Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Απριλιου 2017

Recommended Posts

4 hours ago, Winter2017 είπε:

Καλημεραααα!θα χεις μαγουλακια να τσιμπας!!εγω σημερα θα παω γιατρο 36&3!αντε κοντευεις!!!με το καλο!!!Χωρις να ειμαι παλι μανουλα μ εχουν πει οτι τα κοριτσακια δεχονται τα αδερφακια τους πιο ευκολα γτ τα βλεπουν σαν κουκλες και εχουν το μητρικο ενστικτο!!γεννησες ευκολα τη κορη σου;;;

ναι πολυ ευκολα .... ξυπνησα το πρωι και ειχα λιγα πονακια και αποφασισα να παω γ περπάτημα και μετα να παω στο νοσοκομειο γτ φοβομουν μην παω στο νοσοκομείο και μου πουν οτι δεν ειναι ακομα η ωρα μου . ... και πιστευω οτι αυτο με βοηθεισε αποστευτα ..... γυρισα σπιτι μου εκανα μπανιο και πηγα στο γιατρο και ειχα 3 διαστολη μεχρι να με ξαπλωσουν να με βαλουν στο nst ειχα φτασει διαστολη 7 με λιγη ωρα ημουν έτοιμη να γεννησω ..... 12 πηγα στο νοσοκομείο 14:30 γεννησα ..... χωρις επισκληριδιο  ....... ακριβώς στις 40εβδομαδες .... 

εύχομαι καθε μερα να γεννησω και τωρα το ιδιο ευκολα ..... 

μετα λιγο αφου γεννησα σηκωθηκα και με την βοηθεια του αντρα μου εκανα μπανιο ..... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΦΤ ..... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 513
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Φιλενια είπε:

ναι πολυ ευκολα .... ξυπνησα το πρωι και ειχα λιγα πονακια και αποφασισα να παω γ περπάτημα και μετα να παω στο νοσοκομειο γτ φοβομουν μην παω στο νοσοκομείο και μου πουν οτι δεν ειναι ακομα η ωρα μου . ... και πιστευω οτι αυτο με βοηθεισε αποστευτα ..... γυρισα σπιτι μου εκανα μπανιο και πηγα στο γιατρο και ειχα 3 διαστολη μεχρι να με ξαπλωσουν να με βαλουν στο nst ειχα φτασει διαστολη 7 με λιγη ωρα ημουν έτοιμη να γεννησω ..... 12 πηγα στο νοσοκομείο 14:30 γεννησα ..... χωρις επισκληριδιο  ....... ακριβώς στις 40εβδομαδες .... 

εύχομαι καθε μερα να γεννησω και τωρα το ιδιο ευκολα ..... 

μετα λιγο αφου γεννησα σηκωθηκα και με την βοηθεια του αντρα μου εκανα μπανιο ..... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΦΤ ..... 

Πολυ ωραια μ ακουγονται ολα!σου ευχομαι να ειναι και δτο δευτερο ετσι!!!

Κοριτσακια καλησπερα!Να ρωτησω κατι;;;στην 36&4 ειναι το μωρο 2770, κανω διαιτα για διαβητη κυησης (εχω παρει μονο 8κιλα)κ εχω κ μικρη κοιλιτσα!

εσας τα μωρακια σας ποσο ηταν σε αυτη τη βδομαδα θυμαστε;;;

On 30/3/2017 at 1:52 PM, Winter2017 said:

Κοριτσακια καλησπερα!Να ρωτησω κατι;;;στην 36&4 ειναι το μωρο 2770, κανω διαιτα για διαβητη κυησης (εχω παρει μονο 8κιλα)κ εχω κ μικρη κοιλιτσα!

εσας τα μωρακια σας ποσο ηταν σε αυτη τη βδομαδα θυμαστε;;;

το οτι κανεις Διαιτα δεν εχει καμοια σχεση με το βαροςτου μωρου σου οτι ειναι να παρει θα παρει,Σου ειπε ο Γιατρος σου οτι το μωρο ειναι μικρο???? εγω νομιζω οτι ειναι τα φυσιολογικα εγω γεννησα την μικρη μου 1950 36 και 2 εβδομαδων και οντως ηταν λυποβαρης!! μην ανχωνεσαι για τα κιλα μια χαρα ειναι 2770!! φαντασου εμενα 25 ημερων σημερα και ειναι 2700!! τον πρωτο μηνα περνουν κιλο παντα ειδικα τα μικρα μωρα!

79o6p3.png

5 hours ago, crochetmania είπε:

το οτι κανεις Διαιτα δεν εχει καμοια σχεση με το βαροςτου μωρου σου οτι ειναι να παρει θα παρει,Σου ειπε ο Γιατρος σου οτι το μωρο ειναι μικρο???? εγω νομιζω οτι ειναι τα φυσιολογικα εγω γεννησα την μικρη μου 1950 36 και 2 εβδομαδων και οντως ηταν λυποβαρης!! μην ανχωνεσαι για τα κιλα μια χαρα ειναι 2770!! φαντασου εμενα 25 ημερων σημερα και ειναι 2700!! τον πρωτο μηνα περνουν κιλο παντα ειδικα τα μικρα μωρα!

Ωραιαααα!μ ειπε οτι ειναι μικρουλης αλλα οκ!!

Ωραια ειναι με τη μπεμπα σας;;;κοιμαστε;;;Ναβτην χαιρεστε!!!

Διαφημίσεις

On 1/4/2017 at 10:12 AM, Winter2017 said:

Ωραιαααα!μ ειπε οτι ειναι μικρουλης αλλα οκ!!

Ωραια ειναι με τη μπεμπα σας;;;κοιμαστε;;;Ναβτην χαιρεστε!!!

Ευχαριστουμε!! <3 Η μπεμπα ειναι πολυ καλο Μωρο,δεν την περνουμε χαμπαρι!! μαμ κακα και νανι! δεν εχει καθολου κολικους! το τελευταιο γευμα το κανει 12 και ξυπναει ποια 6-7 το πρωι τα αγορια  μου ηταν πολυ ποιο ζορικα!

• Μου αρέσει 2

79o6p3.png

16 hours ago, crochetmania είπε:

Ευχαριστουμε!! <3 Η μπεμπα ειναι πολυ καλο Μωρο,δεν την περνουμε χαμπαρι!! μαμ κακα και νανι! δεν εχει καθολου κολικους! το τελευταιο γευμα το κανει 12 και ξυπναει ποια 6-7 το πρωι τα αγορια  μου ηταν πολυ ποιο ζορικα!

Μια χαρα σας βρισκω!!!Να στε καλα!!

Να δουμε τωρα γεννησε καμια αλλη;;;

13 hours ago, Φιλενια είπε:

κοριτσιαααα τι κανετεεεε???? γεννησε καμια μανούλα????

εμεις περιμένουμε την Δευτέρα....

με ειδε σημερα τα λενε ξανα την Κυριακή εκτος απροόπτου.....  

Με το καλό κορίτσι μου να δεχτείς στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!Πως νιώθεις?

Εμείς κορίτσια βρίσκουμε τους ρυθμούς μας...η μικρή παρουσίασε λίγο ικτερο που ευτυχώς τον καταπολεμησαμε με συχνά γεύματα ανά 2ωρο κ τώρα είμαστε καλά!Θηλάζει αποκλειστικά κ ελπιζω να καταφερουμε να θηλαζουμε για πολυ καιρο ακομα!!!Δυστυχώς εμάς το βραδάκι ταλαιπωρειται από κολικους κ έχουμε χάσει λίγο τον ύπνο μας όμως αν εξαιρέσεις τους κολικους είναι ένα πολύ ήσυχο μωράκι κ μέσα στην ημέρα την ξεχνάμε μαμ κακά κ νανι!!!

Κορίτσια εύχομαι σε όλες με έναν πόνο και ετοιμαστείτε να ζήσετε συγκλονιστικες στιγμές με τα μικρά σας θαυματακια!!!!

• Μου αρέσει 1

ικτερος ..  μπραβο μανούλα που τον καταπολέμησασε θηλαζοντας ..... συνήθως σε στριμοχνουν για ξενο ... 

εγω το πρωι ειχα 10λεπτους πονους .... ειδα και βλεννα αλλα τπτ τζαμπα ο συναγερμός με γυρισαν σπίτι..... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

56 minutes ago, Φιλενια είπε:

ικτερος ..  μπραβο μανούλα που τον καταπολέμησασε θηλαζοντας ..... συνήθως σε στριμοχνουν για ξενο ... 

εγω το πρωι ειχα 10λεπτους πονους .... ειδα και βλεννα αλλα τπτ τζαμπα ο συναγερμός με γυρισαν σπίτι..... 

Ωπα σημάδια προετοιμασιας.....Σας βλέπω μέσα στις επόμενες μέρες έτοιμους!!!

Ναι η αλήθεια είναι πως κ εμένα με πιεσαν για ξένο κ έδωσα για δύο μέρες ένα βραδινό  γεύμα αλλα μετά το κοψαμε γιατί ξεκαθαρισα ότι από τη στιγμή που ο ικτερος πέφτει θέλω να το παλεψω μόνο με θηλασμό κ ας μην κοιμάμαι κ ας πρέπει να θηλάζω ανά 2 ώρες κ ας μην έχω βοήθεια από κανέναν  πέρα από τον άντρα μου...Όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις πραγματικά!!!Η ζωή με ένα μωρό στο σπίτι είναι ένα όνειρο!!!

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, Φιλενια είπε:

Με το καλο κοπελα μου!με εναν πονο η και κανεναν!!Νομιζω εισαι ετοιμη!!!Να μας ενημερωνεις οταν μπορεις!!

3 hours ago, Goldy87 είπε:

Ωπα σημάδια προετοιμασιας.....Σας βλέπω μέσα στις επόμενες μέρες έτοιμους!!!

Ναι η αλήθεια είναι πως κ εμένα με πιεσαν για ξένο κ έδωσα για δύο μέρες ένα βραδινό  γεύμα αλλα μετά το κοψαμε γιατί ξεκαθαρισα ότι από τη στιγμή που ο ικτερος πέφτει θέλω να το παλεψω μόνο με θηλασμό κ ας μην κοιμάμαι κ ας πρέπει να θηλάζω ανά 2 ώρες κ ας μην έχω βοήθεια από κανέναν  πέρα από τον άντρα μου...Όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις πραγματικά!!!Η ζωή με ένα μωρό στο σπίτι είναι ένα όνειρο!!!

Μπραβο!!!Συγχαρητηρια!Θελει δυναμη κ θεληση ο θηλασμος που βλεπω τα χεις και τα δυο!!θελω και εγω να ζησω το ονειρο που λες!!μετραω αντιστροφα κ εγω!!!Μετα θα μας λες τα μυστικα σου για τον θηλασμο!!!!

τωρα κανενα 2ωρο μετραω 10λεπτες συσπασεις αλλα θα περιμενω τις 5 λεπτές μην πω τις 3λεπτες για να ξεκινησω να παω στο νοσοκομειο  ..... 

ονειρο μου μεγαλο ο θηλασμος ..... μακαρι να τα καταφέρωωωωω 

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Φιλενια είπε:

τωρα κανενα 2ωρο μετραω 10λεπτες συσπασεις αλλα θα περιμενω τις 5 λεπτές μην πω τις 3λεπτες για να ξεκινησω να παω στο νοσοκομειο  ..... 

Καλημεραααα!περιμενουμε νεα σου!να ρθουν οοοολα με το καλο!με εναν πονο

22 hours ago, Goldy87 said:

Με το καλό κορίτσι μου να δεχτείς στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!Πως νιώθεις?

Εμείς κορίτσια βρίσκουμε τους ρυθμούς μας...η μικρή παρουσίασε λίγο ικτερο που ευτυχώς τον καταπολεμησαμε με συχνά γεύματα ανά 2ωρο κ τώρα είμαστε καλά!Θηλάζει αποκλειστικά κ ελπιζω να καταφερουμε να θηλαζουμε για πολυ καιρο ακομα!!!Δυστυχώς εμάς το βραδάκι ταλαιπωρειται από κολικους κ έχουμε χάσει λίγο τον ύπνο μας όμως αν εξαιρέσεις τους κολικους είναι ένα πολύ ήσυχο μωράκι κ μέσα στην ημέρα την ξεχνάμε μαμ κακά κ νανι!!!

Κορίτσια εύχομαι σε όλες με έναν πόνο και ετοιμαστείτε να ζήσετε συγκλονιστικες στιγμές με τα μικρά σας θαυματακια!!!!

Και εμεις καναμε ικτερο και μπηκε η μικρη 2 μερες στην λαμπα εκανε πανω απο 11 αν θυμαμαι,συνηθες φαινομενο για τα μωρακια που δεν εχουν ιδια ομαδα αιματος με την Μαμα τους Βαζε την και στον ηλιο!!!!!! βοηθαει πολυ!! εμας μας εδωσαν και βιταμινη D σε σταγονιτσες!! μπραβο που το παλευεις με τον Θηλασμο μην δινεις ξενο κοριτσι μου αν εχεις γαλα και την φτανει ασε τους να λενε!!

13 hours ago, Φιλενια said:

ωωωωωωωωωω με το καλο κοριτσακι!! περιμενουμε νεα σου!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...