Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και εγω ετσι το σκεφτομαι Λουκομαμα οτι εχει χρονο ακομα για να παρει μπρος να μιλησει κανονικα. Του μιλαμε κανονικα και συνεχεια αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει καμια τρομερη προοδο. Ας του δωσουμε χρονο και θα δουμε.

Κιουλτακι θα στα φερω τα εισητηρια να πατε οικογενειακως αν θελετε. Ειναι για τρια ατομα.

η δικιά μου άρχισε να λέει λεξεις 20 μηνών..πριν τίποτα, ίσως την μπέρδευε το αγγλικό σχολείο που πήγαινε...

τώρα όχι μόνο μιλάει ολοκάθαρα, συντάσσει κανονικά προτάσεις με σκεπτικό και νόημα..

οπότε μην αγχώνεσαι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την διανοητικη του κατσταση δεν ανησυχω γιατι μας πουλαει και μας αγοραζει κανονικα.

Απλα δεν μπορει να εκφραστει με λογια ακομα. Χτες μου ειπε πρωτη φορα αγκαλια γιατι ηθελε να τον σηκωσω για να παρει κατι απο την βιβλιοθηκη.

Καλημερα σε οοοοοοολα τα κοριτσια!

Φαιη θα δεις που ολα καλα θα ειναι με την μικρη σου, η πεθερα σου σου'χει βαλει την ιδεα.

Ο δικος μου καθυστερησε σε παρα πολλα πραγματα με βαση το τι θεωρουν οι πολλοι φυσιολογικο. Δεν αγχωθηκα ποτε και ουτε θα κανω τη χαρη σε καποιους να αγχωθω τωρα επειδη ο μικρος δεν μιλαει ακομα οπως θα επρεπε, επειδη πινει γαλα απο το μπιμπερο η επειδη φοραει ακομα πανα. Οσο κλισε και αν ακουγεται, το καθε παιδι εχει το ρυθμο του....................... ΕΚΤΟΣ ΑΝ το μητρικο ενστικτο βαρεσει καμπανακια, οπως βαρεσε καποτε της μανας μου και ανακαλυψε σε μενα προβλημα ενω ολοι την εβγαζαν τρελλη.

Η Ζωιτσα δεν παιζεται, γυναικακι κανονικο! Της ειδα τις μποτιτσες αυτες στην κορη μιας φιλης μου και ειναι απιθανες. Ειδικα φορεμενες σε μικρουτσικα ποδαρακια... για δαγκωμα ειναι!

Εμεις χτες πηγαμε Μπαντμιντον. Ενταξει, εγω δεν τρελλαθηκα (πολυ προχειροδουλεια), του μικρου ομως του αρεσε πολυ. Το εισητηριο ειναι 4 ευρω και περιλαμβανει καποιο παιχνιδι, εμεις μπηκαμε στο τρενακι του Αι-Βασιλη. Βασικα κυκλοφορει και ενας Αι-Βασιλης, εχει καρουσελ, κατι φουσκωτα, τραμπολινο, παγοδρομιο και απειρα μαγαζακια με καραμελες, μαλλια γριας και διαφορα αλλα κουλα, απο τυρια μεχρι χαλβα φαρσαλων! Καποια στιγμη, κατα τις 7 νομιζω, ειχε και μια παρασταση με ζογκλερικα και ο μικρος κολλησε απιστευτα!

Εμεις ακομα να κανουμε κακα μας, αλλα που θα παει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γεια σου Μελινάκι!!!!

δλδ λες να πάμε έστω για μια βολτιτσα?

εσείς θα ξανάρθετε??

πόσες μέρες έχει να κάνει κακά?

αν ερθετε ξαναπαμε, ναι, μονοι μας με τιποτα! αλλα σιγουρα καθημερινη, σαβ/κο θα γινεται χαμος, ειναι και σχετικα μικρος ο χωρος...

κοιτα ειναι για χαζι για τα παιδακια, σαν να πηγαινεις σ'ενα παιδοτοπο, μονο που πρεπει να τα κυνηγας απο πισω γιατι ειναι ανοιχτος ο χωρος. και αν το παιδακι μπει μονο σ'ενα παιχνιδι θα κοστισει 4 ευρω. αν παει και αλλου ... ειναι πλερωνε ταλαιπωρη μανα!

κακα εχει να κανει απο την κυριακη, 3η μερα σημερα

ειμαι αισιοδοξη ομως (για τα κακα του Κων/νου, γιατι γενικοτερα...κλαφτα χαραλαμπε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερονια..

για αυριο λετε ε? χμ.. μαλλον οκ..

βασικα εχω πλακωθει στις δουλειες απο χτες, ντουλαπια και τα σχετικα...

αλλα οκ, μαλλον θα ερθουμε..

(τι θα κανουμε εκει??? θα εχει παιδοτοπο, ή παμε για ψωνια?)

φαιη, στα ειπα και αλλου..

εγω πιστευω οτι η μαρια ειναι μια χαρα... δε βλεπω διαφορες απο τη δικη μου..

αλλα το παραμικρο με ανησυχει, θα το ελεγχα και γω..

ειπαμε, το ενστικτο της μανας πιανει πραγμτα αδιορατα για ολον τον υπολοιπο κοσμο..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

ρε συ λουκομάμι έχω ρίξει πολύ γέλιο με τα γραφόμενά σου για την πεθερά.

αύριο λοιπόν θα τα πούμε από κοντά! ζήτωωωω

θα μου δώσετε ένα κινητό όμως να σας βρω? ποια θα έρθει σίγουρα? ή θέλετε να σας στείλω το δικό μου με πμ?

φεύγω για να πάω να πάρω τα νηπιάκια μου! τα λέμε μετά. φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα όλη μέρα :)

O παιδότοπος δεν έχει ανοίξει. Μπορούμε όμως να βολτάρουμε είτε στον 3ο όροφο που είναι τα του φαγητού/παγωτού και το Cinema. Είτει στο υπόγειο που έχει αρκετό χώρο για να τρέχουν τα πιτσιρίκια και να κάτσουμε. Έχει καναπεδάκια και εκτός του μαγαζιού που έχει για καφέ. Εκεί είναι και το Ενυδρείο (δεν έχει πολλά ψάρια ακόμα και ήδη άρχισαν να τους ψοφάνε από το άγχος τους τα ταλαίπωρα!)

Εγώ προτιμώ το υπόγειο να πω την αλήθεια γιατί έχει και τα Leonidas και αύριο θα ψωνίσω οπωσδη και δήποτε :D

Χαίρομαι που τελικά μαζευτήκαμε αρκετές και επιτέλους θα σας γνωρίσω και από κοντά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...