Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !

Κανονίζετε θεατράκι ????

Τυχερούλες... εμάς μας βλέπω πάλι μέσα μήπως και αναρρώσει πλήρως η Σεμίνα, η οποία πάλι ανέβασε πυρετό (το βράδυ όμως)... και θα κάνει και κρύο...

Διαφημίσεις

Και το Πλατς Μουτς ειναι λεει καλο.. Ειναι και κεντρο που βολευει λογω μετρο..

Βασικα εγω εχω μια μικρη επιφυλαξη για αυτην την Κυριακη γιατι μετακομιζει η κουμπαρα μου μονιμα εκτος Αθηνας και ισως πεταχτουμε να την βοηθησουμε / χαιρετισουμε. Θα μαθω ομως εντος της ημερας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έκανα κράτηση για το κουδούνι γι' αυτή την κυριακή :) Ελπίζω να βρούμε παρέα και κυρίως να ξυπνήσει αργά για να μείνει ξύπνια :lol:

Καλημερα Μεταξακι και περαστικα σας!

Η δουλιτσα καλα παει?

Όλα καλά με την δουλειά... συνηθίζουμε σιγά-σιγά στο "χρυσό" κλουβί μας... χι χι ;)

Η Ειρήνη που είναι οεο ???

Εγώ έκανα κράτηση για το κουδούνι γι' αυτή την κυριακή :) Ελπίζω να βρούμε παρέα και κυρίως να ξυπνήσει αργά για να μείνει ξύπνια :lol:

Ειναι στις 3 η ωρα αερικο?

Παντως και την προηγουμενη Κυριακη πηγαμε στις 3 κι ενω τον φοβομουν, μια χαρα ξυπνιος εμεινε!

Αυτο ειναι Πειραιως?

Όλα καλά με την δουλειά... συνηθίζουμε σιγά-σιγά στο "χρυσό" κλουβί μας... χι χι ;)

Τωρα ειναι η εποχη που εχετε πολλη δουλεια?

Η Ειρήνη που είναι οεο ???

Ελα ντε! Παλι χωρις νετ? Θα την παρω τηλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αερικάκι το σκέφτομαι και εγώ για το κουδούνι...και εμένα με προβληματίζει το 3 η ώρα γιατί πρέπει να φύγω από εδώ 2 και κάτι και θα μου κοιμηθεί στάνταρ στο αυτοκίνητο...θα το δω όμως μήπως έρθουμε και εμείς....αλλιώς θα πάρω τη πρωινή παράσταση το μιούζικαλ...

Μελίνα είναι στα πετράλωνα πολύ κοντά στο πατρικό μου!!!

Την προηγούμενη Κυριακή που ξύπνησε στις 9.00 - 10.00 το πρωί κατάφερε κι έμεινε ξύπνια όλη μέρα... 8.30 βέβαια κοιμόταν το οποίο είναι καλό για να μπαίνει στο πρόγραμμα της εβδομάδας ;)

Στο γραφείο της Ειρήνης άλλαξαν πάροχο και κατάφεραν να μείνουν χωρίς ιντερνετ... υπομονή :D

Κι εμάς 6.30 σηκώθηκε σήμερα :) Αλλά Σάββατο φροντίζουμε να την ξεθεώνουμε και να την κοιμίζουμε πιο αργά ώστε να κερδίζουμε κι εμείς λίγο ύπνο Κυριακή... το κάνουμε 2 εβδομάδες και είναι αναζωογονητικό! Μέχρι τότε κοιμόμουν ΜΟΝΟ εγώ παραπάνω χαχαχαχα. Και βασικά... ξυπνάει... αλλά πάμε και την φέρνουμε στο κρεβάτι μας :D Οπότε ξανακοιμάται για μια δυο ωρίτσες :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...