Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

καλημερα κορίτσια μου εγώ έχω ερθει να ξανά κάνω ντομπλερ να δουμε ακριβως ποσο παραπανω ποσότητα αμνιου έχω και καρδιοτοκογραφο και σε συνεννόηση με τον ενδοκρινολόγο να δουμε πως θα το αντιμετώπισουμε η αν θα γεννησω..το ξέρω οτι θα είναι καλά η μπουμπου ζουζούνα μου αλλά γιατί να συμβεί αυτό έτσι ξαφνικα μέσα σε μια βδομαδα ενω όλα ήταν μια χαρά..και νιώθω υπεύθυνη εγώ φταίει που έφαγα γλυκά στα γενέθλια πολλά και εκανα ατασθαλίες..να δω και μένα τι θα μου πουν και θα σας πω...όλες έχουμε νέα σήμερα

με το καλό να δεις τον αντρουλη σου και να ναι όλα τελειααααα

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 hours ago, sonia@ είπε:

Κορίτσια μου εγώ γυριζω σπίτι η Μπέμπα είναι 3250 μια βδομάδα πανω με δείχνει ο υπέρηχος.. Όλα μέχρι εδώ καλά αλλά αυξήθηκαν τα αμνιακα υγρά και με ρώτησε ο γοατρος για το ζάχαρο πριν μια βδομάδα που εκανα εξετάσεις όλα κοπλε αλλά του είπα οτι έφαγα την βδομάδα που πέρασε αρκετά και αύριο θα πάω ξανά για καρδιοτοκογραφο και ενδοκρινολόγο...να δουμε τι θα δουμε....

τέταρτη απόγευμα θέλει να με ξανά δει εφόσον κάνω αυστηρή δίαιτα απο όλα και αν δεν έχουν σταθεροποιηθεί η μειωθεί θα πρεπει μέχρι την παρασκευή να με βάλει να γεννησω με πρόκληση μου είπε...

να μην αγχωνομαι και πως όλα κοπλε και πως η μπεμπα ειναι μια χαρα αλλα ολο αυτο ειναι που κου προκαλει την τοση δυαφορια και οτι σε λιγο θα αρχισει να μου κοβεται η αναπνοη και γενικα οτι οι αρνηυικες επιπτωσεις του ποου αμνιακου υγρου κανουν κακο μονο σε μενα τουλαχιατον το κοριτσακι μου ειναι καλα και εφόσον είμαι στο μήνα μου δεν έχω να φοβάμαι κατι αλλά έχω κατά στενοχωρηθεί γιατί λέω τώρα στα τελειώματα να μου πουν για το ζάχαρο αυτά απο μένα 

Κοριτσι ολα θα πάνε καλα. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατι αυτο μεταφέρεται και στη μπεμπουλα σου.

Η μπεμπουλα εχει καλο βάρος μονο αυτές τις ενεσουλες για το αναπνευστικό θα σου πει να κανείς αν ειναι. Να σκέφτεσαι οτι αν ειναι να μπεις τωρα στα κοντα με πρόκληση ειναι για καλο δικό σου και του μωρού. 

Nv6Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Δε πρόλαβα να το πω για τη Σονια ότι θα κάνει την αρχή..και τσουπ..να τα τα νέα!

Μην αγχώνεσαι καθόλου κορίτσι! Θα πας με πρόκληση σε λίγες μέρες και όλα τέλεια..η μπουμπούκα σούπερ βάρος!Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Θα πρεπε να χαίρεσαι!!! Με το καλό..και με έναν πόνο!  

Εγώ πήγα στο γιατρό σήμερα. Το βάρος του μπέμπη 2.800γρ..χάρηκα που δεν υπερβαίνει τα 3! Καλά υγρά..και πίεση. Το δυσάρεστο είναι το δικό μου βάρος..σε 19 μέρες +4! Συνολάκι +20! Μου ρθε μια ζαλάδα πάνω στη ζυγαριά..!!! Τελοσπάντων..θα κοιτάξω να μην πάρω άλλα τουλάχιστον! Δε με χει βάλει στο μηχάνημα ακόμα..μου πε θα πηγαίνω 2 φορές τη βδομάδα τώρα να με βλέπει. Κανονίσαμε για 1/3..να περάσουν τα καρναβάλια! Πρέπει να επισκεφτώ καρδιολόγο την ίδια μέρα μου πε και μετά να πάω σ αυτόν! Εσάς σας είδε καρδιολόγος πριν γεννήσετε? Τον ρώτησα αν πρέπει να πηγαίνω περπάτημα..και μου πε όχι ακόμα. Να μπω στο μήνα μου..να περάσει και καμιά βδομάδα..και μετά είναι καλά όποτε κ να ρθει! 

Έχω τη μαμά στο σπίτι σήμερα..πήραμε και το στρωματάκι της κούνιας..την στρώσαμε με πάντες και με τα όλα της...και τ απόγευμα θα αρχίσω τη βαλίτσα και όλα κομπλέ!!!

Επιτέλους..... θα ησυχάσω!!!

φιλάκιαααα

• Μου αρέσει 3

e2Obp2.png87dnp3.png

6 hours ago, sonia@ είπε:

καλημερα κορίτσια μου εγώ έχω ερθει να ξανά κάνω ντομπλερ να δουμε ακριβως ποσο παραπανω ποσότητα αμνιου έχω και καρδιοτοκογραφο και σε συνεννόηση με τον ενδοκρινολόγο να δουμε πως θα το αντιμετώπισουμε η αν θα γεννησω..το ξέρω οτι θα είναι καλά η μπουμπου ζουζούνα μου αλλά γιατί να συμβεί αυτό έτσι ξαφνικα μέσα σε μια βδομαδα ενω όλα ήταν μια χαρά..και νιώθω υπεύθυνη εγώ φταίει που έφαγα γλυκά στα γενέθλια πολλά και εκανα ατασθαλίες..να δω και μένα τι θα μου πουν και θα σας πω...όλες έχουμε νέα σήμερα

με το καλό να δεις τον αντρουλη σου και να ναι όλα τελειααααα

Όλα καλά να πάνε ευχομαι  και να είστε καλά και οι δυο....

• Μου αρέσει 1

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!Σονια μου απαξ και μπει η γυναικα στον μηνα της δεν εχει να φοβαται τιποτα...θα σου κανει προληπτικα 2 ενεσεις κορτιζονης για να μην κανει ταχυπνοια η μπουμπου σου και ολα θα πανε καλα θα δεις!Οσο για το βαρος της ειναι σουπερ!Αλλα μωρακια περνουν ολο τον ενατο και γεννιουντε πιο λιγο...Να μην τα βαζεις με τον εαυτο σου επειδη εφαγες παραπανω γλυκα ολες τον τελευταιο μηνα ειμαστε επιρρεπεις σε λιχουδιες.!

Οτι ειναι να γινει θα γινει για καλο!Να εισαι αισιοδοξη και να μην αγχωνεσαι χωρις λογο...Σου ευχομαι τα καλυτερα και ανυπομονω να ακουσω νεοτερα σου.! Να εισαι εσυ καλα και αν πας για προκληση τελικα ,σου ευχομαι με μια υγιεστατη μπουμπουκα στην αγκαλια σου!

Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και πολυ πολυ αγαπη... ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 2

6dWAp2.png 7fbJp3.png

Αχ κοριτσια ερχεται ο καιρος κ δεν το εχω συνηδιτοποιησει ακομη...με το καλο τα παιδακια σαε κην ανυσηχητε..ολα τελεια θα πανε εγω ημουν 6 μηνητικο κ ειμαι μια χαρα...:)

Εμας η Αλικη χρονιζει αυριο...ουτε αυτο δεν μπορω μα το πιστεψω...εχει γινει αλλο παιδακι επικοινωνει πολυ ομορφα πλεον...κ ο μεγαλος μαε εχει ηρεμισει κ την λατρευει οσο ποτε...οταν τους ακουω να χαχανιζουν μαζι με παιρνουν τα ζουμια..κ θ εχουμε ενα μικρο μωρακι σε λιγο ποιος να το πιστευε..

Εμεις σημερα ανακαλυψαμε πως μας κλεψανε το καροτσακι...εχουμε κ ατυχιες τι βα πει κανεις..κ λεμε να παρουμε κατευθιαν το διδιμοκαροτσο απο την αγγλια 70 λιρες...να μην μπουμε σε αλλα εξοδα...με ανυσηχει λιγο το διαστημα μεχρι να ερθει το καροτσι γιατι θα πρεπει να κουβαλαω την μικρη... αλλα δεν εχω αλλη λυση..θα δω..

Φιλια πολλα σε ολα τα κοριτσια

• Μου αρέσει 3

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Κορίτσια μου τελικά Γεννησαααααααα με καισαρική 20;40 έκανα ντομπλερ υα αμνιακα ηταν πολλά και ανεβασα ζάχαρο απο 36 εβδομαδα ως σήμερα μάλλον γι αυτό αυξήθηκαν η λύση ηταν μονόδρομος γιατί άρχισε η μπουμπου να πέρνει πολύ βαρος μας βγήκε 3.630 και 49 εκ...θα μπει θερμοκιτιδα για μια μέρα για παρακολούθηση εγώ ποναωου λείπει κιόλας πολύ...την λατρεύω και όλη κου λένε οτι την εκανα με καρμπον...οποτε μπορέσω θα ξανά μπω να σας διαβάσω γιατί τώρα είμαι πολύ ταλαιπωρενη

Φίλια σε όλες κσι sweet μου υπέροχα ρα νέα σας με το καλό να πάνε όλα καλά γι όλες μας

• Μου αρέσει 3

3yKGp2.png

5 minutes ago, sonia@ είπε:

Κορίτσια μου τελικά Γεννησαααααααα με καισαρική 20;40 έκανα ντομπλερ υα αμνιακα ηταν πολλά και ανεβασα ζάχαρο απο 36 εβδομαδα ως σήμερα μάλλον γι αυτό αυξήθηκαν η λύση ηταν μονόδρομος γιατί άρχισε η μπουμπου να πέρνει πολύ βαρος μας βγήκε 3.630 και 49 εκ...θα μπει θερμοκιτιδα για μια μέρα για παρακολούθηση εγώ ποναωου λείπει κιόλας πολύ...την λατρεύω και όλη κου λένε οτι την εκανα με καρμπον...οποτε μπορέσω θα ξανά μπω να σας διαβάσω γιατί τώρα είμαι πολύ ταλαιπωρενη

Φίλια σε όλες κσι sweet μου υπέροχα ρα νέα σας με το καλό να πάνε όλα καλά γι όλες μας

Κοριτσακι μου να σου ζησει η μπουμπου σου...γερη και καλοτυχη να ειναι και να την δεις οπως θελεις...καλη αναρρωση τωρα σου ευχομαι και με το καλο αυριο να την παρεις αγκαλιτσα!Φυσιολογικο ειναι να πονας κανε λιγο υπομονη μερα με την μερα θα γινεσαι καλυτερα...3630 καλε οι δικια σου βγηκε ολοκληρος κοριτσαρος φτου φτου!!!!Ξεκουρασου καρδουλα μου και οταν εισαι καλυτερα θα περιμενουμε νεα σου!Καλο βραδυ!

• Μου αρέσει 2

6dWAp2.png 7fbJp3.png

Γι αυτό και μπήκα κουκλα μου ηταν μεγάλη και ήμουν μονο 37+1 είχα και υδραμνιο και φοβηθηκε ο γιατρός και εγώ...σευχαριστω πολύ να σαι καλά με το καλό όλες να τα πάρετε αγκαλιτσα τα μωρα σας...

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

16 hours ago, sonia@ είπε:

κοριτσαρα μου να σας ζήσει!!!μια χαρά είναι είδες που φοβοσουν..όλα μια χαρά ..περιμένουμε τις λεπτομέρειες όταν μπορέσεις!!!!

15 hours ago, sonia@ είπε:

Γι αυτό και μπήκα κουκλα μου ηταν μεγάλη και ήμουν μονο 37+1 είχα και υδραμνιο και φοβηθηκε ο γιατρός και εγώ...σευχαριστω πολύ να σαι καλά με το καλό όλες να τα πάρετε αγκαλιτσα τα μωρα σας...

Αυτό το υδραμνιο τι είναι??πάντως τέλεια μια χαρά γεννήθηκε το ζουζουνι σου!!!τώρα για τον πόνο η καισαρική πονάς λίγο μετά..κανένα παυσίπονο φαντάζομαι σ δίνουν..

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Αυξήθηκε το αμνιακό υγρό μου και δεν έπρεπε κσι έγινε μέσα σε μια βδομάδα γι αυτό και με βαλανε άρων αρών... Γιατί πρεπει στον 9ο να ναι λιγοστεύει...είναι ποου ήσυχη και μου μοιάζει πολυ ...μου δίνουν παυσίπονα αλλα ποναω ακομα ουφφφ...με το καλό και σε εσάς κορίτσια μου με το Κάλο να τα κρατήσετε αγκαλιτσα τα μωρά σας

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

8 hours ago, sonia@ είπε:

Να σας ζήσει να είναι γερη κ δυνατη. Να μας τη φιλησεις. Καλη αναρρωση κ φιλια

• Μου αρέσει 1

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

13 hours ago, sonia@ είπε:

Να σας ζήσει!!!!!Να ναι γερή και καλότυχη στη ζωούλα της και πάντα να σας γεμίζει χαρές!!! 

21/2 λοιπόν.. υδροχοίνα για μια μέρα!!!

Το πρώτο παιδάκι της παρέας...ξεπρόβαλε!

Άντε και στα δικά μας τώρα! (Η βαλίτσα έτοιμη..περιμένουμε!)

:-D

• Μου αρέσει 2

e2Obp2.png87dnp3.png

κορίτσια μου γυρίσαμε..όλα καλά..λοιπόν να σας πω τα νέα μου..ο μικρός έχει πάει περίπου 2800 μου είπε ,αμνιακό μια χαρά όλα καλά..τώρα εκεί κάτω που πονάω τελικά όντως είναι η μήτρα κ αυτό γιατί με πιέζει ο μικρός με το κεφάλι στα τοιχώματα της μήτρας..της έκανε βέβαια εντύπωση..αλλά ο τράχηλος είναι κλειστός κ γι'αυτό με είδε κ από κάτω κ όντως είναι μια χαρά κλειστός....μου είπε λίγο προσοχή αυτές τις 2 βδομάδες τώρα να κλείσω κ τις 38 κ μετά είμαστε οκ...καλύτερα..μου είπε αφού πονάω να μην περπατάω ,να φοράω ζώνη,έχω θα την βάλω,κ υπομονή..αυτά..σε γενικές γραμμές...πολύ ζωηρός κ ενεργητικός...ααα...επίσης μου είπε ότι στα 2α παιδιά..κ μετά φαντάζομαι..μου λέει δεν εμπεδωνονται στην λεκάνη βγαίνουν πιο γρήγορα προφανώς...

Τώρα θα πάω πάλι την Δευτέρα στις 6/3

• Μου αρέσει 3

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...