Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

26 minutes ago, Babezu είπε:

Γεια σας κοριτσια!

αναστασια μου μια χαρα νεα. Μια χαρα τα κιλά της μπέμπας αλλα ας μείνουν στην κοιλιτσα οςο θέλουν τα μικρούλια και να βγουν οταν θέλουν εκείνα...επίσης για τις αντιθρομβωτικες ενέσεις που ρωτάς το εχω ακούσει οτι γίνονται μετα την καισαρική. Αυτές οι ενέσεις γίνονται πάντα μετα απο χειρουργείο και αφού η καισαρική ειναι ενα μικρο χειρουργείο γι αυτο θα σου το ειπε. 

Sweet αντε να πας να Δεις το μωρακι σου. Εμάς τις πρωτομανουλες μας πιάνει το αγχος αυτο για την καινούργια κατάσταση αλλα ολα πιςτευω θα τα αντιμετωπίσουμε και θα τα καταφέρουμε. Κανένας δεν ηταν έτοιμος αλλα μας βγαίνουν ένστικτα προστασιας και φροντίδας  τα οποία δεν ξέραμε οτι τα είχαμε. 

Sonia μου μπήκες στο μήνα σου και πλησιάζει ο καιρός. Υπομονή κοριτσι μου...

αυτο με τις βολτουλες το περιμένω και γω πως και πως... αλλα επειδή θέλω να θηλασω αν τα καταφέρω δεν ξέρω ποσό εύκολο θα ειναι.. ελπίζω να παρω το "κολαι" που λένε γρήγορα και να βγαίνουμε βολτα απο νωρίς.

Θα τρώτε και θα βγαίνετε.. Μια ωρίτσα θα κάθεται.. Μετά λίγο μαμ στο αμάξι και μετά πάλι.. Εγώ αυτό έκανα, δε θήλαζα δημόσια..Άλλες δεν είχαν πρόβλημα.. Ας θηλάσουμε και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.

• Μου αρέσει 2

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, anastasia s είπε:

Θα τρώτε και θα βγαίνετε.. Μια ωρίτσα θα κάθεται.. Μετά λίγο μαμ στο αμάξι και μετά πάλι.. Εγώ αυτό έκανα, δε θήλαζα δημόσια..Άλλες δεν είχαν πρόβλημα.. Ας θηλάσουμε και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.

Εχεις δίκιο. Ας εδραιωθεί πρώτα ο θηλασμός και τα αλλα θα τα βρούμε στην πορεία. Θα παω και σε ενα σεμινάριο για θηλασμό το Σάββατο, ελπίζω να μας διαφωτίσουν λιγάκι...

• Μου αρέσει 2

Nv6Vp2.png

12 hours ago, sonia@ είπε:

Ζουζούνα αλήθεια έτσι θα νιώθω???δεν το ξερά καλη πληροφορία...

Ναι και εγώ αυτό περιμένω ήλιο βολτουλα εξω γιατί πολύ κλειστηκαμε το χειμωνα έκανε φέτος και πολύ κρύο...

Καλά έκανες και βγηκες Αναστασία μου 

Ναι όντως έτσι νιώθεις σε φυσιολογικό τοκετό εννοούμε έτσι..

10 hours ago, Babezu είπε:

Εχεις δίκιο. Ας εδραιωθεί πρώτα ο θηλασμός και τα αλλα θα τα βρούμε στην πορεία. Θα παω και σε ενα σεμινάριο για θηλασμό το Σάββατο, ελπίζω να μας διαφωτίσουν λιγάκι...

Καλά θα κάνεις ,όντως τα σεμινάρια βοηθάνε πολύ..

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κορίτσια και εγώ δεν μπορω να θηλασω δημοσια δεν μου βγαίνει και ηδη το ξέρω βέβαια δεν έχω θέμα αν κάποια θέλει είναι δικαίωμα της...μακάρι να τα καταφέρουμε και όπως είπατε και στο αυτοκίνητο μπορω να την θηλασω και να συνεχίζουμε τις βολτουλες μας...

Εγώ συνεχιζω και έχω πινάκια αρκετά δύσκολο και το αποψινο μας βράδυ... Ελπίζω οι υπόλοιπες να έχετε ενα ομορφο και ήσυχο βράδυ φιλια πολλα

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

5 hours ago, sonia@ είπε:

Κορίτσια και εγώ δεν μπορω να θηλασω δημοσια δεν μου βγαίνει και ηδη το ξέρω βέβαια δεν έχω θέμα αν κάποια θέλει είναι δικαίωμα της...μακάρι να τα καταφέρουμε και όπως είπατε και στο αυτοκίνητο μπορω να την θηλασω και να συνεχίζουμε τις βολτουλες μας...

Εγώ συνεχιζω και έχω πινάκια αρκετά δύσκολο και το αποψινο μας βράδυ... Ελπίζω οι υπόλοιπες να έχετε ενα ομορφο και ήσυχο βράδυ φιλια πολλα

Καλημέρα, κάποια ξενύχτησε και απόψε...

Εγώ σκέφτηκα να πάρω sling, μπορεί να τρώει εκεί χωρίς να φαίνεται και να βγαίνουμε βόλτα χωρίς κλάματα.. Έχω ακούσει πως τους πρώτους μήνες που το μωρό είναι ελαφρύ, βολεύει πολύ.Θα σας ενημερώσω ..

ίσως τα πονάκια είναι γιατί πλησιάζει η ώρα..Υπομονή...

Εγώ πάλι πονάω αρκετά. Εδώ και 7 μήνες, οπότε δεν πτοούμαι.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι μου...ναι πες μας αν το πάρεις και αν θα σε βολευει... Εσυ όντως τι να πεις βρε κοπελα μου χαρά στο κουράγιο σου...εγώ δεν θα μπορουσα και δεν τον αντεχω τον πόνο καθόλου..αν και σήμερα είμαι ποου καλυτερα πονουσα μέχρι αργά χθες που σας έγραψα αλλά μετα ως δια μαγείας μου πέρασε ως τώρα μακάρι Έται να κυλιση η μέρα μου ώστε να την ευχαριστηθω

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

Καλημερα κοριτσια!Παει και αυτη η εβδομαδα..Παρασκευη σημερα και εκει που ειχαμε ηλιο εχθες και προχθες σημερα παλι συννεφια :(

Οσο αναφορα για τους πονους  λογικο ειναι τελευταιο μηνα λογω του βαρους η της θεσης του μωρου να ποναμε λιγο παραπανω...Αν και εγω απο τον εβδομο μηνα που με εχει πιασει ισχιαλγια ζω καθημερινα με τον πονο και ετσι ψιλοσυνηθισα..ρουτινα που λενε..!

Εγω και τα sling πως λεγονται..και τους μαρσιπους τους φοβαμαι δεν ξερω γιατι...προτιμω να το εχω αγκαλια παρα να το αφησω να κρεμεται πανω μου...αγκαλιτσα και καροτσι ..μια χαρα!

Αυτααα σας ευχομαι ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!φιλια πολλα στις κοιλιτσες!

• Μου αρέσει 1

6dWAp2.png 7fbJp3.png

2 hours ago, anastasia s είπε:

Εγώ σκέφτηκα να πάρω sling, μπορεί να τρώει εκεί χωρίς να φαίνεται και να βγαίνουμε βόλτα χωρίς κλάματα.. Έχω ακούσει πως τους πρώτους μήνες που το μωρό είναι ελαφρύ, βολεύει πολύ.Θα σας ενημερώσω ..

Ναι βρε Αναστασία αν πάρεις τελικά πες μας την άποψη σου γιατι και γω το βρίσκω καλη λύση. Μια φίλη μου πήρε τον m... t.. και λέει οτι ειναι βολικό. Βεβαια οπως λέει η anguen με φοβίζει λιγάκι να κρέμεται απο ενα πανί.

κοριτσια, όσες εχετε πονάκια υπομονή. Να θυμαστε οτι οι γυναίκες ειμαστε πολυ ανθεκτικές στον πόνο..

φιλακια!

• Μου αρέσει 1

Nv6Vp2.png

49 minutes ago, Babezu είπε:

Ναι βρε Αναστασία αν πάρεις τελικά πες μας την άποψη σου γιατι και γω το βρίσκω καλη λύση. Μια φίλη μου πήρε τον m... t.. και λέει οτι ειναι βολικό. Βεβαια οπως λέει η anguen με φοβίζει λιγάκι να κρέμεται απο ενα πανί.

κοριτσια, όσες εχετε πονάκια υπομονή. Να θυμαστε οτι οι γυναίκες ειμαστε πολυ ανθεκτικές στον πόνο..

φιλακια!

Στην περίπτωσή μου πρέπει να έχω ελεύθερα χέρια. Ή τουλάχιστον το ένα, γιατί θα έχω και δυο νήπια στις βόλτες μας...Οπότε είναι λύση ανάγκης εκτός απο επιλογή..

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κοριτσια...εγω ρινγκ σλινγκ ειχα κ στα δυο τα παιδια κ τωρα κ στο 3 ...ειδικα με το 2 ρο μωρο με βοηθησε πολυ...μπορουσα να σιδερωνω κ να μαγειρευω ενω κοιμοταν μωρο αντι να ουρλιαζει....  οσο για τον θηλασμο εγω θηλαζα παντου...ειχα μαζι μου ενα μικρο σεντονακι κ το εριχνα πανω στο στηθος κ το μωρο...ετσι κ δεν το ενοχλουσε ο ηλιος κ δεν ταραζοταν επειδη δεν χρειαζοταν να περιμενει... κ κανενα προβλημα...συχνα δεν καταλαβαινε κ κανενας τιποτα...

Εγω υποφερω καθημερινα ...η μικρη ειναι ζορικη κ ακομη θελει χερια πολυ συχνα...την νυχτα 2 ωρα θελει γαλα κ πανα κ μετα 6.... αλλα κατα τ αλλα κοιμαται οποτε ολα καλα...αλλα πραγματικα καθε μερα λεω...σημερα θα γεννησω....   μου παιρνει να ανεβω με την Αλικη αγκαλια (ειναι 10 κιλα) ...2 οροφους καπου ενα 10 λεπτο χαχαχαχα...κ φυσικα ταυτοχρονα προετοιμαζομαστε για την μετακομιση μεχρι της 10 απριλιου το αργοτερο.... δεν εχουμε μαζεψει τιποτα μια κ δεν ξερουμε ακομη αν θα βρουμε επιπλομενο η μη....

32 εβδομαδων ειμαι εγω...κ πραγματικα θελω να βγει εξω η μπεμπα πια...κουραστικα χαχαχαχα ασε που δεν χωραω σε κανενα ρουχο...στα 13 κιλα ειμαι κι εγω.... κατα τ αλλα ημαστε σουπερ ανυπομονουμε να ερθει ο αλλος μηνας...

• Μου αρέσει 1

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Διαφημίσεις

13 hours ago, sonia@ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου...ναι πες μας αν το πάρεις και αν θα σε βολευει... Εσυ όντως τι να πεις βρε κοπελα μου χαρά στο κουράγιο σου...εγώ δεν θα μπορουσα και δεν τον αντεχω τον πόνο καθόλου..αν και σήμερα είμαι ποου καλυτερα πονουσα μέχρι αργά χθες που σας έγραψα αλλά μετα ως δια μαγείας μου πέρασε ως τώρα μακάρι Έται να κυλιση η μέρα μου ώστε να την ευχαριστηθω

λοιπόν κορίτσια να σας πω κ εγώ τα νέα μου...κ εγώ έχω πάρει ρινγκ σλινγκ κ το χρησιμοποιούσα,μπορεί να μην το έκανα πολύ μέχρι 4.5 μηνών που θηλασα αλλά πχ...8 μηνών που είχαμε πάει ταξίδι με καράβι τον έβαλα εκεί αντί να τον έχω στα χέρια...πολύ βολικό...κ γενικά με τους κολικούς πολύ βολικό επίσης..κ βοηθάει κ στο να θηλασεις σε δημόσιους χώρους..γιατί οκ κ εγώ λίγο ντρέπομαι έτσι όμως μια χαρά...

λοιπόν τώρα είχα κάτι πονακια εχθές ευτυχώς δεν συνεχίστηκαν...κ γενικά επειδή πια πονάω παρά πολύ στη μήτρα πλέον,σήμερα με πούλαγαν κ τα κόκαλα της λεκάνης παίρνω ντεπον κ μπουσκοπαν μαζί μέχρι να με δει αυτήν την Τετάρτη τελικά στις 22/2 αντί για 1/3 που είχα...κ μου έκοψε κ το σαλοσπιρ γιατί σε περίπτωση τοκετού θέλει 10 μέρες να το έχεις σταματήσει..οπότε τέλος κ αυτό..κατά τα άλλα κρεββάτι είμαι κ κοιμάμαι για να χαλαρώνω 

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

3 hours ago, dudu είπε:

Γεια σας κοριτσια...εγω ρινγκ σλινγκ ειχα κ στα δυο τα παιδια κ τωρα κ στο 3 ...ειδικα με το 2 ρο μωρο με βοηθησε πολυ...μπορουσα να σιδερωνω κ να μαγειρευω ενω κοιμοταν μωρο αντι να ουρλιαζει....  οσο για τον θηλασμο εγω θηλαζα παντου...ειχα μαζι μου ενα μικρο σεντονακι κ το εριχνα πανω στο στηθος κ το μωρο...ετσι κ δεν το ενοχλουσε ο ηλιος κ δεν ταραζοταν επειδη δεν χρειαζοταν να περιμενει... κ κανενα προβλημα...συχνα δεν καταλαβαινε κ κανενας τιποτα...

Εγω υποφερω καθημερινα ...η μικρη ειναι ζορικη κ ακομη θελει χερια πολυ συχνα...την νυχτα 2 ωρα θελει γαλα κ πανα κ μετα 6.... αλλα κατα τ αλλα κοιμαται οποτε ολα καλα...αλλα πραγματικα καθε μερα λεω...σημερα θα γεννησω....   μου παιρνει να ανεβω με την Αλικη αγκαλια (ειναι 10 κιλα) ...2 οροφους καπου ενα 10 λεπτο χαχαχαχα...κ φυσικα ταυτοχρονα προετοιμαζομαστε για την μετακομιση μεχρι της 10 απριλιου το αργοτερο.... δεν εχουμε μαζεψει τιποτα μια κ δεν ξερουμε ακομη αν θα βρουμε επιπλομενο η μη....

32 εβδομαδων ειμαι εγω...κ πραγματικα θελω να βγει εξω η μπεμπα πια...κουραστικα χαχαχαχα ασε που δεν χωραω σε κανενα ρουχο...στα 13 κιλα ειμαι κι εγω.... κατα τ αλλα ημαστε σουπερ ανυπομονουμε να ερθει ο αλλος μηνας...

Χαίρομαι που είσαι καλά..

Εμείς οι σχεδόν τρίτεκνες τα έχουμε παίξει.Πόσο σε καταλαβαίνω σε όλα.. Και γω δε βλέπω την ώρα να γεννήσω. Έχω κουραστεί πολύ..Απλά εσύ προσοχή ακόμη λίγες εβδομάδες

• Μου αρέσει 2

Dudu μου ποσο χαίρομαι που ακούω νέα σου κοπελα μου...πρόσεχε όσο μπορείς εχεις χίλια δικιά το ποσο εχεις ζοριστει εσύ με ενα επιπλέον μωρο μονο εσύ το ξέρεις και βέβαια και η Αναστασία που έχετε ηδη δυο..απλα πρόσεχε κοπελα μου βλέπω εχεις ακόμα πολύ τρέξιμο υπομονή όλα θα γίνουν και ζητα βοήθεια απο τη μαμά σου την πεθερά σου μην το περνάς όλο μονη σου..

Ζουζούνα μια χαρά θα δεις ξανά το αντρακι σου τώρα στις 20 έχω και εγώ ξανά γιατρό να δουμε πως πάμε..σήμερα και μένα η μέρα μου ηταν πολύ καλη δεν πονουσα όπως κάθε μέρα και κοιμήθηκα σαν βόδι..

Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα πάρω καο αν θα πάρω βέβαια ο καλός μου θέλει πιο πολύ μάρσιπο..

Anguen υπομονή και εσύ κοπελα μου λίγο μας έμεινε πω πω εσείς περνάτε χειρότερα και δεν λέτε και τίποτα βρε κορίτσια μου ενω εγώ όλο γκρινιαζω

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

Sonia  μου σε ευχαριστω..δυστυχως δεν εχω επαφες με την μητερα μου κ η πεθερα μου θα κρατησει την μικρη οσο ειμαι στο μαιευτηριο οποτε ηδη θα την κουρασω κ δεν εχω αλλο περιθωριο...μενει κ χαλκιδα... ασε που κ η μπεμπα μετα απο 2 μερες μακρια μου βγαζει την πιστη επι 2 μερες λογο του οτι θελει κουνιμα περπατημα νανουρισμα κ οχι καθηστα.....  για την γκρινια μγν στεναχωριεσαι φανταζομαι δεν θα παεεξηγηθει καμια κοπελα ισα ισα καλητερα να τα λεμε εδω παρα να φορτωνουμε τους αντρουληδες μας ...ειναι αλλα πλασματα οσο κ να θελουν δεν θα καταλαβουν την σωματικη μας ταλαιπωρια...κ λογικο κ ολας... :) εδω εδω να τα λες να ξεσκας...  εγω πχ φοβαμαι πολυ την επομενη φαση.... την απολυτη αιπνια...το να ξυπναει το ενα μωρο το αλλο....εφιαλτης μου φαινετε ηδη μια φωρα ξεσπαω αδικα στον μεγαλο μου κ μετα του εξηγω κ του ζηταω συγνωμη....τι να πεις

• Μου αρέσει 4

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...