Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Ανασφάλεια μου καλά αποτελέσματα!!!!να μας πεις όταν βγουν...ωραία ξεμπερδεψες εσύ εγώ θα πάω την δευτέρα και θα έχω και τον άντρα μου γιατί αλλιώς δύο ώρες δεν περνάνε εύκολα!! δυστυχώς εγω οπυ και να πήγα σε φαρμακεία μόνο σκόνη είχαν να μου δώσουν σε κουράστηκαν να ψάχνω και πήρα σονη ωχχχ απορω πως θα την πιω..σαν πορτοκαλάδα με ανθρακικό είναι το σίδηρο που περνώ το ferdiv είναι τέλειο πλέον ανυπομονω να έρθει ή ωρα για να το πιω όχι σαν το παλιό..

Sweet mommy καλέ που βρήκε προσφορά ????και για ποιες πάνες???ζουζουνα Αναστασια εσείς ποιες πάνες προτιμάτε??...από δεύτερα θα έρθουν τα πράγματα της μπεμπας με πήραν τηλ πολύ χαρηκανεπολυ πρόλαβε και να το γράψουμε μου έφυγε και αυτό..

Σε ευχαριστώ...

Απο πάνες να σου πώ την αλήθεια τις έχω πάρει όλες.. Κάποιες δεν τις δεχτήκαμε, μας κάναν κοκκινίλες αλλά γενικά προτιμώ τις ελληνικές..Φυσικά κυνηγούσα τις προσφορές.. Τώρα υπάρχουν και κάποιες που πωλούνται μόνο στο διαδίκτυο και ελληνικές. Θα τις δοκιμάσω και αυτές.

Με το καλό τα πράγματάκια σας..

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα 18 νόσησα..επι 3 χρονια ειχα βαρια συμπτώματα σε ολο το σωμα..ενω παραλληλα εβαζα κρεμες πίσσες ενεσεις κορτζονησ χαπια κλπ...

υστερα τα εκοψα ολα μαχαιρι..πηγα σε ομοιοπαθητικο πηρα αγωγή και παράλληλα αλλαξα διατροφη εγινα βιγκαν...μεχρι τωρα ημουν παντα σταθερη στα κιλα μου αντε συν ενα η δύο κιλακια τον χειμωνα..και 14 χρονια χωρίς συμπτωματα,

,με τισ αλλαγες συν συμπληρωματα ω3.. πολυβιταμινεσ με β12,, καθαρισα μεσα σε 8μηνες απο τοτε ειμαι υγιέστατη\

...τωρα μου σκασανε 2 εγκυμοσυνες σε 1 χρονο..τον φεβρουαριο γεννησα...και λογικα ζωριστικε ο οργανισμοσ...φταιω κι εγω που σε αυτη την εγκυμοσυνη και γιαουρτια εχω

φαει..και τα μελομακαρονα μου τα τρωω..και ψωμι..το καλοκαιρι εφαγα κ παγωτα,,, μετα απο τοσα χρονια προσοχησ χαλαρωσα κ εγω,,και τσουπ να το αυξημενο ths..η χολιστερινη παρ ολο που εχω να φαω κρεασ 14χρονια κ το χασιμοτο,,,κ ταυτοχρονα φλεγμονη κ μυκητίαση...ολα αυτα υποδούλωνουν τοξινωση...

μου εχει ανοιξει και η ορεξη.. γι αυτο περνω βαροσ,,μεγαλητερεσ μεριδεσ...συχνωτερα τσιμπολογαω,κακαο...μουσλι,,καρυδια,,σταφιδεσ..σοκολατεσ..ε να σου οι θερμιδεσ κ χορτοφαγοσ να εισαι χααχαχαχα,,,αλλα εχεισ δικιο τοσα χρονια ειμαι σταθερη κ μετα την 2γεννα με την διατροφη μου τα εχασα ολα σε 5 μηνεσ..

και τοσα χρονια καμια αγωγη..,,,με δυο λογια αποτοξινωση στο σικωτι..νερο με λεμονι το πρωι..τετοια...

κανενα συμπτωμα τησ νοσου.. τοσα χρονια μονο εκζεμα πουυυ κ πουυυ τον χειμωνα στο προσωπο.

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Σε ευχαριστώ...

Απο πάνες να σου πώ την αλήθεια τις έχω πάρει όλες.. Κάποιες δεν τις δεχτήκαμε, μας κάναν κοκκινίλες αλλά γενικά προτιμώ τις ελληνικές..Φυσικά κυνηγούσα τις προσφορές.. Τώρα υπάρχουν και κάποιες που πωλούνται μόνο στο διαδίκτυο και ελληνικές. Θα τις δοκιμάσω και αυτές.

Με το καλό τα πράγματάκια σας..

Κατάλαβα και εγώ τις προσφορές θα κυνηγάω μέσω ίντερνετ γιατί είδα τι τιμές παίζουν και σαν νέα σε όλα αυτά έχω να τονίσω επαθα ένα σοκ!!πολύ ακριβές λίγα τεμάχια.. ελληνικές δεν ξέρω ποιες έννοιες θα ψαξω στο ίντερνετ...ή μπεμπα σου δεν σε ρωτησω τι έκανε το πρωί με τόση γλυκόζη???πήρες τα αποτελέσματα??

3yKGp2.png

Κοριτσια δειτε αυτο το λινκ...ειβαξ δωρεαν πραγματακια..δειγματακια που σου στελνουν οι ετσιριες αν τους στειλεις μειλ....το εκανα κ στην μπεμπα μας κ λαβαμε αρκετα πραγματακια..οχι οσα η κοπελα ομως λογο κρισης αλλα κ παλι ηταν πολυ ευχαριστο...

Διαφημίσεις

Sweet mommy οπως είπε και ή Ζουζουνα και εγώ κάθε μήνα κάνω αυτές τις εξετάσεις και χρειάστηκε μέσα σε ένα μήνα να ανεβασα και την δόση θέλει τακτική παρακολούθηση μην το αμέλεια γιατί πιέζεται αρκετά ο οργανισμός μας!!πάρε τηλ τον γιατρο και συννενόηση η πήγαινε σε άλλον νατσα γράψει να τα κάνεις κοπέλα μου..

Dudu μπράβο σου κοπέλα μου που τα κατάφερε θα ξανά στρώσει ο οργανισμός μετά την γέννα και αφού τα καταφέρεις τόσα χρόνια δεν έχεις να φοβάστε τιποτα

3yKGp2.png

Sweet mommy οπως είπε και ή Ζουζουνα και εγώ κάθε μήνα κάνω αυτές τις εξετάσεις και χρειάστηκε μέσα σε ένα μήνα να ανεβασα και την δόση θέλει τακτική παρακολούθηση μην το αμέλεια γιατί πιέζεται αρκετά ο οργανισμός μας!!πάρε τηλ τον γιατρο και συννενόηση η πήγαινε σε άλλον νατσα γράψει να τα κάνεις κοπέλα μου..

Dudu μπράβο σου κοπέλα μου που τα κατάφερε θα ξανά στρώσει ο οργανισμός μετά την γέννα και αφού τα καταφέρεις τόσα χρόνια δεν έχεις να φοβάστε τιποτα

Δεν αμελώ τις εξετάσεις.. κάθε 6 μήνες έκανα προτου μείνω έγκυος όλες του θυρεοειδή..κ ήταν ρυθμισμένες οι τιμές. Τώρα στην εγκυμοσύνη μου γράφει ο γυναικολόγος μόνο την tsh να κάνω..μαζί με γενικές κλπ. Και ο ενδοκρινολόγος που μιλάω μαζί του κάθε μήνα μου ζητάει να του πω αυτήν την τιμή..δε μου πε ποτέ..πες μου τα αντισώματα πόσο είναι ή γιατί δεν κάνεις και τις άλλες τιμές. Και τώρα που το συζητάμε μαζί το διαπίστωσα! Την άλλη εβδομάδα που έχω εξετάσεις αίματος..θα ζητήσω από την μικροβιολόγο να μου κάνει επιπλέον κ αυτές τις τιμές κ ας μην είναι γραμμένες κ θα τις πληρώσω έξτρα. :-D

e2Obp2.png87dnp3.png

Κορίτσια..από βιταμίνες κ συμπληρώματα τι παίρνετε???

Εγώ από την 1η μέρα που πήγα γυναικολόγο..5 εβδομάδων κ για διάστημα 4 μηνών έπαιρνα προγεστερόνη (με το σκεπτικό ότι ήταν μικρή η τιμή του οργανισμού κ να βοηθηθεί η συνέχιση της εγκυμοσύνης). Λίγο αργότερα πρόσθεσε 1 φολικό οξύ που το παίρνω ως τώρα. Μετά την αποκόλληση που χα στον 3ο.. ξεκίνησα τα μαγνήσια..2 πρωί κ 2 βράδυ( με τα οποία μαρτύρησα..γιατί τα παίρνεις μακριά από γαλακτοκομικά). Σίδηρος κάθε πρωί..και τώρα κ ασβέστιο! Ευτυχώς τώρα έχω κόψει το μαγνήσιο.. κ παίρνω τ4-σίδηρο(πρωί), φολικό(μεσημέρι),ασβέστιο απόγευμα! Αυτά....

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ από την 1η μέρα που πήγα γυναικολόγο..5 εβδομάδων κ για διάστημα 4 μηνών έπαιρνα προγεστερόνη (με το σκεπτικό ότι ήταν μικρή η τιμή του οργανισμού κ να βοηθηθεί η συνέχιση της εγκυμοσύνης). Λίγο αργότερα πρόσθεσε 1 φολικό οξύ που το παίρνω ως τώρα. Μετά την αποκόλληση που χα στον 3ο.. ξεκίνησα τα μαγνήσια..2 πρωί κ 2 βράδυ( με τα οποία μαρτύρησα..γιατί τα παίρνεις μακριά από γαλακτοκομικά). Σίδηρος κάθε πρωί..και τώρα κ ασβέστιο! Ευτυχώς τώρα έχω κόψει το μαγνήσιο.. κ παίρνω τ4-σίδηρο(πρωί), φολικό(μεσημέρι),ασβέστιο απόγευμα! Αυτά....

Εγώ παίρνω από φάρμακα...το πρωί του θυρεοειδή...μετά το φολικο,μετά το μαγνήσιο (σύνολο 3 την ημερα)Μετά το σίδηρο (θέλει 4 ώρες να απέχει από το χάπι του θυροειδη)..κ βάζω 2 υποθετα προγεστερόνη από 2 μηνών πρωί κ βράδυ γιατί είχα λίγες συσπάσεις κ που κ που βλέπω ακόμα λίγο ροζ αίμα αλλά μην φανταστείτε όσο μια μικρή ελίτ σα δέρματος...αλλά προληπτικά το κάνουμε..κ προληπτικά παίρνω κ τα σαλοσπιρ λόγο της βιοχημικης κύησης που είχα στην πρώτη φορά προσπαθειών Κ μετά έμεινα στον 1.5 χρόνο ..για τώρα μιλάω στον 2ο που είμαι έγκυος..αυτά..

χα χα χαχαχαχαχαχα..κ το ασβέστιο ξέχασα..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Πολλα χαπια..τα ιδια πανω κατω κι εγω...

Σονια μου ναι 3παιδακθ..ο Αντωνης ειναι 8χρονων

Η μπεμπα 9 μηνων...κ το μωρο...επςιδη ειναι πολυ μα πολυ γκρινιαρα την εχω συναιχως αγκαλια...κ πατικωνεται η κοιλια...ανησυχω φυσικα...αλλα δεν εχω αλλη λυση..ο μπαμπας μας εργαζεται μεχρι τις 6το πρωι...οποτε καροτσια ψωνια μαγειρεματα κ καθαρισμα...με το ενα χερι ολη την ωρα... :(

Ισχύει ακόμη? Το 2012 που γέννησα το δευτερο παιδί μου είχα λάβει. Ξέρετε αν ισχύει ακόμη? Αν κάποια επικοινωνήσει και λάβει θετική απάντηση, ας μας πεί..

:mad: Εγώ πρωί σίδηρο.. αργότερα μαγνήσιο, μεσημέρι φολικό, απόγευμα ασβ'εστιο και βράδυ πάλι σίδηρο:mad:

Κατάλαβα και εγώ τις προσφορές θα κυνηγάω μέσω ίντερνετ γιατί είδα τι τιμές παίζουν και σαν νέα σε όλα αυτά έχω να τονίσω επαθα ένα σοκ!!πολύ ακριβές λίγα τεμάχια.. ελληνικές δεν ξέρω ποιες έννοιες θα ψαξω στο ίντερνετ...ή μπεμπα σου δεν σε ρωτησω τι έκανε το πρωί με τόση γλυκόζη???πήρες τα αποτελέσματα??

Εγώ προτιμώ τις ba....no και τώρα θα πάρω και agn....tis. Oi τελευταίες έρχονται σπίτι σου, δεν υπάρχουν στα σημεία λιανικής. Και τουλάχιστον στα μικρά νούμερα έχουν καλή τιμή.

Η μπέμπα με τόση γλυκόζη έκανε το χαμό. Αποτελέσματα θα πάρω τετάρτη που θα πάω στο γιατρό. Δεν εχω το κουράγιο να ξαναπάω. Έβαλα ήδη και 8 κιλά , 3 τον τελευταίο μήνα...Απογοήτευση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...