Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

• Μου αρέσει 1

Όμορφα κοσμήματα 2-8 ευρω...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι μου καλησπερα...... μπορεις να μουνπεις διαστασεις;;;;; χωραει ανετα η ταυτοτητα;;;;;

το θελωωωωωωωωωωω

Ελα κοπελα μου...ναι, χωραει...ειδα και το πμ σου...σου στελνω κι εγω τωρα...

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...
  • 1 χρόνο μετά...

1.πολυ ομορφο βραχιολι, αφόρετο, στο κουτί του, 6 ευρω

P8040128_zpssx98frzs.jpg

P8040108_zpsqugg2ofw.jpg

2.Ασημενιο κόσμημα για το λαιμο, με πολυ ομορφη λευκη περλε πετρα, στα 7 ευρω

P8040126_zpsqbtkmh2o.jpg

υπαρχει και το ασορτι δαχτυλιδι στα 3 ευρω μονο(δυστυχως δεν εχει ανοιγμα απο κατω..)

P8040127_zpsstpyn8km.jpg

3.Πολυ εντυπωσιακο δαχτυλιδι, με ανοιγμα απο κατω για να προσαρμοζεται σε καθε δαχτυλο, στα 4 ευρω

P8040130_zpsqmblzqfx.jpg

P8040117_zps9ie5cn9m.jpg

4. Πολυ εντυπωσιακο ασημενιο κόσμημα για το λαιμο...της εταιρειας Θαλλω, στα 8 ευρω...τα σκουλαρικια στα 2 ευρω

P8040113_zpsq5sawdga.jpg

τα σκουλαρικια είναι κι αυτά πολύ ιδιαίτερα...δεν ειναι Θαλλω όμως...

P8040114_zps88rf36tw.jpg

5. βραχιολακι για το χερι...με περλίτσες...δεν εχει κουμπωμα, μπαινοβγαινει μονο του...στα 2 ευρω

P8040120_zps8rurhrn7.jpg

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Σε πολυ ομορφο χρωμα, αχρησιμοποιητο, με το κουτι του...

Εχει και λουρακι...στα 10 ευρω με τα μεταφορικα...για οποιαδηποτε ερωτηση, στη διαθεση σας....

P9180159_zpsphra5tdr.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...