Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

11 οκτωβρη εχουμε κλεισει ραντεβου να φαμε αυτο το κεικ επιτελους..αιματολογικά δεν εχει πεσει ο δεικτης μην σου πω ότι εχει αυξηθει κιολας!

Σε 2-3 βδομάδες δηλαδή ε; Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Καλημέρα !

Μελίνα,

Διάβασα και τα δικά σας με τις απολύσεις... τί να πω... μήπως να την κάνουμε προς Αυστραλία πλάκα-πλάκα ????

Εγώ το έχω πει αλλά κανείς δε θέλει να με ακολουθήσει!!!

Κατά τα άλλα, εμείς "καλά". Γίναμε νονοί 2η φορά την περασμένη Κυριακή ! όλα ήταν τέλεια... μόνο που τα παιδιά μου, κλασικά, ξελύσσαξαν... μα καλά... δεν κουράζονται ποτέ όμως ??????

Πάντα άξιοι να είστε!!!Αγοράκι ή κοριτσάκι;;

Χθες από το ιδ. κέντρο που σας έλεγα μου μίλησε η υπεύθυνη για 2 ώρες λογοθεραπεία και ακόμη 2 ειδ. διαπαιδαγώγησης... κοινώς 4 ώρες την εβδομάδα Χ 30 ευρωπουλάκια βγαίνει βαρβάτο κοστούμι... να δω από ποιό παράθυρο θα βγούμε !!!!!

Αυτάααααααα !!!!

Φιλιά σε όλες !

Το λογοθεραπεία το καταλαβαίνω....το ειδ. διαπαιδαγώγησης πάλι δε το καταλαβαίνω....καλά κάνετε και παίρνετε και 2η γνώμη....4 φορές τη βδομάδα είναι πολλά ρε γαμώτο..ελπίζω να μη κουραστεί ο μικρός!

Όσο για τη ζουζούνα σου, μακάρι να μέναμε κοντά και θα στη κράταγα εγώ!!!

Εμείς ανεβάζουμε πυρετό ,μέχρι 38,5 έχουμε κάνει, και μέσα σε 10 λεπτά μπορεί να έχει πάει στο 37,5 χωρίς αντιπυρετικά...τι είναι αυτό πάλι;;

Παράγγειλα το σιρόπι της απιβίτα για το βήχα...θα το δοκιμάσω και αυτό αφού είναι φυτικό, δε πιστεύω να μας κάνει κάτι κακό!Ελπίζω δηλαδή....

Επίσης με κόλλησε η μικρή και έχω πονόλαιμο...τώρα ξέρω και τι έχει το παιδί μου!χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαβ θυμισε, μιλαει αλλα δε κανει προτσαεις?
και το παιδι θα κουραστει γρηγορα (και εσυ μαζι χιιχιχιιχιχι...ξερεις πως περιμενω να πει κατσαροΛα? με το που το λεει αντε γεια!

Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι πόσο έχεις κουραστεί...

Τί να πω βρε Γάτα μου ???? Βασικά "καλησπέρα σας" δλδ δεν μιλάει με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται αντιληπτός από τρίτους, φράσεις κάνει αλλά σχεδόν όλες τις λέξεις που λέει δεν τις προφέρει καθαρά - ενώ όταν του ζητήσεις να συλλαβίσει τα λέει φαρσί (όλα σχεδόν εκτός από το ρο)...

.............

Το λογοθεραπεία το καταλαβαίνω....το ειδ. διαπαιδαγώγησης πάλι δε το καταλαβαίνω....καλά κάνετε και παίρνετε και 2η γνώμη....4 φορές τη βδομάδα είναι πολλά ρε γαμώτο..ελπίζω να μη κουραστεί ο μικρός!

Κι εγώ φοβάμαι ότι θα κουραστεί γρήγορα και πως θα πάμε για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι... η ειδική διαπ. είναι λέει για την ανωριμότητα, να μάθει να συγκεντρώνεται κλπ κλπ...

Θα πάω και στην άλλη κυρία που ξέρω πως είναι καλή και θα μας δει αφιλοκερδώς αφού εργάζεται στο Δημόσιο και ούτως ή άλλως δεν μπορεί να τον αναλάβει, για να διασταυρώσω απόψεις... εάν καταλήξουμε στα ίδια θα το κάνω κι ότι βρέξει ας κατεβάσει....:confused: ειμαι πολύ πολύ μπερδεμένη...

Όσο για τη ζουζούνα σου, μακάρι να μέναμε κοντά και θα στη κράταγα εγώ!!!

Τί είπες τώρα ????? Μόνο που το είπες σε υπερ-ευχαριστώ !!!

χα χα έχεις κουράγιο να κρατήσεις κι άλλο ε ??? ύποπτο...:rolleyes:

Εμείς ανεβάζουμε πυρετό ,μέχρι 38,5 έχουμε κάνει, και μέσα σε 10 λεπτά μπορεί να έχει πάει στο 37,5 χωρίς αντιπυρετικά...τι είναι αυτό πάλι;;

....

Όσο για τον πυρετό που λες, εάν έχει ενδιάμεσα καλή διάθεση και δεν μοιάζει με μαραμένο.... πλατανόφυλλο.... μην ανησυχείς !

Θα περάσει γρήγορα -- περαστικά σε μάνα και κόρη !!!

Αγοράκι βαφτίσαμε - έχουμε και σε κορίτσι πάντως... τώρα αν τύχει να ερωτευθούν σφόδρα βρε λες να τους ρωτήσει ο παππάς εάν τους έχει βαφτίσει ο ίδιος νονός ???? Ντόινγκ....

Κορες καλησπερα!

Απο χτες το μεσημερι τρεχω και δεν φτανω στη δουλεια.

Επισης, η γιαγιουλα μου ειναι αρκετα χαλια, δεν την αφηνουν να βγει απο το νοσοκομειο.

Η μαμα μου που ειναι μαζι της στον Ευαγγελισμο, μου λεει ελα να την δεις σημερα γιατι μαλλον εχει αρχισει η κατρακυλα..

Ευχομαι να καταφερει να βγει συντομα!

Μαρακι και Μαριτακι περαστικα στα παιδακια σας!

Μαρια αν ειστε καλα, θελεις να κανονισουμε να βρεθουμε μεσα στο σ-κ?

Να συζητησουμε αν θελεις και το θεμα που λεγαμε..

Μεταξακι για Αυστραλια, εγω εφευγα αυριο!

Οσο για το αγορι σου, καλα κανεις που θα παρεις και δευτερη γνωμη.

Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Μπεμπα κανενα νεοτερο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μαμα μου που ειναι μαζι της στον Ευαγγελισμο, μου λεει ελα να την δεις σημερα γιατι μαλλον εχει αρχισει η κατρακυλα..

Ευχομαι να καταφερει να βγει συντομα!

Μαρακι και Μαριτακι περαστικα στα παιδακια σας!

Μαρια αν ειστε καλα, θελεις να κανονισουμε να βρεθουμε μεσα στο σ-κ?

Να συζητησουμε αν θελεις και το θεμα που λεγαμε..

καλησπέρα σας!

Μελινάκι μου εύχομαι η γιαγιούλα σου να έχει γρήγορη ανάρρωση και όλα να πάνε καλά!

Ματάκια μου το σ/κ δύσκολο...πήγαμε γιατρό το απόγευμα, παρόλο που ήταν απύρετος ο Νικόλας, κάτι με έτρωγε με τον βήχα του και μια βραχνάδα από χθες...η ίωση έκανε επιπλοκή και το γύρισε σε ιογενή λαρυγγίτιδα...ο γιατρός ήταν κάθετος να μην έρθει σε επαφή με άλλα παιδάκια για τον κίνδυνο μετάδοσης...επίσης τον βρήκε πολύ καταβεβλημένο και μου ζήτησε να μην πάει σχολείο τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα γιατί θα τον τσακίσουν όσες ιώσεις κυκλοφορούν :shock:

Η μαμά μου έρχεται πάλι αύριο το πρωί...δεν μπορούμε να λείψουμε άλλο με τον Γ. από τις δουλειές :( και η πεθερά φτιάχνει νύχια...:tongue:

Διαφημίσεις

Πω πω η μαμα σου Μαρακι το'χει κανει Κολιατσου-Παγκρατι!

Για την πεθερα δεν σχολιαζω..

Χτες που πηγα στη γιαγιουλα μου επεσα παρα πολυ

Ασχημο πραγμα το νοσοκομειο ρε παιδια

Το'χω φαει με το κουταλι κι εγω, αλλα με τους μεγαλους ανθρωπους ειναι αλλη η αισθηση.

Ολο με ρωταγε για τον μικρο, του'χει παθολογικη λατρεια και αναρωτιοταν ποτε θα τον ξαναδει..

Τεσπα, κατα τα αλλα καλα, σημερα εκανα 35 λεπτα αντι για 20 για να ερθω στη δουλεια! Βαρεστε ελευθερα!

Αντε καλημερα μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερες!

Μαρακι περαστικα στο Νικολιο μωρε! Ευχομαι να περασει πολυ γρηγορα!

Μελινακι κι εγω πρεπει να παω Ευαγγελισμο.. Νοσηλευεται η ξαδερφη μου (3 χρονια μεγαλυτερη απο εμενα -27 χρ.-) γιατι "κατι" βρηκαν πισω απο τη χολη και πρεπει να αφαιρεθει αμεσα.. Οι πρωτες εξετασεις δεν βγηκαν καλες.... :( Και ειναι νεα κοπελα ρε γμτ! Τεσπα! Ευχομαι περαστικα και στη γιαγιακα σου!

Εχθες μας ηρθε "πεσκεσακι" απο τη νονα μας απο την Αμαλιαδα! :) :) :)

Και τι δεν εστειλε ρε κοριτσια... Μαρκαδορους, παραμυθια, ξυλινα τουβλακια. μια κιθαρα (και καλα ηλεκτρικη), καροτσακι και μωρο που κλαιει και πρεπει να το ταϊσεις, παζλ, στεφανακι και ραβδι νεραϊδας.......... ενα σκασμο πραγματα -γιατι λεει τον 15Αυγουστο δεν ειχε στειλει τιποτα-. Βεβαια τα "θεματα" μας εξακολουθουμε να τα εχουμε. Σχεδον ανυπαρκτη προσωπικη επαφη, ελεγχος και προσπαθεια επιβολης της δικιας τους γνωμης σε θεματα που αφορουν το παιδι (π.χ. εχθες μας ξεκαθαρισαν πως δεν συμμεριζονται την αλλαγη που καναμε στη γιορτη του παιδιου -να γιορταζει δηλαδη αντι για 15/08 στις 21/11- και πως εκεινοι θα εξακολουθουν να ευχονται στις 15/08 ) και πολλα αλλα.. Τελος παντων!

Το απογευμα πηγαμε και μας αγορασε παππουτσια η γιαγια μας! Πηραμε ενα ζευγαρακι puma μαυρο με φουξια και ενα ζευγαρι γκρι μπαλαρινακια! Και τα δυο -φυσικα :?- τα διαλεξε η Μαρια!

Μετα κλασσικα.. Πηγαμε κουνιες και μαζευτηκαμε αργαμιση.

Αυτα απο εμας!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τεσπα, κατα τα αλλα καλα, σημερα εκανα 35 λεπτα αντι για 20 για να ερθω στη δουλεια! Βαρεστε ελευθερα!

Αντε καλημερα μας!

θα φας ξυλο! 1 ωρα και 15 λεπτα εκανα!!!!!!! καλημερα :)

μορνινκκκκκ

50

50

50

παω να βρω κουκετα χαχαχαχχαχαχα

μπαρδον??????????

Διαφημίσεις

εσυ ειδικα θα επρεπε να με εχεις καταλαβει!!!!!

1 ωρα σταθερα

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

δεν εχω το εμοτικον της μουτζας απο εδω!

xaxaxa...θα στο δωσω απο κοντα!

τερμα τα ιντερνετικά φιλεναδα..πρεπει να μαζευουμε αποδειξεις!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Μελινάκι σε καταλαβαίνω πως νιώθεις με τη γιαγιά σου....η δική μου αγαπημένη μου γιαγιάκα πέθανε το 1991 και ακόμα τώρα αν τη σκεφτώ μελαγχολώ!!Είναι μοναδική η σχέση με τη γιαγιά και τον παππού! Με τους πραγματικούς βέβαια...γιατί η άλλη μου γιαγιά καμία σχέση!

Εύχομαι τα καλύτερα!

Μαράκι περαστικά ρε συ!!Ο μικρός έχει όρεξη ή είναι καταβεβλημένος; Εμάς η μικρή έτρεχε χτες το βράδυ, σκαρφάλωνε, γέλαγε...της βάζουμε θερμόμετρο 39!!!Μα είναι δυνατόν λέμε;;;Έχει αυτό το παιδί πυρετό;;;

Εντωμεταξύ εννοείται μας έχει σώσει το θερμόμετρο!Κοιμάται, τη μετράμε και δε καταλαβαίνει τίποτα!!!

Πονάω παντού!!Κεφάλι, σώμα,λαιμός χάλιαααα! 37,3 η μικρή...37 εγώ!!!Ποιός θα κοιτάξει ποιόν οέο;;;;;

Δίνει καμία κοπέλα βασιλικό πολτό στα πιτσιρίκια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...