Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Ζουζούνα..μη πιάσουμε καλύτερα το θέμα των κιλών, είναι πονεμένο! Είμαι +11 ήδη..και τα παίρνω 5-5 για πλάκα! Όταν γίνουμε μανούλες..σιγά σιγά θα τα χάσουμε. Πέρσυ έχασα 20 κιλά πριν το γάμο μου..έγινα μοντελάκι και άντε τώρα πάλι απ την αρχή!!!Γι αυτό σου λέω μια χαρούλα τα 6 σου!!!

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζουζούνα..μη πιάσουμε καλύτερα το θέμα των κιλών, είναι πονεμένο! Είμαι +11 ήδη..και τα παίρνω 5-5 για πλάκα! Όταν γίνουμε μανούλες..σιγά σιγά θα τα χάσουμε. Πέρσυ έχασα 20 κιλά πριν το γάμο μου..έγινα μοντελάκι και άντε τώρα πάλι απ την αρχή!!!Γι αυτό σου λέω μια χαρούλα τα 6 σου!!!

Στον πρώτο πήρα σύνολο 15 κ έχασα 19 τα πρώτα 10 κ παραπάνω τα είχα χάσει με 4.5 μήνες θηλασμού μόνο γιατί λόγο αλλεργίας που είχε στην πρωτεΐνη του γάλακτος κ σε λάθος συμβουλές από μαιευτήριο την πατήσαμε..τεσπα..τώρα ξέρουμε...πάντως στους 10 μήνες είχα χάσει 19 κιλά από 15 που πήρα χώρος κόπο...απλά τώρα είναι 2η κ φοβάμαι μην μείνουνε...ξέρω εγώ...πολύ με αγχώνει αυτή την φορά...κ να φανταστείτε προσέχω αρκετά...αλλά ανεβαίνω...τσακ μπαμ..τώρα είμαι +7 μάλλον...θα δείξει...κ το κακό ότι τα πιο πολλά από εδώ κ πέρα θα τα πάρουμε...τι να πω..το καλό είναι ότι δεν φαίνονται σε μένα τουλάχιστον μιας Κ που η κοιλιά είναι μυτερη όπως κ στον 1ο μου γιο...

κορίτσια το βάψιμο του δωμάτιο να το κάνετε όσο είναι νωρίς για να στεγνώνει αλλά κ να μην μυρίζει..οκ εγώ τα έχω έτοιμα από τον πρώτο ,ρούχα τα τελείωσα όλα τα φρεσκαρα γιατί είδη κουράζομαι πολύ..έτσι νιώθω...έχω κ τον μεγάλο...δεν είναι κ ευκολο...η Αναστασία θα με καταλάβει μιας Κ πάει για το τρίτο..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κοριτσια μου και μενα με ποναει το θεμα των κιλων αφηστε ειμαι 10+και ανεβαινω εχω μελλον αρκετό πριν 2 χρονια βεβαια εχασα μεσα σε 6 μηνες 18 κιλα που ειχα παρει θαχασω και αυτα...καποια στιγμη!! SWEET MAMMY θα το βαψουμε λιλα με μωβ και τα χρωματα λιγο που τα βλεπω πανω στο τοιχο ειναι πολυ ομορφα...με το καλο να το βαψετε και εσεις...ζουζουνα μου αναστασια μου τι κάνετε πως ειναι τα μωρα σας???

3yKGp2.png

Ζουζουνα ειδα πως εκανες φρεσκαρισμα στα ουχαλακια εγω ακομα τιποτα και σκεφτομουν αυτα να τα κανω μετα απο μεσα Ιανουαρίου μηπως ειναι αργα???τι λετε και σεις που τα ξέρετε καλυτερα....

3yKGp2.png

Εγώ λέω ότι είναι νωρίς. Άστα για τον Φλεβάρη..να ναι μοσχοβολιστά καλέ! Οι κοπέλες έχουν παιδάκια να τριγυρνάνε μες στα πόδια τους.Γι αυτό και τα κάνουν όποτεβρουν ευκαιρία. Εμείς που δεν έχουμε παιδάκια..και έχουμε σα πρωτάρες μια βοήθεια κ απ τη μάνα μας..γιατί να βιαστούμε από τώρα? Εγώ καλά καλά δεν του τα χω αγοράσει όλα.Μετά τη β επιπέδου έκανα τι πρώτες αγορές, κάτι ζιπουνάκια-φορμάκια. Μην αγχώνεσαιιιιι...!!!

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου και μενα με ποναει το θεμα των κιλων αφηστε ειμαι 10+και ανεβαινω εχω μελλον αρκετό πριν 2 χρονια βεβαια εχασα μεσα σε 6 μηνες 18 κιλα που ειχα παρει θαχασω και αυτα...καποια στιγμη!! SWEET MAMMY θα το βαψουμε λιλα με μωβ και τα χρωματα λιγο που τα βλεπω πανω στο τοιχο ειναι πολυ ομορφα...με το καλο να το βαψετε και εσεις...ζουζουνα μου αναστασια μου τι κάνετε πως ειναι τα μωρα σας???

Μια χαρά είμαστε σονια μου....να σ πω εγώ τα έκανα...μόνη μου..δεν ήθελα να επιβαρυνω πεθερά ή την μαμά μου οπότε τα έκανα σιγά σιγά μόνη μου που μπορούσα..γιατί αργότερα σίγουρα δεν θα μπορούσα που θα είμαι στον 7ο το Γενάρη.

Εγώ λέω ότι είναι νωρίς. Άστα για τον Φλεβάρη..να ναι μοσχοβολιστά καλέ! Οι κοπέλες έχουν παιδάκια να τριγυρνάνε μες στα πόδια τους.Γι αυτό και τα κάνουν όποτεβρουν ευκαιρία. Εμείς που δεν έχουμε παιδάκια..και έχουμε σα πρωτάρες μια βοήθεια κ απ τη μάνα μας..γιατί να βιαστούμε από τώρα? Εγώ καλά καλά δεν του τα χω αγοράσει όλα.Μετά τη β επιπέδου έκανα τι πρώτες αγορές, κάτι ζιπουνάκια-φορμάκια. Μην αγχώνεσαιιιιι...!!!

Όχι βρε κ Φλεβάρη που θα είσαι στο μήνα σου....τουλάχιστον να τα έχεις έτοιμα ου μη γένοιτο συμβεί τπτ..κ εγώ πιο πολύ κ γι'αυτό τα έκανα από νωρίς αλλά κ μετά λόγο βάρους δεν θα μπορώ..έχω κ τον μεγάλο..είναι αλλιώς..κ στον πρώτο έτσι τα έκανα 2 με 3 μήνες νωρίτερα..τα έχω βάλει στην ντουλάπα σκεπασμένα με σεντούκι του γιου μου πάλι τα παιδικά από την κούνια που είχα..ούτε θα σκονιστουν,ούτε τπτ...επίσης να ξέρετε βαλίτσα δικιά σας ή του μωρού αν γέννησετε στο Δημόσιο τον Φλεβάρη είστε οκ να την ετοιμάσετε..έπιπλα κ τέτοια τα είχαμε πάρει Οκτώβρη κ γέννησα Δεκέμβρη.

Κοριτσια μου τωρα αραξα καο εγω τελειωσαμε το μισο δωματιο αυριο το αλλο μισο εχει κρυο και δεν στεγνωνανε ευκολα οι τοιχοι..μεσα στον ιανουαριο θα τα κανω λογικα ολα θελω να μπω στον μηνα μου και να μαι πανετοιμη γιατι η μαμα μου θα ερθει λιγες μερες πριν γεννησω γιατι μενει στο χωριο στην Αθήνα μονοι μας ειμαστε εκτος απο τους φιλους μας δεν εχουμε αλλον επόμενος θελω σιγα σιγανα τελειωνω αγχωνομαι που ειμαστε μονοι μας αλλιως και εγω θα τα αφηνα θα με σωσει αν καταγφερρι και ερθει η μαμα μου για γιορτες να τα κανει αυτη και οπως ειπε η ζουζουνα με σεντονακι μετα..

3yKGp2.png

Κοριτσια μου τωρα αραξα καο εγω τελειωσαμε το μισο δωματιο αυριο το αλλο μισο εχει κρυο και δεν στεγνωνανε ευκολα οι τοιχοι..μεσα στον ιανουαριο θα τα κανω λογικα ολα θελω να μπω στον μηνα μου και να μαι πανετοιμη γιατι η μαμα μου θα ερθει λιγες μερες πριν γεννησω γιατι μενει στο χωριο στην Αθήνα μονοι μας ειμαστε εκτος απο τους φιλους μας δεν εχουμε αλλον επόμενος θελω σιγα σιγανα τελειωνω αγχωνομαι που ειμαστε μονοι μας αλλιως και εγω θα τα αφηνα θα με σωσει αν καταγφερρι και ερθει η μαμα μου για γιορτες να τα κανει αυτη και οπως ειπε η ζουζουνα με σεντονακι μετα..

καλύτερα να τα έχεις έτοιμα παρά να τρέχεις μετά..εγώ αυτή της άποψης είμαι..είμαι κ αγχώδης Τύπος οπότε πάντα θέλω όλα να τα έχω υπό έλεγχο

Κοριτσια καλησπερα κ εγω 3μωρο...και ειμαι 32...ακομη δεν το πιστευουμε χαχαχα...sweet mommy k ζουζουνα κι εγω χασιμοτο... κοριτσια πριζεστε?γιατι απο τοτε που ξεκινησα τα τ4...ετσι νιωθω πελωρια ...ασε τα κλαμματα ...καθε 2μερεσ πλανταζω....για κανενα 10λεπτο αλλα το κλαμα κλαμα :P ...

Kiλακια ε?....και τις 2 φωρες ειχα παρει 14...αλκα σε αυτη την εγκυμοσυνη κι εγω τα βλεπω πολαπλα τα χαζοκιλακια..κλαιω κ γι αυτο...ολα πια τα ρουχα μοιαζουν χαλια πανω μου πια...κ εχουμε ακομη 3μηνεσ..ουφφφ... 8plus μεχρι τωρα....μου αλαξε κ η ορεξη...απο τα μαρουλια ...τωρα ολο γλυκα θελω...εσεις?? Β επιπεδου εχω στις 12/12... θα δουμε κ το φυλο...επιτεεελουσσσ...φιλια σε ολεσ μασ

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα κ εγω 3μωρο...και ειμαι 32...ακομη δεν το πιστευουμε χαχαχα...sweet mommy k ζουζουνα κι εγω χασιμοτο... κοριτσια πριζεστε?γιατι απο τοτε που ξεκινησα τα τ4...ετσι νιωθω πελωρια ...ασε τα κλαμματα ...καθε 2μερεσ πλανταζω....για κανενα 10λεπτο αλλα το κλαμα κλαμα :P ...

Kiλακια ε?....και τις 2 φωρες ειχα παρει 14...αλκα σε αυτη την εγκυμοσυνη κι εγω τα βλεπω πολαπλα τα χαζοκιλακια..κλαιω κ γι αυτο...ολα πια τα ρουχα μοιαζουν χαλια πανω μου πια...κ εχουμε ακομη 3μηνεσ..ουφφφ... 8plus μεχρι τωρα....μου αλαξε κ η ορεξη...απο τα μαρουλια ...τωρα ολο γλυκα θελω...εσεις?? Β επιπεδου εχω στις 12/12... θα δουμε κ το φυλο...επιτεεελουσσσ...φιλια σε ολεσ μασ

Όχι εγώ δεν έχω πρηστει αλλά έχω πολλά νεύρα,ξεχνάω πολύ...από φαί τρώω ότι έτρωγα αλλά φυσικά το γλυκό το πρωί πάντα το θέλω...αλλά συνήθως τρώω κάτι που φτιάχνω εγώ..δλδ ή cookies,ή κέικ...κ έλεγχο λίγο την ζάχαρη...αλλά κ στον πρώτο μου γιο πάλι ήθελα γλυκό..μόνο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος που δεν ήθελα να φάω γλυκό κ ότι έχει σχέση με σοκολάτα...που κανονικά τρελαίνομαι...αλλά ευτυχώς μετά το 1ο τρίμηνο είμαι οκ..γιατί πριν τα έβγαζα δυστυχώς...αλλά αυτή την φορά γενικά έχω όρεξη πολύ...ευτυχώς με νύχια κ με δόντια τα κρατάω αυτά τα +6.5 κιλά....τώρα θα δούμε..σήμερα θα πάρω κ τις εξετάσεις μου το απόγευμα ,να δω πόσο έχει πάει κ ο θυροειδης

Καλημέρα κορίτσια..

Τελικά όλες τις ίδιες ανησυχίες έχουμε, κιλά - ρουχαλάκια κτλ..

Για να μην αγχώνεστε και εγώ έχω πάρει 7 κιλά... 14 είχα πάρει σε κάθε προηγούμενη εγκυμοσύνη. Τα είχα χάσει όλα σε ένα χρόνο μετά τη δευτερη γέννα.. Με τόσο τρέξιμο και θηλασμό πιστέψτεμε δε θα δυσκολευτείτε. Απο ρούχα ακόμη τπτ εγώ.. Μάλλον γιορτές που θα πάμε σπίτι μας, τώρα μένουμε σε νησί, θα δώ τι μου κάνει απο τα αγόρια και σιγά σιγά θα κάνω τις αγορές και την ετοιμασία.

dudu Τυχερή που τρώς μαρούλια. Εγώ μιας και δεν έχω περάσει το τοξόπλασμα, δεν έφαγα καθόλου και πόσο τα ζηλευω δε λέγεται...Τρώνε οι άντρες μου και μουρχετε να βουτήξω. Μόνο λάχανο και ντομάτα τρώω. Και γλυκά άρχισα να λιμπίζομαι, αλλά δεν κάνουν καλό.

Δωμάτιο δεν ετοιμάζουμε γιατί πολύ απλά δεν έχουμε τρίτο. Για την ώρα θα βάλω την κούνια στην κρεβατοκάμαρα και σε λίγο καιρό βλέπουμε:).

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Καλή σας μέρα μανούλες! Τελικά μόνο η Αναστασία είναι η πιο χαλαρή..λόγω εμπειρίας βεβαίως βεβαίως! Οι άλλες με αγχώσατε..Γενάρη-αρχές Φλεβάρη θα τα χω έτοιμα κ γω καλέ! Ακόμα δεν έφυγε ο Νοέμβρης! Είπα κάτι για βοήθεια από τη μάνα..για να μη παρεξηγηθώ, μη νομίζετε ότι την έχω δίπλα μου κ γω. Μας χωρίζει μια θάλασσα.Ληξούρι-Αργοστόλι ( Κεφ/νια). Αλλά με επισκέπτεται 1 φορά στις 10 μέρες. dudu έχουμε πολλά κοινά.. θα κλείσω τα 32 των Φλεβάρη. Βάλε τικεράκι για να φαίνεται πόσων εβδομάδων είσαι. Γιατί θα κάνεις β επιπέδου 12/12? Εγώ έκανα 15/11 με πητ 25/3. Αναστασία...ρώτα το γιατρό σου κ φάε μαρουλάκι παιδί μου! Πλύνε το πολύ καλά..σε μια λεκανίτσα,ρίξε του κ ξύδι. Ούτε εγώ έχω περάσει τοξόπλασμα.. κ ανησυχούσα γιατί είχα γατούλα στις αρχές τις εγκυμοσύνης κ δεν την άγγιζα καθόλου!(την χτύπησε αμάξι πριν 2 μήνες) Σόνια υπομονή κ σε λίγο θα ναι έτοιμο το δωματιάκι της μπουμπούς σας! Όσο για το πρήξιμο..τώρα αρχίζω να πρήζομαι σιγά σιγά..αλλά δε το αποδίδω στο τ4.Τόσα χρόνια το παίρνω. Στα κιλά που παίρνω οφείλεται. Πώς θα κρατηθούμε με τα μελομακάρονα μου λέτε? φιλιά σε όλες!!!!

e2Obp2.png87dnp3.png

Καλή σας μέρα μανούλες! Τελικά μόνο η Αναστασία είναι η πιο χαλαρή..λόγω εμπειρίας βεβαίως βεβαίως! Οι άλλες με αγχώσατε..Γενάρη-αρχές Φλεβάρη θα τα χω έτοιμα κ γω καλέ! Ακόμα δεν έφυγε ο Νοέμβρης! Είπα κάτι για βοήθεια από τη μάνα..για να μη παρεξηγηθώ, μη νομίζετε ότι την έχω δίπλα μου κ γω. Μας χωρίζει μια θάλασσα.Ληξούρι-Αργοστόλι ( Κεφ/νια). Αλλά με επισκέπτεται 1 φορά στις 10 μέρες. dudu έχουμε πολλά κοινά.. θα κλείσω τα 32 τον Φλεβάρη. Βάλε τικεράκι για να φαίνεται πόσων εβδομάδων είσαι. Γιατί θα κάνεις β επιπέδου 12/12? Εγώ έκανα 15/11 με πητ 25/3. Αναστασία...ρώτα το γιατρό σου κ φάε μαρουλάκι παιδί μου! Πλύνε το πολύ καλά..σε μια λεκανίτσα, ρίξε του κ ξύδι. Ούτε εγώ έχω περάσει τοξόπλασμα.. κ ανησυχούσα γιατί είχα γατούλα στις αρχές τις εγκυμοσύνης κ δεν την άγγιζα καθόλου!(την χτύπησε αμάξι πριν 2 μήνες) Σόνια υπομονή κ σε λίγο θα ναι έτοιμο το δωματιάκι της μπουμπούς σας! Όσο για το πρήξιμο..τώρα αρχίζω να πρήζομαι σιγά σιγά..αλλά δε το αποδίδω στο τ4. Τόσα χρόνια το παίρνω. Στα κιλά που παίρνω οφείλεται. Πώς θα κρατηθούμε με τα μελομακάρονα μου λέτε? φιλιά σε όλες!!!!

e2Obp2.png87dnp3.png

Καλή σας μέρα μανούλες! Τελικά μόνο η Αναστασία είναι η πιο χαλαρή..λόγω εμπειρίας βεβαίως βεβαίως! Οι άλλες με αγχώσατε..Γενάρη-αρχές Φλεβάρη θα τα χω έτοιμα κ γω καλέ! Ακόμα δεν έφυγε ο Νοέμβρης! Είπα κάτι για βοήθεια από τη μάνα..για να μη παρεξηγηθώ, μη νομίζετε ότι την έχω δίπλα μου κ γω. Μας χωρίζει μια θάλασσα.Ληξούρι-Αργοστόλι ( Κεφ/νια). Αλλά με επισκέπτεται 1 φορά στις 10 μέρες. dudu έχουμε πολλά κοινά.. θα κλείσω τα 32 τον Φλεβάρη. Βάλε τικεράκι για να φαίνεται πόσων εβδομάδων είσαι. Γιατί θα κάνεις β επιπέδου 12/12? Εγώ έκανα 15/11 με πητ 25/3. Αναστασία...ρώτα το γιατρό σου κ φάε μαρουλάκι παιδί μου! Πλύνε το πολύ καλά..σε μια λεκανίτσα, ρίξε του κ ξύδι. Ούτε εγώ έχω περάσει τοξόπλασμα.. κ ανησυχούσα γιατί είχα γατούλα στις αρχές τις εγκυμοσύνης κ δεν την άγγιζα καθόλου!(την χτύπησε αμάξι πριν 2 μήνες) Σόνια υπομονή κ σε λίγο θα ναι έτοιμο το δωματιάκι της μπουμπούς σας! Όσο για το πρήξιμο..τώρα αρχίζω να πρήζομαι σιγά σιγά..αλλά δε το αποδίδω στο τ4. Τόσα χρόνια το παίρνω. Στα κιλά που παίρνω οφείλεται. Πώς θα κρατηθούμε με τα μελομακάρονα μου λέτε? φιλιά σε όλες!!!!

χαχαχαχαχαχα..ευτυχώς τα γλυκά των Χριστουγέννων δεν μου πολύ αρέσουν...άντε αν θα φάω μόνο κανένα μελομακάρονο...για τα ρούχα Ναι μια χαρά θα είσαι καλέ..

Αναστασία μου μόνο αν έχεις 2 δωμάτια βάζεις τα 2 αγόρια μαζί κ το άλλο για την μπέμπα..αλλιώς Ναι μαζί σας..που αλλού..αλλά ότι όντως τα χάνεις τα κιλά μετά ,γρήγορα το μόνο σίγουρα..αρκεί να πάρεις φυσιολογικά όχι πχ 30...κ μένα μέχρι 10 με 12 μου έλεγαν αλλά πήρα 15 όμως μετά 19 έχασα..οπότε Ναι μην αγχώνεστε...αχ τα λέω να τα ακούω κ εγώ..όχι τπτ άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...