Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερααααα να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!!

Αναστασία μου με το καλό να δεις την μπουμπου σου περιμένουμε νέα σου...

Ζουζούνα μου εχεις ακόμα μέχρι να δεις ξανά το αντρακι σου..

Anguen τι ωραία θα γίνεις και νονά και εγώ θέλω παρα πολύ ανυπομονω να μείνει κάποια φιλη μου και να το βαφτισω...πω πω 4 κιλά πω πω κανονικά θα πρεπει να ναι κανονικά να ναι θηρίο παιδι

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

25 minutes ago, sonia@ είπε:

Κοριτσια μου καλημερααααα να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!!

Αναστασία μου με το καλό να δεις την μπουμπου σου περιμένουμε νέα σου...

Ζουζούνα μου εχεις ακόμα μέχρι να δεις ξανά το αντρακι σου..

Anguen τι ωραία θα γίνεις και νονά και εγώ θέλω παρα πολύ ανυπομονω να μείνει κάποια φιλη μου και να το βαφτισω...πω πω 4 κιλά πω πω κανονικά θα πρεπει να ναι κανονικά να ναι θηρίο παιδι

Καλε και εγω ετσι ελεγα μεγαλο ειναι 4 κιλα...(ειναι 1 μηνων και κατι)αλλα αμα το δεις απο κοντα μια σταλιτσα...και λεω πως θα ειναι τα δικα μας οταν γεννηθουν που θα ειναι τοσοδουλικα...Τελικα τι δυναμη μας δινει η μητερα φυση να ανταπεξελθουμε στα μικρα μωρακια μας...Ολα θα μας ερχονται φυσικα ...το αλλαγμα το ταισμα ολα!

• Μου αρέσει 2

6dWAp2.png 7fbJp3.png

Ναι πιστεύω και εγώ οτι το ένστικτο θα μας βοηθήσει άντε να δουμε ποσο θα ναι τα δικά μας τα μικρουλια...απλα δεν ξέρω για εσάς αλλά τώρα το τέλος μου φαίνεται αιώνας πως δεν περνά

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

Kαι εμενα αιωνας μου φαινεται...βεβαια εσυ εισαι πιο κοντα και μπηκες και στον μηνα σου λογικο ειναι να ανυπομονεις περισσοτερο...Ακομα λιγο υπομονη...Ας καθισουν οσο γινεται παραπανω στις κοιλιτσες να βγουνε πιο αφρατουλικα !

• Μου αρέσει 1

6dWAp2.png 7fbJp3.png

Καλησπέρα. Λοιπόν πήγα doc με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο. Όλα εντάξει μου είπε. Το μωρό είναι 2600 περίπου, κινητικότατο και έχω φυσιολογικές συσπάσεις..

Εγώ ας το αφήσουμε απο κιλά..... 14.5 ++++....Αλλά τρώω... Το ευχαριστιέμαι τουλάχιστον...:oops:

Μου είπε και να γεννηθεί τώρα είναι οκ, αλλά ας περάσουν ακόμη μερικές εβδομάδες.. Καλό θα κάνουν στο μωρό.

• Μου αρέσει 3

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Διαφημίσεις

Τέλεια Αναστασία μου τα νέα σας μια χαρά η Μπέμπα όντως όσο κρίνουν μέσα το καλυτερο αλλά και να βγουν εφόσον είμαστε στο μήνα μας παλι κοπλε απλα δεν θα ναι πολύ αφρατουλια..

Εγώ δεύτερα έχω παλι γιατρό για υπέρηχο μονο αλλη που να είναι τώρα στα κοντά???

3yKGp2.png

4 minutes ago, sonia@ είπε:

Τέλεια Αναστασία μου τα νέα σας μια χαρά η Μπέμπα όντως όσο κρίνουν μέσα το καλυτερο αλλά και να βγουν εφόσον είμαστε στο μήνα μας παλι κοπλε απλα δεν θα ναι πολύ αφρατουλια..

Εγώ δεύτερα έχω παλι γιατρό για υπέρηχο μονο αλλη που να είναι τώρα στα κοντά???

Εγώ Σάββατο πάω στον παλιό μου γιατρό που θα με ξεγεννήσει..Αν έχω ιντερνετ θα σας πω νέα, αλλιώς θα γράφω πιο αραιά... Α μου είπε ο εδώ γιατρός κάτι για αντιθρομβωτικές ενέσεις μετά την καισαρική... Πρώτη φορά το ακούω η αλήθεια είναι. Εσείς?

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια! 

Εγώ σε 10 μερούλες μπαίνω στο μήνα μου..κοντεύω να πω..όλα έτοιμα!

Γιατρό θα πάω την Τρίτη 21/2.. θα χουν περάσει 19 μέρες από την τελευταία εξέταση και είμαι περίεργη πόσα κιλά θα μου τον ''κάνει'' τον μπουμπούκο μου! Πιστεύω να χει καβατζάρει τα 3!!! 

Τον ονειρεύομαι..προσπαθώ να τον φανταστώ..αλλά να σας πω ότι δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι σε κανα μήνα από τώρα θα τον έχω αγκαλιά??

Να πω ότι περνάω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη..είναι ως τώρα η πιο χαλαρή περίοδος της ενήλικης ζωής μου..και πραγματικά δεν θέλω να τελειώσει ακόμα! 

Εμένα μου φάνηκαν οι μήνες αυτοί ότι πέρασαν νεράκι..πότε έκανα το τεστ, πότε την αυχενική,πότε τη β επιπέδου..πότε έφτασε Φλεβάρης..δεν το κατάλαβα!

Αγχώνομαι για τη νέα κατάσταση που με περιμένει..ποτέ κανείς δεν είναι έτοιμος 100% να γίνει γονιός πιστεύω! Ελπίζω να κυλήσουν όλα εύκολα και όμορφα.. με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια μας..και να βρούμε τους ρυθμούς μας! Γεμίζω αισιοδοξία  όταν σκέφτομαι ότι σε λίγο μπαίνει η Άνοιξη...και σε 2 μήνες θα χει ξεπεταχτεί το νινάκι και θα το πηγαίνω βολτούλες στη λιακάδα!

καληνύχτα!!!

• Μου αρέσει 2

e2Obp2.png87dnp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Sweet και εγώ προσπαθώ να την φανταστώ...σίγουρα 100%κανεις δεν είναι έτοιμος αλλά και παλι ανυπομονω με έπιασε μετα το ντομπλερ ως τοτε δεν το σκεφτόμουν και το απολάμβαναν ίσως γιατί έχω βαρύνει αρκετά και δεν μπορω να κάνω τίποτα οι καούρες έχουν γίνει ανυποφορες και έχω εδώ και κια βδομάδα και που έχω πόνους περιόδου και δεν βολευομαι πουθενά απο της 5 ξύπνησα παλι ....παραπονιεμαι αρκετά το ξέρω αλλά δεν μπορω ειδικα απόψε ηταν πιο έντονα απο κάθε φορά και το κερασάκι στην τούρτα όλη την ωρα νιώθω οτι θέλω να πάω τουαλέτα όχι για πιπι και πάω και τελικά δεν με το που σηκωθω παλι τα ίδια ουφφφ τα ΠΑ και ξαλαφρωσα 

Να χουμε μια όμορφη και ήρεμη μερα

• Μου αρέσει 3

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... Μην αγχώνεστε όλα θα έρθουν φυσικά και σχεδόν μαγικά... Μόνο υπομονή χρειαζόμαστε γιατί η κούραση θα είναι μεγάλη στην αρχή τουλάχιστον. :)

• Μου αρέσει 3

9 hours ago, sonia@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!

Sweet και εγώ προσπαθώ να την φανταστώ...σίγουρα 100%κανεις δεν είναι έτοιμος αλλά και παλι ανυπομονω με έπιασε μετα το ντομπλερ ως τοτε δεν το σκεφτόμουν και το απολάμβαναν ίσως γιατί έχω βαρύνει αρκετά και δεν μπορω να κάνω τίποτα οι καούρες έχουν γίνει ανυποφορες και έχω εδώ και κια βδομάδα και που έχω πόνους περιόδου και δεν βολευομαι πουθενά απο της 5 ξύπνησα παλι ....παραπονιεμαι αρκετά το ξέρω αλλά δεν μπορω ειδικα απόψε ηταν πιο έντονα απο κάθε φορά και το κερασάκι στην τούρτα όλη την ωρα νιώθω οτι θέλω να πάω τουαλέτα όχι για πιπι και πάω και τελικά δεν με το που σηκωθω παλι τα ίδια ουφφφ τα ΠΑ και ξαλαφρωσα 

Να χουμε μια όμορφη και ήρεμη μερα

κοντεύεις κοριτσάκι μου..επίσης αυτό σαν μπούκωμα που νιώθεις όταν θέλεις να πας για κακά ,αυτό νιώθεις όταν βγαίνει το μωρό να ξέρεις απλά το νιώθεις από μπροστά..

16 hours ago, sweet mommy είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Εγώ σε 10 μερούλες μπαίνω στο μήνα μου..κοντεύω να πω..όλα έτοιμα!

Γιατρό θα πάω την Τρίτη 21/2.. θα χουν περάσει 19 μέρες από την τελευταία εξέταση και είμαι περίεργη πόσα κιλά θα μου τον ''κάνει'' τον μπουμπούκο μου! Πιστεύω να χει καβατζάρει τα 3!!! 

Τον ονειρεύομαι..προσπαθώ να τον φανταστώ..αλλά να σας πω ότι δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι σε κανα μήνα από τώρα θα τον έχω αγκαλιά??

Να πω ότι περνάω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη..είναι ως τώρα η πιο χαλαρή περίοδος της ενήλικης ζωής μου..και πραγματικά δεν θέλω να τελειώσει ακόμα! 

Εμένα μου φάνηκαν οι μήνες αυτοί ότι πέρασαν νεράκι..πότε έκανα το τεστ, πότε την αυχενική,πότε τη β επιπέδου..πότε έφτασε Φλεβάρης..δεν το κατάλαβα!

Αγχώνομαι για τη νέα κατάσταση που με περιμένει..ποτέ κανείς δεν είναι έτοιμος 100% να γίνει γονιός πιστεύω! Ελπίζω να κυλήσουν όλα εύκολα και όμορφα.. με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια μας..και να βρούμε τους ρυθμούς μας! Γεμίζω αισιοδοξία  όταν σκέφτομαι ότι σε λίγο μπαίνει η Άνοιξη...και σε 2 μήνες θα χει ξεπεταχτεί το νινάκι και θα το πηγαίνω βολτούλες στη λιακάδα!

καληνύχτα!!!

αχ κ εγώ αυτήν την βόλτα περιμένω...αν κ τότε εμείς εδώ μπορεί να έχουμε την γύρη από τα πεύκα...οπότε δύσκολο ,μπορεί κιόλας να έχει τελειώσει...θα δείξει..ανάλογα τις ζέστες...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Σήμερα πήγα για καφέ με μια φίλη.. Μετά από πολύ καιρό..Τελικά είναι ωραία έξω, παρόλο που είχε λιακάδα έκανε λίγο κρύο.. Ανυπομονώ να βγούμε βολτούλες με τα μωράκια μας...

• Μου αρέσει 4

Ζουζούνα αλήθεια έτσι θα νιώθω???δεν το ξερά καλη πληροφορία...

Ναι και εγώ αυτό περιμένω ήλιο βολτουλα εξω γιατί πολύ κλειστηκαμε το χειμωνα έκανε φέτος και πολύ κρύο...

Καλά έκανες και βγηκες Αναστασία μου 

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

18 hours ago, anastasia s είπε:

Εγώ Σάββατο πάω στον παλιό μου γιατρό που θα με ξεγεννήσει..Αν έχω ιντερνετ θα σας πω νέα, αλλιώς θα γράφω πιο αραιά... Α μου είπε ο εδώ γιατρός κάτι για αντιθρομβωτικές ενέσεις μετά την καισαρική... Πρώτη φορά το ακούω η αλήθεια είναι. Εσείς?

Γεια σας κοριτσια!

αναστασια μου μια χαρα νεα. Μια χαρα τα κιλά της μπέμπας αλλα ας μείνουν στην κοιλιτσα οςο θέλουν τα μικρούλια και να βγουν οταν θέλουν εκείνα...επίσης για τις αντιθρομβωτικες ενέσεις που ρωτάς το εχω ακούσει οτι γίνονται μετα την καισαρική. Αυτές οι ενέσεις γίνονται πάντα μετα απο χειρουργείο και αφού η καισαρική ειναι ενα μικρο χειρουργείο γι αυτο θα σου το ειπε. 

Sweet αντε να πας να Δεις το μωρακι σου. Εμάς τις πρωτομανουλες μας πιάνει το αγχος αυτο για την καινούργια κατάσταση αλλα ολα πιςτευω θα τα αντιμετωπίσουμε και θα τα καταφέρουμε. Κανένας δεν ηταν έτοιμος αλλα μας βγαίνουν ένστικτα προστασιας και φροντίδας  τα οποία δεν ξέραμε οτι τα είχαμε. 

Sonia μου μπήκες στο μήνα σου και πλησιάζει ο καιρός. Υπομονή κοριτσι μου...

αυτο με τις βολτουλες το περιμένω και γω πως και πως... αλλα επειδή θέλω να θηλασω αν τα καταφέρω δεν ξέρω ποσό εύκολο θα ειναι.. ελπίζω να παρω το "κολαι" που λένε γρήγορα και να βγαίνουμε βολτα απο νωρίς.

• Μου αρέσει 2

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...