Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εμεις και αυτην την Κυριακη μπορουμε, αρκει μονο να ειμαστε καλα..

να τηλεφωνηθουμε το σαββατο ε????

Καλημέρα!

Εμείς χτες ψηθήκαμε στο πυρετό! Μέσα σε 12 ώρες έκανε 4 φορές και έφτανε στα 40 και!!!Το βράδυ κοιμήθηκαμε αγκαλίτσα αλλά καλά....τώρα δεν έχει ξανακάνει από τις 3 τα ξημερώματα....

οχι ρε μαριτακι.....περαστικά στην κουκλιτσα!

Ξέρεις τί σκέφτομαι ? ότι, λογικά, δεν μπορεί να μου δώσει απόδειξη γι αυτά αν τα πάρει... οπότε πώς θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας οεο σε μια στραβή ???? γι' αυτό σε ρώτησα... θα μπω να ρωτησω και δίπλα αν υπήρξε παρόμοιο κρούσμα ή μήπως να έπαιρνα ένα τηλ στην ΕΕΤΑΑ απευθείας ????

μην δωσεις τιποταααααααααααααα..εγω ειχα δωσει τον σεπτεμβριο πριν μαθω οτι με παιρνουν και μου τα επεστρεψαν πισω!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω μια μέρα ανέμελη, ξένοιαστη, μόνο για εμένα!!!Γίνεται;;;

Νοσοκόμα είμαι, μαμά είμαι, σύζυγος είμαι, νοικοκυρά είμαι, άνεργη είμαι....γυναίκα είμαι;;;;;

Τα έχω παίξει μου φαίνεται!!!Αφήστε τους παιδότοπους και πάμε να τα πιούμε κορίτσιαααα!!!!

χαχαχα να'σαι καλα Μαριτακι μ'εκανες και γελασα!

για ποτοκατασταση εχω δηλωσει παρον εδω και καιρο!

βρειτε μερα και φυγαμε!

εγω με τις κολλητες μου εχω πιο προχω ονειρο : να φευγαμε λεει οι τεσσερις μας, για σαββατοκυριακο!!!

...και μετα ξυπνησα βεβαιως βεβαιως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την άλλη βδομάδα πρέπει να το κανονίσουμε!Λέω την άλη βδομάδα για να πληρωθώ πρώτα από τον Οαεδ....κάπου στη μέση όμως,στα πολύ βόρεια είναι δύσκολο για μένα...

Χαίρομαι που σε διασκέδασα Μελινάκι!

Διαφημίσεις

χιχιχι

(ελπιζω να μην με παρεξηγησες ε? για το ουτοπικο του πραγματος γελασα!)

Βρε πας καλά;;;;;Για γέλια είναι όλα έτσι και αλλιώς γύρω μας!!!Γέλα κάνει καλό!!

Γεια σας κοριτσακια εξαντλημενα και με το δικιο σας! :D

Τα νεα μας τα κανω αντιγραφη απο διπλα:

Γεια σας κοριτσαρες!

Το κλιμα ειναι βαρυ γενικα με τις πολιτικες εξελιξεις και επειδη ειχαμε κι ενα -ενδοοικογενειακο- δυσαρεστο το εχω ριξει στην τρελη, πριν με προλαβουν και μου φορεσουν ζουρλομανδυα. Τουτεστιν εχω αφοσιωθει πληρως στη μικρη και δεν κοιταζω περα απο εκεινη τιποτα αλλο απολυτως. Τις ωρες που η μικρη ειναι στο "λολειο" καθαριζω, πλενω, μαγειρευω, συμμαζευω ή αν μου κατσει καμμια δουλιτσα παω εκει ενα 4ωρακι και γυριζω για να αφοσιωθω ακομα περισσοτερο στη μικρη. Τωρα δε που εμαθα πως λειτουργει απο τις 8μιση το πρωι ως τις 2μιση το μεσημερι δημοτικη βιβλιοθηκη (πραγματικα μια ανασα απο την πορτα μου), λεω τα πρωινα που με πιανουν οι μαυρες μου να κανω καταληψη στον χωρο μιας και προς το παρον ειναι δωρεαν. :)

Τα νεα μας σε γενικες γραμμες τα ιδια.. Φετος γιορταζουμε πρωτη φορα τη μικρη Νοεμβριο αλλα επειδη δεν εχουμε σκοπο να κανουμε γιορτη στο σπιτι (κι αν κανουμε θα ειναι απελπιστικα λιγα τα ατομα), παρηγγειλα cupcakes απο ενα ζαχαροπλαστειο για να κερασει η μικρη τους φιλους της στο σταθμο. Αν θελετε να τα δειτε ειναι εδω: http://www.elliscakes.gr/tourtes/kekakia/kekakia.html Για τα κοριτσακια ειναι το Νο 19 (η κορωνα) και για τα αγορακια το Νο 17 (οι πειρατες). Με αυτα και εναν χυμουλη νομιζω θα γιορτασει αξιοπρεπεστατα τη γιορτουλα της! :)

Εχθες γραφτηκαμε baby swimming στο Δελφις (πολυ κοντα στο σπιτι μας). Η μικρη ξετρελαθηκε εντελως. Κι εμενα μου αρεσε πολυ. Το μονο που με "χαλασε" ηταν ο συνωστισμος στα αποδυτηρια αλλα ας ειναι.. :) Τη Δευτερα θα παμε με τη γιαγια μας να αγορασουμε σκουφακι, αντιολισθητικα παντοφλακια και ενα σακο να βαζουμε μεσα μπουρνουζια, μαγιω, αδιαβροχες πανες κλπ. Το απογευμα θα παμε παιδιατρο για τη βεβαιωση και δερματολογο για τη δικια μου βεβαιωση και Τριτη ξεκιναμε εντελως επισημα! :D

Σημερα στο σχολειο πηγε παιδιατρος και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η μικρη γυρισε με χαρτακι που εγραφε "ουδεν κλινικως" :D:D:D:D:D:D:D Δεν ξερω αν ευθυνεται η εχινακεια ή οχι αλλα χαρηκα πααααααααρα πολυ γιατι ειχα ενα αγχος για τα αυτια της και το αναπνευστικο της η αληθεια ειναι. Επισης οταν την εφεραν το μεσημερι, μου εδωσαν εναν φακελο που περιειχε ενα καδρο, μια ασπρομαυρη και μια κανονικη φωτογραφια, μια με το Μαρακι να κραταει ξυλομπογια και -ταχα- να ζωγραφιζει, μια με 6 μικρα spots και μια με ολη την ταξη και τη δασκαλα! Εννοειται χαζοδακρυζω απο εκεινη την ωρα και ευγνομονω το Θεο που εχω αυτο το παιδι και μπορω να στεκομαι ορθια γυρω απο τοση μαυριλα.....!!

Εμεις τα γνωστα.. Ο Β δουλεια - σπιτι - σπιτι - δουλεια.. Το βραδακι αναβουμε κανενα τζακακι και χαζομαλωνουμε στο σαλονι για το ποιος κερδιζει στη μπιριμπα :-P ή μπαινει ο καθενας στην προσωπικη του σελισα στο φατσοβιβλιο και κοροϊδευομαστε απο εκει :lol: Ησυχιες κι Αγιος ο Θεος..

Μαριτακι, Μελινακι και Μεταξια περαστικα στους ασθενεις σας!

Σας φιλω ΟΛΕΣ και θα τα ξαναπουμε!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χαχαχα Φαιη πες μου οτι το background πισω απο τις φωτο σας ειναι σκιερο πρασινακι???

καλα ο ιδιος πηγε παντου?????????

αν ναι πες τιμη πακετακι αχαχχαχαχχα

στατιστικα...εμεις 20

στα τριδυμα της φιλης....30!!!!!

Αληθεια ξερεις τιμουλες για κεκακια και ισως για τουρτες?

Ναι γατονι μου... Σκιερο πρασινακι κι εμας! χαχαχαχα

Ο Βεκρης ηρθε και σε εσας;; Η τιμη του δικου μας πακετου ειναι 30 ευρω..

Για τα cupcakes ρωτας που εβαλα παραπανω; Εξαρταται απο το σχεδιο και τα κομματια.. Π.χ. εμενα επειδη ηθελα αρκετα κομματακια για να κερασει ολα τα παιδακια η Μαρω, μου εριξε την τιμη. Το πανω θα γινει με επικαλυψη πραλινας και μεσα θα ειναι αναμικτο βανιλια - σοκολατα. Παντως ξεκινανε απο 0.90 λεπτα και φτανουν το 1,70 ευρω. Εξαρταται απο το τι θες. Για τουρτα δεν εχω ιδεα, αλλα -πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα-, θα μαθω το Φεβρουαριο καθως απο εκει εχω σκοπο να παραγγειλω. ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τι εγινε ρε!!!!! μπραβο στο σταθμουλη μας! μας εκανε οικονομια χεχεχχεχεχεεχε!

αμπαριζα τους εχει παρει ολους! παντως μας εβγαλε φοβερες φωτος και τον παραδεχομαι!

εμας ειναι 21 παιδακια μαζι προνηπια και νηπια

μαλλον συμφερει μια μικρη τουρτιτσα καλυτερα

τα μπιρμπιλικια που θα τους δωσω τα παραγγειλα ηδη χιχιχιχιι

(κρεμαστο χελο κιτυ η φιγουριτσα μπεν 10...εχουμε κλεισει τα θεματα μας)

μεχρι και σακουλακια παραγγειλα φετος χεχεχεχχε

και λιγα ζαχαρωτα και με σταθμο ειμαι οκ

αντε να δουμε και το μεγαλο παρτυ μας

Ειδες;; χαχαχαχα :lol: Ρε 'συ η δικια μου κραταει τη φωτογραφια απο την ταξη και λεει δειχνοντας:

Μιτητης (Δημητρης) - Στελα - Αντωνηθ - Ζενια - Αντεας - Μαντω - Εγω - Κατελιναν - Γιωγος - Νιαθοναθ (Ιασονας) - Σπυλοθ

Ειδικα με την Κατελινα-ν και τον Ν-Ιαθονα εχω ριξει τρελο γελιο!!!!!!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Εγω δεν θα κανω σπιτι τιποτα ουτε στα γενεθλια γατονι.. Θα της κανω ενα αξιοπρεπεστατο παρτυ με τα ολα του στο σταθμο και σπιτι θα καλεσω ελαχιστα ατομα.. Να ειμαστε καλα ως τοτε βεβαια.. Παντως αυτα που ειπες για το σταθμο για εσας ειναι μια χαρα εφοσον θα ακολουθησει μεγαλο παρτυ!

Και μη σου πω και πολλα ειναι! Μπραβο σου ρε γατονι!

gM4vp2.png

Φαιάκι τι ενδοοικογενειακά; να ανησυχησω;

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω

Περαστικά στα αρρωστάκια :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...