Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Dudu μου να σου ζησουν και με το καλο και το μπεμπακι σας τωρα..ειναι δυσκολο οντως να τα κανεις ολα αυτα και με ενα χερι χατα στο κουράγιο σου..

Κοριτσια μου αρχικα να σας πωκαι εγω μεχρι το 3ο μηνα στο κρεβατι ημουν ειχα καφε υγρα και αιμα στην 8η εβδομαδα ετσι επερνα οτροτζεσυαν των 200 3 φορες την μερα τα σταματησα 14 βδομάδα απο τοτε δεν ξανα ειδα κατι αλλα δεν κάθισα και στα αυγα μου να πω τημ αληθεια κανω τα παντα απο δουλειες πλεον και σουπερ μαρκετ και ολααν και με βοηθαει ο καλος μου σε οτι μπορει

Απο φαρμακα περνω το τ4 για το θυρεοειδή 2 φορες σιδηρο πρωι βραδυ μετα 2 χαπακι φολικο 2 χαπακια μαγνησιο και 1 χαπακι ασβεστιο ως τωρα..

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ προτιμώ τις ba....no και τώρα θα πάρω και agn....tis. Oi τελευταίες έρχονται σπίτι σου, δεν υπάρχουν στα σημεία λιανικής. Και τουλάχιστον στα μικρά νούμερα έχουν καλή τιμή.

Η μπέμπα με τόση γλυκόζη έκανε το χαμό. Αποτελέσματα θα πάρω τετάρτη που θα πάω στο γιατρό. Δεν εχω το κουράγιο να ξαναπάω. Έβαλα ήδη και 8 κιλά , 3 τον τελευταίο μήνα...Απογοήτευση!!!

Καλα. Αποτελεσματα κοπελα μου να εχεις τοτε..καταλαβα θα δω τι συμφερει και οικονομικα για τις πανες..οσο για τα κιλα ειμαι 10 πανω και καταλαβαινω ποσο κουραζεσαι μια απο τα ιδια και εγω κοπελα μου

3yKGp2.png

Ισχύει ακόμη? Το 2012 που γέννησα το δευτερο παιδί μου είχα λάβει. Ξέρετε αν ισχύει ακόμη? Αν κάποια επικοινωνήσει και λάβει θετική απάντηση, ας μας πεί..

Δεν σου στελνουν απο παντου.αλλαναι οσχυει ακομη...γ

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

οι αγν...οτις οι πανες ειναι καλες λε τε?...Σονια μου σε ευχαριστω κουραγιο σε εσενα κ ολες μας απο δω κ περα...εγω ξυπναω ακομη 2:30 κ 5:30 για το γαλα της μικρης την νυχτα..κοριτσια ετοιμαστειτε...ερχονται κ σε εσας αυτα :P

οι αγν...οτις οι πανες ειναι καλες λε τε?...Σονια μου σε ευχαριστω κουραγιο σε εσενα κ ολες μας απο δω κ περα...εγω ξυπναω ακομη 2:30 κ 5:30 για το γαλα της μικρης την νυχτα..κοριτσια ετοιμαστειτε...ερχονται κ σε εσας αυτα :P

Για τις αγν....της δεν ακούω από όλους τα καλύτερα είναι θέμα παιδιού αλλά ακούω πολύ στο ότι δεν κρατάνε πολλά τσισα...τεσπα εγώ δεν θα το ρισκάρω..θα πάρω ba....no που δεν πού έβγαζε θέμα το μωρό κ έχει καλή απορροφητικότητα...τώρα τα pa..ers είχε αλλεργία κ μου συγκαιοταν πολύ...

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγω θα παρω την προσφορα της sweet mommy συο μεταξυ κοριτσια εχω ακουσει κατι και θελω να μου πειτε την γνωμη σας εσεις που το εχετε περασει λενε οτι αν ξεκινησεις με μια μαρκα πανες να συνεχιζεις με αυτη οτι δεν κανει να αλλαζουμε πολλες μάρκες γιατι ερεθιζετε το δερματακι του εσεις το λετε?η μπορω να περνω οποια μαρκα εχει προσφορα

3yKGp2.png

Εγω θα παρω την προσφορα της sweet mommy συο μεταξυ κοριτσια εχω ακουσει κατι και θελω να μου πειτε την γνωμη σας εσεις που το εχετε περασει λενε οτι αν ξεκινησεις με μια μαρκα πανες να συνεχιζεις με αυτη οτι δεν κανει να αλλαζουμε πολλες μάρκες γιατι ερεθιζετε το δερματακι του εσεις το λετε?η μπορω να περνω οποια μαρκα εχει προσφορα

τι να σ εγώ ξεκίνησα με παμ..ρς από το μαιευτήριο σε ιδιωτικό γέννησα στο μητέρα...έλα όμως που μου συγκαιοταν συχνά κ κόλλαγε πάνω η πάνα του...κ έτσι άλλαξα σε λι..ρο όπου κ συνέχεια μέχρι κ μετά τα 2.5 χρονών μετά πήγα ba...no Γιατί ήταν πιο απορροφητικα κ δεν είχα διαρροές κ ούτε συγκαμα...αν κ που κ που έχουμε ακόμα αν πιει χυμό πορτοκάλι κάθε μέρα...πάντως στα τελευταία θα μείνω..άσχετα αν στο μητέρα χρησιμοποιούν τα πρώτα που είπα.

Κορίτσια γεια χαρά! Είχα πάει σήμερα για καφέ με μια συνεγκυούλακ του άντρες μας.. είναι στον 7ο αυτή..και με προβλημάτισαν κάπων οι απόψεις της! Προτιμάει λέει την καισαρική για να μην ταλαιπωρηθεί ούτε αυτή,ούτε το μωρό! Θέλει να ξέρει λέει μέρα κ ώρα..κ να είναι έτοιμη! Όχι να περιμένει πόνους γέννας(σημειώστε το νοσοκομείο είναι 5' λεπτα απόσταση από το σπίτι της.) Δεν είναι αναίτια παρέμβαση στη φύση..αν δεν υπάρχει λόγος για να γίνει καισαρική?τη ρωτάω εγω... Και έπειτα κάπως ανέφερα ''μακάρι να μπορέσω να θηλάζω τους επόμενους 6 μήνες..και κατατρόμαξε! Τόσο πολύ μου λέει!!! Κατά και του θηλασμού δηλαδή!!! Έχετε ακούσει τέτοιες απόψεις κ σεις? Ποια η γνώμη σας για την καισαρική? Θέλετε να θηλάσετε ή αν όχι..για ποιους λόγους?

e2Obp2.png87dnp3.png

Όποια βρει άκρη με αυτά τα δείγματα που στέλνουν δωρεάν, ας μου πει κ μένα τι κ που στέλνω. Δεν κατάλαβα από το βίντεο! α! επίσης ανακάλυψα ένα ωραίο σαιτ. Δείτε το κ σεις. Γραψτε με λατινικους χαρακτήρες κουδουνιστρα.γρ! καληνύχτα!!!!

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζουνα τα λι...ρο που ανεφερες πιο πανω ειναι κατα την γνωμη μου τα πιο ακριβα ως τωρς που εχω δει εσυ λες να πας κατευθειαν στα ba...no δεν τα ειδα πιο προσυτσ πω πω νποθχτισα να σου πω δεν ξερω κανενα αρα καλυτερα ναδοκιμασω στην πραξη και να δω πια θα μας κατσουν καλυτερα και χωρις ερεθισμους..

Sweet mommy και εγω εχω ακουσει το ιδιο για το θεμα της καισαρικης ειναι το πως το βλεπει καθε γυναικα και κατα ποσο αντεχει και τον πονο βεβαια και δεν θελουν να ταλαιπωρηθουν εγω ειμαι της αποψης του φυσιολογικου αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα και αυτο θα επιδιωξω..τωρα οσο για το θηλασμο πολλες ειναι αυτες που δεν θελουν για πολλους και διαφορους λογους πχ η κουνιαδα μου δεν θηλασε γιατι δεν την αφηνε το τσιγαρο γεννησε με καισαρικη και ηθελε με το που βγηκε τσιγαρο αιντε τωρα πες εσυ οτι και να της ειπαμε συτη το χαβα της.. σε ολη την εγκυμοσύνη επίσης καπνιζε πολυ αρα για μενα καλυτερα που δεν θηλασε περισσότερο κακο θα εκανε παρα καλο!! και σου μιλαω εγω που επισης καπνιζα και πολυ με το που εμεινα το κοψα μαχαίρι και εννοειται θελω και να θηλασω οσο μπορω και εχω γαλα..ειναι θεμα μαυλου και τι θελει η καθε μια και τι προτεραιότητες εχει...βεβαια αυτες τις γυναικες που βαζουν αλλα πανω απο τα μωρα τους συγνωμη αλλα τις κατακρινω και πολυ ασχημα δεν υπαρχει δεν μπορώ δεν θελουν απλα

3yKGp2.png

Κορίτσια γεια χαρά! Είχα πάει σήμερα για καφέ με μια συνεγκυούλακ του άντρες μας.. είναι στον 7ο αυτή..και με προβλημάτισαν κάπων οι απόψεις της! Προτιμάει λέει την καισαρική για να μην ταλαιπωρηθεί ούτε αυτή,ούτε το μωρό! Θέλει να ξέρει λέει μέρα κ ώρα..κ να είναι έτοιμη! Όχι να περιμένει πόνους γέννας(σημειώστε το νοσοκομείο είναι 5' λεπτα απόσταση από το σπίτι της.) Δεν είναι αναίτια παρέμβαση στη φύση..αν δεν υπάρχει λόγος για να γίνει καισαρική?τη ρωτάω εγω... Και έπειτα κάπως ανέφερα ''μακάρι να μπορέσω να θηλάζω τους επόμενους 6 μήνες..και κατατρόμαξε! Τόσο πολύ μου λέει!!! Κατά και του θηλασμού δηλαδή!!! Έχετε ακούσει τέτοιες απόψεις κ σεις? Ποια η γνώμη σας για την καισαρική? Θέλετε να θηλάσετε ή αν όχι..για ποιους λόγους?

Εγώ θα έλεγα, απλά κλείσε τα αυτιά σου...

Τι να πω για τη γέννα με κτ(χωρίς ιατρικό λόγο), οτι πας κοντρα στη φύση. Ότι αρπάζεις κυριολεκτικά ένα "μη ώριμο" έμβρυο και το βγάζεις βίαια απο την "ασφάλειά" του. Ότι τις περισσότερες φορές δεν κλαίει αμέσως γιατί σοκάρετε. Μόνο η φύση ξέρει πότε ένα έμβρυο είναι έτοιμο για τη γέννα. Με το φτ το έμβρυο γεννιέται ακριβώς τη στιγμή που πρέπει.Έχει πάρει και τα τελευταία στοιχεία του πλακούντα. Απλά έχει έρθει η ώρα του. Δεν ταλαιπωρείται κανενας απο τους δυο. Η μαμά αναρρώνει πολύ πιο γρήγορα

Για το θηλασμό τι να πώ.... Είναι η πιο τέλεια τροφή το μητρικό γάλα για κάθε νεογνό του είδους του. Πχ το αγελαδινό γάλα είναι καλό να το πίνουν τα μωρά αγελάδας οχι τα μωρά ανθρώπου. Έχει την κατάλληλη ποσότητα, συστατικών για την ηλικίου του μωρού. Καθε μέρα δλδ αλλάζει η συστασή του. Έχει αντισώματα και γευσεις των τροφών της μαμάς. Και στην τελική είναι το φυσιολογικό... Είναι ανεξοδο και ευκολο, πεινάει το μωρό και τρώει. Δεν αποστειρώνεις, δεν χρεώνεσαι, δεν κουράζεσαι. Ηρεμεί και παρηγορεί το μωρό. Το μητρικό γάλα είναι ευπεπτο,έχει σωστή ανολογία νερού συστατικών. Δε χρειάζετε να πίνει ούτε νερό το μωρό. Και τέλος ο θηλασμός δένει ακόμη περισσότερο τη μαμά με το μωρό.Αν και δεν έχω δώσει ξένο γάλα, ξέρετε ποσο κοστίζει? Άσε που πολλά μωρά έχουν αλεργία στο αγελαδινό (λογικό φυσικά) και παίρνουν ειδικά και πανάκριβα γάλατα. Ο παιδίατρος, όταν θήλαζα ακόμη το δευτερο, 22 μήνες, είπε στον άντρα μου να' ξερες τι οικονομία σου έκανε. Μπορώ να μιλάω με τις ώρες.

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Κορίτσια μου καλησπέρα πήγα έκανα την καμπύλη σήμερα μόλις πήρα τα αποτελέσματα οι πρώτες δύο είναι καλές στην τρίτη είμαι οριακά ή γιατρός μου είπε προσοχή καινά κάνω διατροφή αποφεύγοντας τους υδατάνθρακες με πήρε από κάτω αρκέτα ουφφφφφ τουλάχιστον μειώθηκε ή tsh αυτά τα νέα μου

3yKGp2.png

σονια μου οι λι.....ρο δεν ξέρω αν είναι ακριβές αλλά φυσικά παίρναμε όταν είχε προσφορά στα σούπερ αλλά είχαμε κάτι κουπονια που μας είχαν δώσει κ βγήκαν πιο Οικονομικά...τώρα τα ba...no...έχει πάντα προσφορές..οπότε σε αυτά θα καταλήξω...μπράβο για τα αποτελέσματα...δεν πειράζει ευτυχώς είναι λίγο κ οριακό..λίγο προσοχή κ ια είσαι οκ πιστεύω.

εγώ συμφωνώ μόνο με φυσιολογικό τοκετό κ είμαι κάθετη εφόσον δεν υπάρχει επιπλοκή..εννοείται μπροστά στην γέννηση του παιδιού να γεννηθεί υγιή δεν με νοιάζει..

για τον θηλασμό είμαι υπέρ Κ θηλασα μέχρι 4.5 μηνών,ήθελα παραπάνω αλλά παρουσίασε αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος κ μετά σε πατς είχε κ στο αυγό,ψάρι,μοσχάρι..οπότε λόγο κακής ενημέρωσης δώσαμε το ειδικό γάλα από 4.5 μηνών κ μετά..τώρα όμως γνωρίζω πολύ περισσότερα κ θα το χειριστώ αλλιώς αν χρειαστεί.

Καλε DUDU χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου συνηθως μεχει τα 3 δεν ξυπνανε για βραδινο γαλατακι δεν ηξερα οτι μπορει και πιο μετα

Sonia μου..περαστικα κ να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη μεχρι το τελος ευχομαι...εννοεις μηνων? Ξυπναει η μικρη 9 μηνων ακομη δυο φωρες την νυχτα να φαει..ο Αντωνης σταματησε να ξυπναει για γαλα...πιπιλα κλπ 2,5 χρονων βρε..:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...