Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

του παιδιου.....

ετσι οπως τα γραφω που να καταλαβετε.....

εχει μια διαταση η δεξια κοιλια της καρδιας που πρεπει να παρακολουθειται.....

καινουργιο ειναι αυτο και μαλλον το κληρονομησαμε μετα την 8ωρη επεμβαση ανοικτης καρδιας που εκανε πριν δυο χρονια......

ειναι επικινδυνο για ανακοπη απ οτι καταλαβα (αυτο που παθαινουν οι αθλητες καμια φορα.....) και θελουν να βαλουν holder στο ωνασειο για να δουνε πως θα κινηθουν! αν υποπτευθω οτι θα εχει κι αλλη επεμβαση το παιδι θα σκασω.......

το απογευμα θα διαβασω και την διαγνωση του καρδιολογου και θα δω μηπως καταλαβω καλυτερα γιατι ο συζυγος ηταν σκατα και δεν καταλαβαινα και πολλα πολλα! δεν ηθελα και να τον πριζωνω περισσοτερο με το να ρωταω και τον αφηνα απλως να μιλαει....... γιαυτο σας λεω!!!!! την υγεια μας πανω απ ολα που την θεωρουμε δεδομενη.....

ειχα καιρο να μπω εδω και εχω χασει επεισοδια ρε γμτ..

κουκλα, ολα να πανε καλα με το παλληκαρακι σας.. τις ευχες μου και στον αντρα σου

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιουλτάκι κάνατε τίποτα με τις εξετάσεις για την αλεργία σας στο αυγό;Δε θυμάμαι...

11 οκτωβρη εχουμε κλεισει ραντεβου να φαμε αυτο το κεικ επιτελους..αιματολογικά δεν εχει πεσει ο δεικτης μην σου πω ότι εχει αυξηθει κιολας!

καλημερααααααααααααααα...για την κινηση δεν θα σχολιασω σημερα γινομαι κουραστικη...

Καλημέρα !

Μπέμπα,

Περαστικά για το παιδί... καταστάσεις δύσκολες. Ελπίζω όμως πως με προσοχή και τακτική ιατρική παρακολούθηση όλα θα πανε καλά ! Εσύ να κοιτάς να στηρίζεις τον άντρα σου !

Μαρία,

Πυρετός έτσι ε ???? Το ακούω μα κυκλοφορεί πολύ τελευταία...

Μελίνα,

Διάβασα και τα δικά σας με τις απολύσεις... τί να πω... μήπως να την κάνουμε προς Αυστραλία πλάκα-πλάκα ????

Κατά τα άλλα, εμείς "καλά". Γίναμε νονοί 2η φορά την περασμένη Κυριακή ! όλα ήταν τέλεια... μόνο που τα παιδιά μου, κλασικά, ξελύσσαξαν... μα καλά... δεν κουράζονται ποτέ όμως ??????

Χθες από το ιδ. κέντρο που σας έλεγα μου μίλησε η υπεύθυνη για 2 ώρες λογοθεραπεία και ακόμη 2 ειδ. διαπαιδαγώγησης... κοινώς 4 ώρες την εβδομάδα Χ 30 ευρωπουλάκια βγαίνει βαρβάτο κοστούμι... να δω από ποιό παράθυρο θα βγούμε !!!!!

Αυτάααααααα !!!!

Φιλιά σε όλες !

Καλημερα!

Μεταξια μου αμα σου πω πως μου φαινεται νορμαλ το ποσο θα με βαρεσεις;; Φυσικα και δεν τα εχω, οπως δεν τα εχεις κι εσυ και ο καθε ανθρωπος που βιωνει στο πετσι του την κατασταση της χωρας. Απλα μου φανηκε λογικο ποσο.. Συνηθως σου πετανε κατι 50ρια - 60ρια και ψαχνεσαι.. Οποτε για να καταλαβω και να συνοψισω: Βγαινει 480 ευρω μηνιαιως; Γνωμη μου ειναι να πας.. Εφοσον δεν πληρωνεις σταθμο για το Ν (αν δεν κανω λαθος), πες πως τα δινεις εκει. Ευχομαι να δειτε αποτελεσμα πολυ - πολυ γρηγορα!

Εμεις αργησαμε να κοιμηθουμε εχθες.. Ηταν να παμε Αττικο, μετα αλλαξαν τα πλανα για Φλοισβο, εν τελει μας "κολλησε" η κινηση και πηγαμε στις γνωστες κουνιες διπλα στο metro mall.. Οπου φυγαμε απο εκει αργαμιση και το αποτελεσμα σημερα ητανα να ξυπνησουμε 9 παρα - κατα τυχη-, να διωξουμε το σχολικο και αφου ετοιμαστουμε ησυχα και ομορφα, να παμε εμεις τη Μαρια στο λολειο. Ευτυχως μπηκε χωρις κλαμματα...... Τωρα τι κανει εκει.. Ο Θεος κι η ψυχη της!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!

Μεταξια μου αμα σου πω πως μου φαινεται νορμαλ το ποσο θα με βαρεσεις;; Φυσικα και δεν τα εχω, οπως δεν τα εχεις κι εσυ και ο καθε ανθρωπος που βιωνει στο πετσι του την κατασταση της χωρας. Απλα μου φανηκε λογικο ποσο.. Συνηθως σου πετανε κατι 50ρια - 60ρια και ψαχνεσαι.. Οποτε για να καταλαβω και να συνοψισω: Βγαινει 480 ευρω μηνιαιως; Γνωμη μου ειναι να πας.. Εφοσον δεν πληρωνεις σταθμο για το Ν (αν δεν κανω λαθος), πες πως τα δινεις εκει. Ευχομαι να δειτε αποτελεσμα πολυ - πολυ γρηγορα!

..............

Βέβαια και θα πάμε -- δεν το συζητώ, απλά έχω αγχωθεί τόσο πολύ όχι μόνο με το οικονομικό αλλά και με το πρακτικό του θέματος... θα λείπω σχεδόν κάθε απόγευμα από το σπίτι... αντίο δουλειές.... και την Σ πού θα την παρκάρω οεο ???? Πρέπει να βρω απαντήσεις ... χθες !!!

Από βδομάδα ξεκινάμε... :rolleyes: κι ο Θεός βοηθός !!!

Διαφημίσεις

φιλεναδα...υπερβολη το θεωρω! 2 συνεδριες ξεκινα, πες δε μπορεις περισσοτερα και δε θα παρεις και τιποτα για τα παραπανω, ξεκινα με 2 αν δε δεις βελτιωση αυξανεις, τι να σου πω...γνωμη μου

και καλημερα

1 ωρα σημερα ΜΟΝΟ!!!!

τελικα τι θα γινει θα τα πληρωσετε τα κοστουμια εφορια/δεη? να κανουμε και κανα στατιστικο!

εγώ θα ξεκινησω να πληρωνω την εφορια με δοσεις..και ιδωμεν!

να δουμε δηλαδη τι θα πεχτει για αντισυνταγματικοτητα?

αυτο μονο για δεη δεν ειναι?

για εφορια δε μπορουμε να κανουμε και τιποτα ε?

ετσι νομιζω..αλλά αυτά θα αργησουν να βγαλουν αποφασεις γατονι...ιδωμεν!

Διαφημίσεις

να δουμε δηλαδη τι θα πεχτει για αντισυνταγματικοτητα?

αυτο μονο για δεη δεν ειναι?

για εφορια δε μπορουμε να κανουμε και τιποτα ε?

(αφελής) ερώτηση : δλδ πιστεύει καμία/κανένας ότι έστω και αποδεικνύεται, λέμε τώρα, ότι είναι αντισυνταγματικό.... κι εγώ μαζί σας είμαι... σε περίπτωση που τα έχεις πλερώκει τα λεφτά θα στα γυρίσει κανένας πίσω ???????

ΜΑΚΑΡΙ....αν και δεν το βλέπω... :-(

φιλεναδα...υπερβολη το θεωρω! 2 συνεδριες ξεκινα, πες δε μπορεις περισσοτερα και δε θα παρεις και τιποτα για τα παραπανω, ξεκινα με 2 αν δε δεις βελτιωση αυξανεις, τι να σου πω...γνωμη μου

Δεν ξέρω βρε Γάτα μου... κι εγώ τις βρίσκω πολλές τις 4 ώρες.... την Παρασκευή θα πάμε και σε 2η λογοπεδικό να διασταυρώσω άποψη...

αν καταλαβα καλα απο μια φραση στο πρωτο θεμα, κοβεται και το αφορολογητο λογω παιδιων????

αν ναι για τριτεκνους απο 22000 παει στα 5000 το αφορολογητο ρε!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...