Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μετά όμως σταματάει ετσι δεν είναι;Η δασκάλα τι σου λέει;

Να σου πω...ποιο νούμερο παίρνεις στο μπένετον; το 90 ή το 100; Πήγα χτες για ένα τζην της μικρής και μπερδεύτηκα...το 90μου φαίνεται ίσα ίσα και το 100 μακρύ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελειψε καποιες μερες μωρε και του κακοφαινεται τωρα του γλυκουλη!

Οταν γυριζει σπιτι Μαρακι, ειναι χαρουμενος?

Γενικα, περναει καλα εκει?

Ειναι πολυ πολυ νωρις παντως ακομα, λογικο να σε αναζηταει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαριτάκι, η μπενετον μετραει υψος απο τη βάση του λαιμού...

οπότε το 90 ειναι εκατοστά από τη βάση του λαιμου, στο νικολακι που ηταν 92 πριν 1 μηνα, του παιρνω το 90 και του ειναι και λιγο μακρυ...

επισης ειναι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ αδύνατος που του πέφτει στη μέση :(

κατά τα άλλα, το 90 είναι για 18-24 μηνων...ΧΑ ΧΑ

μελινα μου, ετσι λενε οι δασκαλες, οτι περναει καλα, κλαψουριζει λιγο οταν αλλαζει συνθηκες (Δηλ. από παιχνιδι σε φαγητό ή ύπνο, αλλά αυτό το κάνει και στο σπιτι ενιοτε...αλλα και τρώει και κοιμαται...)...τα απογευματα ειναι χαρουμενος που με βλεπει και που γυρναμε σπιτι υποθετω...

Μελίνα,

Να το κοιτάξεις καμάρι μου. Δε νοείται να σε πονάει όλο σου το πόδι από την περίοδο γιατρέ μου !!!

Να ρωτήσω: θα ξεκινήσει ο Ν στον σταθμό κολυμβητήριο μια φορά την εβδομάδα. Πού θα βρω σκουφάκι ? Σε κατ/μα με αθλητικά είδη ???? Ξέρει καμία ?

Σιγουρα δεν ειναι απο την περιοδο Μεταξακι μου.

Ειναι αυτη η παλιομεση μου νομιζω, που εχει χρονια να με χτυπησει..

Εμεις σκουφακι ειχαμε παρει απο το intersport

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

για μαζωξη εμεις ειμαστε μεσα (μονο σαββατο δεν μπορουμε λογω παιδικου παρτυ)

λετε καμμια παρασκευη απογευμα???

κυριακη πρωι ελεγα να τον παω στο βασιλια των λιονταριων στο mall

παμε σιμπα παρασκευή απογευματακι??????

Μετά όμως σταματάει ετσι δεν είναι;Η δασκάλα τι σου λέει;

Να σου πω...ποιο νούμερο παίρνεις στο μπένετον; το 90 ή το 100; Πήγα χτες για ένα τζην της μικρής και μπερδεύτηκα...το 90μου φαίνεται ίσα ίσα και το 100 μακρύ...

εγώ της παιρνω το 3 ετων που λεει 98 πόντους...

στην μπενετον που ρωτάει η Μαρίτα, Ειρηνακι μου, εχει το 90 και μετα το XXS (μέχρι 100cm) :)

Δεν ψηνομαι για παιδοτοπο...εχει μπαφιασει το αντρακι μου απο την κλεισουρα...σκεφτομουν κατι σε αττικο παρκο ισως...

στην μπενετον που ρωτάει η Μαρίτα, Ειρηνακι μου, εχει το 90 και μετα το XXS (μέχρι 100cm) :)

Δεν ψηνομαι για παιδοτοπο...εχει μπαφιασει το αντρακι μου απο την κλεισουρα...σκεφτομουν κατι σε αττικο παρκο ισως...

για απογευμα δεν λεει..κλεινει 7.30 γιατι σκοτεινιαζει!

Καλησπέρα :) Εγώ είμαι μέσα για Σίμπα για Παρασκευή απόγευμα :)

αντιγράφω πάλι από δίπλα χαχαχα

Δεύτερη μέρα χωρίς πιπίλα με τη διαφορά ότι την ζήτησε το βράδυ και της είπα το πρώτο ψέμμα της ζωής της "Δεν θυμάσαι που την πετάξαμε"; Γκρίνιαξε λίγο της έδωσα τις κουτάλες έκανε πως ανακάτευε... και αφού τελείωσε με το μαγείρεμα (ξαπλωτή) γύρισε της παράτησε και αποκοιμήθηκε :-) Μου την ζήτησε και το πρωί και απάντησα το ίδιο... με κοίταζε με απορία αφού προφανώς και δεν το θυμάται αλλά δεν είπε τίποτα γιατί έχει τύχει αρκετές φορές να μην θυμάται χαχαχαχαχα

Έκλεισα ραντεβου για τις φυσιοθεραπείες και ξεκινάω αύριο το απόγευμα...

Μας έφεραν δώρο (γενεθλίων :eek: ) μια μπασκέτα... ένα φουσκωτό λείπει από το σπίτι και τον οργανώσαμε πλήρως τον παιδότοπο χαχαχαχα

Κιουλτάκι δεν κλείνει 7.30... Όταν σκοτεινιάσει δεν αφήνει κανέναν να μπει... Πήγαμε το Σάββατο και μείναμε μέχρι 8.30 :) τότε μας έδιωξαν χαχαχαχα

Αλλά για να έχει νόημα πρέπει να είσαι εκεί κατά τις 5.30 γιατί μετά νυχτώνει γρήγορα!

Διαφημίσεις

Κιουλτάκι δεν κλείνει 7.30... Όταν σκοτεινιάσει δεν αφήνει κανέναν να μπει... Πήγαμε το Σάββατο και μείναμε μέχρι 8.30 :) τότε μας έδιωξαν χαχαχαχα

Αλλά για να έχει νόημα πρέπει να είσαι εκεί κατά τις 5.30 γιατί μετά νυχτώνει γρήγορα!

καλά εγώ πριν τις 6.30 καθημερινή με τιποτα..και τι να δεις μετά τις 7.30 αν σκοτεινιαζει?

ασε που θα εχει και κρυο τοτε!

Εγω ψηνομαι πολυ για αττικο, μου το ζηταει συνεχεια και ο μικρος!

Μαρακι, αν εχει καλο καιρο το σ-κ και δεν εχω ταβλιαστει με το ποδι, σφυρα μηπως τα καταφερουμε κι εμεις! :)

Για Παρασκευη απογευμα, λογικα μεσα κι εμεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...