Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! μόλις έφυγε και το 3ο ταλιμπανάκι (όπως λες στεφανία) χαχαχα

πάω να την πέσω για μισή ωρίτσα αγκαλιά με το αρκουδάκι μου ευθύμιο!

θα τα πούμε αργότερα και σίγουρα στο μολ!

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Έχει δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το ένα είναι έξω και το άλλο μέσα. Το μέσα είναι στο -1 εκεί που σας είπα ότι είναι και το καφέ. Το έξω νομίζω πως βολεύει καλύτερα γιατί είναι στην έξοδο του Εμπορικού και δεν έχει κόσμο συνήθως.

Καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!! Υπολογιστε οτι μπορει να κανει κρυο εξω για τα μικρα σημερα. Βγηκε δελτιο επικινδυνων καιρικων φαινομενων. Καλυτερα μεσα να ειναι το ραντεβου.

Διαφημίσεις

καλημέρα στην μαρίτα και την jesgk..

τα νέα σας???

Σήμερα έχω κάνει έναν ύπνο... κόλαση... ξύπνησε η μικρή κ ήρθε στο κρεβάτι μας... ξύπνησε κ ο μεγάλος κ ήρθε κ αυτός ...και ξύπνησα κ εγώ κ πήρα τα μπογαλάκια μου κ πήγα στο σαλόνι... ότι να'ναι!

Σήμερα έχω κάνει έναν ύπνο... κόλαση... ξύπνησε η μικρή κ ήρθε στο κρεβάτι μας... ξύπνησε κ ο μεγάλος κ ήρθε κ αυτός ...και ξύπνησα κ εγώ κ πήρα τα μπογαλάκια μου κ πήγα στο σαλόνι... ότι να'ναι!

και μένα τα ίδια!

ξύπνησε και την πήρα στο κρεβάτι μου..και κοιμάται κάθετα στο μαξιλάρι μου..

με συνέπεια εγώ να κουλουριαστώ από κάτω και σήμερα να μην μπορώ να στρίψω το λαιμό!

Βλέπω η παρέα μεγαλώνει σιγά σιγά ε;

Λουκομαμά τέλεια η φωτό στο αβατάρ σου!

Εμείς ταλαιπωρούμαστε με ένα τραπεζίτη οικογενειακώς...σήμερα πήγαμε με πολύ χαρά όμως σχολείο μιας και είχαμε 2 μέρες να πάμε.

Οι μανούλες που έχουν τα παιδάκια στο σταθμό, θα κάνετε γιορτή φέτος; Εμείς ήταν να πούμε ποίημα αλλά δε θέλει να συμμετέχει η μικρή...το έχουμε ακόμα κολλημένο στο ψυγείο μας και προσπαθούμε να το πούμε αλλά στις πρόβες επειδή είναι και παιδάκια από τα άλλα τμήματα, κάθεται στη αγκαλιά της δασκάλας της..δε πειράζει...δε θέλω να τηνα γχώσω..του χρόνου!Αλλά θα πάμε να τη δούμε τη γιορτούλα μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...