Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΗΤ Κ ΦΥΛΟ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ Π.Η.Τ.

ONOMA ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΜΩΡΟY

SWEET MOMMY 25/3/2017 ΜΠΕΜΠΗΣ

ANASTASIA S. 18/3/2017? ΜΠΕΜΠΑ

*ΖΟΥΖΟΥΝΑ*!!! 21/3/2017 ΜΠΕΜΠΗΣ SONIA @ 13/3/2017 ΜΠΕΜΠΑ ΛΕΝΙΑ ΜΠΕΜΠΗΣ,ΜΠΕΜΠΗΣ,ΜΠΕΜΠΑ mantelena 07/3/2017 ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ?

Aura 10/3/20 ΜΠΕΜΠΑ

Andriana20 31/3/2017 LOVEISINTHEAIR 10/3/2017

anguen 27/3/2017

Babezou 21/3/2017

Elen 1988 14/3/2017

Tami 29/3/20

Athaki 07/3/2017

Marouskaki

dudu

anja

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΗΤ Κ ΦΥΛΟ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ Π.Η.Τ.

ONOMA ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΜΩΡΟY

*ΖΟΥΖΟΥΝΑ*!!! 21/3/2017 ΜΠΕΜΠΗΣ SONIA @ 13/3/2017 ΜΠΕΜΠΑ ΛΕΝΙΑ ΜΠΕΜΠΗΣ,ΜΠΕΜΠΗΣ,ΜΠΕΜΠΑ mantelena 07/3/2017 ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ?

Aura 10/3/20 ΜΠΕΜΠΑ

anguen 27/3/2017

Babezou 21/3/2017

Elen 1988 14/3/2017

Tami 29/3/20

Athaki 07/3/2017

Marouskaki

dudu

anja

anastasia s 18/3/2017 Μπέμπα (3ο)

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Καλή σας μέρα μανούλες! Τελικά μόνο η Αναστασία είναι η πιο χαλαρή..λόγω εμπειρίας βεβαίως βεβαίως! Οι άλλες με αγχώσατε..Γενάρη-αρχές Φλεβάρη θα τα χω έτοιμα κ γω καλέ! Ακόμα δεν έφυγε ο Νοέμβρης! Είπα κάτι για βοήθεια από τη μάνα..για να μη παρεξηγηθώ, μη νομίζετε ότι την έχω δίπλα μου κ γω. Μας χωρίζει μια θάλασσα.Ληξούρι-Αργοστόλι ( Κεφ/νια). Αλλά με επισκέπτεται 1 φορά στις 10 μέρες. dudu έχουμε πολλά κοινά.. θα κλείσω τα 32 των Φλεβάρη. Βάλε τικεράκι για να φαίνεται πόσων εβδομάδων είσαι. Γιατί θα κάνεις β επιπέδου 12/12? Εγώ έκανα 15/11 με πητ 25/3. Αναστασία...ρώτα το γιατρό σου κ φάε μαρουλάκι παιδί μου! Πλύνε το πολύ καλά..σε μια λεκανίτσα,ρίξε του κ ξύδι. Ούτε εγώ έχω περάσει τοξόπλασμα.. κ ανησυχούσα γιατί είχα γατούλα στις αρχές τις εγκυμοσύνης κ δεν την άγγιζα καθόλου!(την χτύπησε αμάξι πριν 2 μήνες) Σόνια υπομονή κ σε λίγο θα ναι έτοιμο το δωματιάκι της μπουμπούς σας! Όσο για το πρήξιμο..τώρα αρχίζω να πρήζομαι σιγά σιγά..αλλά δε το αποδίδω στο τ4.Τόσα χρόνια το παίρνω. Στα κιλά που παίρνω οφείλεται. Πώς θα κρατηθούμε με τα μελομακάρονα μου λέτε? φιλιά σε όλες!!!!

Είμαι αρκετά χαλαρή η αλήθεια είναι..Βέβαια δεν έχω ούτε κουράγιο γτ κουράζομαι ευκολα και πονάω πολύ. Όσο για το μαρούλι, στις άλλες εγκυμοσύνες έτρωγα, τώρα είπα να μην φάω και το σκέφτομαι και αυτό. Ο γιατρός είπε καλό πλύσιμο και να φάω.

Πέμπτη ή Παρασκευη πάω για καμπύλη.. Πόσο με αηδιάζει αυτό το σιρόπι γλυκόζης δε λέγεται..

Η πρώτη μου εγκυμοσύνη πέρασε και απο τα Χριστούγεννα και δεν πήρα παραπάνω κιλά.. Είχα γεννήσει Απρίλιο. Λίγη προσοχή θέλει και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Μη σκεφτόμαστε όλη μέρα τα κιλά...

ONOMA ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΜΩΡΟY

Aura 10/3/20 ΜΠΕΜΠΑ

anguen 27/3/2017

Babezou 21/3/2017

Elen 1988 14/3/2017

Tami 29/3/20

Athaki 07/3/2017

Marouskaki

dudu

anja

Μια χαρά το έφτιαξες...

*ζουζουνα*!!! 21/3/17:μπέμπης

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κοριτσια μου εγω ειμαι πολυ γλυγατζου βεβαια τρωω αυτα που φτιαχνω εγω κεικ η τσουρεκια τετοια δεν περνω απο εξω..σε ολες τις μετρήσεις ζαχαρου ημουμ στα κανονικα μου επιπεδα..Δευτερα θα παω για καμπυλη ζαχαρου εγω αντε να τημ κανω να μοθ φυγει και αυτο..δυατυχως εγω τρωω και μελομακαρονα και κουραμπιέδες δεν την γλιτωνω κατι θα παρω και απο εκει..σημερα τελειώνει επιτέλους το βάψιμο να το αφηαω να ξεμυρισει καλα θελω γιατι βρεχει κιολας εδω και θελει πολυ περισσότερο χρόνο..Αναστασία μου ουρε εγω αντιαωματα στο τοξοπλασμα αλλα τρωω απλα τα πλένω πολυ καλα ευτυχως ως τωρα δεν ειχαμε θεμα..ζουζουνα και εγω τα θελω ολα σε τάξη αλλιως δςν μπορω..sweet mommy ωραιο το πινακακι σου αντε με το καλο να γινουμε και εμεις μανουλες..και εγω εχω πριστει αλλα απο τα κιλακια θεωρω αν και στην αρχη επειδη ειχα καφε επερνα προγεστερονη μεχρι να την κοψω με ειχε τουμπανιασει αλλα ξεπριστηκα ευτυχως

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Οσο για τα μαρουλακια...χορτοφαγος ειμαι...ολο λαχανικα τρωω...μην αγχονεστε ξυδακι κ χλιαρο νερο κ ολα καλα ουτε εγω εχω περασει τοξοπλασμα ποτε..κ ειπαμε ειναι το 3 μωρο..:)

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Sweet mummy εγω 11/2εχω γενεθλισ..υδροχοινα κι εσυ?.. κανονικα εχω πητ 13/4 αλλα λογο καισαρικης παμε 38εβδομαδα.. αρα πεφτει 30/3....β επιπεδου μου ειπε να κανω 22εβδομαδα και πεφτει 12/12...ακομη δεν ξερουμε φυλο...:(..φιλιααααα

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

ONOMA ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΜΩΡΟY

ANASTASIA S. 18/3/2017 ΜΠΕΜΠΑ

*ζουζουνα*!!! 21/3/2017 ΜΠΕΜΠΗΣ

SONIA @ 13/3/2017 ΜΠΕΜΠΑ

ΛΕΝΙΑ ΜΠΕΜΠΗΣ,ΜΠΕΜΠΗΣ,ΜΠΕΜΠΑ

mantelena 07/3/2017 ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ?

Aura 10/3/2017 ΜΠΕΜΠΑ

dudu 14/4/2017

Andriana20 31/3/2017

LOVEISINTHEAIR 10/3/2017

anguen 27/3/2017

Babezou 21/3/2017

Elen 1988 14/3/2017

Tami 29/3/20

Athaki 07/3/2017

Marouskaki

anja

e2Obp2.png87dnp3.png

Θα το συμπληρώσουμε σιγά σιγά..που θα πάει! Anastasia υπολόγισα την πητ σου από το τικερ σου..γιατί έχουμε ακριβώς 1 βδομάδα διαφορά! dudu έτσι εξηγείται η β επιπέδου σου τότε. Έγραψα την πητ σου..γιατί καμιά μας δεν ξέρει πότε θα γεννήσει ακριβώς.Και γω για μένα φαντάζομαι στις 38εβδ. γιατί άν δουν τον μπόμπιρα να κοντεύει τα 4 κιλάκια..θα τον πάρουν νωρίτερα!(κάτι που δεν εύχομαι..αλλά έχω στο μυαλό μου). Γενικώς στο νησί τις έχουν ''ψωμοτύρι'' τις καισαρικές. Άντε 2 στις 10 να γεννάνε φυσιολογικά. Πρέπει όλα να κυλάνε τέλεια..για να σε αφήσουν να γεννήσεις στην ώρα σου! Σήμερα όλο το απόγευμα έκανα μια λίστα με τις αγορές που θέλω να κάνω. Οι περισσότερες θα γίνουν μέσω ίντερνετ. Ευτυχώς έχω βρει τι και από που θα τ αγοράσω. Το οικονομικό με αγχώνει περισσότερο απ όλα. Αλήθεια είστε εργαζόμενες..έχετε αναρρωτική σαν κ μένα? Μετά την εγκυμοσύνη τι θα κάνετε με δουλειά κλπ? Εγώ είμαι φιλόλογος,αλλά τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω σε supermarket. Μετά τις άδειες λοχείας,μητρότητας..σκέφτομαι ν αλλάξω δουλειά. Θα κοιτάξω να βρω κάτι στο αντικείμενο μου και απογευματινή βάρδια αν γίνεται.Κάποιος πρέπει να κρατάει και το μωρό..! ουφ! τα πα και ηρέμησα! Συγγνώμη για το σεντόνι!

e2Obp2.png87dnp3.png

Οσο για τα μαρουλακια...χορτοφαγος ειμαι...ολο λαχανικα τρωω...μην αγχονεστε ξυδακι κ χλιαρο νερο κ ολα καλα ουτε εγω εχω περασει τοξοπλασμα ποτε..κ ειπαμε ειναι το 3 μωρο..:)

Χορτοφάγος? Ενδιαφέρων... και τα παιδια? Δεν τρώς ούτε γαλακτοκομικά - αυγά?Είσαι χρόνια? Με το σιδηρο - ασβέστιο είχες ποτέ θέμα, γιατί λένε διάφορα...Εγώ αν και δε μου αρέσει το κρέας μου αρέσουν πολύ τα παράγωγα του γάλακτος, τυρί - γιαούρτι - κατίκι - τυρόπιτα....

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εγω ειμαι πολυ γλυγατζου βεβαια τρωω αυτα που φτιαχνω εγω κεικ η τσουρεκια τετοια δεν περνω απο εξω..σε ολες τις μετρήσεις ζαχαρου ημουμ στα κανονικα μου επιπεδα..Δευτερα θα παω για καμπυλη ζαχαρου εγω αντε να τημ κανω να μοθ φυγει και αυτο..δυατυχως εγω τρωω και μελομακαρονα και κουραμπιέδες δεν την γλιτωνω κατι θα παρω και απο εκει..σημερα τελειώνει επιτέλους το βάψιμο να το αφηαω να ξεμυρισει καλα θελω γιατι βρεχει κιολας εδω και θελει πολυ περισσότερο χρόνο..Αναστασία μου ουρε εγω αντιαωματα στο τοξοπλασμα αλλα τρωω απλα τα πλένω πολυ καλα ευτυχως ως τωρα δεν ειχαμε θεμα..ζουζουνα και εγω τα θελω ολα σε τάξη αλλιως δςν μπορω..sweet mommy ωραιο το πινακακι σου αντε με το καλο να γινουμε και εμεις μανουλες..και εγω εχω πριστει αλλα απο τα κιλακια θεωρω αν και στην αρχη επειδη ειχα καφε επερνα προγεστερονη μεχρι να την κοψω με ειχε τουμπανιασει αλλα ξεπριστηκα ευτυχως

Εγώ πάλι αν τα ετοιμάσω νορίς μετά θα ξεχασω τι ετοίμασα και θα τα ανοίγω όλη την ώρα, οπότε μάλλον δε θα μείνουν καθαρά...Άρα χαλαρά, Γενάρη - Φλεβάρη με βλέπω να τα τακτοποιώ.:)

Θα το συμπληρώσουμε σιγά σιγά..που θα πάει! Anastasia υπολόγισα την πητ σου από το τικερ σου..γιατί έχουμε ακριβώς 1 βδομάδα διαφορά! dudu έτσι εξηγείται η β επιπέδου σου τότε. Έγραψα την πητ σου..γιατί καμιά μας δεν ξέρει πότε θα γεννήσει ακριβώς.Και γω για μένα φαντάζομαι στις 38εβδ. γιατί άν δουν τον μπόμπιρα να κοντεύει τα 4 κιλάκια..θα τον πάρουν νωρίτερα!(κάτι που δεν εύχομαι..αλλά έχω στο μυαλό μου). Γενικώς στο νησί τις έχουν ''ψωμοτύρι'' τις καισαρικές. Άντε 2 στις 10 να γεννάνε φυσιολογικά. Πρέπει όλα να κυλάνε τέλεια..για να σε αφήσουν να γεννήσεις στην ώρα σου! Σήμερα όλο το απόγευμα έκανα μια λίστα με τις αγορές που θέλω να κάνω. Οι περισσότερες θα γίνουν μέσω ίντερνετ. Ευτυχώς έχω βρει τι και από που θα τ αγοράσω. Το οικονομικό με αγχώνει περισσότερο απ όλα. Αλήθεια είστε εργαζόμενες..έχετε αναρρωτική σαν κ μένα? Μετά την εγκυμοσύνη τι θα κάνετε με δουλειά κλπ? Εγώ είμαι φιλόλογος,αλλά τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω σε supermarket. Μετά τις άδειες λοχείας,μητρότητας..σκέφτομαι ν αλλάξω δουλειά. Θα κοιτάξω να βρω κάτι στο αντικείμενο μου και απογευματινή βάρδια αν γίνεται.Κάποιος πρέπει να κρατάει και το μωρό..! ουφ! τα πα και ηρέμησα! Συγγνώμη για το σεντόνι!

Και γώ αναρρωτική έχω αλλά μάλλον είμαι απο τις τυχερές, γιατί μετά τη γέννα θα πάρω 'ενα χρόνο άδεια.. Μετά μάλλον το μωρό παιδικό, όπως και τα αγόρια άλλωστε. Αλήθεια απο ποια e-shop θα ψωνίσεις? Επειδή μάλλον δεν επιτρέπετε να τα αναφέρεις εδω, στείλε μου παρακαλώ πμ. Ευχαριστώ

Καλημερα κοριτσια μου....

Αναστασια μου αρεσει τοαο που εισαι χαλαρη μακαρι να μουν ετσι ωρες ωρες αγχωνομαι για βλακειες..

Dudu καλε κοντα ειμαστε και εγω υδροχοος 16/2 και οταν θα μαι στο μηνα μου θα κλεινω τα 26....λες η μπουμπου να πεσει κοντα στα δικα μου γενεθλια και να μου ερθει δωρο!!!!

Sweet mommy ειμαι και εγω σε αναρρωτικη αδεια απο τον ιουλιο που ημουν στο δευτερο μηνα ειχα και κατι καφε και λιγο αιμα λαι βγηκα δεν το διακυνδυνεψα να σου πω και με το πουγεννησω θα παρω και εγω ενα χρονο αδεια ανατροφης τεκνου ειμαι και εγω απο τις τυχερες που θα αραξω αρκετα και θα πληρώνομε που ειναι και το σημαντικο..

Κοριτσια απο που ειστε εγω απο Αγρινιο αλλα μενω Αθήνα τα τελευταια 6 χρονιά λογο δουλειας..κοριτσια εγω θα τα κανω τα ψωνια μου κανονικα ηδη εχω κλεισει καροτσι το βρηκα σε προσφορα με την κουνια της peg perefo το σετ 3 σε 1 με καθισμα αυτοκινητου πορτ μπεμπε τσαντα και κουνια στα 800 ευρω και τα ειδα και απο κοντα και ηταν μια χαρα αρχεε του μηνα θα τα εχω..απο σελιδες επισκεφτομαι πολυ της mother bebe πηγα βεβαια και απο το καταστημα σε σχεση με λητω και ηρα πολυ πιο οικονομικα...αλλα εχω παρει και καποια πραγματακια απο τα τζαμπο..τωρα τα υπόλοιπα ξανα ερυνα αγορας και οπου με συμφερει..

3yKGp2.png

Sweet mommy σου ειπε και σενα κατι ο γιατρος ωια το βάρος του μπεμπη γιατι και μενα μου εθιξε αυτο το θεμα στο τελευταίο υπερηχο και παλι αγχωθηκα οτι με τα δεδομενα της μπουμπους ειμαστε 2 βδομαδες πιο μεγαλες και εχουμε 100 γραμμαρια παραπανω και πως θα βγει μεγαλη και ισως παμε νωρίτερα για φυσιολογικο τοκετο αλλα με προκληση αν δουμε οτι παει να ξεπερασει τα 4 κιλα

3yKGp2.png

Καλημερα κοριτσια μου....

Αναστασια μου αρεσει τοαο που εισαι χαλαρη μακαρι να μουν ετσι ωρες ωρες αγχωνομαι για βλακειες..

Dudu καλε κοντα ειμαστε και εγω υδροχοος 16/2 και οταν θα μαι στο μηνα μου θα κλεινω τα 26....λες η μπουμπου να πεσει κοντα στα δικα μου γενεθλια και να μου ερθει δωρο!!!!

Sweet mommy ειμαι και εγω σε αναρρωτικη αδεια απο τον ιουλιο που ημουν στο δευτερο μηνα ειχα και κατι καφε και λιγο αιμα λαι βγηκα δεν το διακυνδυνεψα να σου πω και με το πουγεννησω θα παρω και εγω ενα χρονο αδεια ανατροφης τεκνου ειμαι και εγω απο τις τυχερες που θα αραξω αρκετα και θα πληρώνομε που ειναι και το σημαντικο..

Κοριτσια απο που ειστε εγω απο Αγρινιο αλλα μενω Αθήνα τα τελευταια 6 χρονιά λογο δουλειας..κοριτσια εγω θα τα κανω τα ψωνια μου κανονικα ηδη εχω κλεισει καροτσι το βρηκα σε προσφορα με την κουνια της peg perefo το σετ 3 σε 1 με καθισμα αυτοκινητου πορτ μπεμπε τσαντα και κουνια στα 800 ευρω και τα ειδα και απο κοντα και ηταν μια χαρα αρχεε του μηνα θα τα εχω..απο σελιδες επισκεφτομαι πολυ της mother bebe πηγα βεβαια και απο το καταστημα σε σχεση με λητω και ηρα πολυ πιο οικονομικα...αλλα εχω παρει και καποια πραγματακια απο τα τζαμπο..τωρα τα υπόλοιπα ξανα ερυνα αγορας και οπου με συμφερει..

Εμείς κορίτσια όλα καλά με τις εξετάσεις μου...τις πήρα εχθές...οπότε την άλλη Τετάρτη έχω γυναικολόγο να δούμε τον μπέμπη...

τώρα από δουλειά εγώ δεν δούλευα ούτε από πριν..έχω τελειώσει βρεφονηπιαγωγος...αλλά είμαι στο σπίτι..κατά τα άλλα είμαι γενικά του κρέατος κ από λαχανικά τρώω πιο πολύ μαρούλι στο σπίτι μόνο κ πολύ καλά πλυμενο οπότε είμαστε οκ...

βάρος του μικρού θα δούμε την Τετάρτη γιατί έχω να τον δω 4 βδομάδες τώρα..εγώ είμαι από τα βρουβιανα Αιτωλοακαρνανίας κ μισή από Πάτμο..αλλά μένω Αθήνα

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...