Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χωρις να θελω να γινω αδιακριτη απο οικονομικης αποψης????????

εγω πχ πριν κανα 5μηνο το σκεφτομουν εντονα αλλα μονο στη σκεψη!!!!!!

οι λογοι ειναι η ανασφαλεια που η υπαρχει στη ζωη μας κ την καθημερινοτητα μας,δεν εργαζομαι ,φυσικα για οικονομικους λογους, το παιδεμα ,το πακετο της γεννας κ τα συναφη δε τα σκεφτομαι καθολου.παντα ηθελα τα παιδια που θα αποκτουσα να μην εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας μεταξυ τους κ παντα πιστευα οτι το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις στο παιδι σου ειναι ενα αδελαφακι. ειμαι μπερδεμενη γενικως κ απογοητευμενη με οσα γινονται γυρω μας

Διαφημίσεις

ναι καλε μια χαρα ειμαστε! ξεχασα να σου πω...

η κορη μου εχει φαει κολλημα με τους little einsteins...εκανε την βλακεια ο Σ και της πηρε ενα dvd και τωρα πρωι μεσημερι βραδυ πρεπει να βλεπουμε αυτο!!! γκρρρρρρ

Διαφημίσεις

Είμαι ένα πτώμα! Χθες τρέχαμε να αγοράσουμε τους θερμοπομπούς... δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την αγορά (μας λείπει ένας 2000W για το σαλόνι) και εγώ έτρεχα όσο ο Λ έκλεινε πληρωμές παραγγελίες με τη μικρή σε μια πλατεία και κυνηγάγαμε περιστέρια! Το απόγευμα πήγαμε σε κάτι φίλους όπου χωρίς παιχνίδια η μικρή πέρασε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ αφού είχε 12 άτομα να ασχολούνται μαζί της (κι εμείς καταφέραμε να μιλήσουμε με τους φίλους) και έκανε το πρώτο επίσημο ξενύχτι της: Γυρίσαμε σπίτι 12.05 και 12.20 κοιμόταν :lol:

Σημερα από το πρωί παλεύαμε να βάλουμε τους θερμοπομπους. Όταν σκεφτήκαμε να τους αγοράσουμε υπολογιζαμε ότι έχουμε χώρους ψηλά να τους βάλουμε... υπολογίσαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο αφού για να έχουν σωστή απόδοση πρέπει να μπουν χαμηλά... Έτσι αναγκαστήκαμε σήμερα και κάναμε μετακομίσεις για να βρούμε χώρο να βάλουμε των δωματίων αλλά και τον ένα του σαλονιού... τελείωσαμε στις 7.00 το απόγευμα και εγώ ειμαι χωρίς μέση και χέρια... Ευτυχώς είχαμε θεια τζο και μάνα μου να απασχολούν τη μικρή...

Φυσικά θέατρο δεν πήγαμε αφού η μικρή 7.30 το πρωί ήταν ξυπνια άρα δεν έπαιζε να μην κοιμηθεί το μεσημέρι! Εξ ου και το ρίξαμε στο μετκομίζινγκ :lol:

Ευτυχώς αύριο θα δουν θέατρο στο σχολείο...

και δυστυχώς αύριο... δουλειά!

Καλησπερα κι απο αλλο ενα ζωντανο πτωμα! :lol:

Βασικα απο που να το πρωτοπιασω;; Το παιδι μου εχει βαλθει να μας ξεκανει.. Το Σαββατο σηκωθηκε στις 06:30 και την Κυριακη στις 06:20.. :cry:

Κατι τετοιες στιγμες μου ερχεται να παρω την πεθερα μου τηλεφωνο που ισχυριζεται πως κοβω το "χουζουρι" του παιδιου με το να το στελνω σχολειο και να την αφησω να κανει baby sitting στα αγρια χαραματα! :evil:

Εχθες τη βγαλαμε σπιτικα, παιξαμε, ζωγραφισαμε κλπ και σημερα πηγαμε για φαγητο στη γιαγια μας.

Την Πεμπτη στο κολυμβητηριο εφαγα μια ωραιοτατη σουπα και εχω καταληξει με τον αριστερο καρπο σε μονιμη αγγιλωση αφου καθε φορα που τον λυγιζω προς τα κατω ποναω.. Ελεγα να τον αφησω (ευχαριστω αγαπητο συμπαν που οποτε κανω σχεδια εσυ μαμιεσαι στα γελια :rolleyes:) ΑΛΛΑ σημερα επεσα και στο σπιτι της μανας μου :roll: και ετσι αυριο το πρωι, θα παω στον ορθοπαιδικο να μου γραψει ακτινογραφια καρπου και σπονδυλικης στηλης και μετα να τα θεωρησω στην Πειραιως και μετα να παω να τις κανω οπουδηποτε. Η λυση του Ασκληπιειου δεν παιζει καθως και εκει θα χρειαστω λεφτα (τα ιδια που θα πληρωσω και ιδιωτικα αφου θα θεωρησω τις εξετασεις) και θα φαω και την ταλαιπωρια της αρκουδας και φυσικα δεν εχω μεταφορικο μεσο να γυρισω πισω αφου ο Β πιανει δουλεια στις 11μιση πραγμα που σημαινει πως απο τις 11 θα πρεπει να φυγει απο το σπιτι συν το ενα τεταρτο νωριτερα που του παιρνει για να ετοιμαστει.

Και μεσα σε ολον αυτον τον πανικο, εχουμε και το οτι ειναι Δευτερα αυριο και τις Δευτερες η μικρη μπαινει κλαιγοντας στο σχολικο και καλα κρασια.. :?

Καλη εβδομαδα (λεμε τωρα :rolleyes:) να 'χουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Αερικάκι τι είναι οι θερμοπομποί;Καλές ζέστες και οικονομίες εύχομαι!!!Όσο για το θέατρο είναι περίεργη αυτή η ώρα ρε γαμώτο...παίζεις λίγο λόττο αν το κανονίσεις γιατί δε ξέρεις ακριβώς τι ώρα θα ξυπνήσουν το πρωί και αν θα αντέξουν!Δε πειράζει, πάμε όλοι παρέα την άλλη βδομάδα σε μια πρωινή παράσταση!

Φαίη περαστικά!Εύχομαι να μην είναι κάτι σημαντικό!

Εμείς περάσαμε ένα ήσυχο Σκ...και αρκετά μοναχικό για τη μαμά...το Σάββατο πήγαμε σε μία φίλη όπου ήταν άλλα 3 πιτσιρίκια και η Νάντια δεν ήθελε να γυρίσουμε σπίτι!Μέχρι που μας κάνανε το τραπέζι οι άνθρωποι...αλλά περάσαμε και οι δυό μας καλά!

Και τη Κυριακή ο μπαμπάς μας δούλευε και με αυτό το κρύο δε πήγαμε πουθενα....ευτυχώς το Σάββατο στρώσαμε τα χαλιά μας και ζεστάθηκε το σπιτάκι μας!

Μελίνα πως περάσατε στο θεατράκι; Ειρήνη ήρθε ο ξάδερφος;Μεταξάκι είστε καλά οικογενειακώς;; Γατούλα πάει ο γύψος;;Είσαι καλύτερα εσύ;Μπεμπάκιιιιιιι!Μπεμπάκιιιι!!!Που είσαι;;;

Καλημερα κορες!

Αερικο κι εγω εχω απορια για τους θερμοπομπους. Φανταζομαι για θερμανση και οικονομια ε? Πως λειτουργει αυτο και ποσο κοστιζει περιπου?

Φαιη, ματιασμενο εισαι καλο μου και πεφτεις? Ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

Μαριτακι το ευχαριστηθηκε η μικρη σου ε?

Εγω ειναι απο τις λιγες φορες που δεν ηθελα να ερθει η Δευτερα...

Το Σαββατο μαζευτηκαμε ολες οι φιλεναδες στο σπιτι της κουμπαρας μου που μετακομιζει οριστικα την Τριτη να την βοηθησουμε στο μαζεμα. Ενα 6ωρο σερι τακτοποιουσαμε, τυλιγαμε, βαζαμε πραγματα σε κουτες. Συγκινηθηκαμε και λιγο που μας φευγει, αλλα ποιος ξερει, ισως τωρα να βρισκομαστε και πιο συχνα, ευκαιρια για εκδρομουλες! Ηδη κανονισαμε να παμε να τους δουμε το τριημερο των Φωτων!

Οση ωρα εγω ελειπα, ο μικρος ξεσαλωνε με τον πατερα του! Και το απογευμα, ηρθε συμμαθητριουλα στυο σπιτι μας και περασαμε σουπερ, και τα πιτσιρικια και εμεις!

Κυριακη πηγαμε στη δευτερη παρασταση στο τσαμπε για φετος (και θα κυνηγησω οσες περισσοτερες μπορω ετσι δωρεαν), με συμμαθητη μας.

Ειδαμε τον αυτοκρατορα της σοκολατας, που ειναι στην ουσια διασκευη του 'Τσαρλι και το εργοστασιο της σοκολατας'

Ο μικρος εχει παθει τρελλα με το θεατρακι, περναει πολυ καλα, κι εμεις οι μεγαλοι το ιδιο βεβαια. Βρισκω πως ειναι πολυ ωραιος τροπος διασκεδασης...

Κλεισαμε και για τα ζουζουνια στις 27. Αυτα τα εισητηρια βεβαια ειναι πολυ τσουχτερα, αλλα μαλλον θα μας τα κανει δωρο ο παππους μας!

Η μπεμπα πραγματικα εχει εξαφανιστει και θ'αρχισω να ανησυχω...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...