Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα!!

maria-elpida όχι, στις 24 πάω για την καθιερωμένη επίσκεψη. Τοτε θα μου πει για β΄επιπέδου!!!

Οσο για τα βλαστοκύτταρα, τα 2 μεγαλύτερα μαιευτήρια των Αθηνών τα προσφέρουν δωρεάν εφόσον βέβαια γεννήσεις εκεί. Η δική μου άποψη κορίτσια είναι η εξής: Δεν ξέρω αν είναι απάτη η όχι. Αλλά εαν 1 στο εκαταμμύριο τύχει κάτι στο παιδί και μου που "βλαστοκύτταρα έχετε"; θα πέσω να πεθάνω. Ετσι, είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου ότι γενικά στη ζωή μας "πετάξαμε" αρκετά λεφτά, ας μην σταματήσουμε σε αυτό. Οπότε τα κάναμε και εύχομαι να είναι αχρείαστα!

Φυσικά σκέφτομαι πως θα είναι με το δεύτερο παιδί..Θέλω και πάλι να θηλάσω, αλλλα όπως είπε και η Bloublou δεν ξέρω πως θα βγεί με τις ώρες, πως θα το πάρει και ο μικρός..Γενικά φοβάμαι ζήλιες και αυτο με τρομάζει πιο πολύ!

Bloublou Και εγώ στα 3,5 είμαι. Πάλι καλά. Α! Και σήμερα δεν θα το πιστέψετε...Φορεσα το τζιν μου. Στα μπούτια μου είναι μια χαρα. Λίγο στην περιφέρεια έρχεται τσίτα, αλλά χωρίς ζώνη είναι Super!!!! A! και μεταξύ μας...Εγώ το παγωτο θα έτρωγα, χα χα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Katerina και bloublou καλα αποτελέσματα με τα θέματα των γονιών σας. Αχ Καρτερινάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω...με γυρίζεις κάποια χρόνια πίσω..Ουφ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΨΥΧΑ!

Σας φιλώ, πάω να αρχίσω τη δουλειά (σας είπα ότι θέλω να σταματήσω να δουλεύω αυτό το διάστημα;;;θελω ξεκούραση):rolleyes:

Ωρα: 10:17..Γεια σας και πλαι. Ηπιά γάλα-λευκό και έγινα ΧΑΛΙΑ. Απίστευτο.Πότε θα ηρεμίσω πια? Δεν μπορω άλλο. Καθόλου ασβέστιο δεν παίρνω...:|:?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχεις ανακατωσουρες, ε; Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα.

Εχεις περασει κατι παρομοιο κι εσυ αν καταλαβα καλα, αρα καταλαβαινεις. Ειχε αισιο τελος τουλαχιστον;

Δεν ξερω τι εχω, ολα μου φταινε, δεν μπορω να ευχαριστηθω τιποτα οταν εχω συνεχεια ενα πραγμα στο μυαλο μου, συνεπως ειμαι συνεχεια νευριασμενη και στεναχωρημενη. Θελω να κανω τα σχεδια μου για τα πραγματα του μωρου και γενικα για τη ζωη μας και δεν μπορω γιατι δεν ξερω τι μας ξημερωνει αυριο..

Τελοσπαντων, θα μου περασει..:rolleyes:

Τι καλο μεγειρεψες χτες;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Geia σας κοριτσακια μου !!!!!!

Αχ ειμαι κ πολυ αδιαβαστη...κλαψ κλαψ !!!!!

Τι κανουν τα μπεμπεκια σας ????

Εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο, δοξα το Θεο εφυγε η παλιοαποκολληση.....κ ο πλακουντας επιτελους ανεβηκε ψηλα !!!! Ουφ !

Η μπεμπα εγινε γυναικαρα 206 ολοκληρα γραμμαριακια παρακαλω !!! Αμε !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι κοριτσακια μου!!

τι μου κανετε?

εγω μολις καταφερα να κλεισω το τηλεφωνο που μιλουσα απο τις 11:30 περιπου.

στο σταθερο εννοειτε..

με ειχε παρει η μαμα μου και 2 φιλες μου.

ξυπνησα σημερα στις 11 και το ευχαριστηθηκα,καλα ειμαι ευτυχως μεχρι τωρα.

ελπιζω να παει και ετσι η υπολοιπη μερα.

το βραδυ θα παμε για φαγητο με 2 ζευγαρια φιλους μας.

σημερα θα φτιαξω συκωτι, το σκεφτομαι μερες.

katerinars μου, γιατι εισαι πεσμενο σημερα? σε καταλαβαινω, οι ορμονες ειναι μωρε..

ενταξει φταει και το αγχος και η αγωνια αλλα προσπαθησε αν σκεφτεσαι θετικα, θα σε βοηθησει..

σου στελνω μια αγκαλιτσα!!!!!

katerina_s θα στο φτιαξω το πινακακι τωρα,

δηλαδη τα βλαστοκυτταρα τα φυλανε δωρεαν στα μεγαλα μαιευτηρια?

αυτο ειναι πολυ καλο!

εμενα ξερεις ποια ειναι η αποψη μου, οτι αν ποτε χρειαστουν τα βλαστοκυτταρα τα παιδια απο μια παθηση που θα εχουν δεν θα μπορουν να χρησιμοποιησουμε του παιδιου μας γιατι και αυτα θα εχουν την παθηση.

οποτε μαλλον θα πρεπει να ψαξουμε για δοτη.

και να σου πω και το αλλο?

αν ηταν τοσο σωτηρια θα ηταν δωρεαν, πιστευω.

φυσικα αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν κατακρινω αυτους που τα κρατησαν, μην παρεξηγηθω..

Κ συνεχιζω γιατι καταλαθος πατησα αποστολη !

Β επιπεδου λοιπον θ ακανουμς στις 24 φεβρουαριου κ ανυπομονουμε πολυ !

Χτες καναμε κ το Α-τεστ αλλα ο γιατρος ειπε οτι ολα θα ειναι καλα ! Καναμε κ μπολικες μετρησεις στο κεφαλακι μας κ ολα τα βρηκε αψογα !!!!

Η μπεμπα...ηταν μπρουμητα.... με σηκωμενα τα πατουσακια της !!! Τα εκανε μοστρα!!! ειχε πολυ πλακα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλα ειχε κ τα ποδια της ορθανοιχτα....κ μπρουμητα ! Να ανυσηχω απο τωρα??????????? χαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!

Την απολαυσαμε τη ζουζουνα μας !!!!

Τσιμπησα κ 2 κιλακια...... το συνολο της εγκυμοσυνης μεχρι τωρα......αλλα θελω να τα χασω γιατι οπως ειπα τα πηρα κατεβαζοντας τον αμπακο !!!!!!

Απο παγωτα μεχτι κρεπες....αχ ωραιες στιγμες !!!!!!!!!!!! χαχαχαχχααχαχχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geia σας κοριτσακια μου !!!!!!

Αχ ειμαι κ πολυ αδιαβαστη...κλαψ κλαψ !!!!!

Τι κανουν τα μπεμπεκια σας ????

Εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο, δοξα το Θεο εφυγε η παλιοαποκολληση.....κ ο πλακουντας επιτελους ανεβηκε ψηλα !!!! Ουφ !

Η μπεμπα εγινε γυναικαρα 206 ολοκληρα γραμμαριακια παρακαλω !!! Αμε !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

που εισαι εσυ ρε φιλεναδιτσα???

σε περιμενα απο χτες..

ΜΠΡΑΒΟ για τα νεα σου απο τον πλακουντα!!!

εκει ψηλα να μεινει!!

206gr???? καλα εσεις μεγαλωσατε πολυ!!!!

πολυ χαρηκα...

τωρα διαβασα και τα παρακατω...

και εμενα η δικια μου ειχε τα ποδια ανοιχτα!!!!!

μηπως πρεπει να ανυσηχησουμε??

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.. ...ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.Τουριστρια......????????.........20/5/2011.............................................. ........

2.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010......MΠΕΜΠΑ......31/1/11

3.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.......................ΜΠΕΜΠΗΣ.....1/02/2011

4.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010.......ΜΠΕΜΠΑ.....26/1/11

5.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ.........

6.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ....................

7.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010.................................

8.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010..................................

9.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010.................................

10.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ

12.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ..........24/2/2011

13.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ...17/2/11

14.μινουλα……….…….16/9/2010... 23/6/2011............................................

15.liana………………..…19/9/2010....26/6/2011..............................................

16.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ

17.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/02/2011

18.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

19.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010..................................

20.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

21.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ..............

22.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010.............................

24.Mamatopolina......07/10/2010...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

Μαρακι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρε θα εμπαινα χτες το βραδυ που γυρισα απο το γιατρο, αλλα δεν με εβαζε το ιντερνετ ! Κ αφου νευριασα τα παρατησα !!!!

Σημερα ομως ??? χιχιχιχιχιχι!!!

Ειδες πως μεγαλωσε ? κ να δεις που μου εδειξε απο που μεχρι που επιανε στην κοιλια κ λες αυτο ειναι ολοκληρο παιδι κανονικα !!!!!

Ηταν ψιλοκουλουριασμενη !

Κεφαλι στον αφαλο μου σωμα προς τα κατω στην κοιλια μου κ δεξια-πανω ειχε τα ποδια της !!!! Αλλα ολο αυτο σε μπρουμητα !!!! χαχαχαχαχα!!!!! Λαστιχα ειναι τα παιδια ??? χαχαχαχα!!!!!!!

Τι κανεις εσυ ????

Οι εμετοι ακομα ε ????

Γιατρο ποτε ξαναπας ?

Διαφημίσεις

Γεια σας όμορφες μανούλες!! Τι κάνετε??

Βιργινία μου όλα τα λεφτἀ?? Δεν παίζεται όταν τα βλέπεις έτσι..άσε που συνειδητοποιείς όλο και πιο πολύ τι συμβαίνει...!! Τρελαίνομαι για τέτοιες περιγραφές!!

γεια σας και παλι κοριτσακια μου,

εφυγα απο την παρεα μας αποτομα γιατι ηρθε ο αντρουλης νωριτερα και εβαλα να μαγειρεψω και μετα μου εκανε καταληψη στο laptop.

καλα, εκανα συκωτι στην λαδοκολλα και βγηκε πολυ μαλακο και νοστιμο!!

Βιργινακι πολυ χαρηκα με την ζουζουνα σου!!!

οι εμετοι αφουν ψιλοσταματησει αλλα η ξινιλα και οι αναγουλες καλα κρατουν.

αρχες Φλεβαρη, θα ξαναπαω, θα κανω και εξετασεις την αλλη εβδομαδα.

Τιτινακι μου ολα καλα?

θα σας αφησω κοριτσακια μου, παω να ξαπλωσω, θα τα πουμε το απογευμα!

Είμαι μια χαρούλα!!

Μαρία ζήλεψα! Πως το καταφέρνετε αυτό με τα φαγητά?? Τώρα θέλω συκώτι!!

Εγώ ένα πρόβλημα το οποίο ξερω πως μπορεί να είναι φυσιολογικό (λόγω εγκυμοσύνης) αλλά εντείνεται όσο περνάει ο καιρός και το αποκορύφωμα ήταν χθες το βράδυ! Με πιάνει ένας πόνος δεξιά πολύ χαμηλά στην μέση μέχρι το γόνατο (μόνο στο δεξί πόδι) με αποτέλεσμα εκτός πως πονάει πολύ και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω κάποιες φορές δεν μπορώ καν να το πατήσω γιατί λυγίζει από μόνο του! Χθές εκτός που έκανα 15' να σηκωθώ από τον καναπέ μετά πήγα για ντουσάκι και δεν μπορούσα να βγώ από τη μπανιέρα..! Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό να του το πώ μπας και υπάρχει λύση..!Σημείωση:δεν πρέπει να είναι από σωματικό βάρος καθώς έχω πάρει 4 ...δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά για να με βαρύνουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...