Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από εδώ !!!

Τρελό πήξιμο το Σ/Κ και στο γραφείο... μετακομίζουμε και γίνεται τση μουρλής το κάγκελο... τώρα πότε ακριβώς, δεν ξέρουμε ακόμη...μας είπαν κάτι για Σ/Κ τί ώρα όμως - πόσες ώρες δεν μας έχουν πει , λες και δεν έχουμε σπίτια και υποχρεώσεις, άντε να μην τα πάρω τώρα !!!

Κατά τα άλλα, περάσαμε μια ψιλο-ιωσούλα με εμετούς και στομαχόπονο, αλλά από Κυριακή είμαστε όλοι καλά !

Φαίη,

Να τα εκατοστήσεις καμάρι μου ! Τί να γράψει μαρή Μπέμπα ???? Ότι κλείνει τα 26 ???? Έλεος ... λυπήσου μας !!!

Καλημερα!

Μεταξακι περαστικα σας γενικως!

Και για την μετακομιση, ουτε ψυλλος στον κορφο σου!

Εγω κοιμηθηκα χαλια, με ποναει πολυ ολο το αριστερο ποδι και υποψιαζομαι πως ειναι μεση.

Αν δεν περασει και σημερα, αυριο παω οπωσδηποτε γιατρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορες, ειμαι τριτη μερα αδιαθετη και εχω απο χτες εναν συνεχομενο πονο τυπου ωορηξιας, που με χτυπαει και στο αριστερο ποδι το οποιο νιωθω μουδιασμενο.

μεχρι να πετυχω τον γυναικολογο, παει καπου το μυαλο σας?

εννοειται ταρακουνηθηκα και πηρα κι εκλεισα τεστ παπ σε δεκα μερες, το οποιο εχω αμελησει καιρο.

Επισης, ασχετο, χρειαζομαι φορμες καθημερινης χρησεως για τον μικρο, οι περσινες του εχουν κοντυνει.

για το σχολειο κυριως, οικονομικες εννοειται.

εχετε κατι να μου προτεινετε?

Η γιαγια ακομα μεσα, θα δειξει...

Μας εχουν φαει τα πηγαιν'ελα!

Σας ζαλισα! :rolleyes:

Καλημέρα σας!

Μελινάκι μου, είμαι σίγουρη ότι είναι νευρικός πόνος ΑΛΛΑ το τεστ παπ μην το αμελείς!!!!

Πήγαινε ζάρα, έχει υπέροχες φόρμες σούπερ οικονομικές!!!

και η μπένετον έχει πολύ καλές! και πιο φθηνές και πιο ακριβές αλλά όχι πάνω από 30 το σετ...

εγώ του πήρα και μαλακά παντελόνια με επένδυση από www.gymboree.com

φανταστικά!!!

όλες καλά; ξαρρωστήσατε να κάνουμε καμιά μάζωξη;;;;

κορες εκλεισα ραντεβου για σημερα στο γιατρο, δεν παλευεται ο πονος.

ολη η αριστερη πλευρα, πωπος-ποδι με πεθαινει.

μαρακι θενκς για τις πληροφοριες, πώς δεν το σκεφτηκα το ζαρα?

ολα τα ζαρα εχουν και παιδικα μεσα? ξερετε?

κι εγω εχω κολλημα με την ποιοτητα, μονο βαμβακερα του παιρνω.

για μαζωξη εμεις ειμαστε μεσα (μονο σαββατο δεν μπορουμε λογω παιδικου παρτυ)

λετε καμμια παρασκευη απογευμα???

κυριακη πρωι ελεγα να τον παω στο βασιλια των λιονταριων στο mall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα αν και μεσημέριασε!

Μελινάκι και εγώ της πήρα φόρμα από ζαρα πάνω κάτω...το κάτω είχε 11 ευρώ νομίζω και το πάνω 15...βασικά το πάνω είναι ζακέτα γιατί δεν είχα καμία....αν εσείς έχετε ζακέτες, με 11 ευρώ η φόρμα είστε οκ!

H&m όντως έχει ωραία πραγματάκια και οικονομικά....μια χαρά για το σχολείο μας! Πήρα και από εκεί φόρμα και παντελονάκια με λάστιχο που θέλω λόγω τουαλέτας....

Μαράκι ο Νικολιός οκ; Το ξεπεράσατε πλήρως ε;

Αερικό μπράβο για τη πιπίλα!!keep going!

Αλό Μαριτάκι!

Με 10 ευρώ παντελονάκια φόρμας είχε και μπένετον...και ωραιότατα κολανάκια για κορίτσια...

Το Νικολάκι είναι μια χαρά εκτός από τα κατάλοιπα βήχα αλλά δυστυχώς από χθες που γυρίσαμε παιδικό ρίχνει τρελλό κλάμα το πρωί και μέσα στη μέρα κλαψουρίζει και με ζητάει :(

φτάνω γραφείο και μου παίρνει 1 ώρα να συνέλθω :(

δεν θα την παλέψω αν είναι έτσι ΚΑΘΕ πρωί για ΟΛΗ τη χρονιά!!!!

Θα συνηθίσει πάλι βρε Μαράκι...αφού ξεκίνησε καλά, θα επανέλθει πάλι!Δως του λίγο χρόνο!

Στο μπένετον δεν έχω δει...σε αυτό που έχουμε στην ελευσίνα δεν έχει και πολλά σχέδια...εσύ στο μαλλ τα είδες τα κολάν και τις φόρμες;Θα πάω μια βόλτα αν και έχω ήδη 6 κολάν της μικρής...

ναι στο μαλλ...εχει μεγαλη ποικιλια...

μαριτακι και πριν την αρρωστια κλαψουριζε το πρωι, ούτε μια μέρα δεν μπηκε χωρις να νιαουρισει/χαϊδευτει...αλλα χθες και σημερα ηταν χορωδια κανονικη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...