Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πραγματικά δεν έχω ακούσει τόσο κακά πράγματα μαζεμένα. Μου λέει «νωρίς το θυμήθηκες». Αφού έχεις ΠΩΑ από τα 25. Πιστεύει πως η ΠΩΑ οφείλεται σε αυτοάνοσο. Καλό είναι μου λέει να κάνετε κοριτσάκι για να πάρει το καλό χρωμόσωμα Χ από τον σύζυγο, αν μπορείτε να το ελέγξετε στο κέντρο που πάτε. Πήγαινε με δότρια. Του λέω γιατρέ, πριν 4 μηνες έκλεισα τα 33. Γιατί να μη προσπαθήσω ; Για να μη ταλαιπωρηθείς μου λέει. Οχι να προσπαθήσεις αν θες αλλά να σκεφτείς κ το άλλο σενάριο. Αποδεξου το και ζήσε με αυτό για να προχωρήσεις παρακάτω. Πραγματικά δεν έχω σταματήσει να κλαίω από την ώρα που γύρισα. Είμαι ρεαλιστής λέει. Θα σου πω τη γνώμη μου : « κάνε 1-2 προσπάθειες ακόμα κ μετά με δότρια για να αποφύγεις τις γενετικές ανωμαλίες». Τον ρωτάω, γενικά αναφέρεστε σε μια κοπέλα με ΠΩΑ ή σε εμένα συγκεκριμένα; Όχι λέει, σε εσένα με το συνδυασμό του σπέρματος. Δλδ του λέω δε μπορούμε κάπως να δούμε σε ποιο προκλιμακτιριακο στάδιο είμαι; Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε ; 6 μήνες ; Μου απαντά πως δεν μπορούμε να το δούμε αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Κάνε όλες τις εξετάσεις σου κ έλα πάλι να τα δούμε κ να ξεκινήσουμε glucophase.

Δεν ξέραμε να τον ρωτήσουμε πότε θα κάνουμε παιδί.

Μου θυμίζει την παθολόγο που πήγα πέρυσι για τσεκ απ κι όταν της είπα πως έχω χάσει 16 κιλά από γέννα,με κοίταξε καλά καλά και μου είπε, καλά πόσα ήσουν?????😱 Επίσης με ρώτησε γιατί άργησα να κάνω παιδί.

Κάποια στιγμή μπερδεύτηκα, νόμιζα δεν ήμουν σε γιατρό😳

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και ο δικος μου μερικες φορες τσαντιζεται οταν τραγουδαω, ειδικοτερα οταν εγω εχω κεφια ενω αυτος οχι!

Ρε μπας και δεν εχουμε καλη φωνη? χαχα

Κιουλτακι εμεις εχουμε μονιμη μαμακιαση απο τοτε που γεννηθηκε!

τες το πρωι ετυχε να ειναι ο αντρας μου εδω και ηθελε να τον παει στο σχολειο.

Ο μικρος με τιποτα, τον εδιωχνε 'πηγαινε στη δουλεια σου, θα παω με τη μαμα'.

Μας εσπασε τα νευρα μεχρι που εφαγα φλασια : του λεω, μπαινω για ενα ντουσακι, μην τυχον και φυγεις με τον μπαμπα τωρα που δεν θα βλεπω!

ε αυτο ηταν! φυγανε και ηταν μεσα στην τρελλη χαρα κιολας! χαχα

χτες βραδυ με εριξε λιγο, γιατι λιγο πριν κοιμηθει, ενω εκλειναν τα ματακια του, μου πεταει : μαμα, σε παρακαλω, θα με παρεις εσυ αυριο απο το σχολικο???

ουφ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες να φταιει η φωνή; Αφού και στο κινητό που το είχε βάλει και έπαιζε... εγώ με αυτήν το τραγουδάμε ρε χαχαχα

Άσε που μετά αφού μου ζήτησε συμώμη μου ζήταγε να τραγουδάω το 'όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο' (είναι το νέο μας σουξέ που προσπαθούμε να μάθουμε!)

Λες να φταιει η φωνή; Αφού και στο κινητό που το είχε βάλει και έπαιζε... εγώ με αυτήν το τραγουδάμε ρε χαχαχα

Άσε που μετά αφού μου ζήτησε συμώμη μου ζήταγε να τραγουδάω το 'όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο' (είναι το νέο μας σουξέ που προσπαθούμε να μάθουμε!)

:D:D:D

Σουξεδιαρα η Κωτιτα!!!

Εμεις εχουμε κολλησει τελευταια με το χαρτινο το φεγγαρακι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπα μην το λες, ειναι τι θα του κατσει καλα στο αυτι.

βεβαια, ισως παρει απο τον πατερα του που κυριακη πρωι θα βαλει οπωσδηποτε κλασσικη μουσικη.

που εμενα, εκεινη τη στιγμη, αγνωστο γιατι, μου τσιτωνει το νευρικο μου συστημα!!!

(ισως μιλαει ο προτερος ατιμος βιος πανω στα τραπεζια χορευοντας σκυλοτραγουδα! χαχαχα)

ρε συ, ο μικρος μου εχει φαει τα αυτια να τον παω μαζου!

που πηγε και το θυμηθηκε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σίγουρα έχω χάσει πολλά επεισόδια ….

Μπήκα μόνο και μόνο για να γράψω περαστικά στην Αναστασία μας !

images?q=tbn:ANd9GcQfOYFsesp0rwhZFh3yG0zenK11DzHf3LEsBTor0xBSXnccY442

Τα δικά μας νέα είναι τα ίδια

Ειρηνάκι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου ….

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα όλη μέρα και καλή εβδομάδα!!!

Μπήκαμε στον παιδικό χωρίς κλάμματα ενώ ήμουν προετοιμασμένη για προσαρμογή εβδομάδας όπως πάντα χαχαχαχα Δεν μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μου και τη χαρά μου και ας με έχουν μαμήσει τα χέρια μου. Στρώσαμε χαλιά χθες... ξεκινήσαμε 10.30 και τελειώσαμε 14.30 (κάναμε και κατι ψιλομετακομίσεις!!!)

Μαραγκάκι μην χάνεσαι ρε!

Διαφημίσεις

Μαριτάκι με τι θα κατέβεις;; Στείλε μήνυμα μπας και βρεθούμε ρε :)

!

Το είδα το μήνυμα τη Παρασκευή το βράδυ που γύρισα σπίτι μιας και μείναμε 2 μέρες στους γονείς μου στα Πετράλωνα για να είμαστε κοντά στο Σύνταγμα....και κυρία μου δε νομίζω ότι έχω το τηλέφωνό σου!!!

(Δε μου στέλνεις τη διεύθυνση σου να σου στείλω τα παπούτσια; Να προλάβει να τα βάλει το κορίτσι....γιατί αν περιμένουμε να πιούμε καφέ θα περάσουν τα Χριστούγεννα!)

Καλή βδομάδα σε όλες!

Τι κάνετε; Εμείς ξεκινήσαμε σχολείο μετά από μια βδομάδα αποχή...μας είχε βρει ο γιατρός μια μικρή φλεγμονή στο αυτάκι και για να μη πάρουμε αντιβίωση κάναμε εντατικούς ορούς για να καθαρίσει η μυτούλα και κατά επέκταση το αυτάκι! Ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα! Οι μύξες έχουν εξαφανιστεί και βήχα δεν έχω ακούσει εδώ και 5-6 μέρες...για να δούμε πόσο θα κρατήσει!

Εμένα όταν μπαίνει στο σχολείο ούτε γεια δε μου λέει...σήμερα έτρεξε η φίλη της μόλις μπήκαμε και είχαν ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και οι δυό τους! Δε ξέρω αν σας έχω πει αλλά γυρίσαμε στο παλιό μας σχολείο και η μικρή είναι τρισευτυχισμένη που είναι πάλι με τη φίλη της τη Κατερίνα!

Γατούλα περαστικά στη κούκλα σου!!!Πάει σχολείο κανονικά ε;

Μελινάκι πως πάει η μέση; Πέρασε;

Αερικό πως περάσατε στα γενέθλια κυρία μου;Το κάψατε;Εμείς χαλιά τον άλλο μήνα αν και στο δωμάτιο της μικρής έχω ήδη στρώσει.

Κιουλτάκι τρώτε τώρα κανονικά αυγό;

Μπεμπάκι όλα καλά;Η κουκλίτσα σου;

Διάβαζα το θέμα στο παρεντς με τα σύμφωνα και πότε τα λένε και όλο το απόγευμα κάναμε δοκιμές με τη Νάντια....της έλεγα πες καρέκλα...πες κατσαρόλα....κτλ κτλ και μετά από 3-4 λέξεις άρχισε αυτη: περίμενε μαμά, πες βεράντα μαμά....πολύ γελιο!Τα λέει όλα όμως καθαρά και το ρ και το θ... το ξ όμως το λέει κς και όχι ξ...

καλημερες!!!!

στα γρηγορα και ενημερωτικα

τη παρασκευη την εσπρωξε καποιο παιδακι

δε πηρανε χαμπαρι τι εγινε, πιστεψαν οτι απλα γκρινιαζε

η Σοφια με το που τη μαζεψε βαρεσε συναγερμο

Παιδων 5.30-10.30 για μια γαμοακτινογραφια

ρεζουμε σπασμενο χερακι και γυψοναρθηκα για 20 μερες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...