Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Welcome καινούρια κοριτσάκια!

Εγώ έχω μία κορούλα που κλείνει τα 3 σε 2 βδομάδες και τα πείσματα μας έχουν πιάσει για τα καλά!

Ειρήνη είναι πολλά τα θέατρα βρε...θα πάμε και παρέα!Μην αγχώνεσαιιιιι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες! Εμένα το αντράκι μου είναι 21μηνών.Εδώ και μια βδομάδα έχει ξεκινήσει κ ανεβαίνει στο καναπέ κ πάει να πηδήξει από την άκρη,ανοίγει την κατάψυξη κ κάθεται μπροστά κ παίζει κ παγώνει,ανοίγει συρτάρια κ τραβάει πράγματα,ντουλάπια και γενικώς όλη μέρα τον κυνηγάω για όλους αυτούς τους λόγους.Με τα παιχνίδια του ζήτημα αν ασχοληθεί κανα 5λεπτο ,ακόμη έχω το πάρκο ανοιχτό κ όταν τα παίρνω τον βάζω μέσα.

Το άλλο μεγάλο μας πρόβλημα δεν τρώει το μεσημεριανό του καθόλου!!!!!! κ αναγκαστικά του δίνω γαλα ή γιαουρτι αλλά για πόσο?????? ευτυχως που είναι εντάξει στα κιλά του.Σήμερα θα μιλήσω κ με γιατρο μπας κ με διαφωτίσει. Άλλο θέμα κοιμάται ακόμη στο δωμάτιό μας αλλα στη κούνια του.

Είμαι η μοναδική που συμβαίνουν αυτα???? Δεν εργάζομαι κ αυτό το διάστημα και τα έχω παιξει!!!!! ΚΟρίτσια βοήθειαααααααααα:lol:

γεια σου annia!! και πως καταφερες κ την πηγες στο δωματιο της? να σου ζησουν τα αγγελουδια σου!!!!

εγω εχω προσπαθησει 2 φορες αλλα δεν αντεχω το ξενυχτι ασε που νιωθω κ ανασφαλεια που ειναι σε αλλο δωματιο,μου λειπει με πιανουν κ τα συναισθηματικα μου οταν βλεπω αδεια την γωνια του.ειμαι καλα γιατρε????????

Σου ξυπνάει ακόμα τα βράδια?? όχι δεν είχα κανένα πρόβλημα μια χαρά κοιμήθηκε και πιο άνετη γιατί όπως και να το κάνεις εμείς(εγώ και ο άντρας μου κάναμε φασαρία και την ενοχλούσε)όλο και κάτι θα μας έπεφτε ο άντρας μου ροχάλιζε, και η μικρή στο δωμάτιο της βρήκε την ησυχία της..Τον γιο μου τον πήγα 10μηνών αλλά ακόμα ξυπνάει τα βράδια :(...

Φεβρουάριο γέννησες?

:-D

Διαφημίσεις

Ρηνουλα θα παμε οποτε θελεις, εξαλλου ο χειμωνας μπροστα μας ειναι και οι παραστασεις ... απειρες!

Ο δικος μου εχει ξεσηκωθει και με τα ζουζουνια!

Πως ειστε? Η Ζωιτσα καλα?

Γεια σου rose!

Εμενα ο δικος μου κοιμοταν μονος στο κρεββατι του μεχρι τα 2,5 με 3 περιπου και τωρα θελει εμενα διπλα του για να αποκοιμηθει και μολις ξυπνησει μεσα στη νυχτα μας ερχεται στο κρεββατι μας!

Κοριτσια θεατροφιλα παιζουν και τσαμπε παραστασεις σε avant premiere κυριως, μεσω αθηνοραματος, το γνωριζατε? Παω να τον βαλω για υπνο κι επανερχομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειναι μια χαρα!!!!! να το αποδωσω απο τωρα στην ομοιοπαθητικη???

εγω ειμαι μεσα για θεατρο γενικώς..

η μικρή βλέπει και στο σχολειο σταθερα μια φορα το δεκαπενθημερο.....ελπιζω μόνο να μην την ξαναπαω στις ιδιες παραστάσεις!

καλησπερα σας!!!

Εμείς ειρήνη το λύσαμε αυτό με τη σκιά... το καλοκαίρι... που ήταν μπροστά μας... και την ακολουθούσαμε... την κυνηγάγαμε να την πατήσουμε :lol: και στο μπάνιο... παίζουμε με τα χέρια και τη σκιά τους ;) δοκίμασέ τα :)

Γεια σου Άννια

εμενα δεν την ακολουθει να την πατησει,τρεχει να γλιτωσει αλλες φορες κλαψουριζει οταν το φως ειναι "φυσικο" και δεν ειναι πολυ εντονη,το βραδυ ομως που φαινεται καταμαυρη απο τα φωτα του σαλονιου που ειναι εντονα κανει κατι τσιριδες.εμεις πεταμε πολυ καιρο με τα χερια που του εκανα σαν ζωακια στον τοιχο και γελαγε.

Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και πως το καταλάβατε Ειρήνη?

Γεια σου αερικό

να σου πω την αληθεια τρομαξα γιατι την πρωτη φορα που το εκανε καθοταν κατω και ξαφνικα ουρλιαξε και εκλαψε με δακρυα οχι ψεματα....

μετα απο μιση ωρα εκει που χτυπαγε ενα στυλο στο τραπεζακι διπλα μου παλι το ιδιο και εκει τρομαξα πολυ γιατι ημουν διπλα του και δεν ειδα τι εγινε και νομιζα οτι χτυπησε με το στυλο οπως το βαραγε στο τραπεζι.και τριτη φορα που το εκανε ειδα που εκει που περπαταγε αρχισε να κουτσαινει.ειχε μαζεψει τα δαχτυλακια του και δεν ηθελα να περπατησει.νομιζαμε οτι ειχε χτυπησει το ποδαρακι του.το βαζουμε στον καναπε και αρχισαμε να του κανουμε τα ποδαρακια πανω κατω το πιεζαμε απο εδω το πιεζαμε απο κει τιποτα μολις τον αφηναμε παλι..........

σε καποια φαση οπως εκανε να πιασει ενα παιχνιδακι του, εκανετο χερι του σκια στον καναπε και γυρισε το κεφαλακι του αποτομα κοιταξε και παλι κλαμα οποτε μου λεει ο δημητρης ......"α καλαααααα αυτος φοβαται και την σκια του"και δεν το καταλαβα γιατι το ελεγε.μου λεει τις σκιες φοβαται...........

παλι καλα γιατι ετοιμη ημουν να του πω να παμε μια βολτα στο νοσοκομειο.

Καλησπέρα μανούλες! Εμένα το αντράκι μου είναι 21μηνών.Εδώ και μια βδομάδα έχει ξεκινήσει κ ανεβαίνει στο καναπέ κ πάει να πηδήξει από την άκρη,ανοίγει την κατάψυξη κ κάθεται μπροστά κ παίζει κ παγώνει,ανοίγει συρτάρια κ τραβάει πράγματα,ντουλάπια και γενικώς όλη μέρα τον κυνηγάω για όλους αυτούς τους λόγους.Με τα παιχνίδια του ζήτημα αν ασχοληθεί κανα 5λεπτο ,ακόμη έχω το πάρκο ανοιχτό κ όταν τα παίρνω τον βάζω μέσα.

Το άλλο μεγάλο μας πρόβλημα δεν τρώει το μεσημεριανό του καθόλου!!!!!! κ αναγκαστικά του δίνω γαλα ή γιαουρτι αλλά για πόσο?????? ευτυχως που είναι εντάξει στα κιλά του.Σήμερα θα μιλήσω κ με γιατρο μπας κ με διαφωτίσει. Άλλο θέμα κοιμάται ακόμη στο δωμάτιό μας αλλα στη κούνια του.

Είμαι η μοναδική που συμβαίνουν αυτα???? Δεν εργάζομαι κ αυτό το διάστημα και τα έχω παιξει!!!!! ΚΟρίτσια βοήθειαααααααααα:lol:

κοριτσακι σαν να μιλας για το δικο μου.χαχα

σκαρφαλωνει παντου κρεμεται απο παντου...........

ανοιγει το ψυγειο και οταν του φωναζω το κλεινει πολυ δυνατα και οτι εχει επανω κουνιεται

ανοιγει την καταψυξη που ειναι κατω και καθεται μπροστα και πολλες φορες ακουμπαει την γλωσσα του στην πορτα πλακα θα ειχε να κολλαγε κι ολας.με τα παιχνιδια του δεν ασχολειται καθολουμονο αν τα μαζεψω παει και τα αδειαζει και φευγει.τα κουταλοπηρουνα πανε και ερχονται οληηηηηηηη μερα το ιδιο και οτι κουζινικο κανει θορυβο στο πατωμα.τρωει τα παντα και οταν λεω τα παντααααααααα ενω τα πανταααααα.και κρεμμυδι ωμο,και μελιτζανα ωμη ,και πιπερια και ροκα.ολη μερα ακουω μαμ μαμ μαμ και αμα αμα αμα.καμια φορα στεναχωριεμαι γιατι οτι του δωσω το τρωει.μια μερα του εδωσα να φαει για μεσημεριανο μπαμιες .για δοκιμη και τελικα εφαγε ενα πιατο ,μετα σκεφτηκα και αν δεν του αρεσαν .........μετα βεβαια μου περασε.απο κιλα ειναι αδυνατουλης.11,500 κιλα.

οσο για το που κοιμαται...

μετακομησαμε για να εχουμε δυο υπνοδωματια αλλα τελικα το παιδικο καταντησε να ειναι πλυσταριο.ευτυχως ο αντρουλης μου γουσταρει και αυτος που ειμαστε ολοι μαζι (ή δεν μου λεει τιποτα τελος παντων) και εμενα μαρεσει .μου λενε πολλοι βγαλτο απο το δωματιο γιατι αργοτερα θα εχεις προβλημα.τι προβλημα να εχω?καθε πρωι πηδαει πανω στο κεφαλι μου και μας αρχιζει στα φιλια και στα γελια.που να τον βγαλω?εχω παθει εξαρτηση.ασε που ειμαι υπναρου μεχρι αηδιας και δεν θα μπορουσα να σηκωνομαι καθε που θα εκλαιγε.ενω διπλα τσακ τσακ και παλι τουμπα.χαχα

και εγω δεν εργαζομαι αυτο το διαστημα (και πολλα αλλα διαστηματα )και τα εχω παιξει και εγω :lol::lol:

οπως καταλαβαινεις δεν εισαι η μονη .δυο ειμαστε σιγουρα :tongue:

4ywWp2.png

Καλημέρα!!

Παρασκευή σήμερα!Ειρήνη ακόμα να φτιαχτεί το ιντερνέτ στο γραφείο;Άντε μας έλειψες!

Γατούλα σήμερα το βγάζετε το γύψο ε;Αντε με το καλό!

Μεταξάκι είναι καλύτερα η μικρή; Περαστικά και αγύριστα μωρέ!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Υγ. Μαράκι που χάθηκες πάλι; Ο Νικόλας καλά;φιλιά και σε σένα βρε ταλαιπωρημένο κοριτσάκι!

Διαφημίσεις

Ναι καλε, ολα!

Ποσο μας λειπει η Ρηνιω, τι κανει η μικρη της λαβ, οτι βγαζει το γυψο η γατα τζουνιορ και πού χαθηκε αυτο το τρελλοκοριτσο η Μαριω! χαχαχα πολυ γελιο εριξα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Επιτέλους Παρασκευή! Άντε να τελειώσει η μέρα να περάσω ένα ΣΚ μακριά από το γραφείο... δεν αντέχεται πλέον όπως έχουν γίνει τα πράγματα... 7 ώρες είμαι σε απίστευτη ένταση!

Γατούλα με το καλό να βγάλετε το γύψο :D

Γιατι τετοια ενταση αερικο?

Καλα κι εδω μια απ'τα ιδια ειμαστε βεβαια..

Το μονο καλο ειναι οτι εχουμε δημιουργησει ενα καλο παρεακι και κααααπως κολαζεται το πραγμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...