Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(Αντιγραφω απο διπλα)

Καλημερα!

Περασαμε ενα γεματο Σ/Κ με δραστηριοτητες και βολτες! Το μπουκωμα εχει υποχωρησει και αναμενω ποτε θα μου ερθει νεα "ανταρα" (βλ. ιωση) απο τον παιδικο.

Εχθες το βραδυ, παρολου που κλεισαμε 4 ωρες εξω με τη μικρη και περιμενα να εχει εκτονωθει, εκεινη χοροπηδουσε στον καναπε τραγουδωντας "δεν παααααωωωω λολεεεειιιιοοοοο αααααυυυυιιιιιιιοοοοο"...... Εξηγησα για αλλη μια φορα τα προφανη (δεν υπαρχει θελω - δεν θελω, το σχολειο ειναι υποχρεωτικο) και την εβαλα για υπνο.

Απο τις 05:30 ειμαστε στο ποδι με γκρινια και κλαψουρισμα.. Την πηρα στο κρεβατι μου, δεν ηθελε. Πηγα και ξαπλωσα εγω στο δικο της, παλι δεν ηθελε. Πηγα να την αφησω μονη της, φωναζε. Εν τελει καταληξαμε να ειμαι ξαπλωμενη εγω στο κρεβατι της και εκεινη να σουλατσαρει παιζοντας με τα παιχνιδια της και φυσικα στις 8 που ξεκινησαμε τις ετοιμασιες για το σχολειο να νυσταζει σαν τρελη. Πριν λιγο εφυγε με το σχολικο με σπαραγμο! :(

Εγω σε λιγακι φευγω για δουλεια... Ευχομαι να καταφερουν να την ηρεμησουν εκει (χλωμο το βλεπω, μιλαμε για ΤΟ κλαμμα.... :?)

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημεραααααααααααααααααααααα

φαιη καλή δουλιτσα! τους ειπες να την βαλουν να ξαπλωσει λιγακι αν νυστάζει?

τωρα για το τί γινεται στους δρόμους δεν το σχολιαζω..μπορδελο!!!!!!!

Καλημέρα!

Και εμείς είπαμε καλως ήρθες βήχα ξανά μετά από πολύ καιρό...έχει βήχα και φλέμμα....και ελάχιστη μύξα...πως γίνεται αυτό βρε κορίτσια;Και έχει βραχνιάσει κιόλας.

Σήμερα θα πάρω το γιατρό...άντε να δούμε πως θα πάει ο φετινός χειμώνας...

Μα καλά μαζί αρρωσταίνουν τα ζουζούνια μας;

Οι δρόμοι φαντάζομαι σήμερα θα είναι απόλαυση!!!Καλό κουράγιο βρε κορίτσια!

Καλημερα!

Μεχρι Τεταρτη δυστυχως ετσι θα ειναι η κατασταση στους δρομους.

Κουραγιο σε οσες τρωτε πακετο καθημερινα για να φτασετε στη δουλεια σας!

Κι εμεις εχουμε το γνωστο βηχαλακι, σε ελαφρια μορφη, χωρις πυρετους κλπ

Βεβαια, επειδη ολο το σ-κ ειμασταν με συμμαθητες του, παρατηρησα οτι αλλα ειχαν περισσοτερη μυξα και λιγο βηχα, ενω αλλα το αντιθετο.

Οπως εμεις εξαλλου, που εχουμε ευαισθησια στους πνευμονες. Ο,τι και να κολλησουμε, γυριζει σε βηχα!

Ειδαμε και τα στρουμφακια, μας αρεσε, φαγαμε τις καραμελες μας και καναμε ανω κατω το σινεμα! Παμε γι'αλλα!

Σας εχω πει ποσο λατρευω τις παιδικες ταινιες???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα! προτιμησα να παω απο κεντρο , βυρωνα, παγκρατη,κηφισιας και ως δια μαγειας ηταν καλυτερα απο κατεχακη! ΜΟΝΟ 1 ΩΡΑ!!!!

xaxaxaxa..τι να πω..και εις κατωτερα?????

Ρε κορίτσια, έχει χρησιμοποιήσει καμία το σιρόπι της apivita με μέλι και θυμάρι; Σκέφτομαι μήπως της το πάρω για να τη βοηθήσω...ο γιατρός μας είπε τα γνωστά....ορούς, αερολίν σιρόπι και οτριβίν στη μύτη....ουφ!Καλά είμασταν το καλοκαίρι ε;;;

1 ώρα ε;;;;Τουλάχιστον να μην είσαι σταμάτα ξεκίνα....αυτό είναι βάσανο για μένα!

ωραία τα στρουφάκια ε;;;Μπράβο Μελινάκι που περάσατε ωραία!

Διαφημίσεις

Ναι, υπαρχει το προσπαν, το παιρνουμε κι εμεις κατα καιρους, αλλα ειναι βλεννολυτικο.

Εμας μας εχει πει ο παιδιατρος οτι αν το παιδι παιρνει αερολιν, δεν χρειαζεται ΚΑΙ προσπαν.

Αυτο που λες Μαριτακι ειναι για να μαλακωνει καπως το λαιμο, το ξερω, το εχω παρει, αλλα δεν του το εχω δωσει ακομα.

Εγω συνηθως δινω γαλατακι με μελι για να μαλακωσει ο λαιμος.

Περαστικα Μαριτακι και συμφωνω, ειμασταν πολυ καλυτερα το καλοκαιρι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το αερολιν βλενολυτικο δεν είναι;

Λεω να το παρω αυτό σιροπι...εξαλλου φυτικό ειναι πόσο κακό να κάνει;

Δε πινει ουτε καν γαλα μωρε....της εβαλα χτες και εγω μελι χτες και ηπιε 40 μλ ολο και ολο...και σημερα το πρωι 50μλ....ουφ!

μιλας για αερολιν σιροπι Μαριτακι?

εμεις χρησιμοποιουμε το σπρει, που ειναι βρογχοδιασταλτικο και συμφωνα με το γιατρο μας, αποτελεσματικοτερο απο οποιοδηποτε σιροπι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :)

Για την κίνηση: Από φανάρι ΚΑΤ Κηφισίας μέχρι φανάρι Μαρούσι (1χλμ περίπου) 45 λεπτά!!!! Αυτό σας λέω μόνο!!!

Για τα σιρόπια όντως είναι λιγοτερο αποτελεσματικά από τα σπρέυ ή από τις σταγόνες. Εγώ της δίνω το προσπαν σε ελαφριάς μορφής βήχα... αν μπουκώνει πολύ δίνω και σταγόνες xozal.

Κυκλοφορεί ίωση μια μέρας πυρετό και μετά βήχα και μυξούλες... Εννοείται ότι την είχαμε το ΣΚ που μας πέρασε... Άντε καλή μας αρχή! Αργήσαμε ομολογουμένως να κολλήσουμε και απ' ό,τι έμαθα ήταν πολλά τα κρούσματα στον παιδικό μας...

Επίσης να πω ότι σήμερα οδηγώ το αμάξι της μάνας μου... χωρίς υδραυλικό τιμόνι... Αισθάνομαι σαν τον Σβαρτσενέικερ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...