Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τυχεροι ειστε αερικο, εμεις οσες φορες το εχουμε προσπαθησει (να τον ξεθεωσουμε και να τον κοιμισουμε αργοτερα), 9 στις 10 φορες ξυπναει στην ωρα του φρεσκος φρεσκος!

Μονο το καλοκαιρι που δεν ειχε σχολειο ξυπναγε πιο αργα, γιατι κοιμοταν καθε βραδυ μετα τα μεσανυχτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελινάκι δηλαδή το σκέφτεσαι και εσύ για το κουδουνάκι αυτή τη κυριακή;

Το βαρετό για εμάς είναι το πρωί ρε γαμώτο...τι θα κάνω το πρωί που θα είμαι μόνη μου οέο;;;

Κοιτα, γενικα το σκεφτομαι για θεατρακι αυτην την Κυριακη.

Το Σαββατο, αναλογα με τα προγραμματα μας, θα αποφασισουμε σε ποιο απ'ολα θα παμε, αν παμε. (και αν βρουμε θεσεις βεβαια)

Κι εγω θα προτιμουσα παρασταση γυρω στις 11 με 12, αλλα βλεποντας και κανοντας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα έχω και εγώ ένα γιο 22μηνών που είναι εκτός ελέγχου με θέλετε στην παρέα σας?

Βρε καλώς την !!!!

Εγώ με την Άννια "ξεραινόμαστε" από άλλο τόπικ !

Καλώς όρισες κι από εδώ ! ΌΛΑ τα καλά 2χρονα χωράνε !!! :cool:

Χα χα καλώς σε βρήκα Μεταξία μου πέθανα με το ξεραινόμαστε....Αχ με έχουν βγάλει νοκ αουτ και τα 2 και ειδικά ο μικρός

έλα βρε ΆΝΝΑ πώς κάνεις έτσι !!! τς, Τς, ΤΣ......

Εγώ έχω πει (από μέσα μου όμως μπας και την βγάλω καθαρή....) ότι οδεύουν προς το τέλος τα βάσανά μου... ε, μέχρι να πάει η Σ 2,5 και κάτι, ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι θα το έχω γλυτώσει το Δρομοκαΐτειο.... :tongue: άντε μέχρι τα 3.... το πολύ !

Δεν ξέρω τί θα κάνω ούτε θέλω να το σκεφτώ κιόλας εάν συνεχίσει έτσι επ' αόριστον !

Εμένα μέχρι τα 2,5η μικρή ήταν παναγίτσα μετά και μέχρι τώρα μου βγάζει το λάδι...Ο μικρός έχει ξεκινήσει εδώ και 6μήνες και δεν κάθετε πουθενά αν δεν του κάνω το χατήρι χτυπιέται κλαίγοντας στο πάτωμα,έρχεται με ξεβρακώνει τραβώντας το παντελόνι μου και γενικά όλη μέρα σκαρφαλώνει στην αλλαξιέρα στο τραπέζι της κουζίνας/σαλονιού στους καναπέδες χύνει παντού νερά από το ποτηράκι του εκσφενδονίζει τηλεκοντρόλ κεριά παιχνίδια στο κεφάλι μας,μαυρίζει την μεγάλη στο ξύλο θέλετε κι άλλα?:rolleyes:

:-D

καλημερες!!!!!

εχουμε νεκταριες ή νεκταριους σημερα??????

νομιζω οχι......

γεια σου εριαντον αν και δεν γνωριζομαστε......

εγω οπως ειπα βαζω το κλασσικο το υδραργυρικο. βεβαια ορισμενες φορες μου τσιναει γιατι δεν θελει ουτε να την ακουμπησω αλλα πιστευω οτι ειναι πιο αξιοπιστα.......

εγω σημερα δεν πηγα δουλεια.... ειπα να καθισω με το ζουζουνι μου σπιτι μας.

ανεβασαμε ενα 40 αρι χτες πρωτη φορα και την εκανα δυο φορες μπανακι...... τουλαχιστον το μπανιο το ευχαιριστιεται!!!!!

ο πατερας βγηκε απο το νοσοκομειο και θα κανει κατι συμπληρωματικες εξετασεις σε ιδιωτικο ιατρικο κεντρο σημερα για να εξετασουν την γενικοτερη του κατασταση. παντως χτες του ειπα λιγο πολυ οτι τον βρηκαν καλυτερα απο οτι περιμεναν!!!!!

ειδομεν!!!!!!

γεια σου και σε σενα κοριτσακι ευχομαι ολα να ειναι περαστικα .....

και εμεις χρησιμοποιουμε υδραργυρου.και εγω τα θεωρω αρκετα καλα μονο που φοβαμαι μην το ξεχασω :rolleyes:.παντα ετσι εσπαγα τα θερμομετρα.τα εβαζα (σε μενα) και μετα σηκωνομουν και ξαφνικα ακουγα τον ηχο που εκανε οταν εσκαγε στο πατωμα.εχουμε και ενα omron οπου το εχω τσεκαρει και παντα μου δειχνει 3 μοναδες λιγοτερο.

Εγω πηρα το θερμομετρο αυτιου, στην αρχη το πηρα λιγο στραβα γιατι εβρισκα διαφορουλες με το κλασσικο, ομως τελικα συνειδητοποιησα οτι σε πυρετους μια χαρα βολευει (αντε αντι για 38.4 να δειξει 38.6)..

Ασε που ξεμπερδευεις τσακ μπαμ και μπορεις και να μετρας το παιδι μεσα στη νυχτα χωρις να το ξυπνας!

Εμεις πηγαμε χτες παιδιατρο, μου ειπε οτι οι πνευμονες ειναι πεντακαθαροι, οποτε ολος ο βηχας ειναι καθαρα απο λαιμο-μυξουλες. Συνεχιζουμε με ορους και μασκουλες και βλεπουμε..

Γεια σου Εριαντον! :)

Ολες καλα?

Ενδιαφερει καμμια αυτο?

http://www.cheapis.gr/510-33-Ξ­ΞΊΟτωση-Ξ³ΞΉΞ±-την-ΟαιδικΞ-θΡατΟΞΉΞΊΞ-ΟΞ±Οάσταση-βΞΏ-ΞΞΆΞ―ΞΌ.html?a_aid=5gb92Vy2S7x40&a_bid=360be79a

Λεω να παρω κανα εισητηριο, ψηνεται καμμια?

γεια σου και σε σενα!!ολα μια χαρα.ευτυχως.εχω ενα ανταρτακ συγνωμη......αντρακι ηθελα να γραψω:lol::lol:.τις τελευταιες μερες ανακαλυψε ο βασιλακης μου οτι κατο μαυρο τον ακολουθει οπου παει και κλαει φοβισμενος.ναιιιι εχουμε σκια και την φοβομαστε!!!!! εδω που ταλεμε δεν ειναι και λιγο μια μαυριλα να ειναι συνεχεια μαζι σου

Γεια σας και από μένα έχω και εγώ ένα γιο 22μηνών που είναι εκτός ελέγχου με θέλετε στην παρέα σας?

ε κοριτσακι και εσυ εδω ε?πιανουμε θεση εε?αντε κοντευουμε να πατησουμε τα δυο.......

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς ειρήνη το λύσαμε αυτό με τη σκιά... το καλοκαίρι... που ήταν μπροστά μας... και την ακολουθούσαμε... την κυνηγάγαμε να την πατήσουμε :lol: και στο μπάνιο... παίζουμε με τα χέρια και τη σκιά τους ;) δοκίμασέ τα :)

Γεια σου Άννια

Εμενα ο δικος μου ηταν το αγιο παιδι μεχρι τους 15-17 μηνες περιπου.

Εκει γυρω, ξεκινησε να μην τρωει.

Με το που περπατησε εγινε η προσωποποιηση της ζωηραδας μεσα στο σπιτι (εκτος σπιτιου Παναγιτσα οπως ειπε και μια κοπελα παραπανω)

Γυρω στα δυο αποκτησαμε και καποια θεματακια με τον υπνο..

Τωρα, στα 3,5 σχεδον μπορω να πω οτι συνεννοουμαστε πολυ καλυτερα, αν και παλευουμε να θεσουμε ορια!

Το μεγαλυτερο θεμα ειναι δικο μου φυσικα, που παλευω να παραμενω σταθερη (και δεν το καταφερνω παντα)

Αυτην την γκρινια και το πεισμα να μην ειχε μονο...! :)

Καλο απογευμα κορες..

Γεια σου Αννια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...