Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Μαρια μου τι θα κάνουμε?? Πότε θα ηρεμίσουμε??

Κατερινακι μου θα παρω τα φαρμακα μου αυτην την εβδομαδα και αν συνεχισω ετσι θα μιλησω με τον γιατρο να μου τα αλλαξει.

βεβαια, να σου πω πως ο εμετος ωρες-ωρες με ανακουφιζει οταν ποναει πολυ το στομαχι μου, αλλα οι ξινιλες και οι αναγουλες δεν παλευονται:twisted::twisted:

Μαρακι, ουτε εμενα τεντωνεται η κοιλια μου, απλα επειδη τις φοβαμαι πολυ τις ραγαδες, παστωνομαι απο την αρχη..

Παλι χαλια εσυ, ε; Περαστικα, βρε κοπελα μου, υπομονη.;)

θα κοιταξω να παρω και εγω καμια κρεμουλα,

καλυτερα η προληψη απο τωρα...:wink:

Διαφημίσεις

καλά μωρε. Πήγαμε για εμβόλιο τον μικρό, τώρα έκανα ένα κεικ και θα του μαγειρλεψω για αύριο! Κοινώς, απόλαυσε τον καιρό που σου μένει να εισαι ξέγνοιστη!!χαχα

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλά κάνεις καλό μου!Κρατήσου.!!!

Απλά η διαφορά τώρα είναι ότι εγώ αν θέλω να κοιμηθω ή να ξαπλώσω δεν γίνεται γιατί το μικρό μου διολάκι θέλει παιχνίδια. Γι΄αυτό λέω να απολαύσετε όλες σας αυτό το διάστημα! Εγώ τότε είδα ενα σωρό ταινίες, έκανα βόλτες κλπ...

Κλοτσάει ο μέμπης? Αχ πόσο μου αρέσουν τα αγοράκια (χα χα αγορομάνα!!!)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

ναι πολύ σημαντικο.Εγώ δεν μπορώ να επωφεληθώ απο αυτό μιας και ο γιατρός μου πάει Γαία:(

Πότε πας για β΄επιπέδου;;Εγώ ακομα δεν ξέρω και ανυπομονώ...Στον μικρό μου βέβαια κράτησε μόλις 4 λεπτα. δεν θα ξεχάσω την απογοήτευσή μου....:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...