Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερες!

Μολις μπηκα γραφειο και παιρνω επιτελους μια ανασα απο χτες το απογευμα!

Χτες πηγα στον νευροχειρουργο μου να του δειξω την μαγνητικη. Η γνωματευση γραφει ενα κατεβατο ακαταλαβιστικο για ρηξεις-αιμαγγειωματα κλπ, αλλα ο ιδιος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο.

Στην μαγνητικη μου βρηκαν λεει και δυο ινομυωματα στη μητρα και συνισταται υπερηχολογικος ελεγχος.

Η πλακα ειναι οτι τωρα προσφατα εκανα υπερηχο γυναικολογικο και δεν μου ειπε τιποτα για ινομυωματα!

Τι να πω, θα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα του Παπ και ισως παω να κανω ξανα εναν υπερηχο.

Μετα το γιατρο πηγα σπιτι, επαιξα, επλυνα, ταισα, κοιμισα τον μικρο και φυγαμε σφαιρα σε εναν Δημητρη που ειμασταν καλεσμενοι.

Το πρωι πηγα και το αυτοκινητο για σερβις και τωρα επιτελους εκατσα!

Μαριτακι για το Πλατς Μουτς ειχα γραψει κι εγω πριν λιγο καιρο, θελω παρα πολυ να τον παω τον μικρο.

Παντως, αν βαριεται ο μπαμπας σας και βαριεται και ο δικος μας, παμε και μαζι αν θελεις!

(αν και καταλαβαινω ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοεις οταν λες οτι θελετε να κανετε κατι ολοι μαζι)

Κιουλτακι πως παει η ομορφη? Καλυτερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελίνα δηλαδή η μέση είναι οκ; Πήγες για τη μέση και σου βρήκε για τα γυναικολογικά σου;Δε θα φαινόταν στον υπέρηχο αν είναι έτσι; Εύχομαι να μην είναι τίποτα έτσι και αλλιώς!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάμε παρέα στο θέατρο αντιθέτως θα το ήθελα! αλλά γιατί δε συμμερίζεται τη χαρά μου; Εντάξει ξέρω ότι δε του πολυαρέσει το θέατρο και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κουρασμένος....χτες έφυγε στις 7 παρά και γύρισε στις 9:30 το βράδυ....ξεκίνησε να δουλεύει με τον αδερφό του για τίποτα έξτρα...θέλει να κοιμηθεί, θέλει να βγει λίγο έξω με παρέα αλλά και αυτό το παιδάκι δε θέλει άλλα πράγματα; Δε ξέρω...είχα πολυ χαρά το πρωί και μου έφυγε.....

Είδες τη τιμή Μελινάκι; Είναι πολύ καλή για αυτό και το σκέφτομαι....και δε ξέρω αν θα έχει τη τιμή αυτή και την άλλη Κυριακή για να κάνουμε όλα τα χατήρια!

Culteaki πήρες τη κρέμα με αυκάλυπτο από το φαρμακείο; Τη βρήκες εύκολα; Έψαξα όλα τα φαρμακεία της ''αναπτυγμένης'' πόλης μου και δε την είχε κανείς...ούτε τη πρόπολη....σκέφτομαι να τη παραγγείλω από το ιντερνετ....πόσο τη πήρες εσύ;

Αλήθεια τη δοκίμασες;

Καλημερες!

Μολις μπηκα γραφειο και παιρνω επιτελους μια ανασα απο χτες το απογευμα!

Χτες πηγα στον νευροχειρουργο μου να του δειξω την μαγνητικη. Η γνωματευση γραφει ενα κατεβατο ακαταλαβιστικο για ρηξεις-αιμαγγειωματα κλπ, αλλα ο ιδιος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο.

Στην μαγνητικη μου βρηκαν λεει και δυο ινομυωματα στη μητρα και συνισταται υπερηχολογικος ελεγχος.

Η πλακα ειναι οτι τωρα προσφατα εκανα υπερηχο γυναικολογικο και δεν μου ειπε τιποτα για ινομυωματα!

Τι να πω, θα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα του Παπ και ισως παω να κανω ξανα εναν υπερηχο.

Μετα το γιατρο πηγα σπιτι, επαιξα, επλυνα, ταισα, κοιμισα τον μικρο και φυγαμε σφαιρα σε εναν Δημητρη που ειμασταν καλεσμενοι.

Το πρωι πηγα και το αυτοκινητο για σερβις και τωρα επιτελους εκατσα!

Μαριτακι για το Πλατς Μουτς ειχα γραψει κι εγω πριν λιγο καιρο, θελω παρα πολυ να τον παω τον μικρο.

Παντως, αν βαριεται ο μπαμπας σας και βαριεται και ο δικος μας, παμε και μαζι αν θελεις!

(αν και καταλαβαινω ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοεις οταν λες οτι θελετε να κανετε κατι ολοι μαζι)

Κιουλτακι πως παει η ομορφη? Καλυτερα?

εχτες δεν εβηχε σχεδον καθόλου...μια δυο φορες μονο στον υπνο της...περιμενω να δω τί θ απει η παιδιατρος και θ ασε παρω τηλεφωνο...να ενοχλησω????

Αυτή λέω: http://www.elamazi.gr/theaters/?event=%C2%AB%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%82-%E2%80%93-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CE%B6%CE%AC

Θέλω να το κάνουμε παρέα ρε Ειρηνάκι....οι 2 μας είμαστε συνέχεια με τη μικρή....θέλω να κάνει κάτι με τον πατέρα της...

Πότε θα φύγετε εσείς;

σαββατο καλέ για μονοημερη θα παμε...

εγω λεω την αλλη κυριακή να κλεισω για κραουνακη και σπειρα σπειρα......

Culteaki πήρες τη κρέμα με αυκάλυπτο από το φαρμακείο; Τη βρήκες εύκολα; Έψαξα όλα τα φαρμακεία της ''αναπτυγμένης'' πόλης μου και δε την είχε κανείς...ούτε τη πρόπολη....σκέφτομαι να τη παραγγείλω από το ιντερνετ....πόσο τη πήρες εσύ;

Αλήθεια τη δοκίμασες;

πηρα την winter balm της power health που μου ειπε το αερικακι..της την εβαλα εχτές το βραδυ αλλά δεν εβηχε ούτε απο πριν ετσι και αλλιως...παντως μυριζει ωραια και ανοιγει η αναπνοή σου...

6,50 ευρω την πηρα , την βρηκα στο 2ο φαρμακειο που εψαξα εδώ στα εξάρχεια

Διαφημίσεις

Εγώ ψάχνω αυτή της απιβίτα....φαντάζομαι ότι είναι ίδιο πράγμα...με αυκάλυπτο και αυτή....ποιο είναι αυτό με το Κραουνάκη; Το θέμα είναι ότι είναι ακριβά αυτά ρε μαμώτο....15 ευρώ το άτομο είναι κάπως για εμάς σε αυτή τη φάση....

Μελίνα δηλαδή η μέση είναι οκ; Πήγες για τη μέση και σου βρήκε για τα γυναικολογικά σου;Δε θα φαινόταν στον υπέρηχο αν είναι έτσι; Εύχομαι να μην είναι τίποτα έτσι και αλλιώς!

Ναι η μεση ειναι οκ, κατι υπαρχει, αλλα τιποτα σοβαρο!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάμε παρέα στο θέατρο αντιθέτως θα το ήθελα! αλλά γιατί δε συμμερίζεται τη χαρά μου; Εντάξει ξέρω ότι δε του πολυαρέσει το θέατρο και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κουρασμένος....χτες έφυγε στις 7 παρά και γύρισε στις 9:30 το βράδυ....ξεκίνησε να δουλεύει με τον αδερφό του για τίποτα έξτρα...θέλει να κοιμηθεί, θέλει να βγει λίγο έξω με παρέα αλλά και αυτό το παιδάκι δε θέλει άλλα πράγματα; Δε ξέρω...είχα πολυ χαρά το πρωί και μου έφυγε.....

Δεν ξερω, κι εγω βλεπω οτι ο αντρας μου χρειαζεται χρονο για τον εαυτο του...

Δεν βγαινει μονος του, αλλα γουσταρει να παει καθε Σαββατο να παιξει τη μπαλιτσα του ή την Κυριακη να διαβασει την εφημεριδα του με ησυχια.

Δεκτο και κατανοητο, εξαλλου κουραζεται απιστευτα, οχι μονο στη δουλεια, αφου αυτη τη στιγμη δουλευει σε τρια εργα ταυτοχρονα, αλλα και με τα ατελειωτα πηγαιν'ελα!

Ομως, κι εγω κουραζομαι και θα ηθελα δυο στιγμες ησυχιας και εκτος αυτου θα ηθελα να περνανε και λιγο ποιοτικο χρονο οι δυο τους..

Είδες τη τιμή Μελινάκι; Είναι πολύ καλή για αυτό και το σκέφτομαι....και δε ξέρω αν θα έχει τη τιμή αυτή και την άλλη Κυριακή για να κάνουμε όλα τα χατήρια!

Ναι ειναι πολυ καλη η τιμη!

εχτες δεν εβηχε σχεδον καθόλου...μια δυο φορες μονο στον υπνο της...περιμενω να δω τί θ απει η παιδιατρος και θ ασε παρω τηλεφωνο...να ενοχλησω????

Τι να ενοχλησεις καλε? Παρε!

Θα μπω και μετεο να δω ο καιρος πως θα ειναι, μην παμε εκει και βρεχει και κλειστουμε μεσα!

σαββατο καλέ για μονοημερη θα παμε...

εγω λεω την αλλη κυριακή να κλεισω για κραουνακη και σπειρα σπειρα......

Και αυτο ακουγεται πολυ καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το τσιρκο το εχετε δει στον αλιμο??????

CIRCO ACQUATICO..δεν εχει ζωα, αλλά παρασταση με ζογκλερ και ακροβατες αλλιως δεν θα το διανοουμουν καν!

βασικα με ενημερωσε ενα πουλακι για αυτο το τσιρκο!

αλλα δεν ξερω, το ειδε αραγε?

πουλακι ακους????

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το τσιρκο το εχετε δει στον αλιμο??????

CIRCO ACQUATICO..δεν εχει ζωα, αλλά παρασταση με ζογκλερ και ακροβατες αλλιως δεν θα το διανοουμουν καν!

Εκεί θέλει να μας πάει η γιαγιά μας... αν ψήνεστε πάμε παρέα ;) Έχω και κουπόνια :D

Διαφημίσεις

Μελινάκι.... μπορεί τα ινομυώματα να μην φαίνονται με τον υπέρηχο... εγώ θα εμπιστευόμουν την αξονική... να την πας να την δει....

Λοιπόν για το τσίρκο έχω διαβάσει και χάλια κριτικές και καλές κριτικές.... Στο κάτω κάτω πάμε και αν δούμε τα σκούρα πάμε μετά σε παιδότοπο αφού θα είμαστε παρέα :)

Όσο για τον ποιοτικό χρόνο τον μπαμπάδων... δεν το ζω αλλά καταλαβαίνω απόλυτα πως το λέτε... ίσως όμως να πρέπει να τους πετάξετε το μπαλάκι;

Να διαλέξουν αυτοί τι θα κάνουν με το παιδί... οι δυο τους! Για δείτε το κι έτσι ;)

Μωρέ ο δικός μου περνάει χρόνο μαζί της μιας και γυριζει νωρίς σπίτι και ασχολείται και πολύ μαζί της...απλά αυτό το καιρό δεν έχει και τόσο όρεξη για τίποτα. Τον βλέπω ότι αγχώνεται και ας μη μιλάει μιας και το βάρος έχει πέσει πάνω του για δουλειά αφού εγώ δε βρίσκω τίποτα....και δε θέλω να τον πρήζω και με αυτά! Θα είμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν ασχολείται..και βόλτες πάει μαζί της μόνος του, και παίζει και ζωγραφίζει...αλλά εγώ θέλω το κάτι παραπάνω στο παιδί και επειδή δε μπορώ να τα προσφέρω στη παρούσα φάση όταν βρίσκω ευκαιρίες όπως αυτές πετάω από τη χαρά μου! Και ο Ταύρος με προσγειώνει απότομα!!!!

Πάμε για καμιά μπριζόλα με παρέα που έχουμε καιρό .... εγώ προτιμώ να προσφέρω στο παιδί....μάλλον και οι 2 δίκιο έχουμε αλλά που θα το βρούμε!

Σόρυ σας έπρηξα σήμερα!

Μελινάκι.... μπορεί τα ινομυώματα να μην φαίνονται με τον υπέρηχο... εγώ θα εμπιστευόμουν την αξονική... να την πας να την δει....

Ναι, αυτο θα κανω, κι εγω τη μαγνητικη εμπιστευομαι!

Λοιπόν για το τσίρκο έχω διαβάσει και χάλια κριτικές και καλές κριτικές.... Στο κάτω κάτω πάμε και αν δούμε τα σκούρα πάμε μετά σε παιδότοπο αφού θα είμαστε παρέα :)

Παμε Σαββατο απογευμα? (εννοειται αν ειμαστε καλα)

Όσο για τον ποιοτικό χρόνο τον μπαμπάδων... δεν το ζω αλλά καταλαβαίνω απόλυτα πως το λέτε... ίσως όμως να πρέπει να τους πετάξετε το μπαλάκι;

Να διαλέξουν αυτοί τι θα κάνουν με το παιδί... οι δυο τους! Για δείτε το κι έτσι ;)

Εγω αμα τον αφησω να διαλεξει, παει θα μπλοκαρει το συστημα! χαχαχα

Οκ, περα απο την πλακα, εγω το'χω περισσοτερο απο κεινον να κανονιζω απασχοληση - και για τα μεγαλα ισχυει αυτο!

Ενω εκεινος λεει, ωραια θα τον παω βολτα, πού λες να τον παω???

Μωρέ ο δικός μου περνάει χρόνο μαζί της μιας και γυριζει νωρίς σπίτι και ασχολείται και πολύ μαζί της...απλά αυτό το καιρό δεν έχει και τόσο όρεξη για τίποτα. Τον βλέπω ότι αγχώνεται και ας μη μιλάει μιας και το βάρος έχει πέσει πάνω του για δουλειά αφού εγώ δε βρίσκω τίποτα....και δε θέλω να τον πρήζω και με αυτά! Θα είμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν ασχολείται..και βόλτες πάει μαζί της μόνος του, και παίζει και ζωγραφίζει...αλλά εγώ θέλω το κάτι παραπάνω στο παιδί και επειδή δε μπορώ να τα προσφέρω στη παρούσα φάση όταν βρίσκω ευκαιρίες όπως αυτές πετάω από τη χαρά μου! Και ο Ταύρος με προσγειώνει απότομα!!!!

Πάμε για καμιά μπριζόλα με παρέα που έχουμε καιρό .... εγώ προτιμώ να προσφέρω στο παιδί....μάλλον και οι 2 δίκιο έχουμε αλλά που θα το βρούμε!

Σόρυ σας έπρηξα σήμερα!

Άντε ρε που μας έπρηξες :)

Καλα σου λεει το αερικοπουλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...