Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Παντως το οτι οσο δεν εχεις μωρο..κ το περιμενεις καλο ειναι να ευχαριστιεσαι την ηρεμια...τον υπνο...τον μη διακοπτομενο με κλαμματακια ερωτα...τον μεσημεριανο υπνο...ε ναι ειναι μεγαλη αληθεια...μετα τα 3ομως...επανερχονται τα πραγματα...απλως το πρωτο 6ηνο ακολουθεις το προγραμμα του μωρου...ξερει αυτο χαχαχα

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να διευκρινησω ειχα βαρυ αυτοανοσο (ψωριαση)κ μολις εφτιαξα την διατροφη μου κ ξανα εκανα αλκαλικο το σωμα μου..απο οξινο λογο των τοξινων...εγινα καλα...ε κατι τετοιο θελει κ τωρα..φλεγμονη ειναι και το χασιμοτο...ανιφλεγνομωδης διατροφη θελει..απλως περνει καιροοο...θελει υπομονη κ επιμονη κ εγω τωρα δεν πολυ εχω χαχαχα...οταν το σωμα γινεται αλκαλικο δυναμωνει κ αυτοθεραπευεται... γκουγκλαρε αλκαλικες τροφες κ θα καταλαβεις....ειναι ολο πρασιναδες...που δινουν οξυγονο στο αιμα σας ζαλισα ε?σορρυυυ

Για να διευκρινησω ειχα βαρυ αυτοανοσο (ψωριαση)κ μολις εφτιαξα την διατροφη μου κ ξανα εκανα αλκαλικο το σωμα μου..απο οξινο λογο των τοξινων...εγινα καλα...ε κατι τετοιο θελει κ τωρα..φλεγμονη ειναι και το χασιμοτο...ανιφλεγνομωδης διατροφη θελει..απλως περνει καιροοο...θελει υπομονη κ επιμονη κ εγω τωρα δεν πολυ εχω χαχαχα...οταν το σωμα γινεται αλκαλικο δυναμωνει κ αυτοθεραπευεται... γκουγκλαρε αλκαλικες τροφες κ θα καταλαβεις....ειναι ολο πρασιναδες...που δινουν οξυγονο στο αιμα σας ζαλισα ε?σορρυυυ

Δεν ήξερα ότι μπορεί να θεραπευτεί ένα αυτοανοσο...τι να σ πω..πάντως τώρα στις εξετάσεις που είχα κάνει του θυροειδη για τα αντισώματα ήταν κ τα 2 δλδ anti-t kai anti-tro Στα φυσιολογικά...αφού λέω τι έγινε...κ μου είπε η ενδοκρινολογος ότι στην εγκυμοσύνη μπορεί να πέσουν τα αντισώματα...τώρα τι να πω..πρώτα φορά ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα...κ τα 2...το πρώτο το είχα συνήθως στα 200 Κ το 2ο 100...Κ τώρα είχαν πάει...68 το 1ο κ 28 το 2ο...τρομερό Ε??

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Zουζουνα επεσαν μεσα ακριβως ...υπεροχο!!!

χαχαχαχαχαχα..Ναι όντως...για να δω τώρα...έχω αγωνία...να πήρε βάρος Κ Πόσο ?γιατί εγώ έχω πάρει 7+...

Διαφημίσεις

Δεν ήξερα ότι μπορεί να θεραπευτεί ένα αυτοανοσο...τι να σ πω..πάντως τώρα στις εξετάσεις που είχα κάνει του θυροειδη για τα αντισώματα ήταν κ τα 2 δλδ anti-t kai anti-tro Στα φυσιολογικά...αφού λέω τι έγινε...κ μου είπε η ενδοκρινολογος ότι στην εγκυμοσύνη μπορεί να πέσουν τα αντισώματα...τώρα τι να πω..πρώτα φορά ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα...κ τα 2...το πρώτο το είχα συνήθως στα 200 Κ το 2ο 100...Κ τώρα είχαν πάει...68 το 1ο κ 28 το 2ο...τρομερό Ε??

Ζουζουνα δεν εχω κανει ποτε αυτα τα τεστ που λεσ τι ειναι/για πεσ....ναι κ εμενα πριν 14χρονια στο νοσοκομειο μου ειχαν πει...ειναι ανιατο το αυτοανοσο σου...θα ερχεσαι οταν θα εχεις εξαρσεις να σε νοσηλευουμε κ να σου δινουμε κορτιζονες...αλλα ημουν 18 χρονων κοριτσακι κ ηθελα πολυ να γινω καλα κ το εψαξα πειραματιστικα...καθε σωμα ειναι διαφορετικο βεβαια..

Ζουζουνα δεν εχω κανει ποτε αυτα τα τεστ που λεσ τι ειναι/για πεσ....ναι κ εμενα πριν 14χρονια στο νοσοκομειο μου ειχαν πει...ειναι ανιατο το αυτοανοσο σου...θα ερχεσαι οταν θα εχεις εξαρσεις να σε νοσηλευουμε κ να σου δινουμε κορτιζονες...αλλα ημουν 18 χρονων κοριτσακι κ ηθελα πολυ να γινω καλα κ το εψαξα πειραματιστικα...καθε σωμα ειναι διαφορετικο βεβαια..

Δεν έχεις κάνει εξετάσεις για τα αντισώματα εννοείς???αίμα σ παίρνουν..είναι ορμόνες του θυροειδη που όταν είναι ανεβασμένα βλέπουμε ότι υπάρχει χασιμοτο κ συνεπώς πρόβλημα με τον θυρεοειδή..είναι οι πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει κ κάνω τακτικά..κάθε 6μηνο..στην εγκυμοσύνη λίγο πιο συχνά ...η ενδοκρινολογος μου τις είχε βάλει εδώ κ 8 χρόνια που το έχω..

Δεν έχεις κάνει εξετάσεις για τα αντισώματα εννοείς???αίμα σ παίρνουν..είναι ορμόνες του θυροειδη που όταν είναι ανεβασμένα βλέπουμε ότι υπάρχει χασιμοτο κ συνεπώς πρόβλημα με τον θυρεοειδή..είναι οι πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει κ κάνω τακτικά..κάθε 6μηνο..στην εγκυμοσύνη λίγο πιο συχνά ...η ενδοκρινολογος μου τις είχε βάλει εδώ κ 8 χρόνια που το έχω..

Με ανησυχεί το γεγονός..ότι ο ενδοκρινολόγος μου κ μένα..μου ζητάει μόνο την τιμή της tsh να του πω τώρα στην εγκυμοσύνη( τηλεφωνικώς γιατί είναι Αθήνα).Δεν γράφουν κ εύκολα οι γιατροί όλες τις εξετάσεις του θυρεοειδή(λόγω κόστους). Ούτε κ γω κάνω έλεγχο στα αντισώματα δηλαδή . ( Τις έχω κάνει στο παρελθόν..και μια απ τις 2 ξεπερνούσε τα 1000.. έτσι κ διαγνώστηκε το χασιμότο).Τώρα ποιος ξέρει.. του χω εμπιστοσύνη!

e2Obp2.png87dnp3.png

Έτρωγες αλκαλικές τροφές και χωρίς να παιρνεις φαρμακα απαλαχτηκες ή τουλάχιστον δεν έχεις εξάρσεις της νόσου? Δηλαδή έτρωγες αυτά τα ελάχιστα τρόφιμα? Είχες και περιόδους ξηρασίας? Και πάιρνεις βάρος στην εγκυμοσύνη με αυτές τις τροφές?

Απο αυτοάνοσο είμαστε και μεις καμμένοι, αλλά τα αντιμετωπίζουμε μόνο φαρμακευτικά..

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Διαφημίσεις

Κορίτσια που είστε μανούλες.. μια πληροφορία! Ερώτηση 1η: Ποια η χρησιμότητα της πανας newborn 2-5 κιλά??Τη στιγμή που υπάρχει το νο2 για μωράκια 3-6? Μη μου πείτε για τα πρόωρα μωρά. Εννοώ αν ένα παιδί γεννηθεί άνω των 3 κιλών..χρειάζεται το νο1 ή το 2? Και ερώτηση 2η: Ως πότε θα χρειαστεί ένα μωρό το νο2? Υποθέτω τους πρώτους 2 μήνες σίγουρα..ε? Έχω βρει προσφορά σε πάνες κ θέλω να ξέρω πόσα πακέτα να πάρω. Ευχαριστώ!

e2Obp2.png87dnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.. Έκανα την καμπύλη σήμερα. Ήπια τη γλυκόζη με γευση πορτοκάλι. Μου την έδωσαν στο μικροβιολογικό. Μπορώ να πω ήταν καλύτερη απο την παλιά έκδοση(σκόνη διαλυμένη σε νερό). Μου θύμισε αρκετά μια πορτοκαλάδα που αραιώναμε με νερό και πίναμε παλιά.Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει. Απλά με κούρασε το 2ωρο της αναμονής στον καναπέ... Κάποια στιγμή, είδε πως έπλητα ο υπέυθυνος και μου έδωσε τον κωδικό του wifi, απλά δεν είχα μπαταρία να σερφάρω:confused::-D..

Εσείς τα νέα σας!!!

Κορίτσια που είστε μανούλες.. μια πληροφορία! Ερώτηση 1η: Ποια η χρησιμότητα της πανας newborn 2-5 κιλά??Τη στιγμή που υπάρχει το νο2 για μωράκια 3-6? Μη μου πείτε για τα πρόωρα μωρά. Εννοώ αν ένα παιδί γεννηθεί άνω των 3 κιλών..χρειάζεται το νο1 ή το 2? Και ερώτηση 2η: Ως πότε θα χρειαστεί ένα μωρό το νο2? Υποθέτω τους πρώτους 2 μήνες σίγουρα..ε? Έχω βρει προσφορά σε πάνες κ θέλω να ξέρω πόσα πακέτα να πάρω. Ευχαριστώ!

Τη new born την είχα πάρει την πρώτη φορά μόνο και ελάχιστα πακέτα.. Λόγω θηλασμού άλλαζα και 10 φορές το 24ωρο. Στη δευτερη γέννα, λόγω προσφοράς και γω πήγα στο Νο2. Το πόσο καιρό θα φορέσει το κάθε νούμερο είναι καθαρά θέμα παιδιού.. Εμένα περίπου στο μήνα τα παιδιά μου ήταν 4.5 κιλά, άρα πολύ πριν το μήνα δε φορούσαν το newborn. Απλά έχε στο νούσου πως αν το παιδί είναι πχ 3κιλά φοράει το 2-5. Αν είναι 4-5 κιλά φοράει το 3-6, αν είναι 6 κιλά φοράει το αμέσως μεγαλύτερο. Πρέπει να είναι τα κιλά του περίπου στο μέσο του ορίου που σου δίνει.

Ανασφάλεια μου καλά αποτελέσματα!!!!να μας πεις όταν βγουν...ωραία ξεμπερδεψες εσύ εγώ θα πάω την δευτέρα και θα έχω και τον άντρα μου γιατί αλλιώς δύο ώρες δεν περνάνε εύκολα!! δυστυχώς εγω οπυ και να πήγα σε φαρμακεία μόνο σκόνη είχαν να μου δώσουν σε κουράστηκαν να ψάχνω και πήρα σονη ωχχχ απορω πως θα την πιω..σαν πορτοκαλάδα με ανθρακικό είναι το σίδηρο που περνώ το ferdiv είναι τέλειο πλέον ανυπομονω να έρθει ή ωρα για να το πιω όχι σαν το παλιό..

Sweet mommy καλέ που βρήκε προσφορά ????και για ποιες πάνες???ζουζουνα Αναστασια εσείς ποιες πάνες προτιμάτε??...από δεύτερα θα έρθουν τα πράγματα της μπεμπας με πήραν τηλ πολύ χαρηκανεπολυ πρόλαβε και να το γράψουμε μου έφυγε και αυτό..

3yKGp2.png

Με ανησυχεί το γεγονός..ότι ο ενδοκρινολόγος μου κ μένα..μου ζητάει μόνο την τιμή της tsh να του πω τώρα στην εγκυμοσύνη( τηλεφωνικώς γιατί είναι Αθήνα).Δεν γράφουν κ εύκολα οι γιατροί όλες τις εξετάσεις του θυρεοειδή(λόγω κόστους). Ούτε κ γω κάνω έλεγχο στα αντισώματα δηλαδή . ( Τις έχω κάνει στο παρελθόν..και μια απ τις 2 ξεπερνούσε τα 1000.. έτσι κ διαγνώστηκε το χασιμότο).Τώρα ποιος ξέρει.. του χω εμπιστοσύνη!

dudu kai sweet mommy κανονικά έπρεπε να τις είχες κάνει κάποια στιγμή...γιατί δεν είναι μόνο η TSH που όταν είναι πολύ ανεβασμένη φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα...αλλά για την χασιμοτο από τα αντισώματα φαίνεται συνήθως συν όλες οι υπόλοιπες δλδ t3,t4 ,ft3,ft4..Εγώ όλες αυτές συνήθως τις κάνω στο 6μηνο ,μόνο τώρα στην εγκυμοσύνη έλεγχο κάθε μήνα την tsh Κ τώρα μου είχε να κάνω κ τα αντισώματα μαζί με την tsh εννοείται κ την ft4....τεσπα τι να σ πω..την εμπιστεύομαι πολύ...

τώρα για αυτό που ρωτήσατε,για την πάνα,δυστυχώς δεν ξέρεις μέχρι πότε θα χρειαστείς το Νο2,Αυτό φαίνεται στην πορεία..ανάλογα με την ανάπτυξη του μωρού..κ φυσικά αλλάζεις νούμερο όταν βγαίνουν απέξω τα τσισα ή τα κακά...το newborn πάλι δεν νομίζω ότι έχει ίσως διάφορα από το κανονικό...επίσης μην πάρεις ποσότητα για αρχή για να δεις ποια πάνα θα του κάτσει καλά...πχ..σε μένα στα pampers είχε αλλεργία..βασικά συγκαιοταν πολύ..μόλις πήραμε lidero ειμασταν οκ...αλλά είμαι ευχαριστημένη κ με τα babylino που κ αυτά θα πάρω τώρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...