Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Ζουζουνα που ειναι τα βρουβιανα??δεν τα ξερω και ας είμαι απο κατω..αχμας εφαγε η Αθήνα και τις δυο ευελπιστω καποια στιγμη στο μελλον να παρουμε μεταθεση και να φυγουμε με τον αντρουλη μου γιατι σαν το χωριο δεν εχει..εγω παλι τα τρωω ολα εκτος απο τραχανα και μπαμιες μπλιαχχχχχ...μια χαρα οι εξετασεις αντε να τον δεις εχεις πολυ καιρο και εγω την μπουμπου ξανα σε 4 βδομαδες θα την δω απο τοτε που πηγα πολύς καιρος θαμου λειψει

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sweet mommy σου ειπε και σενα κατι ο γιατρος ωια το βάρος του μπεμπη γιατι και μενα μου εθιξε αυτο το θεμα στο τελευταίο υπερηχο και παλι αγχωθηκα οτι με τα δεδομενα της μπουμπους ειμαστε 2 βδομαδες πιο μεγαλες και εχουμε 100 γραμμαρια παραπανω και πως θα βγει μεγαλη και ισως παμε νωρίτερα για φυσιολογικο τοκετο αλλα με προκληση αν δουμε οτι παει να ξεπερασει τα 4 κιλα

Μην αγχώνεστε η φύση ξέρει καλύτερα. Εμένα στο δευτερο ο γιατρός με επεισε για καισαρική γτ, εκτός των άλλων, έλεγε οτι το εμβρυο είναι κοντα στα 4κιλά. Τελικά στις 38 βγήκε 3300 και επρεπε να μείνει μέσα αλλες δυο εβδομάδες, όπως είπε ο παιδιατρος. Οπότε ο υπέρηχος, σαν μηχάνημα θεωρώ οτι κάνει και λάθη καμια φορά.

Στην τελική δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όσο είναι να πάρει θα πάρει και σε βαρος και σε ύψος...Εξάλου ο καθένας μας έχει τα δικά του γονίδια.

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Καλημερα κοριτσια μου....

Αναστασια μου αρεσει τοαο που εισαι χαλαρη μακαρι να μουν ετσι ωρες ωρες αγχωνομαι για βλακειες..

.

.

.

Κοριτσια απο που ειστε εγω απο Αγρινιο αλλα μενω Αθήνα τα τελευταια 6 χρονιά λογο δουλειας...

Όταν έμεινα εγκυος πρώτη φορά ελεγα πότε επιτέλους θα γεννήσω. Είχα και τότε διαφορα θέματα. Έτσι μου λέει η μαμά μου, παρόλο που πονάς τώρα το μωρό δε ζητάει τπτ. Δεν πεινάει - κλαιει - δε σε ξενυχτάει... Πόσο δίκιο είχε.... Ας με διαψευσουν όσες έχουν ήδη παιδιά. Οπότε κορίτσια χα΄λαρά, απολάυστε αυτή την περίοδο...

Ουάου και γώ απο κάτω είμαι...

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Sweet mommy σου ειπε και σενα κατι ο γιατρος ωια το βάρος του μπεμπη γιατι και μενα μου εθιξε αυτο το θεμα στο τελευταίο υπερηχο και παλι αγχωθηκα οτι με τα δεδομενα της μπουμπους ειμαστε 2 βδομαδες πιο μεγαλες και εχουμε 100 γραμμαρια παραπανω και πως θα βγει μεγαλη και ισως παμε νωρίτερα για φυσιολογικο τοκετο αλλα με προκληση αν δουμε οτι παει να ξεπερασει τα 4 κιλα

Καλησπέρα σε όλες! Δε μου είπε κάτι ανησυχητικό..αλλά στις μετρήσεις της β επιπέδου βλέπω ότι είμαι στα ανώτερα όρια. Το μόνο που είπε ότι είναι μωρό αναπτυγμένο, άνω του μέσου όρου με μακρυά χεράκια,ποδαράκια(ψηλό θα βγει είπε). Απλά επειδή είμαι νταρντανομωρό εγώ(χαχα)..φαντάζομαι δε θα γεννήσω μια σταλιά μωράκι. Της ξαδέρφης μου το Σεπτέμβριο βγήκε 3.700!Τι να πω τώρα..όποτε θελήσει ας βγει!:D

e2Obp2.png87dnp3.png

Χορτοφάγος? Ενδιαφέρων... και τα παιδια? Δεν τρώς ούτε γαλακτοκομικά - αυγά?Είσαι χρόνια? Με το σιδηρο - ασβέστιο είχες ποτέ θέμα, γιατί λένε διάφορα...Εγώ αν και δε μου αρέσει το κρέας μου αρέσουν πολύ τα παράγωγα του γάλακτος, τυρί - γιαούρτι - κατίκι - τυρόπιτα....

Χαχαχα εμενα να δεις ποσο μου αρεσουν....αλλα τα κανω ολα νηστισιμα....πλεον vegan συνταγες ειδικα στο pinterest k to youtube υπαρχουν για τα παντα...πχ ενα απο τα αγαπημενα μας γλυκα ειναι το νηστισημο black forest ...

Τα παιδια τρωνε κανονικα κρεας αν κ οχι πανω απο 2 με 3 φωρες την εβδομαδα ...απο δικη τους παρακλιση με τον αντρα μου...

Τρωμε πολλααααα λαδερα κ σουπες...μανιταρια ..κλπ...φτιαχνω γαλα που και που πχ απο ηλιοσπορο κ με αυτο γλυκα.... ημουν πολυ αρρωστη πριν 14χρονια με σοβαρης μορφης αυτοανοσο κ μονο οταν αλλαξα διατροφη εγεινα καλα...κ απο τοτε φτου φτου δεν εχω κανενα συμπτωμσ....ολες οι εξετασεις ειναι σουπερ φαντασου εχω 36σιδηρο.... τωρα στην εγκυμοσυνη εκανα παρασπονδιες ...

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Διαφημίσεις

Γιαουρτια γιατι "μου μυρισε"...k μου βρηκαν candida....το εψαξα κ λεει καμια φωρα μετην θεραπεια της θεραπευεται κ η φλεγμονη χασιμοτο....οποτε υποιαζομαι πως μονη μου το προκαλεσα... θελει διατροφη τωρα..αλλα δισκολευομαι αυτη την φωρα να κοψω τα αλευρα...κ τα γλυκα... προσπαθω η να κανω ωμα γλυκα με πχ χουρμαδες αντι για ζαχαρη...κ πχ μπανανες αντι για αλευρι...αλλα ξερεις τωρα στην εγκυμοσυνη πως ειναι.... καθε μερα κ διαφορετικη...κ αν μασ φερουν γλυκακια...ε δυσκολευομαι να αντισταθω...ειναι μεχρι να το παρω αποφαση κ να μου επιβαλω πειθαρχεια χαχαχαχα

A κ κοριτσια μην τρελαινεστε..οι μετρισεισ σχεδον παντα ειναι λιγο πανω λιγο κατω..εμασ η μπουμπου υποτιθεται φαινοταν να ηταν 3.200 k 38εβδομαδων κ γεννηθηκε 37 ...2.900.... μας λεγανε πως εχει μικρο κεφαλι κ μεγαλη κοιλια ..κ οταν γεννηθηκε μας ειπαν -βρε μαμα 1,56εισαι....τι περιμενες καμια κορη κεφαλο?μικρο κεφαλακι κομψο σαν το δικο σου εχει...τι πεειμενες... οτι να ναι γενικα.. οποτε χαλαρα..:)

Γιαουρτια γιατι "μου μυρισε"...k μου βρηκαν candida....το εψαξα κ λεει καμια φωρα μετην θεραπεια της θεραπευεται κ η φλεγμονη χασιμοτο....οποτε υποιαζομαι πως μονη μου το προκαλεσα...κ θελει διατροφη τωρα..αλλα δισκολευομαι αυτη την φωρα να κοψω τα αλευρα...κ τα γλυκα... προσπαθω η να κανω ωμα γλυκα με πχ χουρμαδες αντι για ζαχαρη...κ πχ μπανανες αντι για αλευρι...αλλα ξερεις τωρα στην εγκυμοσυνη πως ειναι.... καθε μερα κ διαφορετικη...κ αν μασ φερουν γλυκακια...ε δυσκολευομαι να αντυσταθω...ειναι μεχρι να το παρω αποφαση κ μου επιβαλω πειθαρχεια χαχαχαχα

Βρε κοπέλα μου μπερδεύτηκα.. η candida που λες είναι νόσος? Και αν θεραπευτείς απ αυτήν.. θεραπεύεσαι κ απ το χασιμότο? Εξηγησέ το λίγο περισσότερο.. κ με τι εξέταση την ανακαλύπτεις? με αίματος?

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

Sweet mommy ολες μαζι το Φεβρουάριο πω πω το καλυτερο δωρο θα παρουμε..στην β επιπεδου ετσι μου ειπε καο μένα οτι ειμαστε στα αναμωτερα επιπεδα και εγω δεν παω πισω 1.71 ειμαι και ξεκινησα 80 κιλα την εγκυμοσύνη μου αρα χυμοδης θεωρουμε και εγω για να μην το πω αφρατουλα...Αναστασια μου αυτο που λες μου είπε και η μαμα μου να απολαυσω τωρα που δεν μου ζηταει τιποτα...καλε απο που εισαι εαυ???κοντοχωριανες θα βγουμε ολες σε λιγο..dudu αυτο που λες ειναι παθηση του θυρεοειδή δεν κατάλαβα να σας πω την αληθεια γι αυτο..εγω παντως την Δευτέρα θα παω για γενικες αιματος ουρων και καμπυλη ζαχαρου και tsh..αντε να δουμε τι θα βγει αυτη την φορα ελπιζω να βγουν καλα

3yKGp2.png

Ζουζουνα που ειναι τα βρουβιανα??δεν τα ξερω και ας είμαι απο κατω..αχμας εφαγε η Αθήνα και τις δυο ευελπιστω καποια στιγμη στο μελλον να παρουμε μεταθεση και να φυγουμε με τον αντρουλη μου γιατι σαν το χωριο δεν εχει..εγω παλι τα τρωω ολα εκτος απο τραχανα και μπαμιες μπλιαχχχχχ...μια χαρα οι εξετασεις αντε να τον δεις εχεις πολυ καιρο και εγω την μπουμπου ξανα σε 4 βδομαδες θα την δω απο τοτε που πηγα πολύς καιρος θαμου λειψει

Είναι μετά τον εμπεσσο,περδικακι...από εκεί..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

εμένα με τον υπέρηχο βγήκε ίδιο σχεδόν...δλδ μου έλεγαν 38 με 39 βδομάδες 3.500 κιλά κ βγήκε 3.450 κ 51 πόντους..οπότε κ ο.2ος ίσως κάπου εκεί θα βγει..αν κ λένε συνήθως στα 2α παιδιά βγαίνουν κατά 100 γρ. πιο πολύ..έτσι διάβασα..αλλά παίζει ρόλο κ η κληρονομικότητα..δλδ πόσο γεννηθήκατε εσείς...εγώ κ ο άντρας μου ..εκεί ειμασταν στα 3.500 κιλά..

Όταν έμεινα εγκυος πρώτη φορά ελεγα πότε επιτέλους θα γεννήσω. Είχα και τότε διαφορα θέματα. Έτσι μου λέει η μαμά μου, παρόλο που πονάς τώρα το μωρό δε ζητάει τπτ. Δεν πεινάει - κλαιει - δε σε ξενυχτάει... Πόσο δίκιο είχε.... Ας με διαψευσουν όσες έχουν ήδη παιδιά. Οπότε κορίτσια χα΄λαρά, απολάυστε αυτή την περίοδο...

Ουάου και γώ απο κάτω είμαι...

δίκιο έχεις έτσι είναι ξεκουραστείτε κ κοιμηθείτε όσο μπορείτε..

Βρε κοπέλα μου μπερδεύτηκα.. η candida που λες είναι νόσος? Και αν θεραπευτείς απ αυτήν.. θεραπεύεσαι κ απ το χασιμότο? Εξηγησέ το λίγο περισσότερο.. κ με τι εξέταση την ανακαλύπτεις? με αίματος?

Sweet mommy ριξε μια ματια εδω...στην γυναικολογικη εξεταση υγρων μου βρηκαν καποιους μυκητες..κ ηταν ο καντιντα...

Εδω τα λεει αναλυτικαhttp://hashimoto.gr/o-zimomikitas-kantinta-candida-ke-ta-aftoanosa-nosimata/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...