Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκοπόλο δύσκολη η περίπτωση σου....μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Αλλά και όταν πάει νηπιαγωγείο το ίδιο πρόβλημα δεν θα έχεις; Αν μπορείς μωρέ κράτησε τον ένα χρόνο ακόμα...για τη δική σου υγεία το λέω...είναι μπερδεμένο τι να πω;

Διαφημίσεις

Marco, μη το συζητάς. Κράτα τον στο σπίτι όσο αντέξεις. Απο του χρόνου βέβαια μπορείς να ξεκινήσεις δραστηριότητες εκτός σπιτιού ωστε να κουράζεται και ο μικρός περισσότερο. Τον Μάριο θα τον έγραφα γύρω στα 2 1/2 με 3 taekwondo. Νομίζω οτι έχει και για τόσο μικρές ηλικίες. Είναι τέλειο άθλημα!

Μαρίτα μου, ναι , ο δικός μου είναι που ξυπνάει για να μας πει τα κάλαντα!! :-)

Τώρα που μιλάει καλά και καθαρά είναι τρέλα! Τί λεει όλη μέρα δε το φαντάζεσαι!!!

Χθες φτιάχναμε ζωάκια με πλαστελίνες. Φτιάχνω λοιπόν μια καμηλοπάρδαλη και θέλω να της βάλω βούλες. Κόβω την πλαστελίνη σε μπαλάκια και του τα δίνω για να τα βάλει αυτός, και μου λέει το άτιμο :

Τί ωαία η καμηλοπάδαλη, τη στολίσαμε χιστουγεννιάτικη, της βάλαμε μπάλες!!!

Κατουρήθηκα στα γέλια!!!!!!

Λοιπόν διάβασα και το tae το ξεκινάνε στα 4 τα νήπια. Είναι πάντως άριστη γυμναστική για τα παιδάκια. Μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία να κάνουν ελιγμούς, ασκούνται σε πρακτικές ασκήσεις φυσικής υγείας, διανοητικής πειθαρχίας και ελέγχου του σώματός τους.

Και ο παιδιατρος ακριβως αυτο μου ειπε. Ταe πως το λενε, περνουν απο τα τρια και πανω και κανουν εξαιρετικη δουλεια μου ειπε. Ειχε και αυτος τα αγορια του που ηταν και αυτα υπερδραστηρια.

Και εγω προτιμω να τον βαλω σε δραστηριοτητες παρα να παει παιδικο και να τρεχω στα νοσοκομεια μετα καθε ημερα. Σκεφτομαι κολυμβητηριο και τακε και ισως και θεατρικο εργαστηρι στο θεατρο Πορτα που κανουν πολυ ωραια δουλεια. Και εκει θα κολλαει φανταζομαι αλλα οχι συνεχεια. Μονο με το κολυμβητηριο πρεπει να δω πως γινεται γιατι ουτε στην πισινα επιτρεπεται χειμωνα καιρο να μπαινω.

Δεν ειναι αυτοανοσο ειναι παθηση κληρονομικη δρεπανοκυτταρικη λεγεται και δεν περναει ποτε δυστυχως.

Βρε λουκομαμα σε προδωσε ο Τατακης!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν παει νηπιαγωγειο θα εχει δυναμωσει και αυτος περισσοτερο ευχομαι και δεν θα κολλαει συνεχως ελπιζω. Αν και ο ιδιος μεχρι στιγμης εχει αρρωστησει μονο μια φορα με ιωση. Γενικα δεν αρρωσταινει ευκολα αλλα ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει στον παιδικο.

μαρκοπουλάκι τις ιωσεις θα τις κολλάει εύκολα μια χρονιά΄είτε πάει νηπιαγωγείο ή παιδικό σταθμό από τώρα....

δεν τις γλυτώνεις..η 1η χρονιά είναι μόνο...

εμάς κράτησε περίπου 6 μήνες από πέρυσι Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο ήταν συνεχως άρρωστη...τώρα όχι πια

Διαφημίσεις

μαρκοπουλάκι τις ιωσεις θα τις κολλάει εύκολα μια χρονιά΄είτε πάει νηπιαγωγείο ή παιδικό σταθμό από τώρα....

δεν τις γλυτώνεις..η 1η χρονιά είναι μόνο...

εμάς κράτησε περίπου 6 μήνες από πέρυσι Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο ήταν συνεχως άρρωστη...τώρα όχι πια

Νομίζω οτι η cult έχει δίκιο. Το πακέτο θα το φάμε σε όποια ηλικία και αν ξεκινήσουν σταθμό ή παιδικό. Απλά ίσως σε μεγαλύτερη ηλικία να περνούν τις ιώσεις με πιο ήπια συμπτώματα.

Ουτε να το σκεφτω δεν θελω. Ενα χρονο με ιωσεις με βλεπω μονιμο κατοικο Λαικου. Το ανοσοποιητικο μου δεν αντεχει με τιποτα τοση φθορα. Η θεραπεια - συντηρηση που κανω ηδη ειναι βαρια και καθε ιωση μπορει να προκαλεσει κριση που σημαινει νοσηλεια και κινδυνο να μην συνελθω.

Το διωχνω απο το μυαλο μου για την ωρα γιατι αγχωνομαι και μονο που το σκεφτομαι. Το μονο που θα με σωσει ειναι να μην κολλαει ευκολα ο Μαριος αυτο ευχομαι μιας και ετσι δειχνει μεχρι στιγμης οτι δεν αρρωσταινει ευκολα.

Ουτε να το σκεφτω δεν θελω. Ενα χρονο με ιωσεις με βλεπω μονιμο κατοικο Λαικου. Το ανοσοποιητικο μου δεν αντεχει με τιποτα τοση φθορα. Η θεραπεια - συντηρηση που κανω ηδη ειναι βαρια και καθε ιωση μπορει να προκαλεσει κριση που σημαινει νοσηλεια και κινδυνο να μην συνελθω.

Το διωχνω απο το μυαλο μου για την ωρα γιατι αγχωνομαι και μονο που το σκεφτομαι. Το μονο που θα με σωσει ειναι να μην κολλαει ευκολα ο Μαριος αυτο ευχομαι μιας και ετσι δειχνει μεχρι στιγμης οτι δεν αρρωσταινει ευκολα.

Εχεις μιλήσει με τους γιατρούς σου για κάποια προφυλακτική αγωγή (δική σου)?

Μιλάω για σκευάσματα που δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες περιόδους.

Θα μου επιτρέψεις επίσης, να σε ξαναρωτήσω. Σου έχει πει ομοιοπαθητικός οτι δε μπορεί να σε αναλάβει λογω της αγωγής που κάνεις? Το λεω γλυκιά μου, γιατί η ομοιοπαθητική θα μπορούσε να σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Εχω γιατρό ομοιοπαθητικό που είναι τέλειος! Βοήθησε εμένα που είχα φοβερά προβλήματα. Θέλεις να τον ρωτήσω αν έχει τύχει να αναλάβει ασθενείς με τη δική σου πάθηση?

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που σου το ξαναλέω... Σε συμπαθώ όμως πάρα πολύ και πέρνω το θάρρος να σου μιλάω οπως θα έκανα με μια καλή μου φίλη.

Γεια σας κοριτσακια!!

Εχθες πηγαμε παιδιατρο, συζητησαμε αυτα που με απασχολουν, μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας και πως το παιδι ειναι 1000% σιγουρος πως ειναι μια χαρα και ετσι ηρεμησα εντελως!

Marco Polo εσυ ξερεις καλυτερα τι θα ηταν το πιο βολικο για εσας! Εγω παντως εχω αποφασισει απο το Σεπτεμβριο να τη στειλω τη δικια μου.. Μηπως και φετος που την εχω στο σπιτι δεν ειναι συνεχεια αρρωστη? Μια η αλλη ειναι για εμας.. Παντως επειδη υπαρχει και το θεμα υγειας σου, καλα κανεις και το σκεφτεσαι!

Loucomamy θεος ο Τατακης! Σε εκαψε βεβαια αλλα δεν πειραζει μωρε!

Συναντησουλα το απογευματακι ε? Σας ευχομαι να περασετε ολες καλα, να ξεδωσουν τα πιτσιρικακια σας και πιειτε μια καφεδια και για εμενα! ;)

Σας φιλω ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Συναντησουλα το απογευματακι ε? Σας ευχομαι να περασετε ολες καλα, να ξεδωσουν τα πιτσιρικακια σας και πιειτε μια καφεδια και για εμενα! ;)

Σας φιλω ολες!! :D

Δε θα τα καταφέρεις εσύ κορίτσι μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...