Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2017

Recommended Posts

Πολυ καλα βγηκε ο πρωτος και φυσιολογικα επομενος τωρα θα σαι ακομα καλυτερα το σωμα εχει μνήμη επομενως δεν θα δυσκολευτεις καθολου κοριτσι μου...θελω και εγω παρα πολυ να γεννησω φυσιολογικα και θα το παλεψω παρα πολυ γι αυτό!!!και μενα η μπουμπου ειναι ζωηρή λογικα εχουν χωρο ακομα καο το εκμεταλλεύονται γιατι σε λιγο καιρο δεν θα χωρανε και τοσο καλα!!ωραια να μας ενημερωσεις οταν πας και δεις την αγορινα σου εγω ξανα θα παω σε 4 βδομαδες..καμπυλη ποτε με το καλο λετε να κανετε??εμενα μου ειπε 2η βδομαδα του δεκεμβριου..οσο για τις ζηλιες που αναφερει η Αναστασια λογικα θα κανει οπως και να εχει εγω παντως που ειχα και 11 χρονια με τον αδερφο μου και ημουν αρκετα μεγαλη εκανα αρκετές μετα τα 15 καταλαβακαι τις σταματησα..

Αναστασία να σου ζησουν και τα δικα σου ζουζουνια.. Τωρα ειδα το μηνημα και με το καλο να ερθει και η μπουμπου σου...εσενα θα την προσεχουν πως και πως οι αγορινες σου..

Σε ευχαριστώ και σένα να πάνε όλα καλα. Εξετάσεις κ καμπύλη θα κάνω την τετάρτη και την παραπάνω εβδομάδα έχω ραντεβου με γιατρό

Όσο για το φ.τ είναι μεγάλη κουβέντα και κυριολεκτικά είμαστε στα χέρια των γιατρών. Εγώ τον πρώτο το γέννησα μέσα σε δυο ώρες και ανάρρωσα ταχύτατα. Στο δευτερο "έκρινε" ο γιατρός οτι έπρεπε να κάνει καισαρική, με αποτέλεσμα να βγεί πρόωρα, όπως είπε ο παιδίατρος και με ένα θεματάκι υγείας, που αν είχε γεννηθεί με φ.τ ίσως να μην υπήρχε. Τέλος πάντων, μετά απο μια μικροεπέμβαση όλα οκ. Α στην καισαρική ανάρρωσα πολύ δύσκολα..

Αυτή την ώρα μακάρι να είναι μαζί μας ο Θεός.

9 & 7.5  my boys & 3 my butterfly

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 5 λογικα θα παω να την κανω!!Αναστασία μου περασες μεγαλη ταλαιπωρία την δευτερη φορα ελπιζω τωρα να πανε ολα ομαλα κοπελα μου..οι γιατροι πολλες φορες λενε οτι να ναι αρκει να μην μας περιμενουν στο φυσιολογικο τοκετο ελεος..που θα γεννησετε σε δημοσιο η ιδιωτικό??εγω στο Έλενα θα γεννησω ειναι εκει ο γιατρος μου...

3yKGp2.png

Στις 5 λογικα θα παω να την κανω!!Αναστασία μου περασες μεγαλη ταλαιπωρία την δευτερη φορα ελπιζω τωρα να πανε ολα ομαλα κοπελα μου..οι γιατροι πολλες φορες λενε οτι να ναι αρκει να μην μας περιμενουν στο φυσιολογικο τοκετο ελεος..που θα γεννησετε σε δημοσιο η ιδιωτικό??εγω στο Έλενα θα γεννησω ειναι εκει ο γιατρος μου...

Εγώ σονια μου θα γεννήσω στο μητέρα..εκεί είναι η γυναικολόγος μου κ το πρώτο εκεί το γέννησα...ειμαι Πολύ ευχαριστημένη σε όλα.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Γεια σας μανούλες και από μένα! Χαίρομαι που σας ανακάλυψα..έστω τώρα! Διάβασα τις συζητήσεις σας όοοολες, αλλά δυστυχώς είναι πολλές και συγκράτησα λίγα πράγματα! Όποια κοπέλα ξέρει..να φτιάξει πινακάκι με τα ονόματα μας,πητ.,φυλο μωρού.Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Λοιπόν εγώ θα γίνω 1η φορά μαμά τον Μάρτιο του 2017..με πητ 25/3. Αν εξαιρέσετε μια αποκόλληση που είχα τον 3ο μήνα..και από τότε είμαι με αναρρωτική σπίτι, όλα βαίνουν καλώς!Ούτε εμετους, ούτε πόνους είχα το 1ο τρίμηνο. Λίγη ναυτία,πολλή υπνηλία..κ κουραζόμουν λόγω δουλειάς!Κάπου διάβασα για χασιμότο, έχω κ γω ( Παίρνω τ4). Πριν 10 περίπου μέρες έκανα τη β επιπέδου. Ο μπόμπιρας ήταν 485γρ..και αραχτούλης. Ελπίζω να ναι ήσυχος και εκτός κοιλιάς..χαχα! Με το καλό τα παιδάκια μας! Εύχομαι σε όλες υγιή και τελειόμηνα μπεμπάκια!

e2Obp2.png87dnp3.png

Γεια σας μανούλες και από μένα! Χαίρομαι που σας ανακάλυψα..έστω τώρα! Διάβασα τις συζητήσεις σας όοοολες, αλλά δυστυχώς είναι πολλές και συγκράτησα λίγα πράγματα! Όποια κοπέλα ξέρει..να φτιάξει πινακάκι με τα ονόματα μας,πητ.,φυλο μωρού.Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Λοιπόν εγώ θα γίνω 1η φορά μαμά τον Μάρτιο του 2017..με πητ 25/3. Αν εξαιρέσετε μια αποκόλληση που είχα τον 3ο μήνα..και από τότε είμαι με αναρρωτική σπίτι, όλα βαίνουν καλώς!Ούτε εμετους, ούτε πόνους είχα το 1ο τρίμηνο. Λίγη ναυτία,πολλή υπνηλία..κ κουραζόμουν λόγω δουλειάς!Κάπου διάβασα για χασιμότο, έχω κ γω ( Παίρνω τ4). Πριν 10 περίπου μέρες έκανα τη β επιπέδου. Ο μπόμπιρας ήταν 485γρ..και αραχτούλης. Ελπίζω να ναι ήσυχος και εκτός κοιλιάς..χαχα! Με το καλό τα παιδάκια μας! Εύχομαι σε όλες υγιή και τελειόμηνα μπεμπάκια!

Καλημέρα και με το καλό το μωρό σου. Καλώς ήρθες και όλα να πάνε καλά.

Οδηγίες θα βρεις εδω http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=191

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες sweet mommy-!!και μενα το πρωτο μου ειναι..τι αγωγη ακολουθεις για το χασιμοτο εγω περνω τ4 των 100 πριν 2 βδομασες μου το αυξησε ο ενδοκρινολογος απο των 75 που επερνα ευτυχως δεν ειναι κατι και ρυθμιζεται αν και στην αρχημε ειχε παρει απο κατω που αυξανοταν...εγω εχω πητ 13/317με βαση την τεπ μου και εχω κοριτσακι και εγω σε αναρρωτικη ειμαι απο το δευτερο μηνα γιατι ειχα κατι καφε υγρα ανα διαστηματα και λιγο αιμα αλλα μετα την 10 βσομαδα ευτυχως τιποτα επομενως κιμουμε κανονικα τωρα..Για το μητερα ζουζουνα εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα γενικα πολυ ακριβα τα ιδιωτικα...κατα τα αλλα πως ειστε κοριτσια μου εμεις αυριο θα ξεκινησουμε να βαφουμε το δωματιο της μπουμπους μωβ λιλα

3yKGp2.png

Sonia μου..με το καλό το μωράκι σου!!! Μη με ξεσηκώνεις με το δωμάτιο..είπαμε μετά τις γιορτές να ξεκινήσουμε βαψίματα! Αν και δεν κρατιέμαι!!! Δεν είναι τίποτα ο θυρεοειδής,πολύς κόσμος έχει θέμα. Εγώ έπαιρνα πάνω από 2 χρόνια τ4 των 50..κ τώρα παίρνω των 62. Σε καμιά 10αριά μέρες που έχω γενικές κ θα δω την tsh, θα επικοινωνήσω με τον ενδοκρινολόγο κ αναλόγως θα πράξω. Το πρόβλημα θα ήταν να μην ήξερες ότι πάσχεις κ να μην έπαιρνες χάπι..καθόλου!

e2Obp2.png87dnp3.png

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Και συ με το καλό το δικό σου! Το 3ο ε? Μπράβο!!!

Τα κατάφερες με το τικεράκι έ? Μπράβο!

Σε ευχαριστώ και γω, ναι το τρίτο η κόρη επιτέλους!!:P

Μάλλον σε ιδιωτικό θα γεννήσω, βέβαια σε άλλη πόλη απο εδω που μένουμε.Και εγω τις 3χιλ σκεφτομαι και λέω δε συμφαίρει.

Διαφημίσεις

μπράβο με το καλό..άντε κ εσύ αγόρι..εγώ είμαι στον 2ο γιο μου..με πητ 21/3/17..χασιμοτο έχω εδώ κ 8 χρόνια.κ πριν την εγκυμοσύνη έπαιρνα μόνο 88 ,τώρα παίρνω 5 μέρες των 100 Κ 2 των 88 αλλά έκανα εξετάσεις πάλι κ περιμένω την Τρίτη να δω αν ανέβηκε η tsh Για να δούμε..πάντως σε κιλά είμαι +6 με 6.5 ...αχ πολύ άγχος έχω..γιατί τα παίρνω..έτσι για πλάκα...δεν ξέρω μήπως ανέβηκε ο θυροειδης γι'αυτό..θα δείξει..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Sweet mommy και εγω δεν κρατιομουν πεισαμε το μπαμπα μας να ξεκινήσει αυριο γιατι ηταν το αλλο σκ κοιτα και εγω στην αρχη ελεγα πιο μετα αλλα με αγχωνει πολυ το βαψιμο θελω να τελειωνει να μου φυγει..ωραια εχουμε 2 μπουμπουδες στην παρεα και 2 αγορακια τελειααα...συμφωνω καλυτερα που ξέρουμε οτι εχουμε και περνουμε αγωγη και εγω πριν την εγκυμοσυνη επερνα των 50 μετα των 75 και τωρα στις τελευταίες εξετασεις μου εφτασε η ths 4,1και θα κανω ξανα 5 του μηνος να δω με αγωγη των 100 να δω αν κατεβηκε..αρχες δεκεμβριου περιμενω και καριτσι με κουνια ανυπομονω πολυ κοριτσια μου

3yKGp2.png

Καλημέρα μανούλες! Έγραψα δυο φορές δύο κατεβατά..και όταν πήγαινα να κάνω υποβολή του μηνύματος..είχα αποσυνδεθεί κ χανόντουσαν τα μηνύματα! γκρρρρ... θα σας γράψω αργότερα. Μου σπασαν τα νεύρα!!!

e2Obp2.png87dnp3.png

Sweet mommy και εγω δεν κρατιομουν πεισαμε το μπαμπα μας να ξεκινήσει αυριο γιατι ηταν το αλλο σκ κοιτα και εγω στην αρχη ελεγα πιο μετα αλλα με αγχωνει πολυ το βαψιμο θελω να τελειωνει να μου φυγει..ωραια εχουμε 2 μπουμπουδες στην παρεα και 2 αγορακια τελειααα...συμφωνω καλυτερα που ξέρουμε οτι εχουμε και περνουμε αγωγη και εγω πριν την εγκυμοσυνη επερνα των 50 μετα των 75 και τωρα στις τελευταίες εξετασεις μου εφτασε η ths 4,1και θα κανω ξανα 5 του μηνος να δω με αγωγη των 100 να δω αν κατεβηκε..αρχες δεκεμβριου περιμενω και καριτσι με κουνια ανυπομονω πολυ κοριτσια μου

Άντε καλορίζικα!!! Εμείς τα περιμένουμε λίγο αργότερα..

Τι σκέφτεστε για το δωμάτιο? Ροζουλί?? Εγώ λέω κάτι σε τιρκουαζ κ σπασμένο λευκό-γκρι. Είναι πολύ μικρούλι δωματιάκι..και θέλω φωτεινά χρώματα! Ονειρεύομαι ψαράκια, καβουράκια, υποβρύχια.. ένα βυθό δηλαδή..μιας κ είμαστε και σε νησί!!! Άντε να φτιαχτούν όλα, να ανεβάσουμε και φωτό!!!:D

e2Obp2.png87dnp3.png

Καλημερα σε ολες!!!!αχχ και μενα κολλαει πολλες φορες το κινητο φταει λογικα..εμεις βαφουμε!!!!αλλα παμε σαν χελωνες επομενος εχουμε μελλον...καλε τι βροχη ειναι αυτη σημερα!!!

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...