Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

20 hours ago, sonia@ είπε:

Κορίτσια μου τελικά Γεννησαααααααα με καισαρική 20;40 έκανα ντομπλερ υα αμνιακα ηταν πολλά και ανεβασα ζάχαρο απο 36 εβδομαδα ως σήμερα μάλλον γι αυτό αυξήθηκαν η λύση ηταν μονόδρομος γιατί άρχισε η μπουμπου να πέρνει πολύ βαρος μας βγήκε 3.630 και 49 εκ...θα μπει θερμοκιτιδα για μια μέρα για παρακολούθηση εγώ ποναωου λείπει κιόλας πολύ...την λατρεύω και όλη κου λένε οτι την εκανα με καρμπον...οποτε μπορέσω θα ξανά μπω να σας διαβάσω γιατί τώρα είμαι πολύ ταλαιπωρενη

Φίλια σε όλες κσι sweet μου υπέροχα ρα νέα σας με το καλό να πάνε όλα καλά γι όλες μας

Να σας ζήσει η μπεμπουλα κοριτσι μου! Να ειναι καλοτυχη, γερή και όλο χαμόγελα.  Απόλαυσε αυτεσ τις μοναδικές στιγμές αγκαλιά με την κορούλα σου! 

Ειχαμε και μεις γιατρο σήμερα. Απο βάρος ειναι 2870 η μικρούλα μου, το αμνιακό ειναι καλα και η θέση πολυ καλη. Θα αρχίσω περπάτημα τωρα, οχι βεβαια υπερβολεσ, για να φτάσει η Μπέμπα στη λεκάνη. Την αλλη βδομάδα ισως με εξετάσει απο κατω, αναλόγως πως θα ειμαστε, αλλιώς στην 38 βδομάδα. Ξεκίνησα και την ένεση σήμερα. Μου την εκανε ο άντρας μου στην κοιλιά. Τελικά δεν ηταν και τοσο φοβερό..χαχα

• Μου αρέσει 3

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ  ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ Κ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!!

Babezu και ζουζουνα πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα..και τα 2 μωρακια σε πολυ καλα κιλακια..Ζουζουνα μου ελπιζω να ηρεμισεις λιγο απο τον πονο και να μην σε ζοριζει τοσο στην καθημερινοτητα σου αν και τωρα δεν μας εμεινε και πολυ ακομα οποτε οτι και να ειναι θα κανουμε υπομονη ...Sweet μου τελικα ο μπεμπαρος δεν ξεφυγε πολυ με τα κιλακια του οποτε εισαι καλα ετοιμη ειδα και η βαλιτσουλα σου...τωρα απλα περιμενουμε ...Σονια μου καλη αναρρωση κοπελα μου ..με το καλο τωρα να γυρισεις στο σπιτακι σου να παρεις και εσυ και το μωρο τους ρυθμους σας...

Και στα δικα μας κοριτσια με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας..οσο φτανουμε στο τερμα τοσο μου φαινεται οτι δεν περνανε οι μερες δεν μπορω να βγω και εξω και τωρα που κανει καλο καιρο λιγο μου κακοφαινεται...ειναι αλλες εγγυες ρε παιδι μου να χαιρεσαι να τις βλεπεις με τις βολτες τους περιποιημενες εγω σαραβαλο 100 χρονων εγινα!!χαχαχα!Τεσπα ας ειναι η μπεμπα μου καλα και ολα τα αλλα θα γινουν θα χαρω μετα τις βολτες μαζι της!Καλο βραδυ κοριτσια μου και αυριο ξημερωνει μια καινουργια μερα!Φιλια πολλα!

• Μου αρέσει 2

6dWAp2.png 7fbJp3.png

17 hours ago, anguen είπε:

Babezu και ζουζουνα πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα..και τα 2 μωρακια σε πολυ καλα κιλακια..Ζουζουνα μου ελπιζω να ηρεμισεις λιγο απο τον πονο και να μην σε ζοριζει τοσο στην καθημερινοτητα σου αν και τωρα δεν μας εμεινε και πολυ ακομα οποτε οτι και να ειναι θα κανουμε υπομονη ...Sweet μου τελικα ο μπεμπαρος δεν ξεφυγε πολυ με τα κιλακια του οποτε εισαι καλα ετοιμη ειδα και η βαλιτσουλα σου...τωρα απλα περιμενουμε ...Σονια μου καλη αναρρωση κοπελα μου ..με το καλο τωρα να γυρισεις στο σπιτακι σου να παρεις και εσυ και το μωρο τους ρυθμους σας...

Και στα δικα μας κοριτσια με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας..οσο φτανουμε στο τερμα τοσο μου φαινεται οτι δεν περνανε οι μερες δεν μπορω να βγω και εξω και τωρα που κανει καλο καιρο λιγο μου κακοφαινεται...ειναι αλλες εγγυες ρε παιδι μου να χαιρεσαι να τις βλεπεις με τις βολτες τους περιποιημενες εγω σαραβαλο 100 χρονων εγινα!!χαχαχα!Τεσπα ας ειναι η μπεμπα μου καλα και ολα τα αλλα θα γινουν θα χαρω μετα τις βολτες μαζι της!Καλο βραδυ κοριτσια μου και αυριο ξημερωνει μια καινουργια μερα!Φιλια πολλα!

Καλημέρα!!!δυστυχώς αυτό είναι το θέμα ότι πονάω σε καθημερινή βάση πολύ επειδή τελικά με πιέζει το κεφαλάκι του...αχ..απλά προσέχω αυτήν την 1.5 βδομάδα μετά τουλάχιστον Κ να γεννηθεί είμαστε πιο καλά...αλλά κάθε πρωί για να σηκωθώ..δράμα η κατάσταση από τον πόνο..

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Ζουζούνα μου είμαστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Ίδια κιλά τα μωρά...το κεφαλάκι κάτω και πιέζει..καλά τα υγρά και πολύ κινητικότητα. Μου πε και μενα να μην περπατάω για λίγο καιρό..να μπω στο μήνα μου και μετά να περάσει και καμιά βδομάδα. Πονάω και γω, αλλά όχι αφόρητα. Πάω λίγο σα ''συγκαμένη''..έχω βαρύνει πολύ!  Λίγο έμεινεεεε...............

Κουράγιο σε όλες! Σε λίγο θα κρατάμε αγκαλιά τα μπεμπάκια μας!!!

• Μου αρέσει 3

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε..

Ζουζούνα πολύ καλά τα νέα σας πρόσεχε λίγο να πας 38 βδομάδα με το καλό να ερθει ο μπεμπακος...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και περιμενω τα δικά σας νέα τώρα..

Τα δικά μας νέα βγαίνουμε το Σάββατο η καισαρική δυσκολη υπόθεση πονάει πολύ το μετα δεν το περίμενα κάνω υπομονή όμως σήμερα έφαγα κιόλας...η Μπέμπα είναι μια χαρά αλλά θα μείνει για παρακολούθηση και αύριο αλλά όχι σε θερμοκιτιδα σε κανονικό κρεβατακι επιτέλους.. Της έστειλα δικο μου γαλατάκι σήμερα ελπίζω να της αρέσει...μου λείπει όμως πολύ κορίτσια μου...εύχομαι να μην περάσει σλλη μανούλα αυτόν τον αποχωρισμο...σας φιλώ όλες και τα μωρακια σας σας περιμένουμε και εσάς πως και πως....

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

1 hour ago, sonia@ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε..

Ζουζούνα πολύ καλά τα νέα σας πρόσεχε λίγο να πας 38 βδομάδα με το καλό να ερθει ο μπεμπακος...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και περιμενω τα δικά σας νέα τώρα..

Τα δικά μας νέα βγαίνουμε το Σάββατο η καισαρική δυσκολη υπόθεση πονάει πολύ το μετα δεν το περίμενα κάνω υπομονή όμως σήμερα έφαγα κιόλας...η Μπέμπα είναι μια χαρά αλλά θα μείνει για παρακολούθηση και αύριο αλλά όχι σε θερμοκιτιδα σε κανονικό κρεβατακι επιτέλους.. Της έστειλα δικο μου γαλατάκι σήμερα ελπίζω να της αρέσει...μου λείπει όμως πολύ κορίτσια μου...εύχομαι να μην περάσει σλλη μανούλα αυτόν τον αποχωρισμο...σας φιλώ όλες και τα μωρακια σας σας περιμένουμε και εσάς πως και πως....

Πολυ χαιρομαι για τα ευχαριστα. Με το καλο να τη δεχτεις κ να την εχεις διπλα σου

. Οσο για τον πονο της καισαρικης εμενα μονο οι παυσιπονες ενέσεις μέ έπιαναν. 

• Μου αρέσει 2

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα τ απόγευμα πήγα επίσκεψη σε μια φίλη που γέννησε χτες το πρωί με καισαρική!

Όλα πήγαν μια χαρά..η μπεμπούλα της 3.100..μια ξανθούλα γλύκα! Ήσυχη πολύ!

Η καισαρική σαν διαδικασία διήρκησε 10  λεπτά μας είπε ο πατέρας..και η μάνα μετά από 1-1.30 ώρα επέστρεψε στο δωμάτιο. Καλά την είδα τη μαμά..καθόταν στην καρέκλα μάλιστα. Οι πόνοι της περισσότεροι σήμερα είπε αλλά υποφερτοί. Εγώ όπως την έβλεπα σκεφτόμουν ότι σε κάθε περίοδο..πονάω περισσότερο! Τι να πω..μάλιστα ήταν πολύ υπέρ της καισαρικής από την αρχή της εγκυμοσύνης και ο πατέρας μου πέταξε την ατάκα..''δεν κάνεις και συ μια καισαρική να τελειώνεις?''. 

Είχα χαζέψει λίγο μέσα στο νοσοκομείο..σκεφτόμουν πολλά..αλλά εκείνο που σίγουρα ζήλεψα ήταν η ανακούφιση στα πρόσωπα τους..ότι επιτέλους ήρθε το μωρό μας και είναι καλά!

Πόσο λαχταρώ και γω να νιώσω αυτό το συναίσθημα!

Σόνια γρήγορα να πάρεις αγκαλίτσα τη μπεμπούλα σου..σίγουρα το γαλατάκι της μανούλας της, της άρεσε περισσότερο!!!

καληνύχτα!!!

• Μου αρέσει 3

e2Obp2.png87dnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου

Κοιτά sweet μου δεν ξέρω τι έκανε και πως η φιλη σου αλλά εγώ ποναω αρκετά μονο τα ενδοφλέβια με πιάνουν όπως είπε και η Αναστασία... Ειμαι κατα της καισαρικής εφόσον δεν αυντρεχη λογος και σίγουρα ία ψαχτω καλά στο επόμενο εφόσον περάσουν 2χρονια που πρεπει να ερθει φυσιολογικά υπάρχουν γιατροί εδώ που σε αναλαμβάνουν.. 

Η καισαρική απο την στιγμη της επισκληριδιου διερκεισαι 45περιπου λεπτα αν και την μπουμπου στο 5λεπτο την ειχαμε το θέμα είναι το μετά μέχρι να σε ράψουν εμένα όλο αυτό με αγχωσαι πολύ κάποια στιγμη ανέβασα πίεση αλλά όλα καλά ευτυχώς ο γιατρός σε όλα κοντά μου και με στήριζε και στο ψυχολογικό κομματι..

Όσο περνάνε οι ώρες σίγουρα νιώθω πιο καλά αλλά 10-15μέρες μου ειπαν πρέπει να περάσουν ώστε να μην ποναω καθόλου..αύριο πάω σπίτι επιτέλους αν και την μπουμπου θα την πάρω το Σάββατο ...

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

15 hours ago, sonia@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου

Κοιτά sweet μου δεν ξέρω τι έκανε και πως η φιλη σου αλλά εγώ ποναω αρκετά μονο τα ενδοφλέβια με πιάνουν όπως είπε και η Αναστασία... Ειμαι κατα της καισαρικής εφόσον δεν αυντρεχη λογος και σίγουρα ία ψαχτω καλά στο επόμενο εφόσον περάσουν 2χρονια που πρεπει να ερθει φυσιολογικά υπάρχουν γιατροί εδώ που σε αναλαμβάνουν.. 

Η καισαρική απο την στιγμη της επισκληριδιου διερκεισαι 45περιπου λεπτα αν και την μπουμπου στο 5λεπτο την ειχαμε το θέμα είναι το μετά μέχρι να σε ράψουν εμένα όλο αυτό με αγχωσαι πολύ κάποια στιγμη ανέβασα πίεση αλλά όλα καλά ευτυχώς ο γιατρός σε όλα κοντά μου και με στήριζε και στο ψυχολογικό κομματι..

Όσο περνάνε οι ώρες σίγουρα νιώθω πιο καλά αλλά 10-15μέρες μου ειπαν πρέπει να περάσουν ώστε να μην ποναω καθόλου..αύριο πάω σπίτι επιτέλους αν και την μπουμπου θα την πάρω το Σάββατο ...

κοριτσάκι μου όντως..στο θέμα πόνου της Καισαρικης είναι καθαρά θέμα γυναίκας..δλδ άλλη μπορεί να πονέσει πολύ κ άλλη όχι..το ίδιο ισχύει όμως κ στο φυσιολογικό τοκετό....άλλες πονάνε πολύ κ άλλες καθόλου...είναι θέμα σωματοτυπων,κληρονομικοτητας..

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

6 hours ago, sonia@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου

Eννοειτε πουλακι μου και ποναει και οπως σου ειπαν και οι γιατροι σε 10 -15 μερες θα παρεις τα πανω σου...και εγω πονουσα πολυ και σιγουρα πρωτη ημερα δεν εκατσα σε καρεκλα παρα μονο καθιστη στο κρεβατι...εκτος και αν πριν πανε η κοπελα που αναφερει η sweet να της εδωσαν τα γνωστα κοκτειλ που τα λεω εγω του νοσοκομειου ενδοφλεβια που εκει καπως εισαι καλυτερα!

Με το καλο κοριτσακι μου να βγεις σημερα αν και εμενα μου φαινεται νωρις, εμενα μου ειπαν οτι θα με κρατησουν 4 βραδια στην κλινικη που το συζητησα, τωρα ειναι καθαρα θεμα πολιτικης του νοσοκομειου και του καθε γιατρου τι να πω..Με το καλο αυριο να παρεις και την μπουμπουκα σου στο σπιτι!Καλη σου ημερα!

8 minutes ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσάκι μου όντως..στο θέμα πόνου της Καισαρικης είναι καθαρά θέμα γυναίκας..δλδ άλλη μπορεί να πονέσει πολύ κ άλλη όχι..το ίδιο ισχύει όμως κ στο φυσιολογικό τοκετό....άλλες πονάνε πολύ κ άλλες καθόλου...είναι θέμα σωματοτυπων,κληρονομικοτητας..

Σιγουρα και συμφωνω...αλλες εχουν μεγαλυτερη ανεκτικοτητα στον πονο, εγω οταν γεννησα (ολικη ναρκωση)την ιδια μερα σηκωθηκα αλλαααα με σφιξιμο στα δοντια και σαν γαμα ...μια αλλη κοπελα ολο βογγουσε και ζητουσε παυσιπονα...απλα δεν ειναι οτι δεν πονας ...ισως κρατιεσαι παραπανω και δεν αφηνεσαι πιστευω...αλλα επουδενη δεν ημουν και χαλαρη στην καρεκλα μην τρελαθω...προφανως και πονουσε αλλα δεν ηθελε να το δειξει για χ ψ λογους...το χουμε αυτο λιγο οι γυναικες ...δεν θελουμε να δειξουμε αδυναμες στο σοι...χαχαχα..Να ναι καλα η κοπελα και το μωρο της μονο και να τους ζησει!Καλη σου ημερα ζουζουνα!

• Μου αρέσει 2

6dWAp2.png 7fbJp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου..τώρα μπήκα σπιτι...και εγώ ηταν αύριο να βγω γιατί μου είχε πει για 4 βραδιά αλλά επειδή δεν έχω την μπουμπου μου και δεν μπορουσα να πάω να την δω παρακάλεσαν και βγηκα δεν υπήρχε λόγος να μείνω ίσα ίσα οι δικοί μου μοιράζονταν εδώ και εκεί μια σε μένα μια στη Μπέμπα...άντε αύριο να κου τη φέρουν

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

2 hours ago, sonia@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..τώρα μπήκα σπιτι...και εγώ ηταν αύριο να βγω γιατί μου είχε πει για 4 βραδιά αλλά επειδή δεν έχω την μπουμπου μου και δεν μπορουσα να πάω να την δω παρακάλεσαν και βγηκα δεν υπήρχε λόγος να μείνω ίσα ίσα οι δικοί μου μοιράζονταν εδώ και εκεί μια σε μένα μια στη Μπέμπα...άντε αύριο να κου τη φέρουν

Καλημέρα, άντε λίγο έμεινε ακόμη.. Υπομονή... Σκέψου θετικά!!!

• Μου αρέσει 2

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Καλησπέρα στην παρέα!

Με το καλό να δεχτείς το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου Σόνια μου!

Προς θεού..δεν ήθελα να πω ότι είσαι υπερβολική που πονάς..ή οτιδήποτε άλλο. Εγχείρηση έκανες..αλοίμονο!  Εγώ σκέφτομαι μη λιποθυμήσω από το φόβο μου όταν έρθει η ώρα! Δε το παίζω δυνατή..

Η φίλη μου..πονούσε, ωστόσο δεν το έδειχνε,όσο θα περίμενα εγώ. Σηκώθηκε είπε το πρώτο  βράδυ (γέννησε 9 το πρωί)..και γω την είδα την 2η μέρα το βράδυ. Η μπέμπα της έπιασε στήθος..και ήπιε επί 10 λεπτά..αλλά δυστυχώς την ταίζουν και σκόνη και το κατεβάζει μπαμ μπαμ. Είναι φαγανή! Αναρωτιέμαι..αν μετά στο σπίτι..συνεχίσει να θηλάζει, τη στιγμή που την καλομάθουν με γάλα από το μπιμπερό! Θα χει την υπομονή..να κατέβει το μητρικό ή θα κλαίει γοερά? Αναστασία..εσύ νομίζω θήλασες..και στην κλινική στα τάιζαν με μπιμπερό..είναι εύκολο να εδραιωθεί ο θηλασμός μετά το ξένο?

Και μια άλλη ερώτηση προς όλες..

Ο νέος πατέρας έδινε μάσκες μιας χρήσης σε όλους τους επισκέπτες..ακόμα και οι γιαγιάδες του μωρού φορούσαν(μόνο η μάνα του μωρού δε φορούσε). Επειδή δεν το χω ξανααντιμετωπίσει, μου φάνηκε υπερβολική αντίδραση. Εσείς τι γνώμη έχετε περί μικροβίων? Εγώ και ο άντρας μου.λέμε ότι εννοείται και δεν πιάνει κανένας ξένος το μωρό..ή αν θελήσουν οι  γονείς μας..θα τους βάλουμε να πλύνουν χέρια με αντισηπτικό και με πάνες αγκαλιάς κ τα σχετικά....αλλά οκ ως εκεί,δε θα τους βάλουμε και μάσκα! Δεν πιστεύω να ρθει κανένας και να βήχει πάνω στο παιδί! Εκεί..θα επέμβουμε. Τι λέτε? Τι έχετε αντιμετωπίσει από συγγενείς?

καληνύχτα σε όλες!

Υ.Γ Α! Και κάτι άλλο που έμαθα χτες.. όσο ζέστη και να χει το νοσοκομείο, τα νεογέννητα τα σκεπάζουν με 3 κουβέρτες! Είδα δύο μωράκια..και τα χαν ''πλακωμένα'' στα σκεπάσματα. Οπότε με καναν και πρόσθεσα και την φλις κουβερτούλα στην βαλίτσα..και σκέφτομαι μηπως πρέπει να πάρω κι άλλη μαζί μου! Θα ρωτήσω καμιά μαία..όταν ξαναπάω αρχές του μήνα!

φιλιααα

• Μου αρέσει 1

e2Obp2.png87dnp3.png

12 hours ago, sonia@ είπε:

Αντε κοριτσι μου με το καλο αυριο να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την μικρή πριγκίπισσα σου!

1 hour ago, sweet mommy είπε:

Καλησπέρα στην παρέα!

Με το καλό να δεχτείς το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου Σόνια μου!

Προς θεού..δεν ήθελα να πω ότι είσαι υπερβολική που πονάς..ή οτιδήποτε άλλο. Εγχείρηση έκανες..αλοίμονο!  Εγώ σκέφτομαι μη λιποθυμήσω από το φόβο μου όταν έρθει η ώρα! Δε το παίζω δυνατή..

Η φίλη μου..πονούσε, ωστόσο δεν το έδειχνε,όσο θα περίμενα εγώ. Σηκώθηκε είπε το πρώτο  βράδυ (γέννησε 9 το πρωί)..και γω την είδα την 2η μέρα το βράδυ. Η μπέμπα της έπιασε στήθος..και ήπιε επί 10 λεπτά..αλλά δυστυχώς την ταίζουν και σκόνη και το κατεβάζει μπαμ μπαμ. Είναι φαγανή! Αναρωτιέμαι..αν μετά στο σπίτι..συνεχίσει να θηλάζει, τη στιγμή που την καλομάθουν με γάλα από το μπιμπερό! Θα χει την υπομονή..να κατέβει το μητρικό ή θα κλαίει γοερά? Αναστασία..εσύ νομίζω θήλασες..και στην κλινική στα τάιζαν με μπιμπερό..είναι εύκολο να εδραιωθεί ο θηλασμός μετά το ξένο?

Και μια άλλη ερώτηση προς όλες..

Ο νέος πατέρας έδινε μάσκες μιας χρήσης σε όλους τους επισκέπτες..ακόμα και οι γιαγιάδες του μωρού φορούσαν(μόνο η μάνα του μωρού δε φορούσε). Επειδή δεν το χω ξανααντιμετωπίσει, μου φάνηκε υπερβολική αντίδραση. Εσείς τι γνώμη έχετε περί μικροβίων? Εγώ και ο άντρας μου.λέμε ότι εννοείται και δεν πιάνει κανένας ξένος το μωρό..ή αν θελήσουν οι  γονείς μας..θα τους βάλουμε να πλύνουν χέρια με αντισηπτικό και με πάνες αγκαλιάς κ τα σχετικά....αλλά οκ ως εκεί,δε θα τους βάλουμε και μάσκα! Δεν πιστεύω να ρθει κανένας και να βήχει πάνω στο παιδί! Εκεί..θα επέμβουμε. Τι λέτε? Τι έχετε αντιμετωπίσει από συγγενείς?

καληνύχτα σε όλες!

Υ.Γ Α! Και κάτι άλλο που έμαθα χτες.. όσο ζέστη και να χει το νοσοκομείο, τα νεογέννητα τα σκεπάζουν με 3 κουβέρτες! Είδα δύο μωράκια..και τα χαν ''πλακωμένα'' στα σκεπάσματα. Οπότε με καναν και πρόσθεσα και την φλις κουβερτούλα στην βαλίτσα..και σκέφτομαι μηπως πρέπει να πάρω κι άλλη μαζί μου! Θα ρωτήσω καμιά μαία..όταν ξαναπάω αρχές του μήνα!

φιλιααα

Sweet στο σεμινάριο μου πηγα έλεγαν οτι καλο ειναι να απαιτείς (γιατι στην ουσία πελατησ Είσαι) να μη δώσουν ξένο γάλα γιατι οι ανάγκες του μωρού τις πρώτες τρεις μέρες δεν ειναι μεγαλύτερες απο τις λίγες σταγόνες που βγάζει το στήθος της μανούλας. Τωρα βεβαια αυτο δεν μπορεις να το ελέγξεις οποτε οταν γυρίσεις με το μωρο στο σπιτι αν το μωρο θελει να ειναι στο στήθος θα το εχεις συνέχεια εκει χωρίς να ακούς τη γνώμη του καθενός οτι δεν εχεις γάλα δώσε ξένο. Ο θηλασμός εδραιώνεται στο μήνα εκει κοντα στο σαραντίσμο. Αρα μη φοβάσαι δε θα πάθει σύγχυση μονο απο τις 3-4 μέρες του μαιευτηρίου.

οσο για την αλλη σου ερώτηση μου κανει εντύπωση που σε ωρα επισκεπτηρίου είχαν το μωρο μαζι με τη μαμα. Εγω για παράδειγμα που θα ζητήσω να εχω rooming in τις ώρες του επισκεπτηρίου θα ζηταω απο τις μαίες να το παίρνουν. Οςο για τους παππούδες και λοιπουσ συγγενείς θα ακολουθήσω αυτο που είπες πλύσιμο χέρια, σεντόνι αγκαλιάς και θα τους απαγορεύσω δια ροπάλου να  το φιλάνε γιατι οι παππούδες ξεχνιούνται. Αλλα η μάσκα και μένα μιυ φαινεται υπερβολική.

η αληθεια ειναι οτι τα νεογέννητα κρυώνουν γιατι εχουν συνηθίσει στους 36 βαθμούς μεσα στη κοιλιά. Εγω για την έξοδο  θα βάλω βελουτε φορμάκι στο μωρο, ζακέτα, θα το σκεπάζω με σεντόνι, φλις και τη βελουτε, εκτός και αν η μαία μου μου πει οτι ειναι υπερβολή. 

• Μου αρέσει 3

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...