κοριτσια ειμαι χαλια ψυχολογικα, γιατι χτες με πηρε ο ενδοκρινολογος μου κ αρχισε να μου φωναζει κ να μου μιλαει ασχημα επειδη του ειπα ο γυναικολογος μου αρνηθηκε να κανω ινσουλινες μιας κ το ζαχαρο ειναι παντα μεσα στο οριο κ στις φυσιολογικες τιμες...κ αρχισε να τον μειωνει...στεναχωρεθηκα πολυ εχω βαλει αλλες τοσες φορες τα κλαμματα....χαλια κοινως !

Γενικα το ζαχαρο μου απο την αρχη ηταν στα φυσιολογικ αορια αλλα χωρις αιτια ηθελε να κανω ινσουλινη κ οταν το ειπα στο γιατρο μου μου ειπε οχι βεβαια απο τωρα με τετοιες τιμες !

Το ζαχαρο νηστειας μου ειναι 80 κ η γλυκοζηλιωμενη αιμοσφαιρινη ειναι 5,5 !

Αυτος θελει να ειναι 5,3 κ το κανει ολοκληρο θεμα για 0,2 μοναδες.....για ονομα του Θεου !

Εχω σκασει απο χτες πηρα κ το γυναικολογο μου κ τον ρωτησα επειδη η μπεμπα φαινεται 3 μερες μεγαλυτερη στον υπερηχο αν φταιει το ζαχαρο κ μου ειπε οχι εισαι μεσα στα ορια ! Τι σκας ????????

Αλλα εγω θα παρω κ δευτερη γνωμη απο ενδοκρινολογο μες τη βδομαδα........

Γενικα ομως επεσα πολυ ψυχολογικα..θελω να περασει η εγκυμοσυνη οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι δεν μπορω να τη χαρω κ να την απολαυσω μ'αυτα κ μ'αυτα......

Συγνωμη αν σας ζαλισα............αλλα εχω σκασει...ειλικρινα..........

Εχει καμια αλλη κοπελα εδω θεμα με ζαχαρο ???

ΕΠισης καποια ρωτησε που γενναμε !

Εγω στο μητερα......κλαψ κλαψ........!!!!!!

Καλημερα και απο μενα, τι κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

Βιργινια μου, δεν ξερω καθολου για το ζαχαρο για να σε βοηθησω. Παντως πιστευω οτι ο γιατρος σου σιγουρα ξερει το καλυτερο και δεν αξιζει να στεναχωριεσαι τωρα γι΄αυτο. Κι εμενα ο μπεμπης φαινεται τρεις μερες μεγαλυτερος και με διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο.

Κι εγω γενναω στο μητερα!!:)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...