Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριτακι, εμας μας ειπαν πως τη γιορτουλα τους θα την κανουν την αλλη παρασκευη πρωινη ωρα, δηλαδη χωρις γονεις. θα εχουν καποιον entertainer, θα παει αι-βασιλης με δωρα, θα φανε γλυκα κλπ

παλια λεει εκαναν τη γιορτη με γονεις, αλλα τα παιδακια, ειδικα τα μικρα, δεν πηγαιναν με τις δασκαλες, αλλα κολλαγαν στους γονεις τους,οποτε το σταματησαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βλέπω η παρέα μεγαλώνει σιγά σιγά ε;

Λουκομαμά τέλεια η φωτό στο αβατάρ σου!

Εμείς ταλαιπωρούμαστε με ένα τραπεζίτη οικογενειακώς...σήμερα πήγαμε με πολύ χαρά όμως σχολείο μιας και είχαμε 2 μέρες να πάμε.

Οι μανούλες που έχουν τα παιδάκια στο σταθμό, θα κάνετε γιορτή φέτος; Εμείς ήταν να πούμε ποίημα αλλά δε θέλει να συμμετέχει η μικρή...το έχουμε ακόμα κολλημένο στο ψυγείο μας και προσπαθούμε να το πούμε αλλά στις πρόβες επειδή είναι και παιδάκια από τα άλλα τμήματα, κάθεται στη αγκαλιά της δασκάλας της..δε πειράζει...δε θέλω να τηνα γχώσω..του χρόνου!Αλλά θα πάμε να τη δούμε τη γιορτούλα μας!!

και σεις έχετε ποίημα??

εμάς γιατί δεν μας έχουν πει τίποτα γμτ??

και η μικρή μιλάει ολοκάθαρα.....γκρρρρρρρ

Διαφημίσεις

την κυριακή θα πάτε ανάβυσσο??

μήπως καταφέρουμε και έρθουμε τελικα....

λεμε να παμε εκτος και αν χιονισει στα μερη μας (χλωμο)

η φυστικω δεν μπορει λεει, εχει επισκεψεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι μωρέ το ξέρω ότι είναι μικρή και εννοείται δε θα την πιέσω...αρκεί που συμμετέχει στις δραστηριότητες μέσα στη τάξη!

Πάντως βρε κορίτσια, δε μετανιώνω με τίποτα που την έστειλα παιδικό..να δείτε με τη χαρά μιλάει για αυτό;;;

Culte ίσως να είναι πιο πολλά τα παιδιά στο δικό σας σχολειο και να κάνουν τα πιο μεγάλα...βρεφικό είναι ο σταθμός ή παιδικός;

Μελινάκι δε το είχα σκεφτεί αυτό που λες...σαν να έχεις δίκιο...λες να είναι κολλημένα πάνω μας;Θα τη κάνουμε απόγευμα πάντως μου είπαν...

Ναι μωρέ το ξέρω ότι είναι μικρή και εννοείται δε θα την πιέσω...αρκεί που συμμετέχει στις δραστηριότητες μέσα στη τάξη!

Πάντως βρε κορίτσια, δε μετανιώνω με τίποτα που την έστειλα παιδικό..να δείτε με τη χαρά μιλάει για αυτό;;;

Culte ίσως να είναι πιο πολλά τα παιδιά στο δικό σας σχολειο και να κάνουν τα πιο μεγάλα...βρεφικό είναι ο σταθμός ή παιδικός;

Μελινάκι δε το είχα σκεφτεί αυτό που λες...σαν να έχεις δίκιο...λες να είναι κολλημένα πάνω μας;Θα τη κάνουμε απόγευμα πάντως μου είπαν...

έχει και βρεφικό, αλλά η δικιά μου είναι στο τμήμα 2,5 και άνω εδώ και τρεις μήνες επειδή μιλάει πολύ!!

άρα κάτι έπρεπε να της έχουν δώσει έτσι δεν είναι???

Διαφημίσεις

Σώπα ρε συ.. τόσο καθαρά μιλάει η Ζωίτσα;;Μπράβο το ζουζούνι σου!

Γιατί δε ρωτάς τη δασκάλα της αύριο;Έτσι από περιέργια βρε παιδί μου.....

ναι αυτό θα κάνω...ίσως να το αγνοώ...

Καλημέρα λοιπόν!

Εμείς κοιμηθήκαμε πολύ καλά χθες το βράδυ! Τον πήγα βόλτα το απόγευμα, περπάτησε 1 1/2 ώρα και στις 22.00 δεν έβλεπε μπροστά του.

Α!!!! Εκανε πάλι το απίστευτο.

Μπήκε ο πατέρας του για 1 ώρα στο σπίτι, το απόγευμα. Να θυμήσω οτι κανονίζω του μπαμπά μας πάρτυ έκπληξη την Κυριακή που έχει τα γενέθλιά του.

Λέει του μικρού:

"Τί κάνατε αγάπη μου το απόγευμα?"

Τατάκης:

"Πήγαμε με τη μαμά και πήαμε την τούτα για το πάτυ επληξη"fam21.gif

Εγώ:

1196.gif1196.gif1196.gif1196.gif

Και εγω το σκεφτομαι να τον στειλω αν εχει μιλησει κανονικα μεχρι την επομενη χρονια. Το μονο που μας προβληματιζει ειναι οι ιωσεις που μπορει ο Μαριος να τις περναει ευκολα αλλα κολλαω εγω και κινδυνευω καθε φορα να καταληξω στο νοσοκομειο.

Ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ρισκο για μενα αλλα καλο για το παιδι να παει μιας και ειναι και πολυ ζωηρος. Αν ομως κολλαω συνεχως θα εχουμε προβλημα μεγαλο. Μια ιωση εγω την περναω πολυ βαρια και μπορει να ξυπνησει την παθηση και να εχω συνεχως κρισεις.

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...