Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εντάξει τότε!Μια χαρά!Ποιος τι χάρη σας; Το βραδάκι θα έχετε τα χαλάκια σας και μπροστά στο τζακάκι σας θα πιείτε το ποτάκι σας χαλαρά!!!!

χαχα..το ποτακι σιγουρα...το τζακακι δεν ξερω αν εχει ορεξη να το αναψει ο κυριος..δεν ενδεικνυται και η μερα γμτ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακομα σπιτι ειμαστε, φτιαχνω ψαροσουπα για τον μικρο.

Θα πεταχτουμε ομως μια βολτα ως το μολ να παρω ενα δωρακι που θελω και να παιξει και ο μικρος με τα λεγκο!

Ειρηνη, η μαμα ενος συμμαθητη του Κ. με πηρε και μου ειπε πως κερδισε δυο εισητηρια για μια θεατρικη παρασταση για αυριο το μεσημερι στις 3.

Ενδιαφερεσαι? η και καποια αλλη εννοειται!

Οι κουκλες πως ειναι? Εννοω τα 'αρρωστακια' κιουλτοπαιδο και μαριτοπαιδο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η δικιά μου πολύ καλύτερα..τώρα παίζει μέσα στο δωμάτιο της...μου μαγειρεύει! Έχουμε βέβαια βήχα αλλά όχι πυρετό ..προς το παρόν τουλάχιστον...φτου φτου!

Θεατράκι ε;Τι ωραία!

οχι ρε καλα ειμαστε...ελαχιστος βηχας προς το παρον

κερδισα και εγω εδω εχθες μελινακι! χχαχα

http://www.mamakid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2175%3A2011-10-31-08-53-03&catid=75%3A2010-08-31-19-27-39&Itemid=140

Διαφημίσεις

Τι καλη εβδομαδα, προβλεπονται ζορικοι μηνες μπροστα...! :(

Παρ'ολ'αυτα, καλημερα σε ολους!!!

Πως ηταν το θεατρακι σας κιουλτακι?

Εκει που πηγαμε εμεις, στον κηπο με τις 11 γατες, αν και το νοημα ηταν για λιγο μεγαλυτερες ηλικιες, περασαμε πολυ ωραια!

Πηραμε και το πρωτο μας αυτογραφο και το κρατουσαμε σε ολη τη διαδρομη με απιστευτο καμαρι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και στις δύο κούκλες!

Εμείς πήγαμε στο Φλοίσβο με τη ξαδερφούλα μας και ξεσαλώσανε!Μα τι ωραία που είναι εκεί ρε κορίτσια; Και είχε ένα σωρό παιδιά στις παιδικές χαρές!

Με το τόσο παιχνίδι που έκανε όλη την ημέρα χθες κατέρευεσε στο αυτοκίνητο που γυρίζαμε και κοιμήθηκε από τις 7:30 μέχρι τις 7:30 το πρωί!!!

Και σήμερα ήθελε φουσίτσα με κασόν στο σχολείο η ψωνάρα μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Μαριτάκι παρέλαβα και είναι σούπερ :) Χίλια ευχαριστώ :D

Εμείς χθες πήγαμε κούνιες και μετά στο Metro Mall όπου διαβάσαμε βιβλία και είδαμε μισό κουκλοθέατρο... Γυρίσαμε και αποφασίσαμε να μην την κοιμήσουμε αφού δεν ήθελε μπας και κοιμηθούμε το βράδυ.... 9.00 η ώρα κοιμόταν στο κρεβάτι της! 11.30 ξύπνησε και ήθελε να έρθει στο δικό μας αλλά αντέξαμε και δεν την πήραμε και ξύπνησε στις 6.30 (μαζί με το ξυπνητήρι) μέσα σε τρελλά κέφια :D

Επίσης μας έφερε η γιαγιά μας ρόδια και τα τσακίζουμε προς μεγάλη μου χαρά γιατί δεν τρώει πορτοκάλια οπότε παίρνουμε βιταμίνη C από τα ρόδια :D

Ξέρει καμία αν η Augmentin κάνει διάρροιες ή αν αυξάνει την συχνότητα αφόδευσης; Μας καταέχεσε μιλάμε Σάββατο και Κυριακή! Τόσο που συγκάηκε ο κώλος της!

Κ

Ξέρει καμία αν η Augmentin κάνει διάρροιες ή αν αυξάνει την συχνότητα αφόδευσης; Μας καταέχεσε μιλάμε Σάββατο και Κυριακή! Τόσο που συγκάηκε ο κώλος της!

ξερω πώς προκαλει αλλεργικές αντιδρασεις που καποια απο αυτες ειναι και η διαρροια!

παρε την παιδίατρο!

9.30 με πηραν απο το σχολειο του μικρου να μου πουν οτι πνιγεται απο τον βηχα!

οταν πηγα ηταν στην αυλη και ηταν αρκετα καλυτερα, αλλα τον πηρα σπιτι να δουμε πως θα εξελιχθει ο,τι εχει.

βασικα ειναι καποιες μερες που βηχει με το που ξαπλωνει.

ουτε μυξες, ουτε πυρετος..

απλα σημερα αυξηθηκε η ενταση του βηχα.

πηρα και τον παιδιατρο, θα ερθει καποια στιγμη να τον ακουσει και βλεπουμε..

εκανε τετοια χαρα που πηγα και τον πηρα εγω απο το σχολειο που το'λεγε και το ξαναλεγε, το χαμογελο του εφτανε ως τα αυτια!

να'ρθεις και αυριο να με παρεις μαμα!

και σκεφτομουν πως δουλευουμε για πολλους λογους, ο βασικοτερος για να προσφερουμε στα παιδια μας αυτο το κατι περισσοτερο, και τους στερουμε τοσο μικρες, απλες χαρες που δεν αναπληρωνονται.. :(

αερικο παιρνω κι εγω augmentin εδω και μια εβδομαδα, τις πρωτες μερες μου εκανε μια διαρροιουλα..

θελει καλο φαγητο γιατι ειναι βαρια αντιβιωση, κυριως γαλακτοκομικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά δεν είναι διάρροια.... είναι πολύ συχνά μαλακά κακά...

Τεσπα θα δω πως θα πάει και σήμερα...

να το δεις μελίνα γιατί κι εμάς αυτός ο επίμονος βήχας μας προέκυψε ελαφρια βρογχοπνευμονία από τις ιώσεις!

Σας κάνανε τα παπουτσάκι δηλαδή Αερικούλι; Να τα χαρεί και να τα λιώσει η Κωνσταντίνα εύχομαι! Εμείς τα είχαμε καταευχαριστηθεί!

Εμένα με είχε πειράξει τρελά η αντιβίωση αυτή....και είχα συγκαεί και μέχρι στον γυναικολόγο μου είχα πάει για θεραπεία!ξου ξου δε τη ξαναπαίρνω ποτέ!

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό Μελινάκι....μάσκες κάνετε ακόμα;

Για πες για το θέατρο ΕΙρήνη; Καλό; Και εμείς κάπου εκεί είμασταν τη κυριακή αλλά δε μπήκαμε στο θέατρο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...