Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Κορίτσια γεια χαρά! Είχα πάει σήμερα για καφέ με μια συνεγκυούλακ του άντρες μας.. είναι στον 7ο αυτή..και με προβλημάτισαν κάπων οι απόψεις της! Προτιμάει λέει την καισαρική για να μην ταλαιπωρηθεί ούτε αυτή,ούτε το μωρό! Θέλει να ξέρει λέει μέρα κ ώρα..κ να είναι έτοιμη! Όχι να περιμένει πόνους γέννας(σημειώστε το νοσοκομείο είναι 5' λεπτα απόσταση από το σπίτι της.) Δεν είναι αναίτια παρέμβαση στη φύση..αν δεν υπάρχει λόγος για να γίνει καισαρική?τη ρωτάω εγω... Και έπειτα κάπως ανέφερα ''μακάρι να μπορέσω να θηλάζω τους επόμενους 6 μήνες..και κατατρόμαξε! Τόσο πολύ μου λέει!!! Κατά και του θηλασμού δηλαδή!!! Έχετε ακούσει τέτοιες απόψεις κ σεις? Ποια η γνώμη σας για την καισαρική? Θέλετε να θηλάσετε ή αν όχι..για ποιους λόγους?

Αχ σουιτ μομμυ εχεις ακομη να ακουσειεςςς ουυυυ....να φανταστεις ειχα μια κοπελα στο δωματιο οπου γεννησα ...η οποια γεννησε φυσιολογικα κ φωναξε μαια με το αζημιωτο κατοσταρικακι η οποια της εκανε κυριγμα(δεν αντεχα αλλο βγηκα 3φωρες απο το δωματιο)...επι 3ωρες....η κοπελα την εφερε βασικα για τον θηλασμο...τις δυο προηγουμενες ημερες....θυμωνε κ εκλαιγε για το ποσο δυσκολο ειναι...κ πως δεν αντεχει κ δεν μπορει...κ κ κ....συνολικα οσες ημερες ηταν στο μαιευτηριο αντε 5φωρες να το εβαλε το παιδι στο στηθος.....μουφα η υποθεση...θεωρισε πως ειχε προσπαθησει...κ φυσικα στο σπιτι...ξενο γαλα....

Δεν πειραζει ομως...ωντας εμπειρη πια κ εχοντας περασει κ καταθλιψη εχω να πω..πως το σωστο ειναι οτι κανει την μαμα ηρεμη κ ευτυχισμενη....αυτο εχει σημασια...τα μωρα εχουν πολυ ζορι κ πιεση..δεν χρειαζονται οι μαμαδες περισσοτερη...οι αντρες δεν καταλαβαινουν πραγματικα τι συμβαινει.....εγω θα θυλασω κ το 3 οσο αντεξω κ συνεργαζεται...γιΑτι δυστυχως την καταθλιψη παλι στο τσεπακι την εχω...κ με 3 παιδια δεν με παιρνει...

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όποια βρει άκρη με αυτά τα δείγματα που στέλνουν δωρεάν, ας μου πει κ μένα τι κ που στέλνω. Δεν κατάλαβα από το βίντεο! α! επίσης ανακάλυψα ένα ωραίο σαιτ. Δείτε το κ σεις. Γραψτε με λατινικους χαρακτήρες κουδουνιστρα.γρ! καληνύχτα!!!!

http://singleparent.gr/agores/prosfores/deigmata-dorean-poy-tha-ta-vreis-kai-gia-poia-proionta

Sonia mu...ftu ftu ise oriaka...κρατα γερα...εγω φοβαμαι το τι θα διξουν οι εξετασεις...πραγματικα πια... τουλαχιστον την δευτερα θα δουμε το φυλο... με εχει παρει πολυ απο κατω γιατι ο μεγαλος δςν συνεργαζεται κ κ εχουμε επικους καβγαδες καθε μερα για τα ιδια πραγματα εχω δοκιμασει πια ολους τους τροπους...εχω φτασει στα ορια μου...νιωθω πια αυτον τον καιρο πως οτι κ να κανω δεν φτανει...δεν τους ειμαι αρκετη...κ ο αντρας μου ολη μερα κοιμαται λογο δουλειας..κ νιωθω δουλακι...ξερω πως ειναι μια φαση αλλα κ λιγος ρομαντισμος δεν βλαπτει...ειναι ρομαντικοι οι δικοι σας?

Αχ σουιτ μομμυ εχεις ακομη να ακουσειεςςς ουυυυ....να φανταστεις ειχα μια κοπελα στο δωματιο οπου γεννησα ...η οποια γεννησε φυσιολογικα κ φωναξε μαια με το αζημιωτο κατοσταρικακι η οποια της εκανε κυριγμα(δεν αντεχα αλλο βγηκα 3φωρες απο το δωματιο)...επι 3ωρες....η κοπελα την εφερε βασικα για τον θηλασμο...τις δυο προηγουμενες ημερες....θυμωνε κ εκλαιγε για το ποσο δυσκολο ειναι...κ πως δεν αντεχει κ δεν μπορει...κ κ κ....συνολικα οσες ημερες ηταν στο μαιευτηριο αντε 5φωρες να το εβαλε το παιδι στο στηθος.....μουφα η υποθεση...θεωρισε πως ειχε προσπαθησει...κ φυσικα στο σπιτι...ξενο γαλα....

Δεν πειραζει ομως...ωντας εμπειρη πια κ εχοντας περασει κ καταθλιψη εχω να πω..πως το σωστο ειναι οτι κανει την μαμα ηρεμη κ ευτυχισμενη....αυτο εχει σημασια...τα μωρα εχουν πολυ ζορι κ πιεση..δεν χρειαζονται οι μαμαδες περισσοτερη...οι αντρες δεν καταλαβαινουν πραγματικα τι συμβαινει.....εγω θα θυλασω κ το 3 οσο αντεξω κ συνεργαζεται...γιΑτι δυστυχως την καταθλιψη παλι στο τσεπακι την εχω...κ με 3 παιδια δεν με παιρνει...

Εσύ μπορείς να θηλάσεις κ τα δυο.. Έστω το δευτερο μια - δυο φορές τη μέρα... Εγώ δεν το έκανα και το μετανιωσα..

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Καλημέρα κορίτσια. Πήρα τις εξετάσεις, όλες άψογες. Πήγα και στο γιατρό, είδαμε τη μικρή. Δε μας χάρισε καμία καλή φώτο...:-( Το μωρό γυρω στα 850γρ, όλα καλά φαίνονται. Με προβλημάτισε που μου είπε ο γιατρός να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Εσείς το κάνατε? Α απο κιλά +2 τον τελευταίο μήνα, +8 απο την αρχή.. Μου είπε να προσέξω τα Χριστούγεννα, γιατί εκτός απο τα γλυκά παχαίνουν και τα κάστανα. Και είναι πολύυυυυ νόστιμα !!!

Διαφημίσεις

Sonia mu...ftu ftu ise oriaka...κρατα γερα...εγω φοβαμαι το τι θα διξουν οι εξετασεις...πραγματικα πια... τουλαχιστον την δευτερα θα δουμε το φυλο... με εχει παρει πολυ απο κατω γιατι ο μεγαλος δςν συνεργαζεται κ κ εχουμε επικους καβγαδες καθε μερα για τα ιδια πραγματα εχω δοκιμασει πια ολους τους τροπους...εχω φτασει στα ορια μου...νιωθω πια αυτον τον καιρο πως οτι κ να κανω δεν φτανει...δεν τους ειμαι αρκετη...κ ο αντρας μου ολη μερα κοιμαται λογο δουλειας..κ νιωθω δουλακι...ξερω πως ειναι μια φαση αλλα κ λιγος ρομαντισμος δεν βλαπτει...ειναι ρομαντικοι οι δικοι σας?

Υπομονή κορίτσι μου καιρός είναι θα περάσει.. Έτσι είναι τα αγόρια ζόρικα. Και τα δικά μου χαμός.. Δεν με ακόνε καθόλου. Απλά υπομονή σε όλες μας!!

Καλημέρα κορίτσια. Πήρα τις εξετάσεις, όλες άψογες. Πήγα και στο γιατρό, είδαμε τη μικρή. Δε μας χάρισε καμία καλή φώτο...:-( Το μωρό γυρω στα 850γρ, όλα καλά φαίνονται. Με προβλημάτισε που μου είπε ο γιατρός να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Εσείς το κάνατε? Α απο κιλά +2 τον τελευταίο μήνα, +8 απο την αρχή.. Μου είπε να προσέξω τα Χριστούγεννα, γιατί εκτός απο τα γλυκά παχαίνουν και τα κάστανα. Και είναι πολύυυυυ νόστιμα !!!

αχ τι ωραία..εγώ αύριο έχω υπέρηχο κ ανυπομονώ...γενικά η ηλικία των 3 με 4 είναι η χειρότερη πιστεύω...τεσπα...υπομονή..με το μωρό δεν ξέρω πόση θα έχω θα δούμε...Ναι το εμβόλιο της γρίπης το έχω κάνει από τον Οκτώβριο φαντάσου κ ο μικρός...κ πιο πολύ κ για το μωρό που θα έρθει...

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κοριτσια μου καλησπερα σε ολες!!!

DUDU υπομονη οσο μπορεις κοπελα κράτα γερα μην σεπαρει απο κατω πιεζεσαι γιατι ειναι και τα αλλα επιζητουν την δικη τουςπροσοχη δεν ηξετα οτιμπορει νατα παρει και τοσο μεγαλα και να συνεχιζουν ναξυπνανε για φαγητο προσπαθω να κανω οσο πιο υγιεινή διατροφη και να ελλατωσω στο μισο πατατες μακαρονια ρυχι ψωμι αυτα μου τα ανέφερε κιολας πως θαμαι οκ αν ελλατωθουν..

Αναστασια μου μια χαρα μπραβο κοπελα μου ετσι καλα να πανε ολα μεχρι τελους η μπουμπου σου ειναι μια χαρα..

ΖΟΥΖΟΥΝΑ οσο το θηλαζεις καλο ειναι και μια χαρα το θηλασες το πρωτο μακαρι να το θηλασω και εγω αρκετα ειναι οτι καλυτερο..

Εγω κοριτσια μου το εμβόλιο δεν το εκανα αλλα δεν εχω επαφες με μικρα παιδια και βγαινω λιγο για να μην την αρπαξω επομενος και δεν το κανα..οσο γιατον αντρουλη μου προς το παρών με βοηθαει σε ολα δεν εχω παραπανω αλλα δεν έχουμε κι αλλες υποχρεωσεις το πρωτο μας μωρακι θα ναι αρα ακομα στα μελια θεωρουμαστε

3yKGp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα σε ολες!!!

DUDU υπομονη οσο μπορεις κοπελα κράτα γερα μην σεπαρει απο κατω πιεζεσαι γιατι ειναι και τα αλλα επιζητουν την δικη τουςπροσοχη δεν ηξετα οτιμπορει νατα παρει και τοσο μεγαλα και να συνεχιζουν ναξυπνανε για φαγητο προσπαθω να κανω οσο πιο υγιεινή διατροφη και να ελλατωσω στο μισο πατατες μακαρονια ρυχι ψωμι αυτα μου τα ανέφερε κιολας πως θαμαι οκ αν ελλατωθουν..

Αναστασια μου μια χαρα μπραβο κοπελα μου ετσι καλα να πανε ολα μεχρι τελους η μπουμπου σου ειναι μια χαρα..

ΖΟΥΖΟΥΝΑ οσο το θηλαζεις καλο ειναι και μια χαρα το θηλασες το πρωτο μακαρι να το θηλασω και εγω αρκετα ειναι οτι καλυτερο..

Εγω κοριτσια μου το εμβόλιο δεν το εκανα αλλα δεν εχω επαφες με μικρα παιδια και βγαινω λιγο για να μην την αρπαξω επομενος και δεν το κανα..οσο γιατον αντρουλη μου προς το παρών με βοηθαει σε ολα δεν εχω παραπανω αλλα δεν έχουμε κι αλλες υποχρεωσεις το πρωτο μας μωρακι θα ναι αρα ακομα στα μελια θεωρουμαστε

έχεις δίκιο στο πρώτο όντως είσαι άνετη...κ οι 2 δλδ...εγώ τώρα αγχώνομαι πολύ με το πως θα το πάρει παρόλο που του εξηγώ κ του μιλάω συνέχεια για τον μπέμπη.ευτυχώς κ με να ο άντρας μου κ μου μαγειρεύει κ μου κάνει τις δουλειές του σπιτιού..εγώ βάζω τα πλυντήρια κ σιδερωνω..γιατί αυτή η εγκυμοσύνη μου ήταν πιο δύσκολη κ πιο ευαίσθητη...οπότε προσέχουμε πολύ για να πάνε καλά μέχρι τέλους.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Eμενα εχει ολη την καλη διαθεση αλλα δεν αντεχει καθολου...ειδικα τα ξενυχτια...ειναι σαν ζομπι..οποτε δεμ εχω επιλογη...ειστε τυχερες φτου φτου

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Θέλω να σας σχολιάσω όλες..αλλά θα γράψω έκθεση αν το κάνω. Οπότε θα επικεντρωθώ στα βασικά μόνο. Sonia@ γιατί να σε πάρει από κάτω..όταν είσαι στα όρια σε όλες τις τιμές?? Εγώ θα κάνω Πέμπτη την καμπύλη ζαχάρου..κ αν είμαι στα όρια, ετοιμάζομαι από τώρα να μπω σε ζαχαροπλαστείο να το γιορτάσω!!! Μην ανησυχείς καλέ..μια χαρά είσαι!!! Dudu μου κουράγιο σου εύχομαι κ υπομονή..ξέρω, ξέρω έξω απ το χορό είμαστε κ τα λέμε...εσύ με 2 μικρούλικα ξέρεις τι περνάς! Αλλά γιατί να μη βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά? Περιμένεις το 3ο παιδάκι σου..σκέψου πόσο ευλογημένη είσαι! Όσο για τον άντρα.. να μην ξεκουραστεί κ αυτός? Δουλεύει κ κουράζεται κ νιώθει σίγουρα ότι αυξάνονται οι υποχρεώσεις του τώρα με το νέο μέλος! Εμένα με βοηθάει στις δουλειές όσο μπορεί..βάζει ηλεκτρική..συμμαζεύει το τραπέζι κλπ. αλλά αν με ρωτάς θα προτιμούσα να δουλεύει και να ρχεται κουρασμένος κ να κοιμάται..πάρα τώρα που είναι άνεργος κ είμαστε τόσο ζορισμένοι οικονομικά κ βλεπόμαστε όλη μέρα! Anastasia συγχαρητήρια για τις καλές εξετάσεις..εμβόλιο γρίπης δεν έχω κάνει. Ζουζούνα με το καλό ο υπέρηχος..κ γω έχω καιρό να κάνω κ ανυπομονώ. Περιμένω να βγουν κ τα δικά μου αποτελέσματα για να τα πάω στο γιατρό..μέχρι τέλος βδομάδας.. να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει το μπομπιράκι μας!!! καληνύχτα!!!

e2Obp2.png87dnp3.png

Αχ βρε σουιτ μομμυ να σαικαλα... τι περνατε ικι εσεισ..ουφ.. ευχομαι να βρει γρηγορα δουλεια...εμειςτον απριλη με το

που θα γ γεννησουμε φευγουμευμε επιτοπου για σαντορινη...για να προλαβουμε την σεζον.. ολοι μαζι...κι εμεις περιπετειες , τι δουλεια ψαχνει?

έχεις δίκιο στο πρώτο όντως είσαι άνετη...κ οι 2 δλδ...εγώ τώρα αγχώνομαι πολύ με το πως θα το πάρει παρόλο που του εξηγώ κ του μιλάω συνέχεια για τον μπέμπη.ευτυχώς κ με να ο άντρας μου κ μου μαγειρεύει κ μου κάνει τις δουλειές του σπιτιού..εγώ βάζω τα πλυντήρια κ σιδερωνω..γιατί αυτή η εγκυμοσύνη μου ήταν πιο δύσκολη κ πιο ευαίσθητη...οπότε προσέχουμε πολύ για να πάνε καλά μέχρι τέλους.

Κοιτα απο προσωπικη εμπειρία της μεγαλύτερης αδερφης μπορω νασου πω πως στην αρχη ημουν πολυ ενθουσιασμένη και περιμενα το μπεμπη μας πως και πως και ασχολουμουν αρκετα μαζι του αρχισα περιπου στα 2 του να ζηλευω καθώς το θυμαμαι ακομα βρε παιδι μου ειχαμε γιορτη στο σχολειο κσι ηταν αρρωστος και η μαμα μου δεν ηρθε να με δει χα χσ ακομα το θυμαμαι φαντασου!!αλλα να σαι σιγουρη επειδη θα ναι κσι αγορακια θα κσνουν πολυ παρεα και θα δεις ο δευτερος θα ξεπεταχτει πολυ πιο γρηγορα γιατι θα θελει να μιμηθει το πρωτο σου απλα ιδια οσο μπορεις αντιμετώπιση ωστε να μην ζηλεψει ο μεγαλος..

3yKGp2.png

Eμενα εχει ολη την καλη διαθεση αλλα δεν αντεχει καθολου...ειδικα τα ξενυχτια...ειναι σαν ζομπι..οποτε δεμ εχω επιλογη...ειστε τυχερες φτου φτου

Λογικο κοπελα μου εχετε πολυ πιο πολλες υποχρεώσεις απο οτι εμεις γι αυτο το θεμα ειβςι οτι εχει την διαιεση αλλοι δεν εχουν ουτε αυτην δυστυχως το βλεπω σε πολλα ζευγαρια πλεον να ξανα θεωρουν την γυναίκα δουλα κσι μονο ελεος

3yKGp2.png

Γεια σας κορίτσια! Θέλω να σας σχολιάσω όλες..αλλά θα γράψω έκθεση αν το κάνω. Οπότε θα επικεντρωθώ στα βασικά μόνο. Sonia@ γιατί να σε πάρει από κάτω..όταν είσαι στα όρια σε όλες τις τιμές?? Εγώ θα κάνω Πέμπτη την καμπύλη ζαχάρου..κ αν είμαι στα όρια, ετοιμάζομαι από τώρα να μπω σε ζαχαροπλαστείο να το γιορτάσω!!! Μην ανησυχείς καλέ..μια χαρά είσαι!!! Dudu μου κουράγιο σου εύχομαι κ υπομονή..ξέρω, ξέρω έξω απ το χορό είμαστε κ τα λέμε...εσύ με 2 μικρούλικα ξέρεις τι περνάς! Αλλά γιατί να μη βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά? Περιμένεις το 3ο παιδάκι σου..σκέψου πόσο ευλογημένη είσαι! Όσο για τον άντρα.. να μην ξεκουραστεί κ αυτός? Δουλεύει κ κουράζεται κ νιώθει σίγουρα ότι αυξάνονται οι υποχρεώσεις του τώρα με το νέο μέλος! Εμένα με βοηθάει στις δουλειές όσο μπορεί..βάζει ηλεκτρική..συμμαζεύει το τραπέζι κλπ. αλλά αν με ρωτάς θα προτιμούσα να δουλεύει και να ρχεται κουρασμένος κ να κοιμάται..πάρα τώρα που είναι άνεργος κ είμαστε τόσο ζορισμένοι οικονομικά κ βλεπόμαστε όλη μέρα! Anastasia συγχαρητήρια για τις καλές εξετάσεις..εμβόλιο γρίπης δεν έχω κάνει. Ζουζούνα με το καλό ο υπέρηχος..κ γω έχω καιρό να κάνω κ ανυπομονώ. Περιμένω να βγουν κ τα δικά μου αποτελέσματα για να τα πάω στο γιατρό..μέχρι τέλος βδομάδας.. να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει το μπομπιράκι μας!!! καληνύχτα!!!

Κοπελα μου οι 2 μετρησεις ηταν οπως επρεπε η τριτη ηταν στο οριο γι αυτο και με πειρε λιγο απο κατω αλλα θα κανω διατροφη και ολα κοπλε θα το φτιαξω...ελπιζω να βγουν ολα τα αποτελέσματα σου τελεια με το καλο να δειτε και το μπεμπακο σας!!εγω εχω ακομα μελλον να δω την μπουμπου μου..Μακαρι κουκλσ να βρει δουλεια αυτο ειναι το πιο σημαντικό να σας φυγει και εσάς το αγχος οσο γινεται..

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...