Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τι εννοείς Μελίνα μου με βοήθεια; Θα του τα τραβήξεις; :lol: (σόρρι που αστειεύομαι αλλά κάπως πρέπει να χαλαρώσετε κι εσείς οι έρμες οι μανάδες με τη δυσκοιλιότητα)...

Δεν θα σας βοηθούσε αν παίρνατε γαλατάκι για την δυσκοιλιότητα;

ναιιιιιιιι..με κλύσμα εννοεί

τον πήγε σε γιατρό ειδικό αερικούλη και έχει ξεκινήσει αγωγή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματικα ειναι τρελλο πακετο

του κανω ειδικη θεραπεια, αλλα μολις ξεκινησαμε, πιστευω καλα θα παμε

παντως με τη διατροφη εχω προβληματιστει, γιατι πλεον παει σταθμο, οποτε τρωει εκει. ειχα καθησυχαστει οτι το κουακερ που του δινω το απογευμα ειναι σουπερ, μεχρι που μου ειπε η γιατρος οτι ειναι στουμπωτικο. και το γιαουρτι εδω και δυο μηνες ουτε να το δει θελει, ενω πριν ετρωγε καθε απογευμα. δεν ξερω δηλαδη τι αλλο να του δωσω το απογευμα. να δοκιμασω να το γυρισω παλι στην φρουτοκρεμα? ή στα παιδικα γιαουρτακια? ή θα μου τα φερει στο κεφαλι? δεν ξερω...

επισης τωρα τελευταια εχει φαει τρελλο κολλημα με τα μπιφτεκια. και σκεφτομαι να του δινω κανα μπιφτεκακι το βραδυ. τι να βαλω μεσα που να προκαλει κακα? λιγες φακουλες? κανα ζαρζαβατικο? το ψαχνω...

αερικουλη με υποθετο ή κλυσμα του τα "τραβαω" (τα βλεπει και τρεχει ο κακομοιρης!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σορρυ που αργησα να απαντησω λουκομαμα αλλα ημασταν βολτα. Ειχα δοκιμασει την ομοιοπαθητικη οταν ημουν πιο μικρη σε μια απο τις επαναστασεις που ειχα κανει να κοψω τα φαρμακα που παιρνω απο μονη μου. Οι γιατροι ηταν αντιθετοι και δυστυχως επιβεβαιωθηκαν στο οτι η συγκεκριμενη παθηση δεν αντιμετωπιζεται χωρις ισχυρα φαρμακα και μερικες φορες ουτε καν με αυτα.

Στο εξαμηνο πανω που εκανα ομοιοπαθητικη επαθα απανωτα δυο σοβαρες κρισεις που με οδηγησαν στους γιατρους παλι και στα κλασικα φαρμακα με νοσηλεια ενος μηνα καθε φορα γιατι δεν αντιμετωπιζοταν αλλιως η κατασταση.

Τα φαρμακα που παιρνω ειναι πολυ βαρια και δινονται σε λιγους. Φαντασου οτι το ενα κουτι που κραταει ενα μηνα στοιχιζει 1300 ευρω και δινεται δωρεαν απο ενα φαρμακειο σε ολη την Αθηνα μονο σε οσους πασχουν με βεβαιωση νοσοκομειου απο την συγκεκριμενη παθηση. Απαγορευεται να τα ξανασταματησω.

Κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν μπορεις να τα παρεις και κατα την διαρκεια του θηλασμου. Γιαυτο δεν θηλασα καθολου. Τα εκοψα μονο για να μεινω εγκυος και γιαυτο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης χειροτερεψα και γεννησα προωρα και αμεσως τα ξεκινησα με το που εγινε η καισαρικη και βγηκε το παιδι.

Τεσπα σε ζαλισα με λεπτομερειες, σε ευχαριστω παντως ειλικρινα για το ενδιαφερον σου και εγω σε συμπαθω πολυ λουκουμακι μου!!!!!!!!!!!!!!

εγω του την εκοψα οταν πηγε σταθμο.

μεχρι τοτε ετρωγε το πρωι φρουτοκρεμα, το απογευμα γιαουρτι

αφου ξεκινησε σταθμο, τρωει εκει φρουτα σαν δεκατιανο (οχι ομως τα "καλα" φρουτα, τους δινουν μηλο, μπανανα, αχλαδι συνηθως) και το απογευμα εκοψε το γιαουρτι και τρωει κουακερ ειτε κρεμουλα που του φτιαχνω εγω. αλλα και τα δυο, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για το θεμα μας.

ισως δοκιμασω να το γυρισω παλι σε φρουτοκρεμα το απογευμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Φαιη δεν παιζεται η πεθερα σου, χαρα στην υπομονη σου, πρεπει να εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος για να μην την εχεις βρισει ακομα. Κατι τετοια ακουω και λεω κατι ηξερε ο Θεος και δεν μου εδωσε πεθερα. Στανταρ θα πεφτανε πολλα μπινελικια.

Διαφημίσεις

πραγματικα ειναι τρελλο πακετο

του κανω ειδικη θεραπεια, αλλα μολις ξεκινησαμε, πιστευω καλα θα παμε

παντως με τη διατροφη εχω προβληματιστει, γιατι πλεον παει σταθμο, οποτε τρωει εκει. ειχα καθησυχαστει οτι το κουακερ που του δινω το απογευμα ειναι σουπερ, μεχρι που μου ειπε η γιατρος οτι ειναι στουμπωτικο. και το γιαουρτι εδω και δυο μηνες ουτε να το δει θελει, ενω πριν ετρωγε καθε απογευμα. δεν ξερω δηλαδη τι αλλο να του δωσω το απογευμα. να δοκιμασω να το γυρισω παλι στην φρουτοκρεμα? ή στα παιδικα γιαουρτακια? ή θα μου τα φερει στο κεφαλι? δεν ξερω...

επισης τωρα τελευταια εχει φαει τρελλο κολλημα με τα μπιφτεκια. και σκεφτομαι να του δινω κανα μπιφτεκακι το βραδυ. τι να βαλω μεσα που να προκαλει κακα? λιγες φακουλες? κανα ζαρζαβατικο? το ψαχνω...

αερικουλη με υποθετο ή κλυσμα του τα "τραβαω" (τα βλεπει και τρεχει ο κακομοιρης!)

Melina μου στην ίδια περίπου φάση είμαστε και εμείς εδώ και λίγο καιρό παραπονιέται αρκετά με τα κακά της ευτυχώς δεν φτάσαμε ακόμα στο κλίσμα αλλά ζορίζεται αρκετά.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά που άλλαξε τμήμα στον σταθμό και δεν τους δίνουν πλέον φρουτόκρεμα το πρωί, έχουμε θέμα.

Εδώ και λίγες μέρες που έγινε έντονο, άρχισα να της δίνω το απόγευμα πορτοκάλι χυμό ή φρούτα/καρότα στον αποχυμωτή και είδα σημαντική βελτίωση.

Τι είναι η ειδική αγωγή ?? εννοείς φαρμακευτικό σκεύασμα ??

KbLyp3.png 4AByp3.png

Μελινακι θα τον βοηθουσαν τα φρουτα πολυ, προσπαθησε να του ξαναδωσεις φρουτοκρεμα, και εμας μας βοηθαει πολυ η φρουτοκρεμα και δεν την σταματαω με τιποτα, ειναι το μονο που αλεθω ακομα.

Marcopoulaki μου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσεις τα φάρμακα. Εγώ μιλάω για παράλληλη θεραπεία αν και εφοσον αυτή είναι εφικτή.

Ο ομοιοπαθητικός μου είναι και συμβατικός γιατρός και μου κάνει ομοιοπαθητική συνεχίζοντας κανονικά την αγωγή που παιρνω. Και τώρα αλλά και στην εγκυμοσύνη μου έκανα κανονικά την αντιπηκτική μου αγωγή (με ενέσεις και με χάπια καθημερινά) αλλά παράλληλα έκανα ομοιοπαθητική ώστε ο οργανισμός μου να είναι αρκετά δυνατός και να μπορεί να αποτρέψει μια υποτροπή της νόσου.

Σου ξαναλεω, δεν ξέρω αν στην περίπτωσή σου μπορεί να γίνει παράλληλη θεραπεία, αλλά σε καμία περίπτωση δε σου λεω να σταματήσεις τη θεραπεία που κάνεις.

Καταλαβαίνω οτι δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ούτε με ένα παιδί μπορείς να πειραματίζεσαι ....

Θα χαρώ πολύ να σας δω το βραδάκι. :-)

Cultaki, θα τηλεφωνήσω σε λίγο να δω τί θα κάνει η φυστικοοικογένεια απόψε. Εξοδος χωρίς φυστίκιους είναι μισή έξοδος !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...