Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

α δε χαλαω τη παραδοση, παντα τους εκανα και παρτακυ στο σχολειο

μια τουρτιτσα και ενα μικρο δωρακι για τα παιδακια

πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι και το μεγαλο

το μονο κακο λογω εποχης δε μπορεις ποτε να υπολογισεις σωστα ατομα, η λειπουν η αρρωσταινουν μαμωτω!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αντε να βγαλουμε το γυψο μας σε μια βδομαδα να αρχισουμε και τους παιδοτοπους! καιρο εχουμε να βρεθουμε! αερικο εχω ενα παπουτσι που κοβει βολτες αχαχχαχαχχαχχα

βασικα εχω και μια σακουλα με παπουτσακια που καποτε πρπει να επιστραφουν χεχχεχεχεχχε

Καλώς το Φαιάκι!

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό το ενδοοικογενειακό σας ε κοριτσάκι;

Μας έλειψες!Πολύ ωραία τα γλυκάκια!Το έχω δει και εγώ αυτό το σάιτ για τουρτίτσα αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι ακριβούτσικες....εσύ τα παράγγειλες ον λάιν ή είναι κοντά το μαγαζί στο σπίτι σου και πήγες από εκεί;

Θέλω και εγώ βιβλιοθήκη δίπλα στο σπίτι μου!!!!Κλαψψψψ!

Η αδερφη της μαμας μου (ειναι 55 ετων και εχει εκ γενετης συνδρομο down).. Ε, απο το καλοκαιρι ενω ετρωγε κανονικα... αδυνατιζε! Εφτασε σε σημειο να εχει "κρεμασει" παντου, ενω δεν μειωθηκαν ουτε οι μεριδες φαγητου ουτε οι ποσοτητες που ετρωγε.. Της καναμε εξετασεις αιματος και οι καρκινικοι δεικτες βγηκαν αυξημενοι.. Τωρα στην αναμονη για νεες εξετασεις... :( Αυτο.. Δεν μπαινω συχνα και δεν θελω να σας μαυριζω, οποτε προσπεραστε το..

Μαριτακι κοντα δεν το λες.. Βασικα σκεψου πως το σπιτι μου ειναι μια παραλληλη της Αγιου Δημητριου. Το μαγαζι αυτο ειναι επι της Αγιου Δημητριου αλλα η λεωφορος ειναι τεραστια, οποτε πηγα με το λεωφορειο.

Βασικα μια μερα που η μικρη ειχε δεκατα και δεν την ειχα στειλει σχολειο, προκειμενου να ακουω τη γκρινια της την πηρα να παμε βολτα. Μπηκαμε στο λεωφορειο, κατεβηκαμε Αγιου Δημητριου, χαζευαμε βιτρινες και στο δρομο μας ετυχε να ειναι κι αυτο.. Ειχε στη βιτρινα του δειγματα, οποτε ενθουσιαστηκα και μπηκαμε με τη μικρη και τα διαλεξαμε.

Οσο για τη βιβλιοθηκη δεν μπορεις να φανταστεις!! Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα, να παρω ανα χειρας τον καφε μου και να παω να αραξω!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες!

Φαιη περαστικο ελπιζω να ειναι!

Το σαιτ με τα γλυκακια μου'βγαλε τα ματια εξω! :)

Εμεις χτες το απογευμα βηχαμε σαν γαιδουρια!

Ειχα προετοιμαστει για πολυ ζορικη νυχτα, ειχα βαλει λεκανη διπλα στο κρεββατι του μπας και τα'βγαζε λογω βηχα, ειχα κανει μασκα και δωσει αταραξ, οποτε εξεπλαγην πολυ ευχαριστα που κοιμηθηκε σερι μεχρι το πρωι χωρις να βηξει!

Ειδωμεν!

Η γιαγια παλι αρχισε τα μπες βγες σε νοσοκομεια και η μανα μου ειναι στα προθυρα νευρικης καταρρευσης. Αραγε πως λες σε εναν ενηλικα οτι πρεπει οπωσδηποτε να παει να δει ψυχολογο χωρις να τον θιξεις/προσβαλλεις κλπ?

ο αντρας μου ειναι αγκαλια με τηλεοραση/ραδιοφωνο/εφημεριδες...!

εγω παλι εχω φρικαρει με ολο αυτο!

θα προσπαθησω να τον πεισω να παμε μια βολτιτσα να ξελαμπικαρει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημερα και απο μενα, τι κανετε? Φαιακι δεν μαυριζεις κανεναν αυτα ειναι ανθρωπινα και μεσα στην ζωη , ευχομαι να ειναι κατι που αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον πιο ανωδυνο για την θεια σου και κουραγιο στην μαμα σου ευχομαι.

Γατουλα τον φαγατε τον γαιδαρο μια εβδομαδουλα εμεινε και ξανα προς στην δοξα τραβα η κουκλα σου.

Καλημέρα!

Μελίνα ελπίζω να βγήκατε βολτουλα γιατί ο καιρός είναι σούπερ έξω!Και εμείς είμαστε κλεισμένες...γκρρρρ....

Σα να μην άλλαξε τίποτα σήμερα ε;;;Τσάμπα ξενύχτησα....

φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...