Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ωραία θα μιλήσω κι εγώ με τον δικό μου τότε και θα σας πω το βραδάκι :)

Πάντως ο καιρός με τέτοιο απότομο κρύο δεν ενδείκνυται για εκδρομές :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσαααα !

Τί μου κάνετε ????

Έχω μέρες να μπω -το ξέρω- αλλά προσπαθώ να συνηθίσω στα νέα δεδομένα πλέον μετά μετακόμισης... με μια λέξη "εφιάλτης" ή αλλιώς το χρυσό κλουβί.... αν την βγάλω καθαρή μέχρι τα Χριστούγεννα, καλά θα είναι ! Περιμένω πώς και πώς τέλη Νοέμβρη να αρχίσει η δουλειά αλλιώς θα σαλτάαααρω !

Κατά τα άλλα την περασμένη εβδομάδα είχα και τα 2 μικρά άρρωστα, από προχθές έχω μπουκώσει εγώ... γενικά, δεν λες πως είμαι και στα καλύτερά μου !

Το βραδάκι λέμε να την κάνουμε για Καλαμάτα να πάμε να δούμε την κουνιάδα μου που έχει γεννήσει η κοπέλα σχεδόν 2 μήνες κι εμείς μωρό δεν έχουμε αξιωθεί να δούμε ... εν τω μεταξύ ο καιρός χαλάει και λίγο έχω κολλήσει τώρα, μην πάμε για καλό και γυρίσουμε χειρότερα... οι λογοθεραπείες μας πάνε καλά... αφραγκίες (το γράφω καλά ???)... ακεφιές, κούραση... τα γνωστά

Περαστικά στην Α (έσπασε το μανάρι μου το χεράκι της ?) και στην Ζωή !

Αερικό, Χρόνια σου Πολλά για το Σάββατο ! Το σκεφτόμουν ότι γενεθλιάζεις !

Και το Σεμινάκι είχε γενέθλια την περασμένη Πέμπτη... ευτυχώς που έστειλα τούρτα στον σταθμό και της κόψανε γιατί η δική μας τούρτα για το Σάββατο μας έμεινε "αμανάτι" - το ακύρωσα αφού ήταν και τα 2 χάλια- τεσπα του χρόνου εύχομαι καλύτερα !

Άντε βρε Μεταξάκι και ανησύχησα!!!

Να τη χαίρεσαι τη κουκλίτσα σου!Να το εκατοστήσει το Σεμινάκι!! Πω πω πάει μεγάλωσε και αυτή! Τώρα ανήκει και η μικρή σου στα 2χρονα!!!

Καλά να περάσετε!Και μη στεναχωριέσαι για τη δουλειά....κάπως έτσι πρέπει να είναι παντού τώρα πια!

φιλιά πολλά

Άντε βρε Μεταξάκι και ανησύχησα!!!;);) όχι μανάρι μου καλά είμαστε σε θέμα υγείας ...

Να τη χαίρεσαι τη κουκλίτσα σου!Να το εκατοστήσει το Σεμινάκι!! Πω πω πάει μεγάλωσε και αυτή! Τώρα ανήκει και η μικρή σου στα 2χρονα!!!

Ευχαρσιτώ !

Μεγάλωσε το σκατό δεν λες τπτ ! Δεν πιάνεται όμως η γλώσσα της είναι πιο μεγάλη απο το μπόι της ... τί θα λέει το στόμα της αναρωτιέμαι όταν θα φτάσει στα 3-4 και βαλε...

Καλά να περάσετε!Και μη στεναχωριέσαι για τη δουλειά....κάπως έτσι πρέπει να είναι παντού τώρα πια!:-(υπομονή και δοξα τω θεω να λεω και πάλι ! σσσσσςςςςςς μας ακούνε !!!

φιλιά πολλά

:-D

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΙΟΥΛΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Ο,τι επιθυμεις κουκλα, και απο εδω!

Εμεις καλα, ο μικρος ξενοκοιμηθηκε (παππους-γιαγια), εμεις ειμαστε με χαλασμενο θερμοσιφωνα και τα'χω δει ολα! Αν δεν καταφερουμε να βρουμε καινουριο σημερα, με βλεπω να μετακομιζω κι εγω στη μανα μου!

Κατα τα αλλα βηχουμε φουλ! Να δουμε πώς θα εξελιχθει!

Στο Παπ μου βρηκαν καποια φλεγμονη, που θελει αντιβιωση.

Ισως γι'αυτο κοιλοποναω τοσο πολυ τους τελευταιους μηνες στην περιοδο...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

RozSyblirose0607.gif

Χρόνια Καλά Κιουλτίτσα μας :D Σμουτς

Περαστικά και σε εσάς Μελίνα... Τα έπαιξε τελείως και θα τον αλλάξετε; Δεν είναι το κλασικό πρόβλημα του θερμοστάτη;

Η μικρή μου με 37.7 :( και με γκρίνια!

Καιρο εχω να γραψω εδω...

Ολα καλα κοριτσακια απο εμας!

Κοψαμε πιπιλα και πανα και η καθημερινοτητα μας κυλαει οπως ξερατε! Εγω freak με τις δουλειες του σπιτιου, ο Β δουλευει σαν το σκυλο και η μικρη παει κανονικα στο "λολειο". Ειχαμε κι εμεις τα βρογχικα μας και ειμαστε ακομα με φαρμακα αλλα τιποτα σπουδαιο. Ησυχιες κοινως...

Χρονια πολλα στο Ρηνιω κι απο εδω!

Ευχομαι σε ολες τα προβληματακια που εχετε με δουλειες και με οτιδηποτε αλλο να ειναι περαστικα και μαλιστα πολυ - πολυ - πολυ γρηγορα!

Μελινακι περαστικα για τη φλεγμονη!

Περαστικα και στην Κωτιτα!

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά και σε εσάς Μελίνα... Τα έπαιξε τελείως και θα τον αλλάξετε; Δεν είναι το κλασικό πρόβλημα του θερμοστάτη;

Η μικρή μου με 37.7 :( και με γκρίνια!

Τελικα ναι, τα επαιξε τελειως!

Εχει παει τωρα ο μαστορας να μας φερει καινουριο!

Το καλο ειναι οτι μετα απο τρεις μερες σημερα θα εχουμε επιτελους ζεστο νερο και και το μεγαλυτερο καλο ειναι οτι θα τα πληρωσει ολα ο ιδιοκτητης! (ενταξει αυτο ειναι και το λογικο, αλλα με τοσα που ακουμε...)

Περαστικα και σε σας αερικακι!

Ουφ! Παλιοχειμωνας!

Καιρο εχω να γραψω εδω...

Ολα καλα κοριτσακια απο εμας!

Κοψαμε πιπιλα και πανα και η καθημερινοτητα μας κυλαει οπως ξερατε! Εγω freak με τις δουλειες του σπιτιου, ο Β δουλευει σαν το σκυλο και η μικρη παει κανονικα στο "λολειο". Ειχαμε κι εμεις τα βρογχικα μας και ειμαστε ακομα με φαρμακα αλλα τιποτα σπουδαιο. Ησυχιες κοινως...

Χρονια πολλα στο Ρηνιω κι απο εδω!

Ευχομαι σε ολες τα προβληματακια που εχετε με δουλειες και με οτιδηποτε αλλο να ειναι περαστικα και μαλιστα πολυ - πολυ - πολυ γρηγορα!

Μελινακι περαστικα για τη φλεγμονη!

Περαστικα και στην Κωτιτα!

Φιλακια! :D

Μπραβο στο Μαρακι για πανα-πιπιλα!

Φιλακια πολλα Φαιη μας, μας εχεις λειψει!

ασχετο, χτες βραδυ εβλεπα στον υπνο μου τον μικρο με πιπιλα!

(του την εδωσε ο αντρας μου λεει και τον εκραζα! χαχα)

Καλημέρα!

Κιουλτάκι μου γλυκό

0403.gif

Να τα εκατοστήσεις κουκλίτσα!!Να είσαι πάντα γελαστή και χαρούμενη!!!!

ΦΙΛΙΑ

Καλημερα Μαριτακι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...