Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

14 hours ago, dudu είπε:

Sonia  μου σε ευχαριστω..δυστυχως δεν εχω επαφες με την μητερα μου κ η πεθερα μου θα κρατησει την μικρη οσο ειμαι στο μαιευτηριο οποτε ηδη θα την κουρασω κ δεν εχω αλλο περιθωριο...μενει κ χαλκιδα... ασε που κ η μπεμπα μετα απο 2 μερες μακρια μου βγαζει την πιστη επι 2 μερες λογο του οτι θελει κουνιμα περπατημα νανουρισμα κ οχι καθηστα.....  για την γκρινια μγν στεναχωριεσαι φανταζομαι δεν θα παεεξηγηθει καμια κοπελα ισα ισα καλητερα να τα λεμε εδω παρα να φορτωνουμε τους αντρουληδες μας ...ειναι αλλα πλασματα οσο κ να θελουν δεν θα καταλαβουν την σωματικη μας ταλαιπωρια...κ λογικο κ ολας... :) εδω εδω να τα λες να ξεσκας...  εγω πχ φοβαμαι πολυ την επομενη φαση.... την απολυτη αιπνια...το να ξυπναει το ενα μωρο το αλλο....εφιαλτης μου φαινετε ηδη μια φωρα ξεσπαω αδικα στον μεγαλο μου κ μετα του εξηγω κ του ζηταω συγνωμη....τι να πεις

αλήθεια ο μεγάλος γιος σου πως το έχει πάρει τον ερχομό της μπέμπας κ τώρα του μωρού που θα έρθει..???ζηλεύει έντονα??

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλημέρα να έχουμε ένα όμορφο ΣΚ...

Dudu εσυ κοπελα μου εχεις δίκιο οτι ξσι να πεις είναι αλήθεια δω μωρά θα ζοριστεις πολύ ευτυχώς εχεις τον μεγάλο που ελπίζω να σε καταλαβαίνει όσο είναι το δυνατόν περισσότερο..αυτά ακούω και κςτα νιώθω άσχημα που παραπονιεμαι εσύ κοπελα μου τι να πεις...

Οι υπόλοιπες πως είστε τι κάνετε???

3yKGp2.png

Dudu μου πολυ χαρηκα που διαβασα post σου ειχες καιρο να γραψεις και ειχα ανησυχισει...ευτυχως εισαι καλα..σιγουρα εισαι πολυ κουρασμενη κοριτσι μου αλλα λιγο ακομα υπομονη κανε ειναι πολυ νωρις ακομα να βγει η μπεμπουλα σου στην 32η εβδομαδα..πω πω οταν ακουσα και για μετακομιση με επιασε τρομαρα..καλα πως θα τα βγαλεις περα δεν ξερω...ο θεος μαζι σου κοριτσι μου...Κουραγιο.

Εγω παλευω κοριτσια...ειδικα το βραδυ μεχρι να γυρισω πλευρο νομιζω οτι η λεκανη μου θα σπασει στα δυο τοσο πονο...μετα ηρεμω λιγο και μετα ξανα παλι απο την αρχη...το εχω παρει αποφαση πλεον οτι ετσι θα ειμαι μεχρι να γεννησω.Δεν παραπονιεμαι ομως...υπαρχουν και χειροτερα και ειμαι ευγνωμων που αξιωθηκα να μεινω εγγυος για δευτερη φορα και να χαρισω μια αδερφουλα στην κορη μου.!

Σημασια εχει να βγουν τα μωρα μας γερα και εμεις ας υποφερουμε λιγο ακομα δεν πειραζει...σε λιγο καιρο θα τα ξεχασουμε ολα!

• Μου αρέσει 2

6dWAp2.png 7fbJp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σας διαβάζω ανελλιπώς όλες και ας μην σχολιάζω ένα ένα ποστ!

Χαίρομαι που είστε καλά..και που ακόμα αντέχουμε και οδεύουμε στην τελική ευθεία!

Η κόκκινη βαλιτσούλα μου είναι πλυμένη και ανοιχτή και περιμένει να γεμίσει τα απαραίτητα του μαιευτηρίου! Τρίτη πάω γιατρό..ελπίζω να ναι όλα καλά με τον μπουμπούκο..πολύ κλωτσομπουνίδι ρίχνει τελευταίως και δεν ανησυχώ! Κάνει μακροβούτια εκεί μέσα. Ας είναι ακόμα σε σωστή θέση, με καλό αμνιακό..και βάρος..αυτά εύχομαι!!!

Για μάρσιπο ενδιαφέρομαι και γω..ένας λόγος είναι ότι το καρότσι μας είναι βαρύ..οπότε βολεύει να χω δεμένο πάνω μου το μωρό για να πεταχτώ ως τον μπακάλη..ή για να χω ελεύθερα χέρια κ να μπορώ να ανεβάσω  το καρότσι  στα 5-6 σκαλιά..για να το βγάλω στο δρόμο. Αυτά σκέφτομαι. Έχουμε καιρό βέβαια ώσπου να αποφασίσουμε γι αυτά!

φιλάκια πολλά και

χαδάκια στις κοιλουμπίτσες σας!!!

• Μου αρέσει 2

e2Obp2.png87dnp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

με εχει ταράξει και μένα στο μπουνιδι εκει κατω απο το στήθος  η μπουμπου εδώ και δυο μέρες. Σε ένα βιβλίο που διαβάζω γράφει οτι ειναι συχνό φαινόμενο προς το τελος της εγκυμοσύνης γιατι δεν εχει χώρο στην Κόλια και βολεύουν τα πόδια τους στα πλευρά κατω απο το στήθος..

που λέτε πηγα στο σεμινάριο που σας έλεγα. Μιλούσε μια παιδίατρος - σύμβουλος γαλουχίας και η ομιλία ηταν αρκετα κατατοπιστική. Αμα ειπε ποσό σημαντικό ειναι το πρωτογαλα και γενικά συμβουλές βάσει των παγκόσμιων οδηγιών για να επιτύχουμε την εδραίωση της γαλουχίας. Το καλο επίσης ηταν οτι αναφέρθηκε και στην εισαγωγή τροφών που και αυτο ειναι αγχωτικό για τις πρωτομανουλες. Το σημαντικό ειναι να μάθουμε και να ακούμε τις αναγκες του μωρού μας, αυτο θα μας καθοδηγεί.

αυτα... 

φιλια σε όλες!

• Μου αρέσει 3

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου...πως είστε??

Bebezu πρέπει να ταν καλό το σεμινάριο κανει και στο Έλενα δωρεάν θηλασμού και ανωδυνου τοκετού ίσως αν μπορέσω θα πάω αυτή την βδομάδα για να κανονισω και εγώ..

Εμένα ήρθε η κουνιάδα μου με τον ανηψουλη είναι 9μηνων και είναι ένας Γλυκάς αλλά κορίτσια θέλει να σε έχει απο πανω του και φέρνω στο μαυλο μου την dudu κορίτσι μου πολλά συγχαρητήρια τι να σου πω μπράβο και παλι μπράβο σου..

Εγώ τον χαζευω όλη μέρα και όλο τον ζουλαω το αγγελουδι μας γι αυτό δεν μπήκα χθες..

Με το καλό να ετοιμασεις κορίτσι μου την κόκκινη βαλιτσουλα εγώ μια μαύρη μικρή έφτιαξαν και την τσάντα του μωρού αυτού που θα περνώ Μάζι κου οτι άλλο χρειαστω θα μου το φέρουν εκείνη την στιγμή..

Απο πόνους ξεκίνησαν πάλι χθες βράδυ και καλά κρατουν..αύριο θα πάω στο γιατρό άντε να δουμε τι θα μου πει... Καλη Κυριακή σε όλες μας

• Μου αρέσει 3

3yKGp2.png

κορίτσια μου ωραία τα νεακια σας!!!εγώ είμαι ακόμα με τα παυσίπονα..Ε λίγο καλύτερα είμαι..αλλά το πρωί μέχρι να σηκωθώ...έχω πεθάνει στον πόνο στην μήτρα χαμηλά..το ίδιο κ για να γυρίσω πλευρό..γυρίζω μόνο όταν είναι να σηκωθώ για τουαλέτα..αλλιώς μένω στάσιμη...δεν γίνεται αλλιώς...

• Μου αρέσει 2

Ζουζούνα μου υπομονή λίγο έμεινε ακόμα σε καταλαβαίνω αλλά μάλλον εσύ πονάς πολύ περισσότερο όσο μπορείς ξεκουρασου..

Αναστασία τι ωραία και εγώ περιμένω να γεννησω να ανέβει η μαμά μου να την δω κιόλας γιατί νου έχει λείψει πολύ

3yKGp2.png

On 15/2/2017 at 7:32 ΜΜ, anastasia s είπε:

Καλησπέρα. Λοιπόν πήγα doc με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο. Όλα εντάξει μου είπε. Το μωρό είναι 2600 περίπου, κινητικότατο και έχω φυσιολογικές συσπάσεις..

Εγώ ας το αφήσουμε απο κιλά..... 14.5 ++++....Αλλά τρώω... Το ευχαριστιέμαι τουλάχιστον...:oops:

Μου είπε και να γεννηθεί τώρα είναι οκ, αλλά ας περάσουν ακόμη μερικές εβδομάδες.. Καλό θα κάνουν στο μωρό.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Πήγα στον παλιό μου γιατρό το Σάββατο.. Με είδε, το μωρό 2700 περίπου. Όλα καλά είπε.. Αν συνεχίσουμε έτσι μπαίνω 9/3 για καισαρική.. Κατά τα άλλα να ΜΗΝ πάρω ούτε γραμμάριο αυτές τις 20 μέρες και να μην τρώω αλάτι.. Καλά δε θα φάω λαγάνα και χαλβά? Με βρήκε με πίεση 12.. Συνήθως είχα 10 με 6. Εκείνη τη μέρα ήταν λογικό πιστεύω, γιατί είχα ξυπνήσει στις 6, είχαμε κάνει ταξίδι με αυτ.το, καράβι κτλ... Τώρα θα είμαστε λίγες μέρες στη μαμά μ και δεν κάνω ΤΠΤ. Πόσο μου είχε λείψει αυτό...

Εσείς πως είστε?

• Μου αρέσει 1

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Διαφημίσεις

25 minutes ago, anastasia s είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Πήγα στον παλιό μου γιατρό το Σάββατο.. Με είδε, το μωρό 2700 περίπου. Όλα καλά είπε.. Αν συνεχίσουμε έτσι μπαίνω 9/3 για καισαρική.. Κατά τα άλλα να ΜΗΝ πάρω ούτε γραμμάριο αυτές τις 20 μέρες και να μην τρώω αλάτι.. Καλά δε θα φάω λαγάνα και χαλβά? Με βρήκε με πίεση 12.. Συνήθως είχα 10 με 6. Εκείνη τη μέρα ήταν λογικό πιστεύω, γιατί είχα ξυπνήσει στις 6, είχαμε κάνει ταξίδι με αυτ.το, καράβι κτλ... Τώρα θα είμαστε λίγες μέρες στη μαμά μ και δεν κάνω ΤΠΤ. Πόσο μου είχε λείψει αυτό...

Εσείς πως είστε?

Καλημέρα!

μεγαλωνει το μωρο και σε δυο βδομαδες θα το εχεις στην αγκαλιά σου.  Καλέ πως γίνεται να μην βάλεις ούτε γραμμάριο; θελει προσπάθεια.παντως ευτυχως που είσια στη μαμα σου και σε ξεκουράζει...ποσό πολύτιμη η βοήθεια της μανούλας μας....

Χθες άρχισαν και τα δικα μου πονάκια χαμηλά να ειναι πιο έντονα... τοσο πολυ πονούσα που οποτε ήθελα να σηκωθώ διπλωνομουν απο τον πόνο. Οποτε πέρασα όλη την ημέρα ξαπλωμένη... σήμερα προς το παρόν ειμαι καλυτερα αλλα αισθάνομαι το μωρο πολυ χαμηλά πλεον.

τεταρτη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θα δουμε τι θα μας πει. Και λογικά απο δω και πέρα θα πηγαίνω καθε βδομάδα.

• Μου αρέσει 1

Nv6Vp2.png

11 hours ago, Babezu είπε:

Καλημέρα!

μεγαλωνει το μωρο και σε δυο βδομαδες θα το εχεις στην αγκαλιά σου.  Καλέ πως γίνεται να μην βάλεις ούτε γραμμάριο; θελει προσπάθεια.παντως ευτυχως που είσια στη μαμα σου και σε ξεκουράζει...ποσό πολύτιμη η βοήθεια της μανούλας μας....

Χθες άρχισαν και τα δικα μου πονάκια χαμηλά να ειναι πιο έντονα... τοσο πολυ πονούσα που οποτε ήθελα να σηκωθώ διπλωνομουν απο τον πόνο. Οποτε πέρασα όλη την ημέρα ξαπλωμένη... σήμερα προς το παρόν ειμαι καλυτερα αλλα αισθάνομαι το μωρο πολυ χαμηλά πλεον.

τεταρτη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θα δουμε τι θα μας πει. Και λογικά απο δω και πέρα θα πηγαίνω καθε βδομάδα.

Στα ίδια είμαστε κοριτσάκι μου..κ εγώ Τετάρτη θα πάω τώρα να με δει κ μετά κάθε βδομάδα...

Αναστασία μου κοντεύεις έλα εντάξει μια χαρά είναι το μωρό..πήρε..βάρος..έχω κ εγώ αγωνία να δω πήρε..??γιατί εγώ αυτές τις 2 βδομάδες έχω πάρει ένα 2κιλό οπότε ελπίζω να πήρε κ αυτός κάτι..τώρα την Τετάρτη θα δούμε...εγώ..πονακια έχω που κ που..παίρνω ακόμα μέχρι κ την Τετάρτη μπουσκοπαν κ ντεπον μαζί κ βλέπουμε...

22 hours ago, sonia@ είπε:

Ζουζούνα μου υπομονή λίγο έμεινε ακόμα σε καταλαβαίνω αλλά μάλλον εσύ πονάς πολύ περισσότερο όσο μπορείς ξεκουρασου..

Αναστασία τι ωραία και εγώ περιμένω να γεννησω να ανέβει η μαμά μου να την δω κιόλας γιατί νου έχει λείψει πολύ

ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα με τα παυσίπονα κ θα τα παίρνω μέχρι κ Τετάρτη που θα με δει..οπότε θα μου πει που βρισκόμαστε...

Γεια σας κορίτσια!

Αναστασία μου..κοντοζυγώνει ο καιρός που θα κρατήσεις αγκαλίτσα τη μπεμπούλα σου! Απόλαυσε την φροντίδα της μανούλας..μη κάνεις τίποτα!!!

Σόνια έχω την εντύπωση πως εσύ θα κάνεις την αρχή! 37η εβδομάδα ε? Δεν αγχώνεσαι ότι από ώρα σε ώρα θα σπάσουν τα νερά..ή θα σε πιάσουν πόνοι? Εγώ πιστεύω..μόλις μπω στο μήνα μου, θα χω την βαλίτσα στην πόρτα..και θα πηγαίνω τουαλέτα κάθε 5 λεπτά να βεβαιωθώ ότι όλα καλά! 

Αύριο πάω γιατρό..να μάθω και γω νεάκια του μπεμπούλη! Πονάκια έχω..αλλά μόνο όταν περπατάω ή στρίβω στο κρεβάτι. 

φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 3

e2Obp2.png87dnp3.png

Κορίτσια μου εγώ γυριζω σπίτι η Μπέμπα είναι 3250 μια βδομάδα πανω με δείχνει ο υπέρηχος.. Όλα μέχρι εδώ καλά αλλά αυξήθηκαν τα αμνιακα υγρά και με ρώτησε ο γοατρος για το ζάχαρο πριν μια βδομάδα που εκανα εξετάσεις όλα κοπλε αλλά του είπα οτι έφαγα την βδομάδα που πέρασε αρκετά και αύριο θα πάω ξανά για καρδιοτοκογραφο και ενδοκρινολόγο...να δουμε τι θα δουμε....

τέταρτη απόγευμα θέλει να με ξανά δει εφόσον κάνω αυστηρή δίαιτα απο όλα και αν δεν έχουν σταθεροποιηθεί η μειωθεί θα πρεπει μέχρι την παρασκευή να με βάλει να γεννησω με πρόκληση μου είπε...

να μην αγχωνομαι και πως όλα κοπλε και πως η μπεμπα ειναι μια χαρα αλλα ολο αυτο ειναι που κου προκαλει την τοση δυαφορια και οτι σε λιγο θα αρχισει να μου κοβεται η αναπνοη και γενικα οτι οι αρνηυικες επιπτωσεις του ποου αμνιακου υγρου κανουν κακο μονο σε μενα τουλαχιατον το κοριτσακι μου ειναι καλα και εφόσον είμαι στο μήνα μου δεν έχω να φοβάμαι κατι αλλά έχω κατά στενοχωρηθεί γιατί λέω τώρα στα τελειώματα να μου πουν για το ζάχαρο αυτά απο μένα 

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

19 hours ago, sonia@ είπε:

Κορίτσια μου εγώ γυριζω σπίτι η Μπέμπα είναι 3250 μια βδομάδα πανω με δείχνει ο υπέρηχος.. Όλα μέχρι εδώ καλά αλλά αυξήθηκαν τα αμνιακα υγρά και με ρώτησε ο γοατρος για το ζάχαρο πριν μια βδομάδα που εκανα εξετάσεις όλα κοπλε αλλά του είπα οτι έφαγα την βδομάδα που πέρασε αρκετά και αύριο θα πάω ξανά για καρδιοτοκογραφο και ενδοκρινολόγο...να δουμε τι θα δουμε....

τέταρτη απόγευμα θέλει να με ξανά δει εφόσον κάνω αυστηρή δίαιτα απο όλα και αν δεν έχουν σταθεροποιηθεί η μειωθεί θα πρεπει μέχρι την παρασκευή να με βάλει να γεννησω με πρόκληση μου είπε...

να μην αγχωνομαι και πως όλα κοπλε και πως η μπεμπα ειναι μια χαρα αλλα ολο αυτο ειναι που κου προκαλει την τοση δυαφορια και οτι σε λιγο θα αρχισει να μου κοβεται η αναπνοη και γενικα οτι οι αρνηυικες επιπτωσεις του ποου αμνιακου υγρου κανουν κακο μονο σε μενα τουλαχιατον το κοριτσακι μου ειναι καλα και εφόσον είμαι στο μήνα μου δεν έχω να φοβάμαι κατι αλλά έχω κατά στενοχωρηθεί γιατί λέω τώρα στα τελειώματα να μου πουν για το ζάχαρο αυτά απο μένα 

Μην φοβάσαι κ τώρα να γεννηθεί το βάρος της είναι καλό...πάνω από 2800 θα γεννηθεί οπότε μην φοβάσαι καθόλου!!γιατί έχεις κ το +/- 500 γρ απόκλισης από τον υπέρηχο γι'αυτό...όλα θα πάνε καλά!!!άντε αύριο όλες θα έχουμε νέα μάλλον..εγώ έκλεισα αύριο στις 4.15..θα σας γράψω όταν θα έρθω..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...