Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, anemoni9 είπε:

Κορίτσια, καλημέρα, τα φώτα σας! Στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω εξωσωματικη, από 2η μερα 225 gonal και την 6η μέρα cetrotide. Ο γιατρός μου είπε ότι 7η, 9η και 11η μέρα θα πάω για υπερηχο. Δεν μου είπε κάτι για να κανω ε2 κλπ πριν ξεκινήσω τη διεγερση. Δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι όταν ξαναμιλήσουμε, μου είπε μόλις μου έρθει η περίοδος να του τηλεφωνήσω. Αν δεν μου πει κάτι για ορμονολογικες να ανησυχήσω, να του πω ότι θέλω να τις κανω; 

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή κορίτσι μου 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εμεις μεσα ειμαστε, εκτος φυσικα αν αλλαξει κατι (αρρωστησουμε π.χ. εξω απο δω)..

ελπιζω μονο να κανει καλο καιρο!

ρωτα παντως την παιδιατρο, μηπως πρεπει να την προφυλαξεις μη σου γυρισει σε χειροτερα.

εμενα οταν γενικα εχει βηχα, ο παιδιατρος μας λεει να αποφευγουμε μετακινησεις-κουραση-εναλλαγη θερμοκρασιας μεσα-εξω κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις μεσα ειμαστε, εκτος φυσικα αν αλλαξει κατι (αρρωστησουμε π.χ. εξω απο δω)..

ελπιζω μονο να κανει καλο καιρο!

ρωτα παντως την παιδιατρο, μηπως πρεπει να την προφυλαξεις μη σου γυρισει σε χειροτερα.

εμενα οταν γενικα εχει βηχα, ο παιδιατρος μας λεει να αποφευγουμε μετακινησεις-κουραση-εναλλαγη θερμοκρασιας μεσα-εξω κλπ

ναι ρε εννοειται να ειμαστε εντελως καλά μην σας κολλησουμε και σας!

αυριο θα ξερω που θα παει να την δει και θα παρω και τον τυπο να κανονισω!

πόσα παπουτσια θα μαζεψεις ρε? ;)

Δεν σου είπα ότι τα αθλητικά δεν της κάνουν πια; Για κάποιο λόγο πέταξε μπόι πολύ αυτό το μήνα και μεγάλωσε και το πόδι της!!! Οπότε οργανώνομαι ;)

Εγώ πάντως έχω παραγγείλει βασιλικό πολτό για τη μικρή. Ρώτησα και το παιδίατρο και μου είπε ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει!Και σκέφτομαι και για τη πρόπολη αλλά δε μπορώ να μάθω πολλές πληροφορίες που θέλω....

Ρώτησες τον παιδίατρο για τον βασιλικό πολτό; Το συζητούσαμε χθες βράδυ και σκέφτομαι σοβαρά να της δώσω κι εγώ! Αν καταλήξεις για την προπόλη πες και από εδώ :)

καινουργια ειναι αυτη απο σεπτεβρη...το γιοκα της

εχει ζητησει αλλαγη σε καλοριφερ μια 300αρα εγω τα εχω δεχτει

ειχα πει ομως οταν κλεισαμε το συμβολαιο, αν εχω εξτρα εξοδα για το σπιτι αφαιρεσετα απο το ενοικιο ..ο νοων νοητω

ε τελικα μας μαμισε και λιγο ο υδραυλικος τωρα μπορω τωρα δε μπορω

τελικα μου λεει οχι οσα λεμε θα βαζω

...τρυπα μου τη μυτη αν σου ξαναβαλω λεφτα για εργασια και εγω καργια!

...απο τοτε που ηρθανε , αυτο δενειναι καλο το αλλο δεν ειναι καλο

...αει μαρη ....αμα τα ηθελες ολα τζιτζι ας μη διαλεγες πολυκατοικια του 68 και μου ηθελες και σκοντο

τα εχω παρει και μαζι της αλλα και μαζι μου

γιατι απο τοτε που τους ειδα στο συμβολαιο ενιωσα οτι δε θα περασω καλα μαζι τους

λουσου τα τωρα

Για το βασιλικό πολτό τον ρώτησα και μου είπε ότι κάνει καλό. Το έχω ήδη παραγγείλει μεσω ενός φίλου σε μελισσοκόμο...το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα της φέρει υπερένταση αλλά θα το δοκιμάσω.

Για τη πρόπολη ψάχνω αλλά τα φαρμακεία μου δε με βοηθάνε και βιολογικά μαγαζιά δεν εχω εδώ κοντά...κοιτάω στο νετ τώρα...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Je suis bien!!!

Έχω τα νεύρα μου γιατί βρήκα μια ωραία παράσταση για τη μικρή για τη Κυριακή σε σούπερ τιμή και βαριέται ο άντρας μου να πάμε!!!Πηγαίντε οι 2 σας λέει και θα σας περιμένω σε ένα καφέ δίπλα....μα δε μπορεί να καταλάβει ότι θέλω να το κάνουμε παρέα οι τρεις μας;;;;Ουφ!

Τα πα και ξεξύμανα!

Ειρήνη πως είναι η μικρή με τις μύξες;

Αερικάκι καλημέρα!

Αυτή λέω: http://www.elamazi.gr/theaters/?event=%C2%AB%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%82-%E2%80%93-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CE%B6%CE%AC

Θέλω να το κάνουμε παρέα ρε Ειρηνάκι....οι 2 μας είμαστε συνέχεια με τη μικρή....θέλω να κάνει κάτι με τον πατέρα της...

Πότε θα φύγετε εσείς;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...