Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

.....

Μεταξακι κι εμεις ειμαστε οφ απο ρουχα, το Σαββατο του πηρα δυο φορμιτσες απο benetton, δυο φανελακια μινερβακια, αλλα μας λειπουν κι αλλα. Κανενα ζευγαρι παπουτσια ακομα και μπουφαν οπωσδηποτε!

.....QUOTE]

Τώρα που είπες "φανελάκια" ξέρεις εάν η Μινέρβα πχ βγάζει αυτά τα φανελάκια που είναι πιο ζεστά, όχι απλό βαμβακερό, από κάποιο άλλο υλικό, σε ένα χρώμα κάπως μπεζ... πώς τα λένε δεν θυμάμαι τώρα !:?

Άκυρο... θυμήθηκα είναι τα μάλλινα/ισοθερμικά έχουν η Palco και ηHelios, υπάρχουν και στα Notos, στον Foka ... για όσες μανούλες επιθυμούν !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαγαμε κεϊκ με αυγο..δεν επαθε τιποτα και τωρα πρεπει να τρωει ενα κομματι καθημερινα με συνεχώς αυξανομενη ποσότητα αυγου..ο μπαμπάς πηρε συγχαρητηρια για το νοστιμο κέικ που εφτιαξε απο την αλλεργιολογο, η οποια του ειπε ότι θα του εκανε προταση γαμου αν δεν ηταν παντρεμενη..μη χεσω....

Φαγαμε κεϊκ με αυγο..δεν επαθε τιποτα και τωρα πρεπει να τρωει ενα κομματι καθημερινα με συνεχώς αυξανομενη ποσότητα αυγου..ο μπαμπάς πηρε συγχαρητηρια για το νοστιμο κέικ που εφτιαξε απο την αλλεργιολογο, η οποια του ειπε ότι θα του εκανε προταση γαμου αν δεν ηταν παντρεμενη..μη χεσω....

Σου απάντησα και δίπλα... φαντάσου πόσο προκομμένη είναι η λεγάμενη ... :cool:

Μπραβο σας culte οικογενειακως!

Αυτη η προκομμενη που λεει και η λαβ, θα του εκανε προταση γαμου επειδη φτιαχνει ωραια κεικ? Ουτε αυγο δεν θα ξερει να βρασει ρε αυτη! χαχα

Της καλαρεσε ο αντρουλης σου ε? Βρε ουστ!

Αντε, σου εφυγε ενα βαρος φανταζομαι ε? :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενταξει βαρος μου εφυγε μεν οτι καποια στιγμη δεν θα εχουμε προβλημα αλλά τωρα θα εχω ενα μικρό καθημερινό που θα την βλεπω να τρωει κεικ στο σπιτι!

καλά αυτη η χαρχάλω δεν παιζεται λεμε! ελεγε οτι τα περισσότερα κείκ που φερνουν οι μαναδες ειναι για να τα πετάς στα σκουπιδια.......μουχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Λοιπον, με ολα αυτα που ακουω τριγυρω, εχω αρχισει και χεζομαι οταν ο αντρουλης απουσιαζει.

Και οχι τιποτα, πηγα να κοιμισω τον μικρο στο κρεββατι μου κι εφαγα πορτα.

Ηθελε να παει στο δικο του κρεββατι! γκρρρρρρρ

Κατα τα αλλα καλα, καναμε το γριπποεμβολιο, σκουξαμε και μου δηλωσε οτι αυριο δεν θα παει σχολειο γιατι ποναει πααααρα πολυ το χερακι του!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η συνεχεια?

Εμφανιστηκε κατα τις 2 στο δωματιο μου και του λεω 'ελα ξαπλωσε'

και απανταει 'οχι, εσυ ελα διπλα μου, στο δωματιο μου'

Yes master!

Αντε καλημερες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ναι, πηγε κανονικα ο Αδολφος..!

(ενταξει, μου'κανε κατι μυξοκλαματακια τυπου δε μπορω να παω σχολειο με το χανζαπλαστ, αλλα δε μασαω σε τετοια - το εχει καταλαβει, οποτε δεν επεμεινε πολυ)

Κορες, ξερετε κανεναν καλο, δοκιμασμενα, φυσιοθεραπευτη?

Με επιασε παλι η μεση μου, δυο μερες μετα που σταματησα τα φαρμακα και σκεφτομαι μηπως δεν εχει νοημα να χαπακωνομαι, αλλα να παω σε καποιον ειδικο.

Αν και τους φοβαμαι τους φυσιοθεραπευτες, τους τρεμω!

Η μπεμπα που χαθηκε? Τρεχει και δε φτανει? Το Μαριτακι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παω σε χειροπρακτικο και δυστυχως τιποτα ακομα

εκανα και ρεφλεξιολογια τιποτα, μαλλον ειμαι ανιατη περιπτωση!

για φυσικοθεραπειες δε ξαναπαταω! δε τους πιστευω πια

Αυτός που πάω εγώ φαίνεται καλος Μελινα αλλά είναι δίπλα στο σπίτι μου... θα σε βολέψει;

Ακτινογραφία έχεις βγάλει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...