Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα :) Σήμερα δεν έχω κοιμηθεί καθόλου καλά... δεν μπορούσα να βολευτώ πουθενά από τους πόνους και συνεχίζω να πονάω παρά και τον πρωινό βελονισμό... Χρειάζομαι πραγματική ξεκούραση... πρέπει να πάρω απόφαση να κοιμάμαι μαζί με το παιδί παρότι χθες 11.05 ήμουν στο κρεβάτι 11.15 κοιμόμουν!

4 μέρες χωρίς πιπίλα.... χθες δεν την ζήτησε καν! Πότε θα μπορώ να πω με σιγουριά ότι απαλλαγήκαμε;

Όσον αφορά το μετρό Πειραιά εύχομαι πραγματικά να δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο! Όπως και να το κάνεις εξασφαλίζεσαι για 4-5 χρόνια και το έργο είναι μεγάλο... χωράει κόσμο.

http://athenstransport.com/2011/10/05/metro-piraeus/

Η J&P το πήρε ;)

Μαριτάκι ποιος ασχολείται με τα κατασκευαστικά; Ο σύζυγος;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι καλή μου..ο σύζυγος είναι από τους ''τυχερούς'' δημόσιους υπάλληλους με 15 χρόνια προυπηρεσία και μισθό 1100 ευρώ για αυτό και τους κόβουν συνέχεια και από παντού!

Εγώ δούλευα 3 χρόνια στον ακτωρ....στο φυσικό αέριο βέβαια αλλά είμουν από τις τυχερές να ζήσω σε εργοτάξιο!!!

Αν δίνανε και την αττική οδό που έχουν τάξει εδώ και χρόνια θα σωζόντουσαν πολλοί άνθρωποι!!!

Ναι Μαριτακι, J&P-AΒΑΞ μαζι με την ALSTOM!

Βασικα ρωτα παντου, καποιος γνωστος γνωστου μπορει να βρεθει.

Τι ειδικοτητα ειπαμε εχεις?

Στο παρελθον εχεις ασχοληθει ποτε με το μετρό?

Αερικο, εμεις χρειαστηκαμε εναμιση μηνα περιπου για να πουμε οτι απαλλαγηκαμε οριστικα απο την πιπιλα!

Οι δυο-τρεις πρωτες μερες ηταν παιχνιδακι, αλλα οι επομενες δυο εβδομαδες ηταν αγγουρακι!

Τωρα ομως, εχω την υποψια οτι και να του την δωσω θα την φτυσει!

(καλα λεμε τωρα, δεν το δοκιμαζω! χαχα)

Πακετο μεγαλο πρεπει να τρως με τον υπνο ε?

Τι εννοεις οτι πρεπει να κοιμασαι με την μικρη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχ... δεν ήταν καλά αυτά που είπες Μελινάκι χαχαχα Δηλαδη θα έχει και συνέχεια με την πιπίλα; Να μην εφησυχάζομαι; Οιμέ οιμέ

Εννοώ να κοιμάμαι την ίδια ώρα με τη μικρή... να την βάζω για ύπνο και να ξεραίνομαι κι εγώ... αυτό προϋποθέτει φυσικά ότι θα έχω φάει πράγμα που συμβαίνει σπάνια... συνήθως τρώμε αφού κοιμηθεί η μικρή :( μπροστά στους υπολογιστές (μη χέσω)

Κοίτα, έχουμε συναργαστεί με τον άβακα γιατί είχε ένα κομμάτι του αερίου στην αττική αλλά ήταν από τους πιο κλειστούς εργολάβους...εννοείται ότι πρέπει να ρωτήσω τα αφεντικα μου στον ακτωρ γιατί αυτοί όλοι γνωρίζονται αλλά θα ενδιαφερθεί και πολύ κόσμος οποτε τι ελπίδα....εμπειρία σε μετρό δεν έχω, υπεύθυνη αποθήκης είμουν στο προηγούμενο έργο...

Αερικούλι εμένα δε τη ζήταγε αλλά είχε βγάλει μια υπερένταση για καμία 10αριά μέρες...μετά ήταν σαν να μη την είχε ποτέ!Μη μασάς, όλα καλά θα πάνε!Το δύσκολο μέρος το πέρασες!

Διαφημίσεις

Ωχ... δεν ήταν καλά αυτά που είπες Μελινάκι χαχαχα Δηλαδη θα έχει και συνέχεια με την πιπίλα; Να μην εφησυχάζομαι; Οιμέ οιμέ

Καλα μην το παιρνεις και τοις μετρητοις!

Μιλαω για τον δικο μου που τις νυχτες ακουγοταν το ρουφηγμα της πιπιλας μεχρι τον Πειραια!

Και μην φανταστεις για ΤΟ ζορι, απλα χαλασε λιγο ο υπνος του, δεν κοιμοταν δηλαδη τοσο ευκολα οσο πριν.

Η Κωτιτα μπορει να ανταποκριθει γρηγοροτερα και θετικοτερα (να μας πει και η Μαριτα, που η δικια της την εκοψε πολυ πολυ ευκολα αν θυμαμαι καλα)

Το βασικο ειναι οτι το πρωτο βημα, το δυσκολοτερο, εγινε!

Εννοώ να κοιμάμαι την ίδια ώρα με τη μικρή... να την βάζω για ύπνο και να ξεραίνομαι κι εγώ... αυτό προϋποθέτει φυσικά ότι θα έχω φάει πράγμα που συμβαίνει σπάνια... συνήθως τρώμε αφού κοιμηθεί η μικρή :( μπροστά στους υπολογιστές (μη χέσω)

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!

Δεν προλαβαινω να φαω πριν κοιμηθει ο μικρος και μετα παει αργα και δεν ξεκουραζομαι ποτε!

Αν βρεις λυση, με ενδιαφερει κι εμενα!

(τους υπολογιστες ομως κλειστους, τουλαχιστον οχι καθε μερα!

σε παρασερνουν ασχημα και χανεις πολυτιμο χρονο ξεκουρασης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχμ... περίεργη υπερένταση ε; Να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει! Α ναι!!! Το παιδί μου τις τελευταίες μέρες! Ε πείτε ρε κόρες ότι την επηρρεάζει και στον ξύπνιο της να ησυχάσω που ψάχνω να βρω γιατί σεληνιάστηκε στη γέμιση του φεγγαριού :lol:

Κοίτα, έχουμε συναργαστεί με τον άβακα γιατί είχε ένα κομμάτι του αερίου στην αττική αλλά ήταν από τους πιο κλειστούς εργολάβους...εννοείται ότι πρέπει να ρωτήσω τα αφεντικα μου στον ακτωρ γιατί αυτοί όλοι γνωρίζονται αλλά θα ενδιαφερθεί και πολύ κόσμος οποτε τι ελπίδα....εμπειρία σε μετρό δεν έχω, υπεύθυνη αποθήκης είμουν στο προηγούμενο έργο...

Αερικούλι εμένα δε τη ζήταγε αλλά είχε βγάλει μια υπερένταση για καμία 10αριά μέρες...μετά ήταν σαν να μη την είχε ποτέ!Μη μασάς, όλα καλά θα πάνε!Το δύσκολο μέρος το πέρασες!

μαριτακι στειλε βιογραφικο απευθειας στην J&P..Ποτέ δεν ξερεις!!!!!!

o B που ηταν πραγματικος πιπιλακιας (εννοωντας οτι σε καθε φωτο ειχε ΚΑΙ τη πιπιλα) εκανε ακριβως 3 μερες για να την απαρνηθει! πεμπτη με σαββατο

το σαββατο την εκρυψα και απο την Α και αυτη δε τη ζητησε καν!

Κοίτα μία λύση που είχα βρει αλλά δεν την τηρούμε γιατί παίρνουμε τους δρόμους συνέχεια είναι να τρώμε το απόγευμα μαζί... εκείνη τα φρούτα της κι εγώ φαγητό. Αλλά όπως σου είπα δεν βάζουμε κώλο στο σπίτι και δεν το έχουμε πετύχει απόλυτα... Η άλλη λύση που σκέφτομαι είναι να τρώμε εναλλάξ με τον Λ και έτσι όταν πια πάμε για ύπνο τη μικρή να μπορώ να κοιμηθώ... μπάνιο έτσι κι αλλιώς εγώ τουλάχιστον κάνω μαζί με τη μικρή και είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει μπάνιο πλέον.

Θα δω... πρέπει να το μεθοδεύσω γιατί θα πρέπει να βάζω και τη ζεστή θερμοφόρα στον αυχένα κάποια στιγμή... ακόμα δεν το έχω κάνει ούτε μία μέρα!

Διαφημίσεις

Γιατί όσες φορές καθήσαμε στο τραπέζι να φάμε όλοι μαζί καταλήξαμε σε καυγάδες... οπότε το άφησα λίγο να ξεχαστεί :D

μαριτακι στειλε βιογραφικο απευθειας στην J&P..Ποτέ δεν ξερεις!!!!!!

Μακάρι Παναγία μου! Έχω χάσει και την αυτοπεποίηθηση μου τόσο καιρό που κάθομαι!!

Αν και το ζώδιο το λέει κανονικά...μεχρι το Μάρτη θα με πηδάνε κανονικά!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...