Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ναι δεν πληττουμε καθολου!

δηλαδη τωρα, για να καταλαβω, ο αντωνακης εκανε την 'υπερβαση' να αποδεχτει τη συμβαση και για ανταλλαγμα περιμενει απο το γιωργακη να κανει την 'υπερβαση' να παραιτηθει μολις κλεισει η συμφωνια???

ελεγα για κανενα θεατρακι, αλλα να δουμε πρωτα πως θα ειμαστε.

ενω ολη νυχτα δεν ακουστηκε, το πρωι που ξυπνησε γαιδουροεβηξε ολιγον!

και σινεμαδακι μου ζηταει, αλλα τωρα δεν παιζει τιποτα.

περιμενω να βγει το happy feet 2 για να τον παω..

πως ειναι η Ζωιτσα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εμείς χτες ψηθήκαμε στο πυρετό! Μέσα σε 12 ώρες έκανε 4 φορές και έφτανε στα 40 και!!!Το βράδυ κοιμήθηκαμε αγκαλίτσα αλλά καλά....τώρα δεν έχει ξανακάνει από τις 3 τα ξημερώματα....

Λοβ...για πες? τι εμαθες...εγω ξερω τα περσινα τα πηρανε μετα απο κανα χρονο!!!!

εβγαλα το δοντακι μου σημερα και πονααααωωωωωωω

Καλημέρα !

Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά έχω το μεγάλο "μωρό" άρρωστο (με τα λαιμά του / ίωση) ... ΜΗΝ μου κολλήσει κανένα παιδί ... αχ !

Λοιπόν Γάτα : με πήρε προχθές τηλ η κα που έχει τον σταθμό, ΟΚ, την ξέρω την γυναίκα από πέρυσι φαίνεται πολύ εντάξει τύπος... μου ζήτησε ή μάλλον με παρακάλεσε αν μπορούμε να της δώσουμε 150 ευρώ για τους μήνες Σεπτέμβριο/Οκτώβριο και Νοέμβριο (σύνολο δλδ 450) για τον Νικόλα -"συμβολικό ποσό" μου το ονόμασε- και να τα πάρουμε πίσω τέλη Δεκέμβρη που θα πληρωθούν λέει από ΕΕΤΑΑ !

Και ρωτώ τώρα εγώ : αληθεύει ότι δεν έχουν πάρει φράγκο ???? έχει πάρει τπτ το αυτί σου ???? Πού να τα βρω μάνα μου ? Έχω να πληρώσω και 440 την ΔΕΗ με το χαράτσι (Α' ΔΌΣΗ)... πάει, θα μουρλαθώ στο τέλος !!! :confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εμείς χτες ψηθήκαμε στο πυρετό! Μέσα σε 12 ώρες έκανε 4 φορές και έφτανε στα 40 και!!!Το βράδυ κοιμήθηκαμε αγκαλίτσα αλλά καλά....τώρα δεν έχει ξανακάνει από τις 3 τα ξημερώματα....

Μου έκανε κι εμένα η Σεμίνα την Τετάρτη για ένα 24ωρο πυρετό όπως τα λες , αλλά, ΟΚ, εμάς είναι και ολίγον τί άρρωστος ο πάτερ φαμίλιας ...

Περαστικά σας !!!

να πεις δε μπορεις, δεν εχεις!

να βολιδοσκοπησεις αλλους εκει, αν γινεται

εμενα εχτες μου ηρθε και το 3ο χαρτι υπογραφης νοεμβριου

τιποτα αλλο

γραψτο στο αντιστοιχο τοπικ μηπως ξερουν τα αλλα κοριτσια κατι!

περαστικα στο μικρουλι ρε κοριτσακι!

Ευχαριστούμε πολύ! Εσύ είσαι καλύτερα;

Μου έκανε κι εμένα η Σεμίνα την Τετάρτη για ένα 24ωρο πυρετό όπως τα λες , αλλά, ΟΚ, εμάς είναι και ολίγον τί άρρωστος ο πάτερ φαμίλιας ...

Περαστικά σας !!!

Λες να μην έχουμε σήμερα; Μακάρι!Περαστικά στο μεγάλο σου παιδί που θα θέλει σίγουρα και πιο πολύ φροντίδα ε;;;;

Και εγώ υπέγραψα του Οκτωβρίου...δε μου είπαν τίποτα για χρήματα όμως...άκου συμβολικό ποσό το 450...μη τρελαθούμε κιόλας!!!

Μαριτακι περαστικα σας!

Ευχομαι να ειναι καλυτερη μερα σημερα. Αυτα τα ατιμα τα 40αρια δεν παλευονται!

Κι εμας σαν κατι να μας περιτριγυριζει, δεν εχει ξεσπασει ακομα, αλλα σαν να το νιωθω να ερχεται...!

Γατα ενταξει με το δοντι?

Λαβ περαστικα στον αντρουλη!

Στο σταθμο πες τους δεν εχω, δεν το ειχα υπολογισει αυτο το εξοδο και απλα δεν εχω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

.............

Γατα ενταξει με το δοντι?

Λαβ περαστικα στον αντρουλη!

Στο σταθμο πες τους δεν εχω, δεν το ειχα υπολογισει αυτο το εξοδο και απλα δεν εχω!

Ευχαριστώ !

Βασικά, ΔΕΝ ΕΧΩ, είναι η αλήθεια... της είπα ότι θα δω αν θα μπορέσω να κάνω κάτι μέχρι τα μέσα Νοέμβρη και βλέπουμε -- πρέπει να πληρώσουμε την ΔΕΗ (440), ενοικιο + πάρκινγκ (480), έχω τις λογοθεραπείες του Νικόλα (300+ τον μήνα) κι άλλα πολλά -- ε, μάλλον θα βγω να κάνω ... άντε μην το πω τώρα μάνα πράμα... και τί θα πιάσω :wink: ???? ΚΡΙΣΗ, ΚΡΙΣΗ...

Λοβ........κατι βρωμαει για μενα! Μη και δωσεις τιποτα σου εκοψα τα χερια συριζα

Ξέρεις τί σκέφτομαι ? ότι, λογικά, δεν μπορεί να μου δώσει απόδειξη γι αυτά αν τα πάρει... οπότε πώς θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας οεο σε μια στραβή ???? γι' αυτό σε ρώτησα... θα μπω να ρωτησω και δίπλα αν υπήρξε παρόμοιο κρούσμα ή μήπως να έπαιρνα ένα τηλ στην ΕΕΤΑΑ απευθείας ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...