Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Γιατί οι τρεις στους τέσσερις είμαστε σκοτωμένοι.... και έχω μια απειλή απόλυσης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, οταν το κλιμα ειναι ασχημο δεν παλευεται η κατασταση.

Το ειχα περασει πριν χρονια, με απαραδεκτα αφεντικα, ολοι μεσα στο εργοταξιο σπιουνοι τους, και ειμασταν και απληρωτοι!

Ευτυχως σαββατοκυριακο λοιπον!

Σημερα στο σχολειο τα ακουγα ολα να βηχουν σαν σε χορωδια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό... ας αλλάξουμε θέμα...

Η μικρή μου ευτυχώς φαίνεται να τελείωσε με τον βήχα... σήμερα τελειώνει η αντιβίωση... αύριο σταματάμε τη μάσκα... οπότε θα δείξει Κυριακή - Δευτέρα αν ξεμπερδέψαμε ή αν απλώς ήταν σε καταστολή!

Καλημέρα !!!

Λοιπόν τα νέα από το αρρωστόσπιτο (το δικό μας ντε) : η Σεμίνα χθες ενώ στον σταθμό ανέβασε 2 φορές 38.9 (μια το πρωί και μια κατά τις 16:00) στο σπίτι ήταν καλά και όλο το βράδυ επίσης... και ξύπνησε απύρετη...

εμ έλα μου ντε που ο Νικόλας μού παραπονέθηκε το πρωί ότι τον πονάει το αυτί του το αριστερό... με το οποίο, σημειωτεόν, πέρυσι δεν είχε θέμα... ουφ και πάλι ουφ δλδ...

Κι εγώ ξύπνησα με λίγο κεφάλι, μύτη, λαιμό (όλο το σετάκι) αλλά εχαπακώθην και είμαι καλύτερα....

οπότε, καταλαβαίνετε όλες νομίζω ότι επίκειται ένα συγκλονιστικό και ανεπανάληπτο Σ/Κ με πολλές σούπες, τσάγια, σιροπάκια, αγκαλίτσες και χουχούλιασμα επί του καναπέως.... αχ, μην μας ζηλεύετε, σας παρακαλώ !!!!

Καλημέρα σε όλες !!!

Μελίνα θέλω κι εγώ ακαντού... ντου ντου...

Διαφημίσεις

Α! Ακαντου ντου ντου :) θα παμε το σ-κ 26-27 (η Σαββατο η Κυριακη) γιατι θελει να το δει και η μεγαλη!

Θα κλεισω συντομα εισητηρια μεσω ellthea γιατι τελευταια στιγμη δε νομιζω να βρω θεσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεταξάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα το αυτάκι... θυμάμαι πέρυσι είχατε χοντρό θέμα με οτ άλλο σωστά;

Ωραίο ειναι και το χουχουλιάσμα βρε :D

Γέλασα πολύ με το αρρωστόσπιτο!!!Εμένα αυτά τα Σκ με χουχούλιασμα και καναπέ μου αρέσουν πολύ!Χωρίς παιδιά όμως!!!!Ε;;;;;

Αερικάκι εύχομαι όλα καλά!Εμείς έχουμελίγο βήχα ακόμα και φλέμματα και δεν έχουμε πάει σχολείο από τη Δευτέρα...άντε να δούμε...

Επίσης, πιστεύετε ότι επειδή η μικρή έκοψε το μπιμπερό έχει βγάλει υπερένταση;;;ή απλά μεγαλώνει και θα είναι έτσι για πάντα;;;;Θα τρελαθώ με τα θέλω της λέμεεεεεε!!!

Καλημέρα !!!

Καλημέρα σε όλες !!!

Μελίνα θέλω κι εγώ ακαντού... ντου ντου...

Α! Ακαντου ντου ντου :) θα παμε το σ-κ 26-27 (η Σαββατο η Κυριακη) γιατι θελει να το δει και η μεγαλη!

Θα κλεισω συντομα εισητηρια μεσω ellthea γιατι τελευταια στιγμη δε νομιζω να βρω θεσεις

Τι είναι αυτό καλέ;;;;

Διαφημίσεις

Α ωραία θα μπω να δω πόσο κάνουν τα εισιτήρια και να δω πότε βολευει να πάμε, αρκεί να είναι καλά Κύριε Πρόεδρε...

Μεταξάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα το αυτάκι... θυμάμαι πέρυσι είχατε χοντρό θέμα με οτ άλλο σωστά;

Ωραίο ειναι και το χουχουλιάσμα βρε :D

Ναι Αερικό μου 3 αντιβιώσεις είχε πάρει αλλά για το άλλο αυτί... ε μα τί, να μείνει παραπονεμένο αυτό ???? το "καλό" ????

Γέλασα πολύ με το αρρωστόσπιτο!!!Εμένα αυτά τα Σκ με χουχούλιασμα και καναπέ μου αρέσουν πολύ!Χωρίς παιδιά όμως!!!!Ε;;;;;

Πολλά θέτε κα Μαρίτα..... ακούς εκεί χωρίς τα παιδιά λεει ... εσύ θες και τζάκι και φωτιά και σου ξου μούξου.... αχ, παλιές εποχές :cool:

Αερικάκι εύχομαι όλα καλά!Εμείς έχουμελίγο βήχα ακόμα και φλέμματα και δεν έχουμε πάει σχολείο από τη Δευτέρα...άντε να δούμε...

Επίσης, πιστεύετε ότι επειδή η μικρή έκοψε το μπιμπερό έχει βγάλει υπερένταση;;;ή απλά μεγαλώνει και θα είναι έτσι για πάντα;;;;Θα τρελαθώ με τα θέλω της λέμεεεεεε!!!

Ε μα ναι, μπορεί να φταίει (και αυτό) και να της δημιουργεί μια επιπλέον υπερένταση... δεν ξέρω βρε κορίτσια, ΕΓΩ γιατί πιστεύω ότι τα κορίτσια τελικά είναι πιο ζόρικα από τα αγόρια ????

Λέτε να έχω βλάβη και να λειτουργεί άθελα το οιδιπόδειο ???? :rolleyes:

Τι είναι αυτό καλέ;;;;

Είναι τα ζουζούνια, η παράσταση.... :cool: σαν σοβαροί άνθρωποι θέλουμε να πάμε να το δούμε !!!!

Τι εχεις στο μυαλο σου πονηρουλα? :cool:

Ωχ τι αλλο μας περιμενει!

Εμενα τελευταια μου βγαζει τρελλη γλωσσα το σκατο!

Α ωραία θα μπω να δω πόσο κάνουν τα εισιτήρια και να δω πότε βολευει να πάμε, αρκεί να είναι καλά Κύριε Πρόεδρε...

Καλα αυτο εννοειται!

Εγω πλεον, μετα απο τοσα που εχω ακυρωσει, δεν με νοιαζει καθολου. (εκτος αν εχω πληρωσει)

Λεμε οτι θα παμε και τελευταια στιγμη αποφασιζεται αναλογα με το πώς ειμαστε!

Ε μα ναι, μπορεί να φταίει (και αυτό) και να της δημιουργεί μια επιπλέον υπερένταση... δεν ξέρω βρε κορίτσια, ΕΓΩ γιατί πιστεύω ότι τα κορίτσια τελικά είναι πιο ζόρικα από τα αγόρια ????

Λέτε να έχω βλάβη και να λειτουργεί άθελα το οιδιπόδειο ???? :rolleyes:

Εγω πιστευω ειναι στο παιδι!

(ειναι που απ'οτι εχεις πει ειναι γκρινιαρουλα και η γκρινια δεν παλευεται)

Είναι τα ζουζούνια, η παράσταση.... :cool: σαν σοβαροί άνθρωποι θέλουμε να πάμε να το δούμε !!!!

:cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμέσως με πιάσατε πονηρούλες και εσείς!!!!Αχ ξένοιαστες εποχές!!!

Εγώ πάλι θεωρώ τα αγόρια πιο δύσκολα...αν και δεν έχω αλλά βλέπω από φίλες μου που έχουν συνομίληκα με τη δική μου και δεν έχουν καμία σχέση....μου αρέσουν τα κορίτσια γιατί είναι πιο μπροστά ρε παιδί μου, πιο σπιρτόζα....στην εφηβεία όμως προτιμώ τα αγοράκια!!!

Καλημερα σε ολο το καφε! :D

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες.. Εχθες ειχαμε συναντηση με τον παιδοψυχολογο και συζητησαμε επι προσωπικου (δεν ηταν μαζικη η συναντηση αλλα προσωπικη). Μαζι με τη διευθυνση του σταθμου μας ενημερωσαν πως το παιδι μας ειναι στοργικο, συνεργασιμο, πεισματαρικο μεν αλλα ερχεται στα ισια της οταν δει πως δεν γινεται αλλιως, μοιραζεται πραγματα και σε γενικες γραμμες δειχνει την εικονα ενος χαρουμενου παιδιου. Συγκεντρωνεται ευκολα στις δραστηριοτητες, μοιραζεται πραγματα, απομνημονευει με την ιδια ευκολια. Στο τελος η δασκαλα της ειπε "εγω τετοια παιδια θελω να τα παιρνω σπιτι μου! η Μαρια ειναι η αδυναμια μου, την αγαπαω παρα πολυ, ειναι το καλυτερο παιδι σε ολη την ταξη" (ενταξει, μεταξυ μας ομως "ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" :D:D:D:D:D:D:D)

Αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι πως μπορει την προηγουμενη μερα να εχει γινει γης μαδιαμ στο σπιτι και η Μαρια την επομενη μερα να παει σχολειο σαν να μην εχει γινει απολυτως τιποτα... Σαν να μην την επηρεαζει ολο αυτο, σαν να μην το εχει ζησει ρε παιδι μου.. Ισως βλεπει το σχολειο ως διεξοδο αλλα απο οσο μου ειπαν στο σταθμο, οταν εχει προηγηθει καυγας στο σπιτι, η Μαρια εκει με ζηταει συνεχεια. Νιωθει ανασφαλεια μετα τους τσακωμους και με αναζητα. Μου τονισαν πως ζητα εμενα και οχι τον πατερα της και μου ειπαν πως μετα απο καθε μας αντιπαραθεση θα πρεπει να της εξηγουμε πως "η μαμα θυμωσε γι' αυτον το λογο αλλα ποτε δεν θα παψει να σε αγαπα" γιατι για τα παιδια δεν ειναι τιποτα δεδομενο.

Απο την αλλη εγω νιωθω τελειως μπερδεμενη. Γιατι η Μαρια σπιτι ζηταει ΜΟΝΟ τον πατερα της και εμενα ουτε να με #εσει.. :roll:

Μετα τη συναντηση πηγαμε κολυμβητηριο. Τελεια περασαμε κι εχθες. Απο εβδομαδα τωρα (να 'μαστε καλα).

Κατα τα αλλα ησυχιες...

Θελουμε κι εμεις να παμε στο ΑΚΑΝΤΟΥ - ΝΤΟΥ - ΝΤΟΥ :D:D:D Οποτε αν κανονισετε μετα τις 24 θα θελαμε πολυ να σας συνοδευσουμε. Ριχτε συρμα! ;)

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μπράβο βρε Φαιάκη για τη Μαρία σου!Δε ξέρω τι τροφές δίνουμε στα παιδιά μας αλλά είναι πολύ πιο έξυπνα από ό,τι είμασταν εμείς!Ελπίζω μόνο να τους βγει σε καλό αυτό...

Και εμείς ρίχνουμε πολλούς τσακωμούς με τη μικρή αυτό το καιρό...έχει κουραστεί με τους ορούς, έχω κουραστεί και εγώ και είμαστε συνέχεια στη τσίτα! Και μετά με πιάνουν οι τύψεις μου και λέω δεν είμαι καλή μάνα και τέτοια....έρχεται και αυτή:συνώμη μαμά, δε θα το ξανακάνω, σε αγαπάω πολύ μανούλα....και μετά από μία ώρα τα ίδια!Ουφ!

Και μου τη δίνει πιο πολύ γιατί το παιδί μου ζει συνέχεια σε ένα πάρτυ! Όλα είναι αστείο και παιχνίδι!Ε με τρελαίνει αυτό!Είπαμε να είναι χαρούμενα αλλά όχι και έτσι!

Και μένα τώρα θέλει το μπαμπά της...και μη ξεχνάς Φαίη ότι μας παίζουν κανονικά! Καταλαβαίνει ότι μας πειράζει και τόσο ζητάνε τους μπαμπάδες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...