Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

μελινα βαλε διπλο σελτε και σεντονακι απο πανω, ξεκινα βρακι

σηκωνετον κατα τις 12 , οποτε τεσπα ξυπνας εσυ αναμεσα να παει γιογιο να κατσει (δε παιρνει χαμπαρει, κοιμουνται ορθια χαχχαχααχα) σε κανα διμηνο θα εισαι οκ οριστικα (βαση της Α) η σε 2 βδομαδες (βαση του Β)!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο αντρας μου σημερα, ενω ειχαμε πει οτι 28η δεν θα κανουμε τιποτα, μου λεει 'δεν κανονιζουμε να παμε καπου, εστω για μια μερα να ξεφυγουμε λιγακι?'

και μενα μου περναει απο το μυαλο κοριτσαρα..αλλά εχω βαλει στο ματι να παμε καπου τις γιορτές και δεν βγαινει για δυο φορες!

μονοι ή με το παιδι μαζι?????

κι εγω ειμαι καπως διστακτικη..

του λεω θα χαλασουμε ενα σωρο λεφτα, ενω κι εδω μια χαρα θα περασουμε, ευκαιρια να βρεθουμε με φιλους!

βεβαια η αληθεια ειναι οτι κι εδω θα χαλασουμε λεφτα, αφου ολο εξω θα ειμαστε, λογικα, αλλα δεν ειναι το ιδιο.

με το παιδι λεμε και μαλιστα μου λεει 'αντε κανονισε, βρες και παρεουλα με αλλα πιτσιρικακια και φυγαμε! εστω για ενα βραδυ'

απλα εγω εχω φαει κολλημα, το σκεφτομαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι σκέφτεσαι παιδί μου; Κανόνισε ένα φουλ τριήμερο σε παιδότοπους με άλλα παιδάκια και μαμάδες να δεις... θα ξαναζητήσει να κανονίσεις; μουχαχαχαχαχα

Βράδυ είπε; Βράδυ; Μουχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Πας καλα?

Να του αρεσει μετα και να μην μου ξαναπροτεινει ποτε να φυγουμε??? :)

Η αληθεια ειναι οτι προτιμω ενα τριημερακι στο βουνο απο ενα τριημερακι κλεισμενοι σε παιδοτοπους!

Καλημερα σας! :)

Φορτωμενη μερα σημερα, παω να ξυπνησω τον αντρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα !!!

Καλτάκι,

Καλή επιτυχία σήμερα με το αλλεργικό σας τεστ !!!! Περιμένουμε νέα !

Μπέμπα,

Τί σας έπιασε παιδί μου όλο το σόϊ τάβλα με την μέση ??? Περαστικά σας !

Γάτα,

ΟΚ, πάω πάσο... διάβασα τις ομολογουμένως συγκλονιστικές σου περιγραφές με τα ταξίδια σας και... προσκυνώωωωω ! respect

Κατά τα λοιπά, καλά περάσαμε το Σ/Κ. Έχωσα και γκάζια στα παιδιά μου και τουλάχιστον εχθές το απόγευμα δεν κουνήθηκε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος από το καθισματάκι του την ώρα που γυρίζαμε από τον παιδικό... το μεγάλο τεστ θα γίνει σήμερα όμως που θα πάμε αγκαζέ για λογοθεραπεία... και πιο μεγάλη απόσταση !

Έφτιαξα και ντουλάπες τα ρούχα των παιδιών μόνο πρόλαβα (εννοείται)... ναι καλά, ό Ν θέλει ρούχα επειγόντως --αν εξαιρέσεις 2-3 τζιν που είναι ΟΚ, όλα τα υπόλοιπα τα παντελονάκια από τις φόρμες του είναι λες και πέρασε το τρένο -- !!

Ευτυχώς για την μικρή είμαστε τίγκα στο ρούχο ... κάτι είναι κι αυτό...

Φιλιά σε όλες !

Σπιτι-ταχυδρομειο-παιδικος-βιοιατρικη σε 1.15!

Pas mal!

Σημερα το ψωνακι μου ηθελε οπωσδηποτε 'καφακια' (καρφακια) για να παει στο σχολειο! :)

Και μου την ελεγε κιολας 'δε μου τα κανεις ωραια οπως η γιαγια, βαλε κι αλλο γιελ'

(ε βεβαια η μανα μου του τα'μαθε τα ψωνιστικα)

Μεταξακι κι εμεις ειμαστε οφ απο ρουχα, το Σαββατο του πηρα δυο φορμιτσες απο benetton, δυο φανελακια μινερβακια, αλλα μας λειπουν κι αλλα. Κανενα ζευγαρι παπουτσια ακομα και μπουφαν οπωσδηποτε!

Στο μεταξυ, τον πηρα μαζι το Σαββατο για να διαλεξει τι του αρεσει, να τα δοκιμασει κιολας, και μου εβγαλε την ψυχη. Ολο αγκαλιτσα και αγκαλιτσα, ε στο τελος τον εστειλα με τον πατερα του να βολταρει και ψωνισα με την ησυχια μου..

Καλη τυχη στο κρας τεστ της λογοθεραπειας σημερα! :)

Κιουλτακι σημερα ειναι η μεγαλη μερα? Καλη τυχη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Καλή επιτυχία με το τεστ στη Ζωούλα να μπορέσει επιτέλους να απελευθερώσει τις γευστικές της απολαύσεις :D

Εμείς είμαστε σχεδόν οκ από ρούχα αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση και να μαζέψω τα καλοκαιρινά και να βάλω τα χειμωνιάτικα στη θέση τους (ευτυχώς είναι όλα πλυμένα σιδερωμένα από μέρες και μένει απλώς να γίνει η αλλαγή στα συρτάρια). Για του παιδιού φυσικά μιλάω... Τα δικά μας αναπαύονται ακόμα στο πατάρι... Ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα κρατήσει κάποια μακρυμάνικα κάτω και έτσι δεν παγώνουμε!

14 βαθμούς το πρωί που βγήκαμε από το σπίτι! Δεν πάμε καθόλου καλά χαχαχαχα

Δεν βρίσκω όμως τις κουβέρτες του παιδιού :confused: που σιχτίρ τις έχωσα;

Τωρα που ειπες κουβερτες, οολη νυχτα πηγαινοερχομουν να τον σκεπαζω και αυτος να ξεσκεπαζεται.

Πώς θα βγαλουμε το χειμωνα???

Μεχρι περσι φορουσαμε υπνοσακο-σακι, αλλα φετος αφ'ενος νομιζω δεν θα τον δεχτει, αφ'ετερου δεν υπαρχει μεγαλο μεγεθος.

Υπνοσακο με ποδαρακια χρησιμοποιει κανεις?

Βγαινει και για τετραχρονα ας πουμε?

Αερικο μηπως τις εστειλες καθαριστηριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μορνινκ! εμεις 2 χρονια με τα παπλωματακια της κουνιας μια χαρα, θα τη βγαλουμε και φετος! αλλα ακομα ειναι με μια πικε μονο, δε θελανε τιποτα παραπανω ...παντως ζεστα ητανε το πρωι

Νομίζω πως βγαίνουν και για τετράχρονα...

Όχι καθαριστήριο δεν τις έστειλα... κάπου τις έχω χώσει... και θέλω να τις βρω γιατί πρέπει να στείλω τη μία στον παιδικό γρρρρρρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...